Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 05 29, 08:21)
Dar kartą įsitikinu, kad kaimas esu doh.gif Dar ir tokių būna? bigsmile.gif

Nieko čia stebuklingo - mes be šaldiklio šaldytųvą dėsim smile.gif dabar planuojame tokį - jis yra 177cm aukščio tai ir gaunas iki žemės, o anksčiau galvojom apie tokį - tai jo aukštis yra apie 122cm, tad ir montavimas gautųsi ne nuo grindų, bet stalviršio lygyje mirksiukas.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 29, 09:46)
O dėl stalčių, ale keista tada, jei blumai ir prasčiau jau veikia, jei platūs stalčiai, nes mūsų dabar po 75cm, man tikrai viskas čiki su paprastais guoliniais bėgeliais, visad norėjau ir dar ilgesnių, buvo mintis daryt ne tris, o du blokus, tai būtų buvę po metrą, bet baldininkas sakė, kad guoliniai mažiau atlaiko, tai norint tokius ilgus daryt, jau reiktų dėt blumus.....  g.gif Na, bet gal nebūtinai su pritraukėjais jis turėjo omeny.... g.gif Juk bluminių būna ir tų paprastų, tandembox ar kap ten  blush2.gif

na tuos 90cm stalčius jau 7 metai naudoju mirksiukas.gif bet sunkiai prikroviau vieną tik prieš kokius 3 metus... net patikrinau nuėjus - jei stipriai stumteli, tai pritraukia, bet jei šiek ties silpniau, tai jau nelabai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 29, 09:46)
Ne ne, ne jum ten atsakinėjau, tiesiog bus_kita_balta_ziema sakė, kad tas variantas vienas iš jos svarstomų, nes jos išplanavimas panašus, o aš tik pakomentavau, kad man toks išdėstymas nelabai rolleyes.gif

Nu man ir nelabai tie atskiri šaldikai ir dar ta viršuje siaura spintelė ax.gif
Bet jei būtų šaldiko gylio, tai gal išvis nenormaliai atrodytų g.gif
Kažkaip neužmačiau niekur plačios, arba dėmesio neatkreipiau biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 05 29, 10:09)
Nieko čia stebuklingo - mes be šaldiklio šaldytųvą dėsim smile.gif  dabar planuojame tokį - jis yra 177cm aukščio tai ir gaunas iki žemės, o anksčiau galvojom apie tokį - tai jo aukštis yra apie 122cm, tad ir montavimas gautųsi ne nuo grindų, bet stalviršio lygyje  mirksiukas.gif

na tuos 90cm stalčius jau 7 metai naudoju  mirksiukas.gif bet sunkiai prikroviau vieną tik prieš kokius 3 metus... net patikrinau nuėjus - jei stipriai stumteli, tai pritraukia, bet jei šiek ties silpniau, tai jau nelabai  4u.gif

Aaaaa, nu tokius tai žinau biggrin.gif Pati gi norėjau be šaldiklio pradžioj. Galvojau, kad dar būna spec. kaip orkaitės virš stalviršio lotuliukas.gif doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 29, 10:16)
Bet jei būtų šaldiko gylio, tai gal išvis nenormaliai atrodytų g.gif

Na aš tai manau, jau geriau tada ūkinės pavidale tą šaldiką ir virš jo likusią vietą daryt...... BET ne prie įėjimo gal, kai ta sienukė tokia siaura, nes už ūkinės kažkaip nesižiūrės jau tas kampukas..... Todėl ir sakau, kad ASMENIŠKAI AŠ tai dėčiau šitą reikalą prie lango, jei palangė netrukdo ax.gif Na net nežinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 05 28, 16:30)

Aj nu va pavyzdys pačios keltas, čia gi kažkas panašaus, tik kad šaldikas įmontuotas, tai būtų galima tik rėmus jam padaryt ir virš jo spintukę, bet man nelabai vis tiek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 29 gegužės 2013 - 09:24
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 29, 10:23)
Na aš tai manau, jau geriau tada ūkinės pavidale tą šaldiką ir virš jo likusią vietą daryt...... BET ne prie įėjimo gal, kai ta sienukė tokia siaura, nes už ūkinės kažkaip nesižiūrės jau tas kampukas..... Todėl ir sakau, kad ASMENIŠKAI AŠ tai dėčiau šitą reikalą prie lango, jei palangė netrukdo  ax.gif  Na net nežinau g.gif
Papildyta:

