Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 06 13, 13:08)
O kas tas BLUM???  blush2.gif

BLUM 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 06 13, 00:20)
Parasykite, kokia plokste cia - ir ta tamsesne, ir ta sviesesne, kaip suprantu, nera ji visai balta.

Dėkui 4u.gif

Tamsesnė plokštė (apatiniai fasadai ir prisukta už pakabinamų spintelių) – Egger Rusvas Cassino uosis H1215. Bėje niekada nebūčiau į ją atkreipusi dėmesio pas baldininkus turimoje paletėje, nes mažas gabaliukas atrodo visai kitaip nei didelis plotas.

Pakabinamų spintelių fasadai – dažytas MDF, blizgus. Jo spalva paprasta balta, tiesiog kai blizgus atspindi aplinkinių paviršių spalvas ir neatrodo labai baltas.

Nors neklausėt, bet kad jau spalvas vardinu, tai stalviršis iš Termopal Gobi1 smile.gif Jis nėra baltas, o toks kaip trupiniukais apibertas smulkiais. Bet atsitraukus jie susilieja ir vizualiai atrodo kad tiesiog baltas. Grynai balto pabijojau dėl praktiškumo blush2.gif
Atsakyti

na va mano brezinys user posted image
user posted image
[/quote]
prie lango jokio spinteles ner- ten taip langas pavaizduotas - viskas vaigiasi ta atvira siaura 20 cm,
dar laukiu visokiu spalvu minciu
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 06 13, 13:40)
Merginos, labai reikia jusu patarimo.  Planuoju virtuvę ir turiu dviejonių dėl dviejų dalykų:
1. ar nusileisti estetikai ir daryti visus apatinius stalcius vienodus, t.y. 2 arba 3, ko labai nenorėčiau, nes tiek maziuku man nereikes, o du dideli irgi nevisai praktiška... ar galiu likti prie dabartinio varianto?
2. ar viršutines spinteles centruoti, kaip padaryta dabar (tuo paciu pasitraukia ir kaitlentė su gartraukiu, kas man nelabai patinka  g.gif ) ar patraukti nuo lango ir glausti prie sienos - tokiu atveju gaunasi tarpas nuo lango arba pratęsti ten spintelę, kurios man visai nereikia...  unsure.gif

Virtuvė yra uždara, .t.y. yra 1,2 m. praėjimas iš valgomojo/svetainės.

Patarkite prašau  4u.gif

Projektėlis (kitos sienos su šaldytuvu, orkaite ir ūkine spinta čia nesimato):
user posted imageuser posted image

Traukčiau dešiniau, kad viršutinė sutaptų su apatine.
Keistai atrodo kaitlentė įmontuota per dvi spinteles g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariogala: 13 birželio 2013 - 13:56
QUOTE(kristal @ 2013 06 13, 14:40)
Patarkite prašau  4u.gif

Projektėlis (kitos sienos su šaldytuvu, orkaite ir ūkine spinta čia nesimato):

net mirktelėjau blink.gif blink.gif . Visai tokią pačią prieš kelis metus esu nusibraižius biggrin.gif

ir vaizdas pro langą tas pats lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 13 birželio 2013 - 14:03
QUOTE(kristal @ 2013 06 13, 14:40)
Merginos, labai reikia jusu patarimo.  Planuoju virtuvę ir turiu dviejonių dėl dviejų dalykų:
1. ar nusileisti estetikai ir daryti visus apatinius stalcius vienodus, t.y. 2 arba 3, ko labai nenorėčiau, nes tiek maziuku man nereikes, o du dideli irgi nevisai praktiška... ar galiu likti prie dabartinio varianto?
2. ar viršutines spinteles centruoti, kaip padaryta dabar (tuo paciu pasitraukia ir kaitlentė su gartraukiu, kas man nelabai patinka  g.gif ) ar patraukti nuo lango ir glausti prie sienos - tokiu atveju gaunasi tarpas nuo lango arba pratęsti ten spintelę, kurios man visai nereikia...  unsure.gif

1. o jei daryti visus fasadus vienodus - 2 didelių stalčių, o kur reikia pasidaryti vidinius mažus stalčiukus? g.gif būtų duoklė estetikai, o prie vidinių stalčiukų priprastumėt - turiu dabar pati- nieko baisaus, tik pas mane 1 jis ax.gif
arba darykit visus 3 talčių blokus - taip atrodo, kas tų mažų nereikia, o laikui bėgant atras daiktai juose savo vietą - įrankiai, samčiai, kočėlai, lentutės, mentelės, folijos, kepimo popieriai, šiukšlių maišai, prieskoniai, receptų žurnalai, šluostukai, rankšluoščiai ir dar bala žino kas mirksiukas.gif
2. manau Jums tiktų Blumchen123 pakabinamų spintelių variantas - t.y. centruotos spintelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 06 13, 14:42)
Dėkui  4u.gif

