man nebutu, kur varyti - virtuve- nuo sienos iki sienos
Ale jus vistiek keistos : Tai jei turit planus braizytus, kelkit ir sakykit ka tada galvojot, kas nebepatinka ar pan, turit konpektus ir pasakokit kokios mintys uzkabino. O dabar karksit, kad nieko nezinot, niekas nesigauna. Gi matot, kad taip nera. O jei taip butu, tai ka forumietes gali padaryt? : Is oro istraukt patalpos plana, stiliu, isplanavima...
O jei norit atspirties tasko, tai imat piestuka, lapa popieriaus, metra ir kulniujat i dabartine virtuve. Issimatuojat pavirsius, aukscius, gylius, atstumus...ir galvojat kas patogu, kas ne, ka pakeistumet dabartinej to nedarykit naujoj. Pasidarykit inventorizacija - ar turit saldytuva, kuri imsit su savim, valgomojo stala ar uzuolaidas... Tada susirasot kokiu pribumbasu norit ir ziurit ar jie telpa i nauja virtuve ir i pinigine
O jei norit atspirties tasko, tai imat piestuka, lapa popieriaus, metra ir kulniujat i dabartine virtuve. Issimatuojat pavirsius, aukscius, gylius, atstumus...ir galvojat kas patogu, kas ne, ka pakeistumet dabartinej to nedarykit naujoj. Pasidarykit inventorizacija - ar turit saldytuva, kuri imsit su savim, valgomojo stala ar uzuolaidas... Tada susirasot kokiu pribumbasu norit ir ziurit ar jie telpa i nauja virtuve ir i pinigine
Nu jo, aš nutylėjau, bet irgi taip pagalvojau Manau, dauguma čia mūsų neturėję tų kelių virtuvių, tarkim aš irgi tik kažkokias nedadarytas arba senovines turėjau, ko neskaitau virtuvės baldais, tik paskutiniam bute jau kažkas ne tarybinio buvo, tai kaip ir rašė Ajste, išsimatavau viską ten, pergalvojau, ką daryčiau kitaip, ko tikrai nedaryčiau ir ką keisčiau. Braižiau belen kiek, info skaičiau, naktim nemiegojau
Patart tikrai visada stengiamės, bet tikrai kartais net atrašyt nesinori, nu nes net nėra ir ką atrašyt Kai net plano neįkeliat, turimus daiktus, išmatavimus...
Patart tikrai visada stengiamės, bet tikrai kartais net atrašyt nesinori, nu nes net nėra ir ką atrašyt Kai net plano neįkeliat, turimus daiktus, išmatavimus...
Reik tvarka ivest ir kiekvienos temos pradzioj kaip poterius surasyt tokius dalykus ir nuoroda, kad butina perskaityt pirma zinute. Nereiks tada aiskintis tokiu dalyku.
As per kelis butus persikrauscius, tai zinau kas man nepatinka ir ko tikrai nenoriu. Toliau viskas varzoma vieta ir finansais. Manau daugeliui taip
As per kelis butus persikrauscius, tai zinau kas man nepatinka ir ko tikrai nenoriu. Toliau viskas varzoma vieta ir finansais. Manau daugeliui taip
QUOTE(Ajste @ 2013 06 18, 22:02)
as daugiau nei desimt pakeitus, bet vis nezinau ko noriu na aisku, yra tokiu dalyku, kokiu niekada nenoreciau/nedaryciau(skalbenka virtuvej, kampine spintele su karusele, plyteliu grindys), bet bendrai tai sunku viska susideliot
QUOTE(Flirt @ 2013 06 18, 23:20)
nenoreciau/nedaryciau(skalbenka virtuvej, kampine spintele su karusele, plyteliu grindys)
As irgi
dar ne relingams, kargo ir ranksluostinei
kartais taip ir buna - zinai ko nori ar ko nenori konkreciai ir nesuki galvos, o suki del kitokiu dalyklu del kuriu daugiausia ir buna blaskymosi
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 18, 20:08)
Juodai,taigit tik sakei,kad depresija ryt ar poryt tik ateis
tai man čia dar ne depresija
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 18, 20:08)
Bet aš jau projektuką kaip ir pasitvirtinau,jau drąsi Bet vistiek patarkit:užsukime pas mane stalviršis nueina iki grindų,ar jums taip gražu?Aš nelabai įkirtau,ką man papaišė,galvojau,spintele normaliai užsidengia stalviršiu,bet mano dizaineris toks šaunus vyrukas sako tipo čia toks tiuningas gaunasi Ką manot?
manau kad gražiau tokia tiuninguota spintelė gal galima planiuką pamatyt?
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 18, 21:15)
geriausia paciam braizytis, delioti, nes su tais baldininkais... jie daznas- 80 proc. ne dizaineriai, o paprasti ideju realizuotojai... kai pasakiau ko noriu, tai visi vienodai pabraize - taip kai jiems patogiau... gerai, kad nemokejau tu pinigu, nors tik vienas paprase...
