Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Oj su tom plokstem doh.gif

Ir as savaitgali visa deze apziurinejau - ir pries saule, ir pavesy spalvas. Galy gale nusprendem su MB - apacia imti laminata:

user posted image

o virsu - blizgia balta, mdf.

Kazkaip apie egger nieko nekalbejot, geros plokstes, ne?
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 16, 16:40)
  aš linkusi sudėti geresnius mechanizmus ir norimą fasadą,o atsisakyti stalčiaus ar kargo smile.gif

ziuriu kad as einu tuo paciu keliu drinks_cheers.gif
bet klystkelius labai megsta...
Papildyta:
QUOTE(Ga-aP @ 2013 06 16, 17:18)

as buvau is pradziu nusiziurejusi egeriuka apaciai smile.gif va si http://www.spintija..../H1424ST22.html
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 16, 18:21)

as buvau is pradziu nusiziurejusi egeriuka apaciai smile.gif va si  http://www.spintija..../H1424ST22.html

Nu blyn, tikiuosi, kad gerai, nes jau nusibodo rinktis doh.gif Fanieruote, paziurejau, su nagu gerai pabraukus, lieka ibrezimai lake ir matosi paskui. Sako, laminatas patvaresnis negu mdf. O vaikai mazi, apdauzys dar su kuo...
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 16, 17:50)
Ta prasme aukščiausiam?  g.gif
Pas mane viršuj imitacinė juostelė sulig įrankių stalčium, o žemiau vienas gilus stalčius... Į jį dedu lygiai tą patį, ką dėčiau spintelėj, tik man viskas išvažiuoja ir lengviau prieinama drinks_cheers.gif

Apie tą imitaciją ir kalbėjau smile.gif galvojau,ten stalčiukas dar yra...
Atsakyti
pas mane skaitiklis va koks va taip
user posted image
dabar mintis sove - gal cia prie sienos apacioje - po stalvirsiu kur tas vamzdis tikrai daryti pailga siaura spintele (susidesiu i pintas dezutes ), kokia 20 cm, o tada liks 80 - spinteles (po 40) arba stalciai, 60- virykle, 80 - stalciai 60 - plautuve, ir saldytuvas - 60 apacioje... gal kazkaip graziau butu su stalciais - viskas po 80 ir 60 gautusi
kaip 3-4 variantai kuriuos siulo Blumchen123
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 06 14, 17:39)
Blumchen123, pakomentuokite kampinę spintelę su ištraukiamu stalčium/krepšeliais?  4u.gif  Domintų kokio pločio durelės ir kokio krepšeliai  ax.gif 

Kampinės spintelės durelių plotis 50cm, o krepšiai parenkami atitinkamai pagal durelių plotį kad gautusi pilnas priėjimas. Dar nelabai galiu pakomentuoti apie patogumą, nes labai šviežia ta mano virtuvė ax.gif Kai žiūrinėjau kokį mechanizmą dėti į kampinę spintelę, labiausiai man patiko Blum Lemans krepšiai ("pupos" kaip aš vadinau smile.gif ), bet jų kaina iš viso kažkoks kosmosas... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ga-aP @ 2013 06 16, 18:18)

Aš apatinius fasadus iš Eger'io pasidariau, tiesiog spalviškai labiausiai tiko ir baldininkai teigiamai atsiliepė. Bet kaip "nešiosis" matysim g.gif
Atsakyti
Ar reiktų derinti plautuvės spalvą prie darbastalio spalvos? Mūsų virtuvė bus šviesi (plokštė kreminė, darbastalis šviesaus betono spalvos). Kokią kriauklę rinktis? šviesią (panašiai kaip stalviršis (jei tokią rasim), ar tamsią (grafito)). Gal kad po ranka vaizdinių payzdžių turit? 4u.gif
Atsakyti
Mano senoji virtuve buvo ir EGER plokstes, tai visai patenkinta buvau, valesi gerai, siaip kokybiska smile.gifuser posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 06 16, 20:12)
Mano senoji virtuve buvo ir EGER plokstes, tai visai patenkinta buvau, valesi gerai, siaip kokybiska  smile.gifuser posted image[/URL][/IMG]

sveiki,

mano virtuve panasaus dydzio, butu kargo, oraite, tada apie 77 cm stalciu blokas, tik staciu kampu kampine spintele ir ten kur telefonas butu indaplove 45cm. o virsutines paprastos dureles iki pat lubu. paskaiciavo kaina 3860. ar tai normali kaina?

i kaina iena: kargo krepsys, blum begeliais stalciams, 3 stalciu dezemis, stalvirsiu vokisku, blum lankstai su pristabdymo funkcija, rankeneles, irankiu deklas, indu dziovykla, staljuostes, fasadai su tekstura Spinteles iki lubu ir gaunasi net 108cm aukscio. Viso su surinkimu, atvezimu, uznesimu, sumontavimu butu 3860lt.
viena siena 290 kita 140
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2013 06 16, 21:20)
sveiki,

mano virtuve panasaus dydzio, butu kargo, oraite, tada apie 77 cm stalciu blokas, tik staciu kampu kampine spintele ir ten kur telefonas butu indaplove 45cm. o virsutines paprastos dureles iki pat lubu. paskaiciavo kaina 3860. ar tai normali kaina?

i kaina iena: kargo krepsys, blum begeliais stalciams, 3 stalciu dezemis, stalvirsiu vokisku, blum lankstai su pristabdymo funkcija, rankeneles, irankiu deklas, indu dziovykla, staljuostes, fasadai su tekstura Spinteles iki lubu ir gaunasi net 108cm aukscio. Viso su surinkimu, atvezimu, uznesimu, sumontavimu butu 3860lt.
viena siena 290 kita 140

Man atrodo kad gerai kaina tikrai, mes daugiau mokejom pries 5metus mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.houzz.com...pantry-columbus - ten didesnis vaizdas idomus variantas lentutems susideti ir nestandartinems lekstems
QUOTE(melynas dangus @ 2013 06 16, 20:03)
Ar reiktų derinti plautuvės spalvą prie darbastalio spalvos? Mūsų virtuvė bus šviesi (plokštė kreminė, darbastalis šviesaus betono spalvos). Kokią kriauklę rinktis? šviesią (panašiai kaip stalviršis (jei tokią rasim), ar tamsią (grafito)). Gal kad po ranka vaizdinių payzdžių turit?  4u.gif

as pasiemiau stalvirsio gabaliuka - eisiu ir ziuresiu kas prie jo tinka...kokio tamsumo plautuve, nes reikia tik tamsios, nes virykle tamsi , o sladytuvas plieno spalvos, stalviorsis sendinto medzio termopalas Nubijos papirusas rudas ir grindys panasios

jo kainele nebloga... kaip rast gerus virtuvininkus, kurie pagamimntu uz man prieinama kaina... o dabar reikia kiekviena sudnieki apsvastyti ar atitinka kaina
liga kazkokia apima darantis tas virtuves blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 16 birželio 2013 - 20:38
QUOTE(delfinyte @ 2013 06 16, 21:20)
sveiki,

viena siena 290 kita 140

gal galite pasakyti kur tokia kaina dave, nes irgi ieskome , galima ir az,aciu
Atsakyti