Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 06 13, 14:58)
1. o jei daryti visus fasadus vienodus - 2 didelių stalčių, o kur reikia pasidaryti vidinius mažus stalčiukus?  g.gif būtų duoklė estetikai, o prie vidinių stalčiukų priprastumėt - turiu dabar pati- nieko baisaus, tik pas mane 1 jis  ax.gif
arba darykit visus 3 talčių blokus - taip atrodo, kas tų mažų nereikia, o laikui bėgant atras daiktai juose savo vietą - įrankiai, samčiai, kočėlai, lentutės, mentelės, folijos, kepimo popieriai, šiukšlių maišai, prieskoniai, receptų žurnalai, šluostukai, rankšluoščiai ir dar bala žino kas  mirksiukas.gif
2. manau Jums tiktų Blumchen123 pakabinamų spintelių variantas - t.y. centruotos spintelės 4u.gif

Dėkui už nuomone 4u.gif

Taip, jei pasirinksiu daryti variantą visus vienodai 2 dideli stalčiai, tai neišvengiamai bus bent jau vienas vidinis stalčiukas, kas man nėra labai patogu naudojimui.

Jauciu nusileisiu estetikai ir darysiu visur vienodus 2 stalcius g.gif Taip ir pigiau bus... ax.gif

Bet dėl viršutinių spintelių man dilema vis dar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristal: 13 birželio 2013 - 15:08
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 06 13, 15:46)
Tai manot kas normali kaina, o ka kitos mano???

Gera kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 13, 14:50)
na va mano brezinys 
user posted image
prie lango jokio spinteles ner- ten taip langas pavaizduotas - viskas vaigiasi ta atvira siaura 20 cm,
dar laukiu visokiu spalvu minciu

O kriauklės arčiau šaldytuvo neįmanoma pritraukti?
Nuo kriauklės kairiau vietoj stalčių dėčiau indaplovę.
Kaitlentę traukčiau kuo kairiau. Ar ten dėl kažkokį priežasčių negalima?
Tuomet tarp indaplovės ir orkaitės dėčiau stalčius.
Spintelę virš šaldytuvo daryčiau tokio pat gylio kaip ir kitos kabančios. Arba iš vis tos spintelės atsisakyčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 13 birželio 2013 - 19:59
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 06 13, 19:59)
1. O kriauklės arčiau šaldytuvo neįmanoma pritraukti?
2. Nuo kriauklės kairiau vietoj stalčių dėčiau indaplovę.
3, Kaitlentę traukčiau kuo kairiau. Ar ten dėl kažkokį priežasčių negalima?
Tuomet tarp indaplovės ir orkaitės dėčiau stalčius.
4. Spintelę virš šaldytuvo daryčiau tokio pat gylio kaip ir kitos kabančios. Arba iš vis tos spintelės atsisakyčiau.

1. tarp saldytuvo ir kriaukles turi buti kazkoks tarpelis - nes taskysis labai kitaip smile.gif
2 idaploves nebus ax.gif
3 kaitlente ir po ja bus orkaite - jos sulipusios atskirai negaliu ju traukyti - ji bus 130 cm nuo sienos ir lango
tame plote yra gartraukis, o paskui alkunes jo tik sugadins spinteles, kai reikes sukineti i kaire ar desine

4 spinteles atsisakyti nelabai gal iseina nes saldytuvas su saldiklius ( jieatskiri vienas nuo kito) stoves 170 cm aukstyje, o virs jo jeigu nebus spinteles liks skyle... dabar klausimas, kokio gylio daryti spintele - saldytuvas uzims 60 cm - toks jo gylis - tai tokia gilia ar su kitomis lygiuoti.
tas saldytuvas su saldikliu kaip rakstis

Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 06 11, 22:56)
Kad jau ikisau savo trigrasti siandien po ilgo pasyvaus skaitymo, tai pasirodysiu ir savo virtuvele  4u.gif  Pries metus prasiau ir as cia pagalbos, o rezultatas tik dabar. Kadangi virtuve kartu su svetaine ir slepiasi uz sieneles, nu niekaip neiseina bendro vaizdo nufotkint  doh.gif  Visko minimaliai, bet kaip man tokiai kulinarei uztenka. Del atverciamu spinteliu duru i virsu patvarumo parodys tik laikas, labai tikiuosi kad neissiklibins greitai... Cia dar nera gartraukio ir vietoj indaploves skyle, vis nesulaukia savo eiles. Gal kam kokia ideja patiks, o gal atvirksciai pamatys kaip nedaryt  smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Sveiki, labai grazi virtuve bigsmile.gif o kiek kainavo?
Atsakyti
Bus kita balta žiema,jei turėčiau pagal kitą sieną 180 m,kaip pas jus iki durų,tuomet prie tos sienos statyčiau šaldytuvą ir pakeltą orkaitę 4u.gif
Atsakyti
Kuris baldų išdėstymo variantas jums atrodo geresnis? Aš linkstu prie 2. Ten tuomet būtų ne užuolaida, bes sustumiama pertvara iki žemės. Šaldytuvas realiai žemesnis, 145 cm, dviejų durų, juodas blizgus.
1)
user posted image
user posted image
user posted image

2)
user posted image
user posted image

3)
user posted image
user posted image

O čia vienų baldininkų pasiūlymas:
user posted image
user posted image
user posted image

Toks pasiūlymas nelabai tinka, nes kaina gaunasi virš 20 tūkst. doh.gif , o ir virtuvės akcentas-gražus šaldytuvas paslepiamas tarp spintelių.

Gal iš praktinės pusės patarsit, kuris geriau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 13, 22:02)
1. tarp saldytuvo ir kriaukles turi buti kazkoks tarpelis - nes taskysis labai kitaip smile.gif 
2 idaploves nebus  ax.gif
3 kaitlente ir po ja bus orkaite - jos sulipusios atskirai negaliu ju traukyti - ji bus 130 cm nuo sienos ir lango
tame plote yra gartraukis, o paskui alkunes jo tik sugadins spinteles, kai reikes sukineti i kaire ar desine

4 spinteles atsisakyti nelabai gal iseina nes saldytuvas su saldiklius ( jieatskiri vienas nuo kito) stoves 170 cm aukstyje, o virs jo jeigu nebus spinteles liks skyle... dabar klausimas, kokio gylio  daryti spintele - saldytuvas uzims 60 cm - toks jo gylis  - tai tokia gilia ar su kitomis lygiuoti.
tas saldytuvas su saldikliu kaip rakstis

Labai daug psl prirašėt visos, bet matau vis dar projektuojatės savo virtuvikę smile.gif O gal tikrai tada dėt šaldiklį ir šaldytuvą į aprėmintą ūkinę, tai ji eitų iki ubų ir ta spintukė taip neišsišoktų ax.gif
O dėl tų 2cm iki lubų, gal tikrai geriau uždėti kokią juostą, kad dulkės nesikauptų??? Pas mus gi irgi apie 5cm palikta, tai dėjom tą juostelę plokštės....
Atsakyti
Turiu tokį klausimuką, tom kurios naudojasi indukcinėm kaitlentėm, ar po jom galima įrengti įrankių stalčiuką, būtų 15cm gylio. Kažkur girdėjau, kad kaista po ja g.gif kaip yra realybėje. Mano išplanavime, ten geriausia vieta įrankiams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 14, 06:16)
Bus kita balta žiema,jei turėčiau pagal kitą sieną 180 m,kaip pas jus iki durų,tuomet prie tos sienos statyčiau šaldytuvą ir pakeltą orkaitę 4u.gif

orkaite pas mane priklausoma prie kaitlentes, jos turi buti kartu smile.gif
kol kas esu nutarusi nelisti prie to 180 cm sienos
tegu buna erdves daugiau virtuveje. isteks man (GAL) 380 sienos - spinteles iki lubu - bus vietos jsoe viska susideti
kokl kas tokios mintys, bet jos gali bac ir apsiversti aukstyn kojom
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 14, 11:08)
O gal tikrai tada dėt šaldiklį ir šaldytuvą į aprėmintą ūkinę, tai ji eitų iki ubų ir ta spintukė taip neišsišoktų  ax.gif
O dėl tų 2cm iki lubų, gal tikrai geriau uždėti kokią juostą, kad dulkės nesikauptų??? Pas mus gi irgi apie 5cm palikta, tai dėjom tą juostelę plokštės....

saldiklis blogai remuose - neturi kuom kvepuoti doh.gif
pamatysiu, koks bus tas tarpelis - jeigu reiks, uzdesime
ACIU uz visas mintis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 14 birželio 2013 - 13:38
user posted image

va taip turetu atrodyti
Atsakyti