QUOTE(Teoleda @ 2013 05 29, 13:22)
Flirt virtuvės modelis labai gerai žiūrisi,bet man,ko gero,netilps
as ir norėjau dešinėje kelt orkaitę,bet kad tas šaldikas visą reikalą gadina.Dviduba ūkine užgriozdins puse ploto.sukti po langu neišeina,nes per žemai palangė.Beja,esu mažo ūgio 158
,jei apatines spinteles daryčiau 82?dabartines 86,bet nepykčiau,jei kiek žemiau būtų,ypač kai minkau tešlą
Šaldytuvas bus įmontuojamas,orkaitė irgi.Suvartysit mane dabar,ale gartraukio žadu atsisakyt
Dabar yra hansa pakabintas,na nenaudoju aš jo,tik elektrą suka,o naudos minimaliai.Ventiliacija praktiškai neveikia,ta anga jokios traukos neduoda.Ir žinot,išskyrus tai,kad dažniau pavalau viršų spintelių,kito diskomforto nejaučiu.užtai turėčiau lygias viršutines spinteles.Dar dėl kaitlentės nervas...stiklo keramikos bent šiuo metu neįpirksiu,stalviršis bus juodas,tai juoda ir kaitlentė,plautuvė,aš taip manau.O gal paprotinsit,ar balta kaitlentė ir balta kriaukle?Nu žodžiu....Pamenu Gaby kažkokią kaitlentę keikia,priimkit,jei nesunku,.kokios nepirkti tikrai
Papildyta:
Bus kita balta žiema-asmeniškai man gražiau,kai viskas vienoje linijoje,be abejonių dėčiau prie 3.9 sienos ir jokių užsukimų ir vikrantasų
Bet kai jūs dviese, tai gal pakaks be užsukimo baldų?
O stalviršis 82 nėr taip blogai kaip atrodo
Pas mane toks buvo, o mano ūgis 169, nu gal jau pasitraukiau į senatvę, tai 168
Bet nei stuburas iškrypo, nei radikulitas susuko valgį begaminant
QUOTE(Juodai @ 2013 05 29, 13:34)
tai tada fasadų spalvą reikės keist...
joa
Kažkur mačiau juodą gražią, nes dažytos tikrai nedėčiau juodos
Eisiu paieškot.
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 29, 13:40)
Man tai irgi labai gražu baltas, bet tokie gražūs matyt būna jau tik iš kažkokio akmens, ar nea?.... Nu plokštės spėju nelabai
Tai va
Dar neaišku kaip natųroj atrodo baltas stalviršis, koks jis ten lmdp?
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 29, 14:01)
Gabyy jz,Schloser siūlo ir Speedy,jei jamčiau juodą,matyt tas pats velnias?Gal ant balto stiklo mažiau matosi,bet tuomet plautuvė irgi balta?Ar juoda plautuvė ir balta dujinė?Stalviršis juodas bus.Nesinori primakaluot spalvų
Dėkit juodą kaitlentę ir plautuvę, nes balti tai kaip lopai atrodys ant juodo stalviršio:D Kažkaip ant balto juodas geriau žiūrisi
O fasado kokia spalva bus?
-------------------------------------------------------
O čia kaip įdomiai stalviršio kantas atrodo
Kaip čia taip padaryta?
Nuorodą pamiršau įdėt
http://www.redosbald...public/k7_0.jpg