Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Tikrai nedarysiu ranksluostines virtuvei schmoll.gif bet apie kardo tai galvoju g.gif bet matau kad dauguma pries, o kodel? as ji paskirciau pvz. aliejaus, acto buteliam ir panasiai, siaip manau patogu, bet vietos uzima.
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 18, 19:08)
lotuliukas.gif Juodai,taigit tik sakei,kad depresija ryt ar poryt tik ateis lotuliukas.gif Jo,merginos,sunku jums čia su tupakėm biggrin.gif Bet aš jau projektuką kaip ir pasitvirtinau,jau drąsi thumbup.gif Bet vistiek patarkit:užsukime pas mane stalviršis nueina iki grindų,ar jums taip gražu?Aš nelabai įkirtau,ką man papaišė,galvojau,spintele normaliai užsidengia stalviršiu,bet mano dizaineris toks šaunus vyrukas sako tipo čia toks tiuningas gaunasi tongue.gif Ką manot?Dėt normalų stalviršį,ar juo įrėminti matomą spintelės šoną?

Pas mane toks ,,tiuningas". Tai lyg spintelių apgaubimas stalviršiu. Labai gražu, išbaigta ir patogu valyti. Tai šuo įbėga šlapiais šonai, nubraukia.... Vis geriau pateptas tamsesnis stalviršis nei balta nutepta spintelė smile.gif Viskas gerai. gražu ... ir išbaigta ")
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 06 18, 19:27)
Juodai  4u.gif Dziaugiuos, kad prajuokinau ir dar labiau dziaugiuos, kad ne man vienai taip atrodo kartais, kad zmones ateina i tema ir nori visko ant lekstutes. Tikrai nesunku padet, patart ar tiesiog nuomone issakyt, bet turi buti suteikta kazkokia info, kuria galima remtis. O kai raso standartine x m2 virtuve blokiniam name, niekas neiseina, nieko nezinau  doh.gif  Siaip cia temoj daug ziuriu atranda identisku virtviu, bet as tai tokiu nedaug esu macius per visus gimines, draugus ir artimuosius, tai mano galvoj tas zodis "standartas" absoliuciai nieko nereiskia. Galiausiai ir pakeitiimu per ilga laika zmones pridaro, tai skaitliukus kilnoja, radijatorius, sienas... Ir reik telepatiskai zinot kuris cia variantas  doh.gif  Neisimiegojus as, depresuota siandien, tai uoj kaip reik ant visu paurgst  lotuliukas.gif
Teoleda, kazkuri is forumieciu taip dare (gal Ariogala? bijau pameluot  blush2.gif ), tai ten atrode graziai. Man tai ir taip ir taip grazu, svarbu neissisoktu tas nuleistas stalvirsis  mirksiukas.gif As vis dar apmastymuose ar man savaji (stalvirsi) pakelt prie saldytuvo  g.gif  Norisi pridengti ta tarpa, kur saldytuvas stoves prie spinteles, bet neapsisprendziu kas graziau/pigiau ar plokste kaip dureles ar kaip stalvirsis  ax.gif  O del protingu ir kvailu, tai jau Juodai atrase, kad niekas kvailom nevadina, geriausiu atveju naglom. Skaitet tema, minciu kilo, uzmatet kokiu patinkanciu detaliu, spalvu, pribumbasu... Net jei atrodo, kad iskart nepasakysi kazko konkretaus, ta info uzsilieka  thumbup.gif  Paskui su meistrais lengviau bendraut ir aiskintis kodel pvz stalcius po plautuve gali isbrinkti, o dureles - ne  lotuliukas.gif

Ačiū, kad dar mus prisimenate smile.gif Dabar po kelių mėnesių naujoje virtuvėje, galiu pasakyti, kad ne tik gražu bet tie nuleisti stalviršio šonai labai praktiška. Valymo ažvilgiu ir šiaip nėra stalviršio atsikišusio kampo ties praėjimu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariogala: 19 birželio 2013 - 12:41
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 19, 13:22)
kadangi esu apsvaigusi  wub.gif nuo sviesaus (balta- sviesiai pilka - latte-vanilės spalvos) MDF dazyto matinio, sakykite, kas  toki turite ar jau išsidomėjote, kokie minusai -  del dregmes, garu, silumos, valymo, pazeidimu visokiu, demiu, teplioniu...   
buna jis, kaip cia isisireiskus, pablizgintas dar skirtingais procentais - nuo to atsparumas irgi priklauso juk

