QUOTE(kristal @ 2013 06 13, 14:40)
Merginos, labai reikia jusu patarimo. Planuoju virtuvę ir turiu dviejonių dėl dviejų dalykų:
1. ar nusileisti estetikai ir daryti visus apatinius stalcius vienodus, t.y. 2 arba 3, ko labai nenorėčiau, nes tiek maziuku man nereikes, o du dideli irgi nevisai praktiška... ar galiu likti prie dabartinio varianto?
2. ar viršutines spinteles centruoti, kaip padaryta dabar (tuo paciu pasitraukia ir kaitlentė su gartraukiu, kas man nelabai patinka
) ar patraukti nuo lango ir glausti prie sienos - tokiu atveju gaunasi tarpas nuo lango arba pratęsti ten spintelę, kurios man visai nereikia...
1. o jei daryti visus fasadus vienodus - 2 didelių stalčių, o kur reikia pasidaryti vidinius mažus stalčiukus?
būtų duoklė estetikai, o prie vidinių stalčiukų priprastumėt - turiu dabar pati- nieko baisaus, tik pas mane 1 jis
arba darykit visus 3 talčių blokus - taip atrodo, kas tų mažų nereikia, o laikui bėgant atras daiktai juose savo vietą - įrankiai, samčiai, kočėlai, lentutės, mentelės, folijos, kepimo popieriai, šiukšlių maišai, prieskoniai, receptų žurnalai, šluostukai, rankšluoščiai ir dar bala žino kas
2. manau Jums tiktų
Blumchen123 pakabinamų spintelių variantas - t.y. centruotos spintelės