Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Nerodo smile.gif
O rėmus juk galima padaryti platesnius, pas mus aplink šaldytuvą po kokia 10cm likę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 14, 15:12)
user posted image 

va taip turetu atrodyti

Na jei bendras sienos ilgis 3,8m, tai galėtų būti ir tokie variantai. Kaip suprantu tos atviros lentynėlės gale dėl palangės, nes nesidarinėtų durelės? Nepamenu ar anksčiau minėjot. Jei ne, tai aš bandyčiau lentynėlių išvengti. Iš esmės tai tą patį papaišiau kaip ir pas jus, tik gal daugiau vienodų durelių.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 14, 12:37)
saldiklis blogai remuose  - neturi kuom kvepuoti  doh.gif

Taigi mano supratimu padaro specialiai, kad galetų kvėpuoti, juk ir įmontuojama technika kvėpuot turi, reiškias yra būdų sutvarkyt wink.gif
O kodėl Jūs po plautuve darot dureles, o ne stalčių? g.gif

Vinniepooh, priminkit, ar plautuvė ir viryklė stumdomos? Nes dabar visuose planuose pagrindinė darbo zona (tarp plautuvės ir viryklės) labai nukišta į kampą, kas nėra super patogu g.gif Antram ir trečiam variante regis šaldytuvas šiek tiek užstotų šviesą g.gif O šiaip sunkiai suprantu kur įėjimas į virtuvę?

Gabby, sveika sugrįžus 4u.gif Kaip kelionė? bigsmile.gif

Blumchen123, pakomentuokite kampinę spintelę su ištraukiamu stalčium/krepšeliais? 4u.gif Domintų kokio pločio durelės ir kokio krepšeliai ax.gif Mes irgi tokį nusižiūrėję, būtų smagu išgirst atsiliepimų apie praktiškumą, nes kaina tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 13, 22:02)
1. tarp saldytuvo ir kriaukles turi buti kazkoks tarpelis - nes taskysis labai kitaip smile.gif 
2 idaploves nebus  ax.gif
3 kaitlente ir po ja bus orkaite - jos sulipusios atskirai negaliu ju traukyti - ji bus 130 cm nuo sienos ir lango
tame plote yra gartraukis, o paskui alkunes jo tik sugadins spinteles, kai reikes sukineti i kaire ar desine

4 spinteles atsisakyti nelabai gal iseina nes saldytuvas su saldiklius ( jieatskiri vienas nuo kito) stoves 170 cm aukstyje, o virs jo jeigu nebus spinteles liks skyle... dabar klausimas, kokio gylio  daryti spintele - saldytuvas uzims 60 cm - toks jo gylis  - tai tokia gilia ar su kitomis lygiuoti.
tas saldytuvas su saldikliu kaip rakstis

1. As kriaukle turiu visai kampe - prie pat sienos. Nelabai jau ten taskosi. Priklauso turbut nuo kriaukles gylio. O pas jus juk saldytuvas stovi salia - tai is vis paprasta valyti.
2. Na, kaip norit. irnesakyk.gif
3. Manes negasdintu jokios alkunes. Tiesiog man butu nepatogu darbuotis tokiame siaurame darbastalyje.

Cia tik issakiau savo nuomone. Jums rinktis, jums ta virtuve ir naudotis veliau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 06 14, 16:39)
Taigi mano supratimu padaro specialiai, kad galetų kvėpuoti, juk ir įmontuojama technika kvėpuot turi, reiškias yra būdų sutvarkyt wink.gif
O kodėl Jūs po plautuve darot dureles, o ne stalčių?  g.gif

pas mane saldiklis neimontuojamas, o pastatomas

imontuojama kitaip suredyta technika - turi ausinimo kazkokias sistemas del to, o cia pastatomas saldiklis - jis neskirtas kisti i spintele

apie stalcius po plautuve net nepamasciau blush2.gif kazkodel blink.gif g.gif

Papildyta:
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 06 14, 16:20)
Iš esmės tai tą patį papaišiau kaip ir pas jus, tik gal daugiau vienodų durelių.
user posted image

ACIUUUUU
jo lentyneles del palanges ir vamzdzio
pagalvojau ten susudeciau pintus krepselius ir juose kazka - kad ir svogunus ar dar ka

bet va - Blumchen eme ir idejo kelis variantus, nepagailejo laiko - papaise, o kai prasai baldininko perpaisyti, tai oi kaip nenoriai daro... tipo isivaizduot klientas gali juk smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 06 14, 18:19)

