Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mascara @ 2013 06 17, 10:44)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  įdomūs tie meistrai.
specialių stalčių-šiukšliadėžių yra ir pigesnių nei 600 Lt  smile.gif

Nu už šitokią kainą tai manau Blumai 50kg ir kažkokia stebuklinga plokštė turėtų būti g.gif Ar papuošta svarovskiais lotuliukas.gif
Atsakyti
dasygyvenau - kiekvieno stalciaus kaina turiu zinoti smile.gif nezinosiu - turesiu brangia virtuve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 17, 11:37)
dasygyvenau - kiekvieno stalciaus kaina turiu zinoti smile.gif nezinosiu - turesiu brangia virtuve  doh.gif

O kaip Jūs tikėjotės? Nebent mesitras draugas ar labai sąžiningas, tai ir netaupys jūsų pinigų. O šiaip jei jau pati norite susiplanuoti virtuvę pagal save, kaip norisi, kaip patogiausia, tai taip ir bus, kad žinosit visus milimetrus, pribumbasus ir, be abejo, visas kainas mirksiukas.gif Lai virtuvė būna brangi kita to žodžio prasme, ne finansine 4u.gif Be abejo, jei Jums asmeniškai stalčius po plautuve atrodo ne tik brangus, bet ir nepatogus reikalas, tai ir darykit spintutę varstomom durim wink.gif Gi ir patirties su naudojimu yra, kaina mažesnė ir galvos sukti nereikės thumbup.gif
Atsakyti
man pirmadienio depresija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 17, 11:49)
Meistarssako, kad stalciu po plautuve man nerekomenduoja: specialaus stalciaus kaina yra nemaza - iki 600, o darant is plokstes gali patekti dregmes bei isbrinkti plokste.

jau norėjau putotis, ale žiūriu ir be manęs čia merginos susitvarkė lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes jau čia į "Šiukšlinė tik stalčiuj!" sektą užnešam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 17, 11:51)
man pirmadienio depresija smile.gif

console.gif
QUOTE(Juodai @ 2013 06 17, 12:42)
jau norėjau putotis, ale žiūriu ir be manęs čia merginos susitvarkė  lotuliukas.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 17, 12:46)

lotuliukas.gif thumbup.gif Kad čia bendrai virtuvinė sekta cool.gif O aš, beje, saviškės jau kiek laiko nejudinu. Laukiam santechnikų, elektrikų ir dar ten kokių meistrų paskaičiavimų už numatytus darbus. Tada rinksimės priimtiniausią kainą ir tarsimės dėl laiko, o tada tai jau imsiuos dažymo ax.gif
Atsakyti
Tai čia Londone ir kuriama ta virtuvytė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 17, 13:00)
Tai čia Londone ir kuriama ta virtuvytė? smile.gif

Truputį už Londono ax.gif
Atsakyti
Kai dariaus virtuvės baldus maždaug prieš 4 metus, mane meistrai irgi bandė atkalbėti nuo stalčiaus po kriaukle, motyvuodami kad brangu, kad sukels bendrą virtuvinio kainą, net klausė ar tikrai rūšiuoju šiukšles. Bet aš užsispyriau ir turiu stalčių su 4 kibirais šiukšlių rūšiavimui. Matau kad ir dabar pasitaiko tokių meistrų, kurie atkalbinėja neaišku dėl kokių priežasčių.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 17, 13:46)

As irgi noreciau i jusu sekta biggrin.gif

Bet vis suku galva kaip cia pasidaryt stalciu kai spintele kampine, is vienos puses stalciai is kitos vieta siuksliniai. Lieka kampas tuscias doh.gif
Zodziu nepavyks gal i sekta istoti biggrin.gif
Atsakyti
Ar kas nors pasidalins biggrin.gif informacija, kur Kaune gauti pirkti sviesiu spalvu LEDu juosteles (gelsvos sp.) ax.gif . Reikia mazdaug 210 cm. Montuoti po virsutinemis virtuvinemis spintelemis. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedotti @ 2013 06 17, 15:31)
As irgi noreciau i jusu sekta biggrin.gif

Bet vis suku galva kaip cia pasidaryt stalciu kai spintele kampine, is vienos puses stalciai is kitos vieta siuksliniai. Lieka kampas tuscias doh.gif
Zodziu nepavyks gal i sekta istoti biggrin.gif

Pas mane virtuvinis tik stalciai, o kriaukle kampe - po ja paprasta kampine spintele. Daugelis baugino, kad jos nepatogios, nepraktiskos. Dabar esu labai ja patenkinta. Ten susidedu siurbli, indaploviu priemones, siuksliu kibira. Labiausiai dziaugiuosi, kad siurblys rado nuolatine laikymo vieta.
Atsakyti