QUOTE(Juodai @ 2013 06 13, 14:58)
1. o jei daryti visus fasadus vienodus - 2 didelių stalčių, o kur reikia pasidaryti vidinius mažus stalčiukus? būtų duoklė estetikai, o prie vidinių stalčiukų priprastumėt - turiu dabar pati- nieko baisaus, tik pas mane 1 jis
arba darykit visus 3 talčių blokus - taip atrodo, kas tų mažų nereikia, o laikui bėgant atras daiktai juose savo vietą - įrankiai, samčiai, kočėlai, lentutės, mentelės, folijos, kepimo popieriai, šiukšlių maišai, prieskoniai, receptų žurnalai, šluostukai, rankšluoščiai ir dar bala žino kas
2. manau Jums tiktų Blumchen123 pakabinamų spintelių variantas - t.y. centruotos spintelės
arba darykit visus 3 talčių blokus - taip atrodo, kas tų mažų nereikia, o laikui bėgant atras daiktai juose savo vietą - įrankiai, samčiai, kočėlai, lentutės, mentelės, folijos, kepimo popieriai, šiukšlių maišai, prieskoniai, receptų žurnalai, šluostukai, rankšluoščiai ir dar bala žino kas
2. manau Jums tiktų Blumchen123 pakabinamų spintelių variantas - t.y. centruotos spintelės
Dėkui už nuomone
Taip, jei pasirinksiu daryti variantą visus vienodai 2 dideli stalčiai, tai neišvengiamai bus bent jau vienas vidinis stalčiukas, kas man nėra labai patogu naudojimui.
Jauciu nusileisiu estetikai ir darysiu visur vienodus 2 stalcius Taip ir pigiau bus...
Bet dėl viršutinių spintelių man dilema vis dar