Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 12, 12:39)
pas mane bus tokios aukstos spinteles, su panasiais filingiukais, tik nebus karunos, tik nedidelis keliu cm tarpelis iki lubu

QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 12, 13:21)
na ten jie 2-3 cm - gal nelygios lubos, gal grindys... net nesimatys ju beveik
na taip sako baldininkai

gaila, kad nebus karūnos... man jin labai gražu wub.gif o ar neišeina kažkaip tuos nelygumus kaip tik su karūna ir paslėpt g.gif
QUOTE(Kadija @ 2013 06 12, 13:24)
tai klausimas ir buvo visoms, ka nors apie tai zinancioms  mirksiukas.gif tai neteplios jos? klausiu, nes pas mus langas bus prie pat spinteliu is sono ir mastau, kad viskas is sono, t.y. bendros erdves puikiai matysis... nes apibegimu virtuveje, bent jau man blush2.gif , neimanoma isvengti- tai slapia ranka dureles atidarai, tai kas nors su pirkstais nesvariais paliecia- nejau nesimato tokiu?

gal ir matos ant tų blizgių, bet, kiek įsivaizduoju, nusivalyt turėtų labai lengvai ax.gif nes ant matinių paviršių, tai ir matosi, ir valymas - tragedija doh.gif mano nuomone, jei jau neblizgus fasadų paviršius, tai tada matinis, bet su faktūra - tada nesimato nieko cool.gif , na o valant truputį reik pabrūžint, bet vistiek, teplėms tai bene geriausias pasirinkimas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 12 birželio 2013 - 14:15
QUOTE(Flirt @ 2013 06 12, 12:34)
  bet kaip ta 2-3cm cm tarpa reiks valyt g.gif 

tai ir niekaip smile.gif ten bus dulkiu karalyste
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 06 12, 14:10)
  o ar neišeina kažkaip tuos nelygumus kaip tik su karūna ir paslėpt g.gif

tai ji be proto maza butu
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 12, 15:31)
tai ji be proto maza butu

aaa, jau post factum, užsakyta jau viskas? ar dar galima žeminti pakabinamas spinteles ir daryti išlyginamąją karūną? - tiesa, aš čia svaigstu su tuo išlyginimu, ale gal baldininkai neužsiimtų tokios netiesios karūnos gaminti g.gif doh.gif

Papildyta:
Va, virtuvės sienelių tarp spintučių idėjos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 06 12, 15:00)
aaa, jau post factum, užsakyta jau viskas? 

ne. dar tik snd einu galutinio projektuko ir tada matysiu

va taip greiciausiai bus lubos kaip cia user posted image

va irgi nera nieko prie lubu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 12 birželio 2013 - 15:18
blumchen 123,superinė virtuvė thumbup.gif pagarba visoms,kurios susidėlioja,išsiskaičiuoja kiekvieną cemą 4u.gif Na,niekaip nesigauna man ta aukštoji matematika biggrin.gif Užpypinau baldžių jau su kasdiena kitais norais ir svarstymais tongue.gif Sakykit,ar nieko tokio,jei kaitlentė stovės prie šaldytuvo?Nežinau kodėl ji ten visuose brėžiniuose atsiduria biggrin.gif Santechnika man vakar išvedžiojo ir kriauklei vieta padaryta prie trumposios sienos 140m.ilgoji siena dėliojasi taip:stalviršis,dujinė ir šaldytuvas.viršuje kaip ir viskas gerai,bet apcioje pagal mane nebelieka stalciams vietos.Gaunasi stalčiu blokas,orkaite.mažos dureles ir šaldytuvas.pasidėjimo apačioje nulis schmoll.gif .Dar norejau prie trumposios dėt tik orkaite,palikt stalvirši laisva,o prie ilgosios dujine,kriaukle ir saldytuva.Bet kur tuomet orkaites garai išeitu?Ir dar santechnikas sako,kad jei tempti kanalizacija per visa siena,kažkaip virtuvinis visas susimažina,nes kanalizacijos vamzdis turi eiti po tokiu karnizu schmoll.gif Matyt.liksiu be virtuvinio,nes taip atrodė viskas paparasta viens du ir ką čia mąstyti,o gaunasi uogienė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 06 12, 11:54)
Blumchen123, o kaip tas baltas blizgus virsus?

pas tėvus vonios baldai balti blizgūs, tai visaip aš dėliojau pirštų antspaudus, iš visų pusių žiūrėjau lotuliukas.gif man tinka (tikrai nesu pedantė), nepasakyčiau, kad labai matosi... na o kažkokie aptaškymai gi ant bet kokio paviršiaus matysis, tik nuo blizgaus dar ir lengviau valysis thumbup.gif mano virtuvė bus visa balta ir blizgi rolleyes.gif

blumchen123, labai graži ir taip patogiai išplanuota virtuvė thumbup.gif na už dizainą tai 10 balų cool.gif viskas puikiai dera cool.gif

