Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 05 29, 11:22)
wub.gif
***** kaip gražu tas baltas stalviršis.... Gal man dar apsigalvot kol nevėlu doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai tada fasadų spalvą reikės keist... g.gif
Atsakyti
Man tai irgi labai gražu baltas, bet tokie gražūs matyt būna jau tik iš kažkokio akmens, ar nea?.... Nu plokštės spėju nelabai biggrin.gif
Atsakyti
Gabyy jz,Schloser siūlo ir Speedy,jei jamčiau juodą,matyt tas pats velnias?Gal ant balto stiklo mažiau matosi,bet tuomet plautuvė irgi balta?Ar juoda plautuvė ir balta dujinė?Stalviršis juodas bus.Nesinori primakaluot spalvų
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 29, 13:22)
Flirt  virtuvės modelis labai gerai žiūrisi,bet man,ko gero,netilps schmoll.gif as ir norėjau dešinėje kelt orkaitę,bet kad tas šaldikas visą reikalą gadina.Dviduba ūkine užgriozdins puse ploto.sukti po langu neišeina,nes per žemai palangė.Beja,esu mažo ūgio 158 tongue.gif ,jei apatines spinteles daryčiau 82?dabartines 86,bet nepykčiau,jei kiek žemiau būtų,ypač kai minkau tešlą biggrin.gif Šaldytuvas bus įmontuojamas,orkaitė irgi.Suvartysit mane dabar,ale gartraukio žadu atsisakyt smile.gif Dabar yra hansa pakabintas,na nenaudoju aš jo,tik elektrą suka,o naudos minimaliai.Ventiliacija praktiškai neveikia,ta anga jokios traukos neduoda.Ir žinot,išskyrus tai,kad dažniau pavalau viršų spintelių,kito diskomforto nejaučiu.užtai turėčiau lygias viršutines spinteles.Dar dėl kaitlentės nervas...stiklo keramikos bent šiuo metu neįpirksiu,stalviršis bus juodas,tai juoda ir kaitlentė,plautuvė,aš taip manau.O gal paprotinsit,ar balta kaitlentė ir balta kriaukle?Nu žodžiu....Pamenu Gaby kažkokią kaitlentę keikia,priimkit,jei nesunku,.kokios nepirkti tikrai 4u.gif
Papildyta:
Bus kita balta žiema-asmeniškai man gražiau,kai viskas vienoje linijoje,be abejonių dėčiau prie 3.9 sienos ir jokių užsukimų ir vikrantasų 4u.gif

Bet kai jūs dviese, tai gal pakaks be užsukimo baldų? g.gif
O stalviršis 82 nėr taip blogai kaip atrodo biggrin.gif Pas mane toks buvo, o mano ūgis 169, nu gal jau pasitraukiau į senatvę, tai 168 lotuliukas.gif Bet nei stuburas iškrypo, nei radikulitas susuko valgį begaminant biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 05 29, 13:34)
tai tada fasadų spalvą reikės keist...  g.gif

joa blush2.gif Kažkur mačiau juodą gražią, nes dažytos tikrai nedėčiau juodos ax.gif
Eisiu paieškot.

QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 29, 13:40)
Man tai irgi labai gražu baltas, bet tokie gražūs matyt būna jau tik iš kažkokio akmens, ar nea?.... Nu plokštės spėju nelabai biggrin.gif

Tai va doh.gif Dar neaišku kaip natųroj atrodo baltas stalviršis, koks jis ten lmdp? g.gif

QUOTE(Teoleda @ 2013 05 29, 14:01)
Gabyy jz,Schloser siūlo ir Speedy,jei jamčiau juodą,matyt tas pats velnias?Gal ant balto stiklo mažiau matosi,bet tuomet plautuvė irgi balta?Ar juoda plautuvė ir balta dujinė?Stalviršis juodas  bus.Nesinori primakaluot spalvų

Dėkit juodą kaitlentę ir plautuvę, nes balti tai kaip lopai atrodys ant juodo stalviršio:D Kažkaip ant balto juodas geriau žiūrisi ax.gif
O fasado kokia spalva bus?

