Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

as irgi atvira nes irtaip tamsi virtuve bus - medis auga po langais
Atsakyti
Egluti,taip virtuvė standartiniame daugiabutyje,virtuvė tik 9 kv smile.gif ir žinoma,niekas netelpa.Arba darbastalį aukoti,arba apatinius stalčius smile.gif Bet nugalėjo darbastalis po ilgų dvejonių.Manoji bus tik balta blizgi,turėjau prieš tai lenkišką baltą,apie kokybę patylėsiu,bet valėsi puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 13, 00:26)
as irgi atvira nes irtaip tamsi virtuve bus - medis auga po langais

biggrin.gif A tai tipo spintelę ant lango planavot kabint, kad tamsins virtuvę? biggrin.gif

QUOTE(Teoleda @ 2013 06 13, 06:25)
Egluti,taip virtuvė standartiniame daugiabutyje,virtuvė tik 9 kv smile.gif ir žinoma,niekas netelpa.Arba darbastalį aukoti,arba apatinius stalčius smile.gif Bet nugalėjo darbastalis po ilgų dvejonių.Manoji bus tik balta blizgi,turėjau prieš tai lenkišką baltą,apie kokybę patylėsiu,bet valėsi puikiai thumbup.gif

Toks jausmas, kad mano mama čia rašo unsure.gif
Maaama, čia tu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 13, 05:25)

Jeigu Jums 9 kv virtuvė maža, ką pasakytumėte apie 5,5 lotuliukas.gif Standartinis plytinis daugiabutis, virtuvė kvadratinė, susiprojektuoti kažką doh.gif
Komplektą "paveldėjom" iš buvusių šeimininkų, darytas prieš 10 metų, bet ir šiandien kelis baldininkus kviečiausi, gudriau nei jau yra padaryta niekas nepasiūlo. Pats komplektas visiškai nenusinešiojęs, tik pagal buitinės technikos dokumentus galima suprasti kiek jam metų. Užsimaniau indaplovės, tai keičiam apatines spinteles, bandžiau ieškotis ką galėčiau pakeisti senam išplanavime, irgi niekas neįsipaišo kitaip, tik dadėsim stalčių į cokolį, žiūrėsiu kaip gausis, laukiu liepos 1 nekantriai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 06 13, 07:21)
biggrin.gif A tai tipo spintelę  ant lango planavot kabint, kad tamsins virtuvę? biggrin.gif

nnneeee ten langas taip padarytas - jokisos pinteles nebus - tamsu nuo medžio palei langa
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 06 12, 20:25)

Spintelių apačioje veidrodis, tiksliau baldų cokolis pagamintas iš plokštės su priklijuotu veidrodžiu iš priekio, kai jame atsispindi grindys virtuvė atrodo lengvesnė. Taip pat daro ir iš metalo kiek žinau, efektas panašus.
Prie kaitlentės stiklas, nes ten klijuotas tapetas, tai nebuvo kur dėtis teko apsaugot stiklu.

Labai aciu uz foto wub.gif
Geras, ne nepastebejau tu veidrodziu bigsmile.gif thumbup.gif . Vaizdas thumbup.gif , bet valymas doh.gif . Taigi suvargsit 4u.gif
As isvis dabar tik uz praktiskuma, geriau atsisakysiu kazkokio grozio, bet gyvensiu galvos nesukdama ir nevergaudama blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

reikia Jusu nuomones. Prisipazinsiu is karto, kad daug neskaiciau ir nesidomejau, todel esu visiskai zalia virtuves reikaluose. Mums reikia mazos virtuveles i senos statybos nama.

Mazdau tokios: user posted image

Spinteles iki lubu. Apacioje is desines dujine ir orkaite, ir kaires kriaukle. Per viduri darbalaukis. Po darbalaukiu 3 ištraukami stalciai (pigiausias mehanizmu variantas), sonose apacioje dureles.

Virtuves siena 2.2 m. Bendra kaina paskaiciavo 2350LT. (1068 lt / beginis metras). Siap turbut noresiu blizgios / klijuotos MDF virsuje, o apacioje matines.

Bet jei turint omenyje kad visa matine, ar tai normali kaina, ka manot?

Ir gal siap dar kazkokiu pasiulymu , pastebejimu turesit is patirties....
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 06 13, 10:28)
As isvis dabar tik uz praktiskuma, geriau atsisakysiu kazkokio grozio, bet gyvensiu galvos nesukdama ir nevergaudama blush2.gif

drinks_cheers.gif pritariu 100%
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 06 13, 10:00)
Sveikos,

reikia Jusu nuomones. Prisipazinsiu is karto, kad daug neskaiciau ir nesidomejau, todel esu visiskai zalia virtuves reikaluose. Mums reikia mazos virtuveles i senos statybos nama.

Mazdau tokios: user posted image

Spinteles iki lubu. Apacioje is desines dujine ir orkaite, ir kaires kriaukle. Per viduri darbalaukis. Po darbalaukiu 3 ištraukami stalciai (pigiausias mehanizmu variantas), sonose apacioje dureles.

Virtuves siena 2.2 m. Bendra kaina paskaiciavo 2350LT. (1068 lt / beginis metras). Siap turbut noresiu blizgios / klijuotos MDF virsuje, o apacioje matines.

Bet jei turint omenyje kad visa matine, ar tai normali kaina, ka manot?

Ir gal siap dar kazkokiu pasiulymu , pastebejimu turesit is patirties....

Mano bus labai panasi virtuve, tik dar nisa ir pussale papildomai. Paskaicivo 5tkst. Tai jei beginius metrus skeliant pusiau, man panasiai ir gautusi. Man su Blum skaiciavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 13, 13:01)
Mano bus labai panasi virtuve, tik dar nisa ir pussale papildomai. Paskaicivo 5tkst. Tai jei beginius metrus skeliant pusiau, man panasiai ir gautusi. Man su Blum skaiciavo ax.gif

O kas tas BLUM??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 06 13, 11:08)
O kas tas BLUM???  blush2.gif

vieni populiariausiu/geriausiu(bent jau taip kalbama) stalciu/spinteliu atidarymo mechanizmu 4u.gif neskaitant to ir dar visokias nesamones ten gamina jie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flirt: 13 birželio 2013 - 12:11
Merginos, labai reikia jusu patarimo. Planuoju virtuvę ir turiu dviejonių dėl dviejų dalykų:
1. ar nusileisti estetikai ir daryti visus apatinius stalcius vienodus, t.y. 2 arba 3, ko labai nenorėčiau, nes tiek maziuku man nereikes, o du dideli irgi nevisai praktiška... ar galiu likti prie dabartinio varianto?
2. ar viršutines spinteles centruoti, kaip padaryta dabar (tuo paciu pasitraukia ir kaitlentė su gartraukiu, kas man nelabai patinka g.gif ) ar patraukti nuo lango ir glausti prie sienos - tokiu atveju gaunasi tarpas nuo lango arba pratęsti ten spintelę, kurios man visai nereikia... unsure.gif

Virtuvė yra uždara, .t.y. yra 1,2 m. praėjimas iš valgomojo/svetainės.

Patarkite prašau 4u.gif

Projektėlis (kitos sienos su šaldytuvu, orkaite ir ūkine spinta čia nesimato):
user posted imageuser posted image
Atsakyti