Aj nu va pavyzdys pačios keltas, čia gi kažkas panašaus, tik kad šaldikas įmontuotas, tai būtų galima tik rėmus jam padaryt ir virš jo spintukę, bet man nelabai vis tiek biggrin.gif

Prasta šita nuotrauka, bet ten gal pertvara yra ar spintos šonas šviesus? Nedažiebiu doh.gif

Bet šiaip šitas var. man nieko. Jei siena 140cm, tai šaldytuvui 60cm +60cm kampinei ir dar lieka 20cm kad įlįst į kampinę g.gif O viršuj irgi toj nišoj galima prigalvot spintelę g.gif
Įdomu ką būsimos virtuvės šeimininkė mano biggrin.gif
Papildyta:
Ai, va Teoledai trečias variantas nieko smile.gif Aišku jei yra galimybė, žinoma ir noras perkėlinėti kanalizacijos įvadus ir dujotiekį (nebent el. viryklę rinksis) g.gif
Atsakyti
Man tai Teoledos virtuvej va toks palnavimas wub.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaitės, nors aš čia pas jus retai pasisakau, bet paskaitau vis. Tai susukot man galvą su indaplove. Buvau jau išsirinkusi, bet pasirodo pas mane be to stalčiuko įrankiams nėra.
Užtat plauna labai įdomiai, makaluojasi ten tie purkštukai po visą indaplovę ir atseit labai gerai išplauna.
Ką dabar daryti. Ko man labiau reikia - to ypatingo plovimo ar stalčiuko?
Buvau nusižiūrėjusi šitą, yra ten pora video su tuo plovimu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 29, 10:59)
Man tai Teoledos virtuvej va toks palnavimas wub.gif
user posted image

wub.gif
***** kaip gražu tas baltas stalviršis.... Gal man dar apsigalvot kol nevėlu doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Vaida* @ 2013 05 29, 11:01)
Mergaitės, nors aš čia pas jus retai pasisakau, bet paskaitau vis. Tai susukot man galvą su indaplove. Buvau jau išsirinkusi, bet pasirodo pas mane be to stalčiuko įrankiams nėra.
Užtat plauna labai įdomiai, makaluojasi ten tie purkštukai po visą indaplovę ir atseit labai gerai išplauna.
Ką dabar daryti. Ko man labiau reikia - to ypatingo plovimo ar stalčiuko?
Buvau nusižiūrėjusi šitą, yra ten pora video su tuo plovimu.  ax.gif

Va. Bus jums tik skaityt ir nieko nerašyt biggrin.gif
Bandykit ieškot panašios su stalčium 4u.gif O kaip žinot, kad indaplovė su tuo privalumu- ta purškimo sistema? Kaip ji vadinasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 29, 09:16)

as vakar viename salone pamaciau 3 m virtuve, ji baisiai didele , o mano dar ilgesne beveik metru... todel ir sakau vienas is variantu yra - det kampu - saldikas prie duru, o ant ilgosios sienos nedaryti tokios dideles, o prie lango palikti vietos stalui ir palei kita - pries esancia siena - sopkutei

virs saldiko butu tv - jokiu spinteliu nebutu, tik salia jo - spintele, o jau tada virs jos - lenstems sudeti spintele iki lubu

kitas variantas - kaip sako Gabi - paleis 3.9 m siena be jokiu uzsukimu. tada prie kitos sienos stalas ir palei langa 1,2 m ilgio sopkute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 29 gegužės 2013 - 10:42
QUOTE(Mindija @ 2013 05 29, 10:22)

Va. Bus jums tik skaityt ir nieko nerašyt biggrin.gif
Bandykit ieškot panašios su stalčium 4u.gif  O kaip žinot, kad indaplovė su tuo privalumu- ta purškimo sistema? Kaip ji vadinasi? g.gif

Dėl to purškimo neįsivaizduoju, kaip jis vadinasi. Aš dėl technikos darau taip - liepiu draugui išrinkti tai, kas techniškai ir finansiškai mums priimtiniausia (visokios energijos klasės, elektros/vandens sąnaudos ir t.t.,), jis pateikia man kelis variantus ir tada jau renkuosi pagal dizainą ir papildomas funkcijas. Tas purškimas man pasirodė geras dalykas, o aš indaplovės niekad neturėjusi, tai apie stalčių nežinojau.
Na ką, prasidės paieškos iš naujo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 29, 10:38)
as vakar  viename salone pamaciau 3 m virtuve, ji baisiai didele [...]

