Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(melynas dangus @ 2013 06 16, 21:03)
Ar reiktų derinti plautuvės spalvą prie darbastalio spalvos? Mūsų virtuvė bus šviesi (plokštė kreminė, darbastalis šviesaus betono spalvos). Kokią kriauklę rinktis? šviesią (panašiai kaip stalviršis (jei tokią rasim), ar tamsią (grafito)). Gal kad po ranka vaizdinių payzdžių turit?  4u.gif

Siūlyčiau grafito ir deres su kaitlente thumbup.gif tokios pačios spalvos kaip stalvirsis nerasit, vis tiek kažkiek skirsis 4u.gif
Atsakyti
http://www.houzz.com...ets-other-metro va kaip puikiai padaryta spibnteleje isvaziuojantys stalciai - ir kaina ju siaubingai grazi m bvet ideja gera
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 16, 20:59)
http://www.houzz.com...ets-other-metro    va kaip puikiai padaryta spibnteleje isvaziuojantys stalciai - ir kaina ju siaubingai grazi m bvet ideja gera

thumbup.gif Man atrodo per Oliverio laida maciau is tokiu stalciu spinteles, tik jos be dureliu buvo, o taip atvirai ir paliktos spinteles.. ten sudeti visokie prieskoniai, birus produktai ir panasiai. Man atrodo, ad talpu turetu buti, mazai darinejimo- prieijai atsidarei stalciuka viena ir ok. Tik as galvoju, kazin ar dulkiu jose nesikauptu, kai neuzdarytos butu.. g.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad neturėtų būt patogu tokie stalčiai spintelėj, dvigubas darbas atidarant ax.gif Nelabai suprantu, kokia jų esmė, geriau trisvstalčius daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 16, 21:59)
http://www.houzz.com...ets-other-metro    va kaip puikiai padaryta spibnteleje isvaziuojantys stalciai - ir kaina ju siaubingai grazi m bvet ideja gera

Pas mane taip bus - ukinej spintoj trys stalciai is apacios, o paskui lentynos, nes auksciau stalciai nepatogu rolleyes.gif O atsidarys vienos dureles is fasado puses.

Paklausiu dar ryt baldininko del egger, nu bet jau ko gero apsisprendem thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ga-aP: 16 birželio 2013 - 22:22
QUOTE(Ajste @ 2013 06 16, 12:57)
Vat tik pas ka ten problema buvo su Blumais, kad nepritraukia ax.gif

pas mane vienas bėgelis streikuoja 4u.gif - jau 7 metai praėjo, ir visai neseniai man pradėjo nepritraukinėt... visgi fasadas aukštas, gal tas turi įtakos g.gif tačiau vistiek keista, nes blum'ai skirti iki 30kg traukti unsure.gif matyt atgyveno vienas doh.gif
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 16, 17:40)
Dar dėl stalčiaus po kriaukle kas turite:ką dedate aukščiausieme,tiesiai po kriaukle?Juk ji beveik turėtų būt įlindus į tą stalčių 4u.gif Jei taip,kokia nauda iš jo,pasidėjimo ne prūdai...Nežinau,ryt važiuoju galutinio varianto pasirašyti,gal per  naktį protelis kitaip apsišvies lotuliukas.gif

va ką dedam 4u.gif
user posted image
pritariu Gabby, dedam tą patį, ką dėtume ir į spintutę, tik priėjimas patogesnis smile.gif
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 16, 21:59)

aš irgi nesuprantu, kodėl stalčiai spintutėje, o ne trys atskiri stalčiai g.gif toks variantas turbūt tinka tiems, kad nori atnaujinti spintutes, tai įsideda dar stalčiukus - lengviau pasiekiami tada daiktai, bet jei naujai daryti, tai tikrai tokio varianto nesirinkčiau schmoll.gif daryčiau stalčius ir tiek smile.gif
tas kombaino išmetimas (taip suprantu, kad ta lentyna su kombainu pasikelia su galingais lankstais g.gif ) įdomus, bet tokio irgi nedaryčiau... kad ir su šustriausia furnitūra unsure.gif tokiam daiktui man stabilumo reikia, o čia man taip neatrodo schmoll.gif imtų kada po 7 metų ir nukristų visas gargaras man (geriausiu atveju, kur kas blogiau, jei ant vaiko...) ant kojos... blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o tai garantija tu lansktu - blum sako duoda 20 metu, tai pakeistitui ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 17, 10:31)
o tai garantija  tu lansktu - blum sako duoda 20 metu, tai pakeistitui ar kaip?