Aciu labai, ryt dar is naujo spalvas ziuresiu, tai uzsirasiau ir jusiskes 4u.gif

Patarkit, neapsisprendziu del indaujos - ar deti stiklus (matinius baltus, matinius rudus) ar daryti paprastas dureles be stiklu? Kaip galvojat, kaip geriau butu? Spalvos panasios bus

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ga-aP: 13 birželio 2013 - 14:22
QUOTE(Ga-aP @ 2013 06 13, 15:13)
Patarkit, neapsisprendziu del indaujos - ar deti stiklus (matinius baltus, matinius rudus) ar daryti paprastas dureles be stiklu? Kaip galvojat, kaip geriau butu? Spalvos panasios bus

man su stiklais vienareikšmiškai gražiau ax.gif matiniai balti tarsi susilietų su fasadais... gal tada matinius rudus, jei norit, kad gražiai išsiskirtų unsure.gif - bet nelabai įsivaizduoju, kaip jie atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 06 13, 12:00)
Sveikos,

reikia Jusu nuomones. Prisipazinsiu is karto, kad daug neskaiciau ir nesidomejau, todel esu visiskai zalia virtuves reikaluose. Mums reikia mazos virtuveles i senos statybos nama.

Mazdau tokios: user posted image

Spinteles iki lubu. Apacioje is desines dujine ir orkaite, ir kaires kriaukle. Per viduri darbalaukis. Po darbalaukiu 3 ištraukami stalciai (pigiausias mehanizmu variantas), sonose apacioje dureles.

Virtuves siena 2.2 m. Bendra kaina paskaiciavo 2350LT. (1068 lt / beginis metras). Siap turbut noresiu blizgios / klijuotos MDF virsuje, o apacioje matines.

Bet jei turint omenyje kad visa matine, ar tai normali kaina, ka manot?

Ir gal siap dar kazkokiu pasiulymu , pastebejimu turesit is patirties....

QUOTE(Flirt @ 2013 06 13, 13:01)
Mano bus labai panasi virtuve, tik dar nisa ir pussale papildomai. Paskaicivo 5tkst. Tai jei beginius metrus skeliant pusiau, man panasiai ir gautusi. Man su Blum skaiciavo ax.gif

Tai manot kas normali kaina, o ka kitos mano???
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2013 06 13, 14:57)
net mirktelėjau blink.gif  blink.gif . Visai tokią pačią prieš kelis metus esu nusibraižius biggrin.gif
ir vaizdas pro langą tas pats lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tongue.gif dviračio iš naujo neišrasi...
O kaip jūs darėt - centravote viršutines spinteles??
Ir su apatiniais stalciais kaip pas jus?

Pasimetusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2013 06 13, 15:55)
tongue.gif dviračio iš naujo neišrasi...
O kaip jūs darėt - centravote viršutines spinteles??
Ir su apatiniais stalciais kaip pas jus?

Pasimetusi  doh.gif

šiaip, projektas neįgyvendintas. Man rodos braižytas apie 2008 metus. Pas mane po 60 cm spintelės gavosi.

user posted image

nemanau, kad daryčiau dabar tiek stalčių. Čia buvo mano sumanymas net ant indaplovės durelių daryti stalčių imitaciją doh.gif lotuliukas.gif . Tikriausiai daryčiau paslėptą stalčiuką šaukštam. Kiek pažįstamų turi, nemato bėdos, kad reik atidaryti du stalčius. Svarbu stalčiai lengvai darinėtųsi.

Be to, tiek stalčių gerokai išbrangina virtuvės kainą.

Ir rankenėlių tokių gal atsisakyčiau. Turėjau virtuvę su tokiom 8 metus - nėra labai patogios. Šiaip, stalčiai pas mane buvo be pritraukėjų, tai dažnai būdavo pastumi, tada prisimini, kad trenksis, gaudai - jau ir nėra nago iki kraujo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 13 birželio 2013 - 15:13
QUOTE(Juodai @ 2013 06 13, 15:39)
man su stiklais vienareikšmiškai gražiau  ax.gif matiniai balti tarsi susilietų su fasadais... gal tada matinius rudus, jei norit, kad gražiai išsiskirtų  unsure.gif  - bet nelabai įsivaizduoju, kaip jie atrodo g.gif

ir as nemacius, kaip atrodo matiniai rudi. baldininkas sake, taip pat, kaip baltas, tik ruda spalva unsure.gif Bet bijau, kad labai neisryskintu man tie stiklai, kaip tik labai issisoks g.gif
Atsakyti