-------------------------------------------------------
O čia kaip įdomiai stalviršio kantas atrodo blink.gif Kaip čia taip padaryta?
Nuorodą pamiršau įdėt lotuliukas.gif
http://www.redosbald...public/k7_0.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 29 gegužės 2013 - 13:19
QUOTE(aiduke @ 2013 05 29, 11:00)
Koki apsvietimą dėjot po spintelių apačia g.gif Ledai įfrezuojami geriau ar kažkokie ten trikampiai,stikliukas permatomas ar matinis,apšvietimo spalva šilta ar šalta geriau tarnauja ir atrodo doh.gif Siaubas kiek daug neaiškumu doh.gif Pasidalinkit patirtim 4u.gif
Vakar naktį persibraižiau projektą pagal save ir šiandien pagaliau viską suderinau s baldininku.Dabar kol kas apsipatenkinus visa,tikiuosi neiškils daugiau abejonių doh.gif

Dėkite įfrezuojamus LED-us, spalva turi būti šiltai balta (bet patikrinkite, kad tikrai tokia būtų, nes dažnai šilta-balta būna kaip šalta. Atkreipkite dėmesį, kad būtų stiprūs ledai, tai nešvies ,,taškeliais", bus vientisa šviesa. Jeigu sudomins kokius dėti, tai paklausiu vyro, nes mes sudėję įfrezuotus, stipresnius, šiltai baltus, tai super smile.gif Frezavo per visas spinteles ištisai, be jokių nutraukimų.
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 05 29, 14:16)
Dėkite įfrezuojamus LED-us, spalva turi būti šiltai balta (bet patikrinkite, kad tikrai tokia būtų, nes dažnai šilta-balta būna kaip šalta. Atkreipkite dėmesį, kad būtų stiprūs ledai, tai nešvies ,,taškeliais", bus vientisa šviesa. Jeigu sudomins kokius dėti, tai paklausiu vyro, nes mes sudėję įfrezuotus, stipresnius, šiltai baltus, tai super smile.gif Frezavo per visas spinteles ištisai, be jokių nutraukimų.

O kaip ta vieta kur gartraukis padaryta? blush2.gif Aš savo baldininkui tai užsiminiau, kad man irgi vientisai darytų, tai nesakė nieko arba nepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 29, 12:34)
O kodėl jūs taip norit tos sofkutės virtuvėj?  ax.gif
Mintis daryti ne iki pat lango man tai irgi nelabai, neatrodys tvarkingai, mano nuomone blush2.gif

man taip smagu, kai ryte galiu ant sopkutes susirangyti prie lango ir gerti kavą niekam, kurie miega, netrukdydama...
ai, tik jau nekritikuokite baisiai blush2.gif schmoll.gif nes turiu kelis tokius nukrypimus- vienas is ju noriu virtuveje sopkutes
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 29, 15:04)
man taip smagu, kai ryte galiu ant sopkutes susirangyti prie lango ir gerti kavą niekam, kurie miega, netrukdydama... 
ai, tik jau nekritikuokite baisiai  blush2.gif  schmoll.gif nes turiu kelis tokius nukrypimus- vienas is ju noriu virtuveje sopkutes

Kad nieko čia blogo. Pas mano mamą anksčiau irgi stovėjo. Jetau kaip smagu būdavo biggrin.gif Susirangom visi (tas visi, tai dažniausiai aš) plepam ir laukiam kol močiutė vakarienę padarys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 29, 15:04)
ai, tik jau nekritikuokite baisiai  blush2.gif  schmoll.gif nes turiu kelis tokius nukrypimus- vienas is ju noriu virtuveje sopkutes

Baikit juokus blink.gif paskaitykit šiuo metu labai išpopuliarėjusią temą "Virtuvė kartu su svetaine" - jokių sofkučių virtuvėje schmoll.gif gi tokios pasaulinės tendencijos unsure.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne, aš irgi nieko blogo prieš jas neturiu, tik bandau ją įsivaizduoti 2, 5m pločio virtuvytėj rolleyes.gif Na, bet gal ir įmanoma smile.gif O ją jau turit ar jau numatę, kokia ji bus, ar tik po virtuvės įrengimo ieškosit?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 29, 15:34)
Baikit juokus blink.gif paskaitykit šiuo metu labai išpopuliarėjusią temą "Virtuvė kartu su svetaine" - jokių sofkučių virtuvėje schmoll.gif  gi tokios pasaulinės tendencijos  unsure.gif
lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 29, 13:34)
Baikit juokus blink.gif paskaitykit šiuo metu labai išpopuliarėjusią temą "Virtuvė kartu su svetaine" - jokių sofkučių virtuvėje schmoll.gif  gi tokios pasaulinės tendencijos  unsure.gif
lotuliukas.gif

Atejau ta pati parasyt, bet pavelavau doh.gif
Tik pridesiu, kad sofkutei turi buti atskira ir maza erdve, va tep va tongue.gif Ech, bet ka as cia kaimietem isaiskinsiu irnesakyk.gif
Atsakyti