Tai pagal mane jei matinis, tai matinis, o jei blizgus, tai gali būti skirtingas tas blizgumas, kuris ir išreiškiamas procentais g.gif
Atsakyti
Ariogala, pademonstruokit, kas yra nuleisti šonai, kurie labai patogu 4u.gif jei galit žinoma.

bręstu savo virtuviniam...skaitau temas, viziją įdėsiu vėliau, dabar tik belieka pasirinkti plokštes, kas mano galva yra sunkiausia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 06 19, 12:28)
Tikrai nedarysiu ranksluostines virtuvei  schmoll.gif  bet apie kardo tai galvoju  g.gif  bet matau kad dauguma pries, o kodel? as ji paskirciau pvz. aliejaus, acto buteliam ir panasiai, siaip manau patogu, bet vietos uzima.

man toks jausmas, kad tie buteliai jeigu nebus vieni salia kitu sustatyti, isgrius atidarant aisku taip nebus, bet... spinteleje juos galima susistatyti
juolabt pas mane ner jau daug tu buteliu - aliejaus vienas, nu du... visokiu aliejuku mazi buteliukai - nedesi i kargo - tik vieta uzims, o nebus isnaudta erdve
aisku, butu tas kargo ir prideciau, bet kol taupau, jo nebus... nebent liktu koks tapelis - tada jis galetu buti

Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 06 19, 12:45)
Tai pagal mane jei matinis, tai matinis, o jei blizgus, tai gali būti skirtingas tas blizgumas, kuris ir išreiškiamas procentais g.gif

man sako matinis su 20 proc. blizgumu...

tai va ir mastau - jis geriau (tvirtumo, atsparumo, valymo )atzvilgiu nei matinis paprastas be blizgeselio ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 19, 14:12)
man toks jausmas, kad tie buteliai jeigu nebus vieni salia kitu sustatyti, isgrius atidarant  aisku taip nebus, bet... spinteleje juos galima susistatyti
juolabt pas mane ner jau daug tu buteliu - aliejaus vienas, nu du... visokiu aliejuku mazi buteliukai - nedesi i kargo - tik vieta uzims, o nebus isnaudta erdve
aisku, butu tas kargo  ir prideciau, bet kol taupau, jo nebus...  nebent liktu koks tapelis - tada jis  galetu buti

Vat ir as pagalvojau jei nebus pilna tu buteliu tai kris atidarant doh.gif o buteliu tikrai nelaikom daug, keleta. Na manau dar pamastysiu siuo klausimu g.gif gal geriau platesne spintele g.gif
Atsakyti

QUOTE(ariogala @ 2013 06 19, 12:40)
Pas mane toks ,,tiuningas". ..

butu smagu foto pamatyt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 06 19, 13:16)
Vat ir as pagalvojau jei nebus pilna tu buteliu tai kris atidarant  doh.gif o buteliu tikrai nelaikom daug, keleta. Na manau dar pamastysiu siuo klausimu  g.gif  gal geriau platesne spintele  g.gif

žinok nevirs... isbandziau vienam salone - sunese aplinkiniu firmeliu zmones visus turimus butelius sudejom ir bandziau gal 20 min - nenugriuvo, tik tokia optine apgaule, kad gali nugriuti

Papildyta:
QUOTE(delfinyte @ 2013 06 19, 13:17)
butu smagu foto pamatyt. 4u.gif

jo geriausia man bent jau kai pamatai savo akimis , o jeigu dar paciupineji, is viso kaifas
Atsakyti
Pas mus kaip ir yra tarpekis tam kargui,na dar pasideliosiu ir pamastysiu, bet siaip man pasirode patogu, senoj virtuvei jo nebuvo.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti