Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 06 11, 22:59)
turbūt traukčiau nuo ūkinės spintos per 450 mm salčių bloką wink.gif tuomet lieka 650mm - 600mm kaitlentės spintelei ir 50mm kampui - kad nekliūtų atidarinėjami stalčiai (daryčiau kiek įmanoma daugiau 1 žemo ir 2 aukštesnių stalčių blokų apačioj - tik ne tokius 5 žemų stalčių blokus - ką į juos dėti g.gif ) į kitus fasadus  4u.gif
tuomet kampinė spintelė atsidarinėtų nuo lango pusės. dar ta kairėj pusėj ūkinė tokia vieniša atrodo... gal verta būtų pakabinti dar vieną spintutę su stiklinėm durėlėm, kaip ir dešinėje pusėje mirksiukas.gif

viens iš svarstomu variantų bet kampas neišnaudotas lieka.
kitos spintutės tik teip pamėtitos isivaizdavimui kur indaplovė, kur kriauklė ir t.t. dėl komunikacijų pamatus liejant. kairėj bus vieta palikta šaldituvui.

Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 06 12, 08:25)
O kampinę spintelę planuojat naudot? g.gif

galvoju toki apvalu ratu sukanti susimontuoti. bet prie jo prieiti reik 30cm dureliu. tada lieka 60cm viryklė ir tik 20cm iki orkaitės, ar neklius alkunės g.gif
bet gal užteks tarpo 20cm.
Atsakyti
Sveikos virtuvių planuotojos ir jau besidžiaugiančios savomis smile.gif

remontuojam ir mes butą, tad atėjo eilė ir virtuvės planavimams, spinteles ir buitinę techniką dėliuosi vėliau, kai jau sienos bus ir grindys, nes išgriovėm dalį sienos tarp virtuvės ir kolidoriaus, kad atsisakytume nišos buvusios virtuvės zonoj, tad tam atsiradusiame dideliame kampe montuosim spintą, ir kartu planuosimės virtuvės komplektą, kad viskas derėtų smile.gif
bet šiom dienom turiu apsispręsti kurioj vietoj ir kokiam aukštyje man reikalingas rozečių blokas ax.gif bet didžiausias galvos skausmas stalviršio aukštis doh.gif sakykit kurios esat maždaug 176cm ūgio, kokiam aukštyje planuojat darbastalį? aš planuoju 91-95cm aukštyje, nes turėtas standartinis aukštis 85cm man per žemas ax.gif o ir dėl gartraukio galvoju, nes senasis buvo truputį aukščiau kaip akių lygyje, tad pastoviai guzai pakaušy būdavo doh.gif o pakiltų apie 10cm stalviršis su kaitlente, pakiltų ir gartraukio lygis, išnyktų nuolatinė problema g.gif unsure.gif
ir dar vienas klausimas, dabar kiek PC aplėkiau, dujinės kaitlentės visos su jungtukais horizontaliame paviršiuje, nenoriu tokios schmoll.gif anksčiau tikrai buvo tokių, kur jungtukai kaitlentės montuojasi vertikaliai po stalviršiu, gal užmatėt kur tokių ar PC ar internetinėse platybėse, nes man nepasisekė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 11, 22:28)

pas mane bus tokios aukstos spinteles, su panasiais filingiukais, tik nebus karunos, tik nedidelis keliu cm tarpelis iki lubu
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 12, 10:39)
pas mane bus tokios aukstos spinteles, su panasiais filingiukais, tik nebus karunos, tik nedidelis keliu cm tarpelis iki lubu

o kodel tarpeli iki lubu paliksit g.gif
Atsakyti
Blumchen123, o kaip tas baltas blizgus virsus? man grazu, bet viena pazistama sake, kad valo spinteles daznai , kad jos graziai atrodytu, blizgetu ir pan, nes ant ju visi aptaskymai ir pirstu atspaudai matosi labiau nei ant kitu pavirsiu... g.gif
ir ka ten dejote apacioje- pirma karta pastebejau, kad po spintelemis blizgi apacia ideta- metalas ten? g.gif thumbup.gif ir dar matau kad siena prie kaitlentes dengete kazkuo, naudojote stikla ar kazka idomesnio?
kiek klausimu prirasiau.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 12 birželio 2013 - 11:57

QUOTE(narvid @ 2013 06 11, 22:30)
kurioj vietoj, dešnėje pusėje, daryti viryklę kad būtų patogiau. Sienos 230cm, 60cm galinė spintelė, 60cm orkaitės. lieka 110cm. reikia apsisprest nes laikas sienoje skyle gartraukiui daryt. kiek išsiaiškinau aukštis 210cm.
user posted image[/IMG]

narvid, pas mane lygiai toks pat isplanavimas virtuves. tik gal ismatavimai kiek kitokie
pas mane eina siena 110 , tada langas 200, tada siena 90cm ir kai uzsisuka, siena 2,70
niekaip nesusidelioju doh.gif