tai aš taikiau tą variantą toms, kurioms "nieko neišeina" ir kurios "nieko nežino" nueitų pas baldžius ir gautų pradinį variantą - būtų ką komentuoti
QUOTE(Molibdena @ 2013 06 18, 21:30)
ir ant lapo su piestuku braiziau ir bandziau but moderni bei tom programom kazka keverzliojau, nu bet kuo daugiau skaitai ir giliniesi, tuo painiau viskas atrodo ir galvoji ar tau reiks tu visu toookiu pribumbasu, kai pries tai megavaisi spintelem vien su elementariais stalciais ir spintelem
del to ir klausiu nuo ko reikia pradet, nes kol kas tik blaskausi nuo vieno prie kito
o kad kazkas kazka darytu uz mane nenoriu, nes norisi savitos, sau patokios ne kazkam kitam idelios virtuves
kai patirties turi tik su nuomuojamam bute paprasciausiu virtuviniu komplektu ir paskui paciai reikia viska sudeliot, kazkoks siaubas, bet zinoma, nieko be pastangu negausi, o kai bus ideta pastangu ir daiktas bus mielesnis
reiks pasideliot planeli padoriai ir pabandysiu ikelt rytoj jei bus kada.
del to ir klausiu nuo ko reikia pradet, nes kol kas tik blaskausi nuo vieno prie kito
o kad kazkas kazka darytu uz mane nenoriu, nes norisi savitos, sau patokios ne kazkam kitam idelios virtuves
kai patirties turi tik su nuomuojamam bute paprasciausiu virtuviniu komplektu ir paskui paciai reikia viska sudeliot, kazkoks siaubas, bet zinoma, nieko be pastangu negausi, o kai bus ideta pastangu ir daiktas bus mielesnis
reiks pasideliot planeli padoriai ir pabandysiu ikelt rytoj jei bus kada.
puiku tai jau teisingai ir pradėjot - nuo pieštuko ir lapo visokie pribumbasai turėtų likti paskutinėj vietoj - kai bus aišku kas kur susidėlioja, bus galima rinktis tiuningą
lauksim planelio
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 19, 00:46)
As irgi
kartais taip ir buna - zinai ko nori ar ko nenori konkreciai ir nesuki galvos, o suki del kitokiu dalyklu del kuriu daugiausia ir buna blaskymosi
kažkurioj ankstesnėj temoj vardijom savo virtuvių pliusus ir minusus, tai gal dabar reiktų pabandyt apklausą (gal kai naują temą atidarinėsim) kokiem dalykam virtuvėje sakome "taip", kokiem "ne"
Labas rytas, šiandien gal diena giedresnė bus
iš tiesų, tai negalvojau apie kitokios formos virtuvę. Kai jau buvo aišku, kad bus valgomasis, iš karto apie U formą pagalvojau. Salos nenoriu, nes mano manymu, ji mažina erdvę.
bandžiau ir su liniuote su pieštuku braižytis, tik, kad vaizduotė skurdoka ir nematau 3D vaizdų
viena draugė siūlė iš laikšraščių išsikirpt baldus ir padėliot virtuvėje, kad įsivaizduot, kas kiek vietos užims
QUOTE(Ajste @ 2013 06 18, 00:44)
Samira123, ar butinai norit daryti U forma? Gal patogiau L ar kazkas su sala? Siaip pirmas variantas graziau, nes neiremina virtuves.
iš tiesų, tai negalvojau apie kitokios formos virtuvę. Kai jau buvo aišku, kad bus valgomasis, iš karto apie U formą pagalvojau. Salos nenoriu, nes mano manymu, ji mažina erdvę.
QUOTE(Juodai @ 2013 06 18, 18:21)
Sakau, popierius ir pieštukas su liniuote pradžiai.
bandžiau ir su liniuote su pieštuku braižytis, tik, kad vaizduotė skurdoka ir nematau 3D vaizdų
viena draugė siūlė iš laikšraščių išsikirpt baldus ir padėliot virtuvėje, kad įsivaizduot, kas kiek vietos užims
QUOTE(Juodai @ 2013 06 19, 00:12)
kažkurioj ankstesnėj temoj vardijom savo virtuvių pliusus ir minusus, tai gal dabar reiktų pabandyt apklausą (gal kai naują temą atidarinėsim) kokiem dalykam virtuvėje sakome "taip", kokiem "ne"
ir butinai motyvai - kodel
Papildyta:
QUOTE(samira123 @ 2013 06 19, 07:21)
as braiziau ant sienu skirtingomis spalvomis - na kol nenudazytos
Papildyta:
QUOTE(samira123 @ 2013 06 19, 07:21)
Labas rytas, šiandien gal diena giedresnė bus
bus karsta, nes dabar jau karsta...
pasibaigs 50 psl. ir bus aptilimas
Ajatau kokios žiežulos Atrodo, kad kavos negertumėt
Tai kas čia jums sudėtingo? Išgeriat kavą ir paskui iš tirščių buriat virtuvių vaizdus
Tai kas čia jums sudėtingo? Išgeriat kavą ir paskui iš tirščių buriat virtuvių vaizdus
QUOTE(Mindija @ 2013 06 19, 08:08)
Ajatau kokios žiežulos Atrodo, kad kavos negertumėt
šilkinės mes, šilkinės...
o kas daryt, jei kava iš aparato ir be tirščių
kadangi esu apsvaigusi nuo sviesaus (balta- sviesiai pilka - latte-vanilės spalvos) MDF dazyto matinio, sakykite, kas toki turite ar jau išsidomėjote, kokie minusai - del dregmes, garu, silumos, valymo, pazeidimu visokiu, demiu, teplioniu...
buna jis, kaip cia isisireiskus, pablizgintas dar skirtingais procentais - nuo to atsparumas irgi priklauso juk
buna jis, kaip cia isisireiskus, pablizgintas dar skirtingais procentais - nuo to atsparumas irgi priklauso juk