Na gera plokštė lyg nuo 50-60lt kainuoja (na Thermopal jau lyg skaitos gera?....), na aišku būna ir brangiau, bet vis tik 160lt jau gan nemažai ir man būtų Juoba, kad dauguma baldininkų patys net nepataria to Termopalo, sako, kokybė gal tik vos vos skirias nuo kitų, o kaina tai dvigubai užkelta Vadinas ir po 30-40lt normalios tos plokštės, o tai jau keturgubai mažiau už dažytą
Bet aišku, jei fasadų dusidaro ten iki kokių 10kv, ir jei labai labai noris, tai gal ir verta sumokėt daugiau, kad paskui kasdien džiaugtis
Baste, pas mus korpusai ir viršus Bolderajos pušis, bet net nežinau, ką pakomentuot, man pats raštas nelabai, kaip murzina biškį atrodo. O šiaip pati plokštė, ką žinau, stovi ir tiek Beje, pradžioj irgi turėjo būt cleaf
Ajstw, tep tep, ten su pažįstamais nespėjau susitikt, o kur dar supermamos O oras tai (aš pavasario mėgėja, ne +30).
Dėl šiukšlinės, nu nežinau nežinau.... Man mūsų 6kv virtuvėj laaaaabai patinka stalčius, nematau, kue ten daugiau erdvės galėjo būt, jei būtų atidaroma. Man super.
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 16, 09:21)
Po kriaukle stalčių nedėti įtikino projektuotojas.Mažoms virtuvėms tai per didelė prabanga Jie tinka toms,kur galima dėti 4 šiukšlines ir rūšiuoti
visiškai nesutinku. Mano 3m ilgio virtuvėj neatsirastų daugiau vietos, jei vietoj stalčiaus po kriaukle būtų spintelė
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 16, 08:21)
Po kriaukle stalčių nedėti įtikino projektuotojas.Mažoms virtuvėms tai per didelė prabanga Jie tinka toms,kur galima dėti 4 šiukšlines ir rūšiuoti .Bus_kita_balta_žiema,dažytas MATINIS mdf nėra jau toks brangus,apie 160lt kvadratas.Ar labai skiriasi kaina nuo paprastos plokštės?Jei plokštė gera,ji,ko gero,irgi turi savo kainą Taigi,tas kartusis šokoladas gali būti visai saldus Tik tiek,kad MATINIS dažytas valosi kiek sunkiau,nei BLIZGUS.Bet ir tai priklauso nuo spalvos
va va - del rusiavimo - taip, stalcius gerai, o as nerusiuoju, ner salygu surusiuotas ismesti - uz keliu namu yra tie konteineriai, bet as pasielgsiu kiausliskai ir savanaudskai - neisiu ir nenesiosiu maiseliu su siukslemis - dali i viena puse uz keliu namu, dali - i kita puse... tegu sutvarko normaliai rusiavimo konteinerius - nesiu. milijonus isleido, o gyventojui jokio patogumo.
mano atveju nuo laminato siriasi 2 t, nuo mdf dengto pvc -1 t
imciau mdf dengta ta plevele, jis patvaresnis mechaniniams poveikiams ir geriau valyti nei dazyta, bet jo po keleriu metu nepakleisi- neperdazysi kaip mdf, o ir spalvos pleveles vos kelios man tinkamos - sviesios - nuo balstos iki vaniles
plevele ta geria - galima filingiuku padaryti, ko su laminatu nepadarysi
Nu vat as irgi nelabai suprantu kaip atidaromos dureles sutaupo daug erdves ar ko, kad butu didelis pranasumas pries stalciu? : kiek kalbeta, tai stalciu gerokai patogiau. Vat tik pas ka ten problema buvo su Blumais, kad nepritraukia
Bus kita balta ziema, ant zirniu, keliais ir poteriauji Sveika Supermama ir Virtuve musu
Gabby, zinau kaip buna Dar jei turistiskai viskas, pamatyt si bei ta.... Prasom atvaziuot dazniau tokio oro atvezt
Bus kita balta ziema, ant zirniu, keliais ir poteriauji Sveika Supermama ir Virtuve musu
Gabby, zinau kaip buna Dar jei turistiskai viskas, pamatyt si bei ta.... Prasom atvaziuot dazniau tokio oro atvezt
QUOTE(Mascara @ 2013 06 16, 10:16)
Mano 3m ilgio virtuvėj neatsirastų daugiau vietos, jei vietoj stalčiaus po kriaukle būtų spintelė
as irgi manau, kad vietos butu tas pats - tik patogumas su stalciu didesnis, bet ir kaina didesne, o as jau taupau, nes issileidau su tuo remontu be proto jau o susitaikyti su mintimi, kad suplanuotas islaidas su realiomis reikai padauginti is 2, negaliu
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 06 16, 11:57)
nusipirkau tris teleloto, tai jau tikrai pripoteriavau, gal pasiseks viena is 30 auto pagaut ir susideti ir stalcius, ir kargo
O aš pataupiau kitose vietose, pvz nedėjau blumų ar plokštę pigesnę rinkaus, bet stalčių dėjau po kriaukle Be to, juk nebūtina jo brangaus dėt... Manasis su atmetimu, sakė, 80lt kainavo mechanizmas..... Juk paprasčiausią galima guolinį ten dėt
Ajste, būtinai
Ajste, būtinai
is pradziu rinkausi mdf su plevele - pigiau nei mdf dazytas, siketiek daugiau nei laminatas, bet tada daugiau galima leisti sau pribumbasu... kaktomusa atsitrenkiau i spalvas. ta firma, kuri geriausia kaina siule, pasiule tik dvi spalvas. ta kuri brangiau - daugiau spalvu...
