Tikrai nedarysiu ranksluostines virtuvei bet apie kardo tai galvoju bet matau kad dauguma pries, o kodel? as ji paskirciau pvz. aliejaus, acto buteliam ir panasiai, siaip manau patogu, bet vietos uzima.
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 18, 19:08)
Juodai,taigit tik sakei,kad depresija ryt ar poryt tik ateis Jo,merginos,sunku jums čia su tupakėm Bet aš jau projektuką kaip ir pasitvirtinau,jau drąsi Bet vistiek patarkit:užsukime pas mane stalviršis nueina iki grindų,ar jums taip gražu?Aš nelabai įkirtau,ką man papaišė,galvojau,spintele normaliai užsidengia stalviršiu,bet mano dizaineris toks šaunus vyrukas sako tipo čia toks tiuningas gaunasi Ką manot?Dėt normalų stalviršį,ar juo įrėminti matomą spintelės šoną?
Pas mane toks ,,tiuningas". Tai lyg spintelių apgaubimas stalviršiu. Labai gražu, išbaigta ir patogu valyti. Tai šuo įbėga šlapiais šonai, nubraukia.... Vis geriau pateptas tamsesnis stalviršis nei balta nutepta spintelė Viskas gerai. gražu ... ir išbaigta ")
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 06 18, 19:27)
Juodai Dziaugiuos, kad prajuokinau ir dar labiau dziaugiuos, kad ne man vienai taip atrodo kartais, kad zmones ateina i tema ir nori visko ant lekstutes. Tikrai nesunku padet, patart ar tiesiog nuomone issakyt, bet turi buti suteikta kazkokia info, kuria galima remtis. O kai raso standartine x m2 virtuve blokiniam name, niekas neiseina, nieko nezinau Siaip cia temoj daug ziuriu atranda identisku virtviu, bet as tai tokiu nedaug esu macius per visus gimines, draugus ir artimuosius, tai mano galvoj tas zodis "standartas" absoliuciai nieko nereiskia. Galiausiai ir pakeitiimu per ilga laika zmones pridaro, tai skaitliukus kilnoja, radijatorius, sienas... Ir reik telepatiskai zinot kuris cia variantas Neisimiegojus as, depresuota siandien, tai uoj kaip reik ant visu paurgst
Teoleda, kazkuri is forumieciu taip dare (gal Ariogala? bijau pameluot ), tai ten atrode graziai. Man tai ir taip ir taip grazu, svarbu neissisoktu tas nuleistas stalvirsis As vis dar apmastymuose ar man savaji (stalvirsi) pakelt prie saldytuvo Norisi pridengti ta tarpa, kur saldytuvas stoves prie spinteles, bet neapsisprendziu kas graziau/pigiau ar plokste kaip dureles ar kaip stalvirsis O del protingu ir kvailu, tai jau Juodai atrase, kad niekas kvailom nevadina, geriausiu atveju naglom. Skaitet tema, minciu kilo, uzmatet kokiu patinkanciu detaliu, spalvu, pribumbasu... Net jei atrodo, kad iskart nepasakysi kazko konkretaus, ta info uzsilieka Paskui su meistrais lengviau bendraut ir aiskintis kodel pvz stalcius po plautuve gali isbrinkti, o dureles - ne
Teoleda, kazkuri is forumieciu taip dare (gal Ariogala? bijau pameluot ), tai ten atrode graziai. Man tai ir taip ir taip grazu, svarbu neissisoktu tas nuleistas stalvirsis As vis dar apmastymuose ar man savaji (stalvirsi) pakelt prie saldytuvo Norisi pridengti ta tarpa, kur saldytuvas stoves prie spinteles, bet neapsisprendziu kas graziau/pigiau ar plokste kaip dureles ar kaip stalvirsis O del protingu ir kvailu, tai jau Juodai atrase, kad niekas kvailom nevadina, geriausiu atveju naglom. Skaitet tema, minciu kilo, uzmatet kokiu patinkanciu detaliu, spalvu, pribumbasu... Net jei atrodo, kad iskart nepasakysi kazko konkretaus, ta info uzsilieka Paskui su meistrais lengviau bendraut ir aiskintis kodel pvz stalcius po plautuve gali isbrinkti, o dureles - ne
Ačiū, kad dar mus prisimenate Dabar po kelių mėnesių naujoje virtuvėje, galiu pasakyti, kad ne tik gražu bet tie nuleisti stalviršio šonai labai praktiška. Valymo ažvilgiu ir šiaip nėra stalviršio atsikišusio kampo ties praėjimu.