Teoleda, iš trumposios sienos pagalvojau, kad įsirenginėjate virtuvę bute???? pagalvojau, kad tai mano situacija - "niekas netelpa" biggrin.gif ar atspėjau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 06 12, 11:49)
Pas mus po virsutinem spintelem apsvietimas butinai bus. Bet lubose, tokioj pacioj vietoj irgi kazka planuojam. Galvoju, kad praktiskiausia tos pailgos, imontuojamos, dienos lempos. Pas mus dabar buvo, tai sviesos atzvilgiu  thumbup.gif , grozio - kaip ir jokio, bet bent neerzina. Tieisog ju nepastebi ir tiek. 
O va pas jus, kazkas idomiau, bet jei nepraktiska, verta pagalvot  g.gif

Na nėra tamsu, iš esmės man užtenka, bet kad palubėje šviesu kaip diena tai tikrai negaliu pasakyti. Šviesa kaip tik "išsiskleidžia" ties viršutinių spintelių viršum. Va čia šiek tiek iš arčiau lempos. Į šalia kyšantį iš lubų metalinį ortakį prašom nekreipt dėmesio, laukia kol atkeliaus gartraukis blush2.gif Tik sumažinus fotkės dydį vėl vaizdas išsiliejo g.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Kadija @ 2013 06 12, 12:54)
Blumchen123, o kaip tas baltas blizgus virsus? man grazu, bet viena pazistama sake, kad valo spinteles daznai , kad jos graziai atrodytu, blizgetu ir pan, nes ant ju visi aptaskymai ir pirstu atspaudai matosi labiau nei ant kitu pavirsiu...  g.gif
ir ka ten dejote apacioje- pirma karta pastebejau, kad po spintelemis blizgi apacia ideta- metalas ten?  g.gif  thumbup.gif  ir dar matau kad siena prie kaitlentes dengete kazkuo, naudojote stikla ar kazka idomesnio?
kiek klausimu prirasiau..  doh.gif

Dėl valymo matau jau pakomentavo, aš tik iš savo pusės galiu pasakyt dar kai nėra rankenėlių viršuje tai ir valyti dar lengviau.
Spintelių apačioje veidrodis, tiksliau baldų cokolis pagamintas iš plokštės su priklijuotu veidrodžiu iš priekio, kai jame atsispindi grindys virtuvė atrodo lengvesnė. Taip pat daro ir iš metalo kiek žinau, efektas panašus.
Prie kaitlentės stiklas, nes ten klijuotas tapetas, tai nebuvo kur dėtis teko apsaugot stiklu.

Na ir bendrai labai smagu kad daug kam patiko virtuvė ir labai ačiū visoms už pagyrimus! 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blumchen123: 12 birželio 2013 - 20:27
na va mano brezinys user posted image

biski kazkaip per smulkios raideles gavos paaiskinimams

dabar laukiu visokiu spalvu minciu - drasiai

gal cia aiskiau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 12 birželio 2013 - 21:51
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 12, 21:34)
na va mano brezinys  user posted image

geras, tokia pat virtuve kaip mano lotuliukas.gif nuo lango iki saldyuvo- viskas iedaliai sutampa thumbup.gif as apacioje planuoju tik stalcius daryti.. o virsuje spinteles g.gif o kaip sprendziate radijatoriaus klausima? Ten po langu darote tik stalvirsi? ar montuojate spintele ir darote stalvirsyje groteles silumai iseiti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 06 12, 22:11)
geras, tokia pat virtuve kaip mano  lotuliukas.gif  nuo lango iki saldyuvo- viskas iedaliai sutampa  thumbup.gif  as apacioje planuoju tik stalcius daryti.. o virsuje spinteles  g.gif  o kaip sprendziate radijatoriaus klausima? Ten po langu darote tik stalvirsi? ar montuojate spintele ir darote stalvirsyje groteles silumai iseiti?  ax.gif

radiatorius toleliau nuo baldu bus
paveikliuke tik padaryta keistai tas toks tarsi uzsukimas prie lango - ten nieko nebus
palange ciut ciut - pora cm tik issikis
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 06 12, 21:25)

Dėl valymo matau jau pakomentavo, aš tik iš savo pusės galiu pasakyt dar kai nėra rankenėlių viršuje tai ir valyti dar lengviau.
Spintelių apačioje veidrodis, tiksliau baldų cokolis pagamintas iš plokštės su priklijuotu veidrodžiu iš priekio, kai jame atsispindi grindys virtuvė atrodo lengvesnė. Taip pat daro ir iš metalo kiek žinau, efektas panašus.
Prie kaitlentės stiklas, nes ten klijuotas tapetas, tai nebuvo kur dėtis teko apsaugot stiklu.

Na ir bendrai labai smagu kad daug kam patiko virtuvė ir labai ačiū visoms už pagyrimus!  4u.gif  blush2.gif

ir man, ir man labai jusu virtuve patiko, saunuole wub.gif

Parasykite, kokia plokste cia - ir ta tamsesne, ir ta sviesesne, kaip suprantu, nera ji visai balta.
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 12, 22:18)
radiatorius toleliau nuo baldu bus 
paveikliuke tik padaryta keistai tas toks tarsi uzsukimas prie lango - ten nieko  nebus
palange ciut ciut - pora cm tik issikis

as del to uzsukimo ir klausiu, kiti daro spinteles, pasidato virtuvini su kampu, tai galvoju kazin ar pro stalvirsio groteles ten nuo raiatoriaus siluma jauciasi ir ar nekepa viskas spinteleje g.gif kol kas ir as planuoju palikti langa atvira
Atsakyti