Aciu
kiekviena nuomone vercia pamastyti ir pagalvoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 14 birželio 2013 - 20:01
Dar kartą pasikartosiu - nebūtina jo kišti į tokią spintelę, kad šonai priglustų prie jo smile.gif kažkaip nelabai tikiu, kad po kokia 10cm per mažai būtų kvėpavimui.... Bet aišku, gal ir gaila tiek palikt vien dėl gražesnio vaizdo. Bet aš palikčiau biggrin.gif (pvz nugvelbčiau iš po kriauklės tų 20cm)
Kriauklė ir pas mane viiiisiškai prie sienos, taškosi tik galinė siena šiek tiek, šonas - visiškai nesitaško. Ir aš dėčiau dešiniau.
Ajste, nu kaip, didokokas tad Londonas blem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 15 birželio 2013 - 07:19
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 06 14, 14:12)
Turiu tokį klausimuką, tom kurios naudojasi indukcinėm kaitlentėm, ar po jom galima įrengti įrankių stalčiuką, būtų 15cm gylio. Kažkur girdėjau, kad kaista po ja  g.gif  kaip yra realybėje. Mano išplanavime, ten geriausia vieta įrankiams  ax.gif

Sako, kad kaista. Man baldininkas, tiksliau projektuotojas patarė palikti tuščią vietą po indukcine, nes metaliniai įrankiai įkaista, dėl to gal prasčiau kaitlentės aušinimas vyksta, ar kas tai, kad po kelių metų gali jin sugesti ir jokie garantiniai negalios doh.gif Sakė, jiems yra buvę tokių atvejų, tai dabar perspėja klijentus smile.gif
Atsakyti
pasnekam apie stalcius 4u.gif
planavau iki galo atsidarancius. paskui galvoju, kad tie ne pilnai atsidarantys - netoks jau ir didelis blogis. bet sutaupyciau siek tiek smile.gif

snd vaiksciojau vaiksciojau po visokias Skrajos, Baldu rojaus, Nemuno baldu virtuveles - nu tas mdf dazytas matinis man kaip saldainis - taip jo norisi. o kainele kaip karciojo sokolado doh.gif
Atsakyti
Bus kita balta ziema, taigi prie kiekvienos virtuves projekto, jau kelintoj temoj ypac Ajste karksi, kad po plautuve stalcius det siukslinei, su Flirt pora psl atgal diskutuota ta tema... Ir kaip Jus praziurejot g.gif: wink.gif

Gabby, didelis, matyt uztaj ir nepasinaudojot mano pakvietimu, tamstele biggrin.gif Tikiuos patiko, bent i gero oro tarpa pakliuvot thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 06 15, 18:59)
Bus kita balta ziema, taigi prie kiekvienos virtuves projekto, jau kelintoj temoj ypac Ajste karksi, kad po plautuve stalcius det siukslinei, su Flirt pora psl atgal diskutuota ta tema... Ir kaip Jus praziurejot g.gif: wink.gif r:

einu ant pernyksciu zirniu paklupesiu mastau.gif verysad.gif

Atsakyti
Po kriaukle stalčių nedėti įtikino projektuotojas.Mažoms virtuvėms tai per didelė prabanga smile.gif Jie tinka toms,kur galima dėti 4 šiukšlines ir rūšiuoti .Bus_kita_balta_žiema,dažytas MATINIS mdf nėra jau toks brangus,apie 160lt kvadratas.Ar labai skiriasi kaina nuo paprastos plokštės?Jei plokštė gera,ji,ko gero,irgi turi savo kainą schmoll.gif Taigi,tas kartusis šokoladas gali būti visai saldus 4u.gif Tik tiek,kad MATINIS dažytas valosi kiek sunkiau,nei BLIZGUS.Bet ir tai priklauso nuo spalvos smile.gif
Atsakyti
Merginos ka galvojat apie Latviska plokste? siaip tai Cleaf issirinkom,bet radau mums tinkamesni sviesios spalvos varianta is Latviskos, aisku ir pigiau butu bet bijau del kokybes g.gif maziau fakturos
Atsakyti