QUOTE(Blumchen123 @ 2013 06 11, 23:56)

user posted image

grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 06 12, 10:54)
Blumchen123, o kaip tas baltas blizgus virsus? man grazu, bet viena pazistama sake, kad valo spinteles daznai , kad jos graziai atrodytu, blizgetu ir pan, nes ant ju visi aptaskymai ir pirstu atspaudai matosi labiau nei ant kitu pavirsiu...  g.gif

Ne manes klausi, bet atsakysiu blush2.gif
Valydavau pries Kaledas lotuliukas.gif Neskaitant tu variantu, kai apdrebi kuo ar apibega ax.gif
Atsakyti
QUOTE(samira123 @ 2013 06 12, 12:07)
kol virtuvės nėra, virtualūs skanėstai  mirksiukas.gif
user posted image

Oooo kaip skaniai atrodo bigsmile.gif
Gerai, kad tik dabar po pietų nestuke.gif užmačiau, ba būčiau apsiseiliojus biggrin.gif

QUOTE(narvid @ 2013 06 12, 12:24)
galvoju toki apvalu ratu sukanti susimontuoti. bet prie jo prieiti reik 30cm dureliu. tada lieka 60cm viryklė ir tik 20cm iki orkaitės, ar neklius alkunės g.gif
bet gal užteks tarpo 20cm.

Kad ir pas mane tiek pat lieka 4u.gif Tik pas mane bus 80cm stalčiai apačioj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 12, 11:50)
o kodel tarpeli iki lubu paliksit g.gif

na ten jie 2-3 cm - gal nelygios lubos, gal grindys... net nesimatys ju beveik
na taip sako baldininkai
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 12, 11:57)
Ne manes klausi, bet atsakysiu blush2.gif
Valydavau pries  Kaledas lotuliukas.gif  Neskaitant tu variantu, kai apdrebi kuo ar apibega ax.gif

tai klausimas ir buvo visoms, ka nors apie tai zinancioms mirksiukas.gif tai neteplios jos? klausiu, nes pas mus langas bus prie pat spinteliu is sono ir mastau, kad viskas is sono, t.y. bendros erdves puikiai matysis... nes apibegimu virtuveje, bent jau man blush2.gif , neimanoma isvengti- tai slapia ranka dureles atidarai, tai kas nors su pirkstais nesvariais paliecia- nejau nesimato tokiu?
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 06 12, 13:24)
tai klausimas ir buvo visoms, ka nors apie tai zinancioms  mirksiukas.gif tai neteplios jos? klausiu, nes pas mus langas bus prie pat spinteliu is sono ir mastau, kad viskas is sono, t.y. bendros erdves puikiai matysis... nes apibegimu virtuveje, bent jau man blush2.gif , neimanoma isvengti- tai slapia ranka dureles atidarai, tai kas nors su pirkstais nesvariais paliecia- nejau nesimato tokiu?

pirštai matosi, bet tik žiūrint iš šono, kai pašviečia saulė/šviesa. Apibėgimus matau tik žiūrėdama iš arti, bet viskas labai lengvai nusivalo, šveisti nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 12, 11:21)
na ten jie 2-3 cm - gal nelygios lubos, gal grindys... net nesimatys ju beveik
na taip sako baldininkai

niu jo, jei jau kitaip neiseina 4u.gif bet kaip ta 2-3cm cm tarpa reiks valyt g.gif

QUOTE(Kadija @ 2013 06 12, 11:24)
tai klausimas ir buvo visoms, ka nors apie tai zinancioms  mirksiukas.gif tai neteplios jos? klausiu, nes pas mus langas bus prie pat spinteliu is sono ir mastau, kad viskas is sono, t.y. bendros erdves puikiai matysis... nes apibegimu virtuveje, bent jau man blush2.gif , neimanoma isvengti- tai slapia ranka dureles atidarai, tai kas nors su pirkstais nesvariais paliecia- nejau nesimato tokiu?

tikrai neteplios. va jei tamsus blizgus, tai gal ir prasciau butu, nes dabar su juodu blizgiu stalvirsiu gyvenam, tai vargstu doh.gif nuvalai slapiu skuduru/servetele, o paskui sausu blizgini ir taip 2-3 kartus per diena biggrin.gif viskas matos ir tepas. tiek, kad stalvirsis tokia vieta, kuri visada turetu but idealiai svari, taip kad turint toki svara nori nenori yra palaikoma, bet spinteliu tamsiu blizgiu nenoreciau schmoll.gif nors neaisku, kaip bus biggrin.gif
Atsakyti