Oj su tom plokstem
Ir as savaitgali visa deze apziurinejau - ir pries saule, ir pavesy spalvas. Galy gale nusprendem su MB - apacia imti laminata:
o virsu - blizgia balta, mdf.
Kazkaip apie egger nieko nekalbejot, geros plokstes, ne?
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 16, 16:40)
aš linkusi sudėti geresnius mechanizmus ir norimą fasadą,o atsisakyti stalčiaus ar kargo
ziuriu kad as einu tuo paciu keliu
bet klystkelius labai megsta...
Papildyta:
QUOTE(Ga-aP @ 2013 06 16, 17:18)
as buvau is pradziu nusiziurejusi egeriuka apaciai va si http://www.spintija..../H1424ST22.html
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 16, 18:21)
Nu blyn, tikiuosi, kad gerai, nes jau nusibodo rinktis Fanieruote, paziurejau, su nagu gerai pabraukus, lieka ibrezimai lake ir matosi paskui. Sako, laminatas patvaresnis negu mdf. O vaikai mazi, apdauzys dar su kuo...
QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 16, 17:50)
Ta prasme aukščiausiam?
Pas mane viršuj imitacinė juostelė sulig įrankių stalčium, o žemiau vienas gilus stalčius... Į jį dedu lygiai tą patį, ką dėčiau spintelėj, tik man viskas išvažiuoja ir lengviau prieinama
Pas mane viršuj imitacinė juostelė sulig įrankių stalčium, o žemiau vienas gilus stalčius... Į jį dedu lygiai tą patį, ką dėčiau spintelėj, tik man viskas išvažiuoja ir lengviau prieinama
Apie tą imitaciją ir kalbėjau galvojau,ten stalčiukas dar yra...
pas mane skaitiklis va koks va taip
dabar mintis sove - gal cia prie sienos apacioje - po stalvirsiu kur tas vamzdis tikrai daryti pailga siaura spintele (susidesiu i pintas dezutes ), kokia 20 cm, o tada liks 80 - spinteles (po 40) arba stalciai, 60- virykle, 80 - stalciai 60 - plautuve, ir saldytuvas - 60 apacioje... gal kazkaip graziau butu su stalciais - viskas po 80 ir 60 gautusi
kaip 3-4 variantai kuriuos siulo Blumchen123
dabar mintis sove - gal cia prie sienos apacioje - po stalvirsiu kur tas vamzdis tikrai daryti pailga siaura spintele (susidesiu i pintas dezutes ), kokia 20 cm, o tada liks 80 - spinteles (po 40) arba stalciai, 60- virykle, 80 - stalciai 60 - plautuve, ir saldytuvas - 60 apacioje... gal kazkaip graziau butu su stalciais - viskas po 80 ir 60 gautusi
kaip 3-4 variantai kuriuos siulo Blumchen123
QUOTE(Ajste @ 2013 06 14, 17:39)
Blumchen123, pakomentuokite kampinę spintelę su ištraukiamu stalčium/krepšeliais? Domintų kokio pločio durelės ir kokio krepšeliai
Kampinės spintelės durelių plotis 50cm, o krepšiai parenkami atitinkamai pagal durelių plotį kad gautusi pilnas priėjimas. Dar nelabai galiu pakomentuoti apie patogumą, nes labai šviežia ta mano virtuvė Kai žiūrinėjau kokį mechanizmą dėti į kampinę spintelę, labiausiai man patiko Blum Lemans krepšiai ("pupos" kaip aš vadinau ), bet jų kaina iš viso kažkoks kosmosas...
Papildyta:
QUOTE(Ga-aP @ 2013 06 16, 18:18)
Aš apatinius fasadus iš Eger'io pasidariau, tiesiog spalviškai labiausiai tiko ir baldininkai teigiamai atsiliepė. Bet kaip "nešiosis" matysim
Ar reiktų derinti plautuvės spalvą prie darbastalio spalvos? Mūsų virtuvė bus šviesi (plokštė kreminė, darbastalis šviesaus betono spalvos). Kokią kriauklę rinktis? šviesią (panašiai kaip stalviršis (jei tokią rasim), ar tamsią (grafito)). Gal kad po ranka vaizdinių payzdžių turit?