3m baisiai didelė? bigsmile.gif
Mano virtuvė 5m. be jokių užsukimų ir labai džiaugiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Koki apsvietimą dėjot po spintelių apačia g.gif Ledai įfrezuojami geriau ar kažkokie ten trikampiai,stikliukas permatomas ar matinis,apšvietimo spalva šilta ar šalta geriau tarnauja ir atrodo doh.gif Siaubas kiek daug neaiškumu doh.gif Pasidalinkit patirtim 4u.gif
Vakar naktį persibraižiau projektą pagal save ir šiandien pagaliau viską suderinau s baldininku.Dabar kol kas apsipatenkinus visa,tikiuosi neiškils daugiau abejonių doh.gif
Atsakyti
Flirt virtuvės modelis labai gerai žiūrisi,bet man,ko gero,netilps schmoll.gif as ir norėjau dešinėje kelt orkaitę,bet kad tas šaldikas visą reikalą gadina.Dviduba ūkine užgriozdins puse ploto.sukti po langu neišeina,nes per žemai palangė.Beja,esu mažo ūgio 158 tongue.gif ,jei apatines spinteles daryčiau 82?dabartines 86,bet nepykčiau,jei kiek žemiau būtų,ypač kai minkau tešlą biggrin.gif Šaldytuvas bus įmontuojamas,orkaitė irgi.Suvartysit mane dabar,ale gartraukio žadu atsisakyt smile.gif Dabar yra hansa pakabintas,na nenaudoju aš jo,tik elektrą suka,o naudos minimaliai.Ventiliacija praktiškai neveikia,ta anga jokios traukos neduoda.Ir žinot,išskyrus tai,kad dažniau pavalau viršų spintelių,kito diskomforto nejaučiu.užtai turėčiau lygias viršutines spinteles.Dar dėl kaitlentės nervas...stiklo keramikos bent šiuo metu neįpirksiu,stalviršis bus juodas,tai juoda ir kaitlentė,plautuvė,aš taip manau.O gal paprotinsit,ar balta kaitlentė ir balta kriaukle?Nu žodžiu....Pamenu Gaby kažkokią kaitlentę keikia,priimkit,jei nesunku,.kokios nepirkti tikrai 4u.gif
Papildyta:
Bus kita balta žiema-asmeniškai man gražiau,kai viskas vienoje linijoje,be abejonių dėčiau prie 3.9 sienos ir jokių užsukimų ir vikrantasų 4u.gif
Atsakyti
Mūsų dujinė kaitlentė, veidrodinė Schlosser, modelis berods cb 624r biggrin.gif Jau man jos ir stiklinio stalo per akis, kitąkart imčiau paprastą emaliuotą. Nors vėlgi, neaišku kokios jos ten šiais laikais.

Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 29, 11:38)
as vakar  viename salone pamaciau 3 m virtuve, ji baisiai didele , o mano dar ilgesne beveik metru... todel ir sakau vienas is variantu yra - det kampu - saldikas prie duru, o ant ilgosios sienos nedaryti tokios dideles, o prie lango palikti vietos stalui ir palei kita - pries esancia siena - sopkutei

virs saldiko butu tv - jokiu spinteliu nebutu, tik salia jo - spintele, o jau tada virs jos - lenstems sudeti spintele iki lubu

kitas variantas  - kaip sako Gabi - paleis 3.9 m siena be jokiu uzsukimu. tada prie kitos sienos stalas ir palei langa 1,2 m ilgio sopkute

O kodėl jūs taip norit tos sofkutės virtuvėj? ax.gif
Mintis daryti ne iki pat lango man tai irgi nelabai, neatrodys tvarkingai, mano nuomone blush2.gif
Atsakyti