QUOTE(Blumchen123 @ 2013 06 16, 18:59)
Kampinės spintelės durelių plotis 50cm, o krepšiai parenkami atitinkamai pagal durelių plotį kad gautusi pilnas priėjimas. Dar nelabai galiu pakomentuoti apie patogumą, nes labai šviežia ta mano virtuvė
Kai žiūrinėjau kokį mechanizmą dėti į kampinę spintelę, labiausiai man patiko Blum Lemans krepšiai ("pupos" kaip aš vadinau
), bet jų kaina iš viso kažkoks kosmosas...
Ačiū už komentarą
Man tai tos "pupos" nelabai, tokios griozdiškos jos man...
QUOTE(melynas dangus @ 2013 06 16, 19:03)
Ar reiktų derinti plautuvės spalvą prie darbastalio spalvos? Mūsų virtuvė bus šviesi (plokštė kreminė, darbastalis šviesaus betono spalvos). Kokią kriauklę rinktis? šviesią (panašiai kaip stalviršis (jei tokią rasim), ar tamsią (grafito)).
O kaip jums patiems gražiau? Galvokit kas praktiškiau, kas finansų prasme labiau tinka ir pan, o tas derinimas yra realityvus dalykas
Kas jums atrodys dera, atėjus draugė išpeiks, kad nesąmonė, nedera, negražu. Mes pvz nederinsim plautuvės prie nieko
Vat mums patiko ta balta kvadratinė plautuvė, ją ir imsim. Išmatavimai tinka, kaina tinka, prie bendro stiliaus tinka ir valio. Konteksto dėlei - šaldytuvas pilkas, viryklė ir kaitlentė plieno, skalbimo mašina (kurios gali ir nesimatyti) balta, indaplovė dar neaišku, bet pasirinkimas daugiausia baltų ir pilkų, tai matyt vienas iš šitų variantų
QUOTE(Juodai @ 2013 06 16, 22:52)
pas mane vienas bėgelis streikuoja
-
va ką dedam
pritariu
Gabby, dedam tą patį, ką dėtume ir į spintutę, tik priėjimas patogesnis
aš irgi nesuprantu, kodėl stalčiai spintutėje, o ne trys atskiri stalčiai
....tas kombaino išmetimas ...
Tai va, aš apie tamstos virtuvę reiškias kalbėjau, neprisiminiau kurios iš forumiečių
Pas mus tokie stalčiai spintoj miegamajame. Ten labai tinka, nes priėjimas patogus, o spintos šiaip nepadarysi stalčiais ir durelėm. O lentyna kombainui tai eina sau, gi KA sveria ar tai ne 5 kg, o įjungus gaunasi vibracijos ir pan. Žodžiu baisiai nesaugu man čia atrodo. Ir dar triukšminga. Pas mus kavos aparatas kai daro kavą ant laisvesnio paviršiaus tiek pritriukšmauja
O čia toks diiiidelis daiktas kaip KA...
Meistars sako, kad stalciu po plautuve man nerekomenduoja: specialaus stalciaus kaina yra nemaza - iki 600, o darant is plokstes gali patekti dregmes bei isbrinkti plokste.
Koks tas specialus stalčius? Cargo tipo krepšiai? Teisingai
Gabby_jz sako, negi į spintutę/dureles negali patekti drėgmės? Ir taip logiškai gautųsi, kad jis niekaip savo plokščių nesandarina ir gretimam stalčiui gali sudrėkti ir išsiplėsti
Ką jau kalbėti apie plokštes prie viryklės/orkaiitės, ten gi ir karštis ir drėgmė (garai), kas ten turėtų darytis? Man taip kalbantis meistras labai nepatikimai atrodo, nes arba tingi daryt tą stalčių ir kažin ką dar pritingės daryt. Arba nesusivokia tokiuose dalykuose/neturi pakankamai patirties, tai irgi nesinorėtų susimokėti neblogą kainą, už neatitinkančią kokybę