tai jau konsultavo mane vienas SM meistras, sak kad turėtų pakeisti... ale kad dabar kitokie reikalai svarbesni, naujos visrtuvės laukiam, naujus namus rengiamės, tai šits reikaliuks į penkioliktą planą nukeltas lotuliukas.gif
Atsakyti
Meistarssako, kad stalciu po plautuve man nerekomenduoja: specialaus stalciaus kaina yra nemaza - iki 600, o darant is plokstes gali patekti dregmes bei isbrinkti plokste.
Atsakyti
O spintelėje negali išbrinkti plokštė?..... blink.gif Oj, mane tai bandė perkalbėt, neva nelabai patogu, nu bet kokia nesąmonė blink.gif Patogiau ir būt negali thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 17 birželio 2013 - 11:02
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 06 16, 18:59)
Kampinės spintelės durelių plotis 50cm, o krepšiai parenkami atitinkamai pagal durelių plotį kad gautusi pilnas priėjimas. Dar nelabai galiu pakomentuoti apie patogumą, nes labai šviežia ta mano virtuvė  ax.gif Kai žiūrinėjau kokį mechanizmą dėti į kampinę spintelę, labiausiai man patiko Blum Lemans krepšiai ("pupos" kaip aš vadinau  smile.gif ), bet jų kaina iš viso kažkoks kosmosas...  doh.gif

Ačiū už komentarą 4u.gif
Man tai tos "pupos" nelabai, tokios griozdiškos jos man...
QUOTE(melynas dangus @ 2013 06 16, 19:03)
Ar reiktų derinti plautuvės spalvą prie darbastalio spalvos? Mūsų virtuvė bus šviesi (plokštė kreminė, darbastalis šviesaus betono spalvos). Kokią kriauklę rinktis? šviesią (panašiai kaip stalviršis (jei tokią rasim), ar tamsią (grafito)).

O kaip jums patiems gražiau? Galvokit kas praktiškiau, kas finansų prasme labiau tinka ir pan, o tas derinimas yra realityvus dalykas irnesakyk.gif Kas jums atrodys dera, atėjus draugė išpeiks, kad nesąmonė, nedera, negražu. Mes pvz nederinsim plautuvės prie nieko tongue.gif Vat mums patiko ta balta kvadratinė plautuvė, ją ir imsim. Išmatavimai tinka, kaina tinka, prie bendro stiliaus tinka ir valio. Konteksto dėlei - šaldytuvas pilkas, viryklė ir kaitlentė plieno, skalbimo mašina (kurios gali ir nesimatyti) balta, indaplovė dar neaišku, bet pasirinkimas daugiausia baltų ir pilkų, tai matyt vienas iš šitų variantų rolleyes.gif
QUOTE(Juodai @ 2013 06 16, 22:52)
pas mane vienas bėgelis streikuoja 4u.gif -
va ką dedam
user posted image
pritariu Gabby, dedam tą patį, ką dėtume ir į spintutę, tik priėjimas patogesnis

aš irgi nesuprantu, kodėl stalčiai spintutėje, o ne trys atskiri stalčiai g.gif
....tas kombaino išmetimas ...

Tai va, aš apie tamstos virtuvę reiškias kalbėjau, neprisiminiau kurios iš forumiečių ax.gif
Pas mus tokie stalčiai spintoj miegamajame. Ten labai tinka, nes priėjimas patogus, o spintos šiaip nepadarysi stalčiais ir durelėm. O lentyna kombainui tai eina sau, gi KA sveria ar tai ne 5 kg, o įjungus gaunasi vibracijos ir pan. Žodžiu baisiai nesaugu man čia atrodo. Ir dar triukšminga. Pas mus kavos aparatas kai daro kavą ant laisvesnio paviršiaus tiek pritriukšmauja doh.gif O čia toks diiiidelis daiktas kaip KA...
Meistars sako, kad stalciu po plautuve man nerekomenduoja: specialaus stalciaus kaina yra nemaza - iki 600, o darant is plokstes gali patekti dregmes bei isbrinkti plokste.

blink.gif Koks tas specialus stalčius? Cargo tipo krepšiai? Teisingai Gabby_jz sako, negi į spintutę/dureles negali patekti drėgmės? Ir taip logiškai gautųsi, kad jis niekaip savo plokščių nesandarina ir gretimam stalčiui gali sudrėkti ir išsiplėsti g.gif Ką jau kalbėti apie plokštes prie viryklės/orkaiitės, ten gi ir karštis ir drėgmė (garai), kas ten turėtų darytis? Man taip kalbantis meistras labai nepatikimai atrodo, nes arba tingi daryt tą stalčių ir kažin ką dar pritingės daryt. Arba nesusivokia tokiuose dalykuose/neturi pakankamai patirties, tai irgi nesinorėtų susimokėti neblogą kainą, už neatitinkančią kokybę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 17, 12:00)
O spintelėje negali išbrinkti plokštė?..... blink.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif įdomūs tie meistrai.
specialių stalčių-šiukšliadėžių yra ir pigesnių nei 600 Lt smile.gif
Atsakyti