tai pigesnei sakau, yra paleteje dar kelios splavos
sako: mes su jom nedirbam, jeigu jas imsime kainuos daugiau
absurdas.
tada nusispjoviau - moket maziau, bet neturet to kas patinka... geriau jau daugiau siek tiek, bet bent spalva turesiu, kuri neres akies. nutariau imt dazyta mdf... tai dabar ir delioju, ka aukot, o ko ne
kai kas mdf siulo tikrai pigiau, bet bijau - kad neisigyciau problemos ir galvos skausmo... nudazys blogai ims spalva vos ne luptis, trukineti, kaip sako buna tiems, kas pigiai daros.
tai pigesnei sakau, yra paleteje dar kelios splavos
sako: mes su jom nedirbam, jeigu jas imsime kainuos daugiau
absurdas.
tada nusispjoviau - moket maziau, bet neturet to kas patinka... geriau jau daugiau siek tiek, bet bent spalva turesiu, kuri neres akies. nutariau imt dazyta mdf... tai dabar ir delioju, ka aukot, o ko ne
kai kas mdf siulo tikrai pigiau, bet bijau - kad neisigyciau problemos ir galvos skausmo... nudazys blogai ims spalva vos ne luptis, trukineti, kaip sako buna tiems, kas pigiai daros.
O tai prie ko cia rusiavimas ir stalciai? Kad stalciuje patogiau rusiuot, sutinku, bet gi neprivaloma : Lygiai kaip uz varstomu dureliu, susidedi ka nori. Ir jei kiti dalykai aukojami del patogumo, gal ir stalcius vertas rimtesnio apsvarstymo? Aisku jei pabandai ir patogu
QUOTE(Ajste @ 2013 06 14, 16:39)
Vinniepooh, priminkit, ar plautuvė ir viryklė stumdomos? Nes dabar visuose planuose pagrindinė darbo zona (tarp plautuvės ir viryklės) labai nukišta į kampą, kas nėra super patogu Antram ir trečiam variante regis šaldytuvas šiek tiek užstotų šviesą O šiaip sunkiai suprantu kur įėjimas į virtuvę?
Viryklė turėtų būti prie tos sienos, kur nupiešta, nes ten bus ventiliacijos anga. Vanduo atvestas į kampą, bet planuojame, kad plautuvė būtų prie tos 5 m sienos.
Šaldytuvas nebus aukštas - 145 cm, gal labai neužstos? Šiai dienai rozetės ir šviestuvų laidai atvesti pagal pirmą išplanavimą. Jei ką norime keisti-rytoj pask. diena, nes jau tinkuos..
Įėjimas į virtuvę ten, kur atvira. Ji sujungta su svetaine, bet norėčiau, kad būtų dalinai atskirta nuo svetainės - baldais arba stumdoma pertvara.
raudonas taškas-vanduo. Į tas baltas linijas-nekreipkit dėmesio, ištryniau architekto pabraižymą.
Gal zinote kur Kaune isigyti stipresniu LEDu juostos siltos spalvos (gelsvos). Man reikia po pakabinamomis spintelemis. Man visose zinomose vietose buvo tik saltu spalvu.
Reikia 210cm.
Reikia 210cm.
Be jokios abejonės,mergaitės,kiekviena renkamės,skaičiuojamės pagal norus ir galimybes.Kas jau turi naujas virtuves,pasako,kas pasiteisino,kas ne.Asmeniškai aš linkusi sudėti geresnius mechanizmus ir norimą fasadą,o atsisakyti stalčiaus ar kargo ...Mechanizmus daugiausia siūlo Hetich,Blum bei Gras.Pastaraisiais patariama nesižavėti,ns neva jie ilgai netarnauja.O kiti lygiaverčiai ir kainos atžvilgiu.Dar dėl stalčiaus po kriaukle kas turite:ką dedate aukščiausieme,tiesiai po kriaukle?Juk ji beveik turėtų būt įlindus į tą stalčių Jei taip,kokia nauda iš jo,pasidėjimo ne prūdai...Nežinau,ryt važiuoju galutinio varianto pasirašyti,gal per naktį protelis kitaip apsišvies
Ta prasme aukščiausiam?
Pas mane viršuj imitacinė juostelė sulig įrankių stalčium, o žemiau vienas gilus stalčius... Į jį dedu lygiai tą patį, ką dėčiau spintelėj, tik man viskas išvažiuoja ir lengviau prieinama
Pas mane viršuj imitacinė juostelė sulig įrankių stalčium, o žemiau vienas gilus stalčius... Į jį dedu lygiai tą patį, ką dėčiau spintelėj, tik man viskas išvažiuoja ir lengviau prieinama