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 19, 13:22)
kadangi esu apsvaigusi nuo sviesaus (balta- sviesiai pilka - latte-vanilės spalvos) MDF dazyto matinio, sakykite, kas toki turite ar jau išsidomėjote, kokie minusai - del dregmes, garu, silumos, valymo, pazeidimu visokiu, demiu, teplioniu...
buna jis, kaip cia isisireiskus, pablizgintas dar skirtingais procentais - nuo to atsparumas irgi priklauso juk
buna jis, kaip cia isisireiskus, pablizgintas dar skirtingais procentais - nuo to atsparumas irgi priklauso juk
Tai pagal mane jei matinis, tai matinis, o jei blizgus, tai gali būti skirtingas tas blizgumas, kuris ir išreiškiamas procentais
Ariogala, pademonstruokit, kas yra nuleisti šonai, kurie labai patogu jei galit žinoma.
bręstu savo virtuviniam...skaitau temas, viziją įdėsiu vėliau, dabar tik belieka pasirinkti plokštes, kas mano galva yra sunkiausia
bręstu savo virtuviniam...skaitau temas, viziją įdėsiu vėliau, dabar tik belieka pasirinkti plokštes, kas mano galva yra sunkiausia
QUOTE(baste @ 2013 06 19, 12:28)
Tikrai nedarysiu ranksluostines virtuvei bet apie kardo tai galvoju bet matau kad dauguma pries, o kodel? as ji paskirciau pvz. aliejaus, acto buteliam ir panasiai, siaip manau patogu, bet vietos uzima.
man toks jausmas, kad tie buteliai jeigu nebus vieni salia kitu sustatyti, isgrius atidarant aisku taip nebus, bet... spinteleje juos galima susistatyti
juolabt pas mane ner jau daug tu buteliu - aliejaus vienas, nu du... visokiu aliejuku mazi buteliukai - nedesi i kargo - tik vieta uzims, o nebus isnaudta erdve
aisku, butu tas kargo ir prideciau, bet kol taupau, jo nebus... nebent liktu koks tapelis - tada jis galetu buti
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 06 19, 12:45)
Tai pagal mane jei matinis, tai matinis, o jei blizgus, tai gali būti skirtingas tas blizgumas, kuris ir išreiškiamas procentais
man sako matinis su 20 proc. blizgumu...
tai va ir mastau - jis geriau (tvirtumo, atsparumo, valymo )atzvilgiu nei matinis paprastas be blizgeselio ar ne ?
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 19, 14:12)
man toks jausmas, kad tie buteliai jeigu nebus vieni salia kitu sustatyti, isgrius atidarant aisku taip nebus, bet... spinteleje juos galima susistatyti
juolabt pas mane ner jau daug tu buteliu - aliejaus vienas, nu du... visokiu aliejuku mazi buteliukai - nedesi i kargo - tik vieta uzims, o nebus isnaudta erdve
aisku, butu tas kargo ir prideciau, bet kol taupau, jo nebus... nebent liktu koks tapelis - tada jis galetu buti
Vat ir as pagalvojau jei nebus pilna tu buteliu tai kris atidarant o buteliu tikrai nelaikom daug, keleta. Na manau dar pamastysiu siuo klausimu gal geriau platesne spintele
QUOTE(ariogala @ 2013 06 19, 12:40)
Pas mane toks ,,tiuningas". ..
butu smagu foto pamatyt.
QUOTE(baste @ 2013 06 19, 13:16)
Vat ir as pagalvojau jei nebus pilna tu buteliu tai kris atidarant o buteliu tikrai nelaikom daug, keleta. Na manau dar pamastysiu siuo klausimu gal geriau platesne spintele
žinok nevirs... isbandziau vienam salone - sunese aplinkiniu firmeliu zmones visus turimus butelius sudejom ir bandziau gal 20 min - nenugriuvo, tik tokia optine apgaule, kad gali nugriuti
Papildyta:
QUOTE(delfinyte @ 2013 06 19, 13:17)
butu smagu foto pamatyt.
jo geriausia man bent jau kai pamatai savo akimis , o jeigu dar paciupineji, is viso kaifas
Pas mus kaip ir yra tarpekis tam kargui,na dar pasideliosiu ir pamastysiu, bet siaip man pasirode patogu, senoj virtuvei jo nebuvo.