Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

kurioj vietoj, dešnėje pusėje, daryti viryklę kad būtų patogiau. Sienos 230cm, 60cm galinė spintelė, 60cm orkaitės. lieka 110cm. reikia apsisprest nes laikas sienoje skyle gartraukiui daryt. kiek išsiaiškinau aukštis 210cm.
user posted image[/IMG]
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ir man teko toks malonumas susiplanuoti savo virtuvę ax.gif šiandien pradėjau ant popieriaus braižyti ir supratau, koks tai didelis ir svarbus darbas blush2.gif o ypač kai ta mano virtuvė tokia mažutė, standartinė 9kv.m buto virtuvė doh.gif
Taip pat virtuvėje planuoju standartines į šonus atsidarinėjančias dureles. tėvai prieš 6 metus Vokėje pirko savo virtuvės baldų komplektą ir dėjosi tikrai tuo metu labai brangius lankstus, į viršų pakeliamus, kad galėtų bet kokioj pozicijoj užsifiksuoti, na dabar šita funkcija nebedirba taip kaip reikia blush2.gif doh.gif mano manymu, tų pinigų neatidirbo blush2.gif
Mindija, nesuprantu ir aš kur kriauklė? ir aš taip pat geriau orkaitę nuleisčiau žemiau, kad darbastalio būtų daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 06 11, 16:51)
nepasitikiu jokiais pakeliančiais lankstais, ypatingai jei dar plačios spintelės - fasadai sunkūs gaunas. išsiklerina vistiek  4u.gif
dabat pas mus visos tradiciškai į šonus atsidarančios bus ax.gif
user posted image

blink.gif

QUOTE(jblmami @ 2013 06 11, 20:12)
Nematau kur plautuve? As kogero deciau zemyn orkaite, kad islosti daugiau darbastalio. Nes man atrodo mazokai g.gif . Pas mus kaitlente saloj. Ir atstumas tarp darbastalio ir salos 1,2m
As jau anksciau cia rasiau. Turiu tik vienas pakeliamas i virsu dureles. Uz ju mikrobangine. Tad labai retai naudojam. Buna, kad i savaite karta, o kartais tik karta i menesi/du menesius. Nu ir ka po 6 metu nusprogo vyriai. Teko keisti. Baisiai brangiai tas malonumas man atsiejo doh.gif . Neveltui mane jau pries tiek metu baldu gamyklos meistras buvo ispejes. Kiek kitu aplankem tiekeju/pardaveju visi sake, kad nieko tokio.

blink.gif

QUOTE(egluti @ 2013 06 11, 20:36)
Sveikos  4u.gif  ir man teko toks malonumas susiplanuoti savo virtuvę  ax.gif  šiandien pradėjau ant popieriaus braižyti ir supratau, koks tai didelis ir svarbus darbas  blush2.gif  o ypač kai ta mano virtuvė tokia mažutė, standartinė 9kv.m buto virtuvė  doh.gif
Taip pat virtuvėje planuoju standartines į šonus atsidarinėjančias dureles. tėvai prieš 6 metus Vokėje pirko savo virtuvės baldų komplektą ir dėjosi tikrai tuo metu labai brangius lankstus, į viršų pakeliamus, kad galėtų bet kokioj pozicijoj užsifiksuoti, na dabar šita funkcija nebedirba taip kaip reikia  blush2.gif  doh.gif  mano manymu, tų pinigų neatidirbo  blush2.gif
Mindija, nesuprantu ir aš kur kriauklė? ir aš taip pat geriau orkaitę nuleisčiau žemiau, kad darbastalio būtų daugiau  g.gif

blink.gif

o vargeli doh.gif tai kas dabar biggrin.gif reikia paprastu tada, bet kaip jos atrodys, jei as noriu iki lubu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 11, 21:48)
o vargeli doh.gif  tai kas dabar biggrin.gif  reikia paprastu tada, bet kaip jos atrodys, jei as noriu iki lubu g.gif

pas mus bute standartinės aukštis - 2,5m tai planuojam šiek tiek nuleisti lubas ir daryti spinteles iki lubų maždaug taip ax.gif gaila, kad taip blogai matosi ši virtuvė, man labai į temą ji biggrin.gif (pirma foto)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluti: 11 birželio 2013 - 22:02
QUOTE(narvid @ 2013 06 11, 22:30)
kurioj vietoj, dešnėje pusėje, daryti viryklę kad būtų patogiau. Sienos 230cm, 60cm galinė spintelė, 60cm orkaitės. lieka 110cm. reikia apsisprest nes laikas sienoje skyle gartraukiui daryt. kiek išsiaiškinau aukštis 210cm.
user posted image[/IMG]

turbūt traukčiau nuo ūkinės spintos per 450 mm salčių bloką wink.gif tuomet lieka 650mm - 600mm kaitlentės spintelei ir 50mm kampui - kad nekliūtų atidarinėjami stalčiai (daryčiau kiek įmanoma daugiau 1 žemo ir 2 aukštesnių stalčių blokų apačioj - tik ne tokius 5 žemų stalčių blokus - ką į juos dėti g.gif ) į kitus fasadus 4u.gif
tuomet kampinė spintelė atsidarinėtų nuo lango pusės. dar ta kairėj pusėj ūkinė tokia vieniša atrodo... gal verta būtų pakabinti dar vieną spintutę su stiklinėm durėlėm, kaip ir dešinėje pusėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 06 11, 21:12)
Turiu tik vienas pakeliamas i virsu dureles. Nu ir ka po 6 metu nusprogo vyriai. Teko keisti. Baisiai brangiai tas malonumas man atsiejo doh.gif .