Mano senoji virtuve buvo ir EGER plokstes, tai visai patenkinta buvau, valesi gerai, siaip kokybiska [/URL][/IMG]
QUOTE(baste @ 2013 06 16, 20:12)
Mano senoji virtuve buvo ir EGER plokstes, tai visai patenkinta buvau, valesi gerai, siaip kokybiska [/URL][/IMG]
sveiki,
mano virtuve panasaus dydzio, butu kargo, oraite, tada apie 77 cm stalciu blokas, tik staciu kampu kampine spintele ir ten kur telefonas butu indaplove 45cm. o virsutines paprastos dureles iki pat lubu. paskaiciavo kaina 3860. ar tai normali kaina?
i kaina iena: kargo krepsys, blum begeliais stalciams, 3 stalciu dezemis, stalvirsiu vokisku, blum lankstai su pristabdymo funkcija, rankeneles, irankiu deklas, indu dziovykla, staljuostes, fasadai su tekstura Spinteles iki lubu ir gaunasi net 108cm aukscio. Viso su surinkimu, atvezimu, uznesimu, sumontavimu butu 3860lt.
viena siena 290 kita 140
QUOTE(delfinyte @ 2013 06 16, 21:20)
sveiki,
mano virtuve panasaus dydzio, butu kargo, oraite, tada apie 77 cm stalciu blokas, tik staciu kampu kampine spintele ir ten kur telefonas butu indaplove 45cm. o virsutines paprastos dureles iki pat lubu. paskaiciavo kaina 3860. ar tai normali kaina?
i kaina iena: kargo krepsys, blum begeliais stalciams, 3 stalciu dezemis, stalvirsiu vokisku, blum lankstai su pristabdymo funkcija, rankeneles, irankiu deklas, indu dziovykla, staljuostes, fasadai su tekstura Spinteles iki lubu ir gaunasi net 108cm aukscio. Viso su surinkimu, atvezimu, uznesimu, sumontavimu butu 3860lt.
viena siena 290 kita 140
viena siena 290 kita 140
Man atrodo kad gerai kaina tikrai, mes daugiau mokejom pries 5metus
http://www.houzz.com...pantry-columbus - ten didesnis vaizdas idomus variantas lentutems susideti ir nestandartinems lekstems
as pasiemiau stalvirsio gabaliuka - eisiu ir ziuresiu kas prie jo tinka...kokio tamsumo plautuve, nes reikia tik tamsios, nes virykle tamsi , o sladytuvas plieno spalvos, stalviorsis sendinto medzio termopalas Nubijos papirusas rudas ir grindys panasios
jo kainele nebloga... kaip rast gerus virtuvininkus, kurie pagamimntu uz man prieinama kaina... o dabar reikia kiekviena sudnieki apsvastyti ar atitinka kaina
liga kazkokia apima darantis tas virtuves
QUOTE(melynas dangus @ 2013 06 16, 20:03)
Ar reiktų derinti plautuvės spalvą prie darbastalio spalvos? Mūsų virtuvė bus šviesi (plokštė kreminė, darbastalis šviesaus betono spalvos). Kokią kriauklę rinktis? šviesią (panašiai kaip stalviršis (jei tokią rasim), ar tamsią (grafito)). Gal kad po ranka vaizdinių payzdžių turit?
as pasiemiau stalvirsio gabaliuka - eisiu ir ziuresiu kas prie jo tinka...kokio tamsumo plautuve, nes reikia tik tamsios, nes virykle tamsi , o sladytuvas plieno spalvos, stalviorsis sendinto medzio termopalas Nubijos papirusas rudas ir grindys panasios
jo kainele nebloga... kaip rast gerus virtuvininkus, kurie pagamimntu uz man prieinama kaina... o dabar reikia kiekviena sudnieki apsvastyti ar atitinka kaina
liga kazkokia apima darantis tas virtuves
QUOTE(delfinyte @ 2013 06 16, 21:20)
sveiki,
viena siena 290 kita 140
viena siena 290 kita 140
gal galite pasakyti kur tokia kaina dave, nes irgi ieskome , galima ir az,aciu