o garantinis?
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 11, 22:48)
o vargeli doh.gif  tai kas dabar biggrin.gif  reikia paprastu tada, bet kaip jos atrodys, jei as noriu iki lubu g.gif

tai daryk pakeliamas, kaip norisi 4u.gif gal neišsiklibins tie lankstai greitai ir turėsi virtuvę, kokia Tau graži mirksiukas.gif na, o jei išsiklibins, name darysi jau kitaip - būsi turėjus pakeliamas, žinosi kas ir kaip bigsmile.gif
berods pas Irisą aukštos tradiciškai atsidarančios durelės viršuje, jei neklystu ax.gif kažin, koks jų aukštis g.gif nepamenu...
Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 11, 23:00)
o garantinis?

na, mano virtuvei buvo 5 metai garantija, tik nežinau, ar lankstam tai galiojo g.gif bet kad tuos 5 metus viskas puikiai thumbup.gif dabar 7 metai eina, gal prieš gerą pusmetį pradėjo lįsti visokie niuansai doh.gif aišku, pakeliamų durelių lankstai ne blum, tai turbūt gerai tarnavo - nėr ko skųstis lotuliukas.gif
bet kad ir blum'as vienas sustreikavo, kaip jau rašiau anksčiau - šiukšlinės stalčiaus doh.gif kaip sakoma, nieko nėra amžino rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 birželio 2013 - 22:12
QUOTE(Juodai @ 2013 06 11, 21:10)
tai daryk pakeliamas, kaip norisi  4u.gif gal neišsiklibins tie lankstai greitai ir turėsi virtuvę, kokia Tau graži mirksiukas.gif na, o jei išsiklibins, name darysi jau kitaip - būsi turėjus pakeliamas, žinosi kas ir kaip  bigsmile.gif
berods pas Irisą aukštos tradiciškai atsidarančios durelės viršuje, jei neklystu ax.gif kažin, koks jų aukštis g.gif nepamenu...

na matai, tas grozis kruva pinigu kainuoja doh.gif na ir dar nieko ten ypatingo neatrodo, tiek, kad tas atidarymas blatnesinis/patogesnis, bet kol gerai veikia biggrin.gif
sutaupyciau, plius nereiktu laukt kada isklers ax.gif
dabar pavyzdeli susiradau, gal ir neatrodo negraziai tos paprastos iki lubu, cia aisku sar apvadas yra, tai susvelnina vaizda, nors ir as galiu kazka pasiderint, nes man spinteliu iki lubu reikia ne del vietos, o del to, kad ten sh... nekaupt ir valyt mauro nereiktu blush2.gif
kaip jum rodos g.gif
user posted image
Atsakyti
Flirt, ant klasikos patraukė? hihihi.gif na, man tai visai gražu - įpatingai ta spintelių karūna wub.gif apie išdėstymą nekalbu, tik apie principą smile.gif
tik kaip čia gaunas, mikrobangė virš kaitlentės blink.gif ar ten ne mikrobangė g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 birželio 2013 - 22:52
Kad jau ikisau savo trigrasti siandien po ilgo pasyvaus skaitymo, tai pasirodysiu ir savo virtuvele 4u.gif Pries metus prasiau ir as cia pagalbos, o rezultatas tik dabar. Kadangi virtuve kartu su svetaine ir slepiasi uz sieneles, nu niekaip neiseina bendro vaizdo nufotkint doh.gif Visko minimaliai, bet kaip man tokiai kulinarei uztenka. Del atverciamu spinteliu duru i virsu patvarumo parodys tik laikas, labai tikiuosi kad neissiklibins greitai... Cia dar nera gartraukio ir vietoj indaploves skyle, vis nesulaukia savo eiles. Gal kam kokia ideja patiks, o gal atvirksciai pamatys kaip nedaryt smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 06 11, 21:50)
Flirt, ant klasikos patraukė?  hihihi.gif na, man tai visai gražu - įpatingai ta spintelių karūna wub.gif apie išdėstymą nekalbu, tik apie principą  smile.gif
tik kaip čia gaunas, mikrobangė virš kaitlentės blink.gif  ar ten ne mikrobangė g.gif  smile.gif

oi ne ne biggrin.gif nors man labai grazu paziuret wub.gif bet savo namuose nenoreciau, tiesiog netiks man schmoll.gif
nu jo isdestymas tai cia toks idomus biggrin.gif o ten mikrobange/gartraukis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 06 11, 23:56)
Kad jau ikisau savo trigrasti siandien po ilgo pasyvaus skaitymo, tai pasirodysiu ir savo virtuvele  4u.gif
user posted image
user posted image

oi kokia įdomi virtuvė bigsmile.gif tikrai gaila, kad neina bendro vaizdo vienoj foto padaryt. O tos kolonos specialiai darytos, kad atskirt virtuvę, ar tiesiog buvo reikalas tokias palikt ir derinot virtuvę prie jų? Labai gražiai suderinta - ta plokštė (ar neklystu?) už pakabinamų spintelių gražiai suveda viršų su apačia thumbup.gif kas ten ant sienos virš stalviršio? g.gif dailiai atrodo, pagyvina virtuvę thumbup.gif o trečioj nuotraukoj tolumoj baltas į sieną įmontuotas šaldytuvas? g.gif kur valgomasis stalas bus? gal prie lango, už viryklės spintelių?
vienam žmogui jaukus šiek tiek atskirtas kampelis, bet dviem virtuvikėj suktis būtų kebloka unsure.gif vizualiai viskas labai gražiai suderinta, netipinė virtuvė thumbup.gif o furnitūrų pasirinkimas, tai jau šeimininkų reikalas - svarbu kad Jums patogu būtų, mes jau kaip nors ištversim irnesakyk.gif hihihi.gif
įdomu, ar patys dizainavotės, ar profesionalas padirbėjo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 12 birželio 2013 - 00:12