kurioj vietoj, dešnėje pusėje, daryti viryklę kad būtų patogiau. Sienos 230cm, 60cm galinė spintelė, 60cm orkaitės. lieka 110cm. reikia apsisprest nes laikas sienoje skyle gartraukiui daryt. kiek išsiaiškinau aukštis 210cm.
[/IMG]
Sveikos ir man teko toks malonumas susiplanuoti savo virtuvę šiandien pradėjau ant popieriaus braižyti ir supratau, koks tai didelis ir svarbus darbas o ypač kai ta mano virtuvė tokia mažutė, standartinė 9kv.m buto virtuvė
Taip pat virtuvėje planuoju standartines į šonus atsidarinėjančias dureles. tėvai prieš 6 metus Vokėje pirko savo virtuvės baldų komplektą ir dėjosi tikrai tuo metu labai brangius lankstus, į viršų pakeliamus, kad galėtų bet kokioj pozicijoj užsifiksuoti, na dabar šita funkcija nebedirba taip kaip reikia mano manymu, tų pinigų neatidirbo
Mindija, nesuprantu ir aš kur kriauklė? ir aš taip pat geriau orkaitę nuleisčiau žemiau, kad darbastalio būtų daugiau
Taip pat virtuvėje planuoju standartines į šonus atsidarinėjančias dureles. tėvai prieš 6 metus Vokėje pirko savo virtuvės baldų komplektą ir dėjosi tikrai tuo metu labai brangius lankstus, į viršų pakeliamus, kad galėtų bet kokioj pozicijoj užsifiksuoti, na dabar šita funkcija nebedirba taip kaip reikia mano manymu, tų pinigų neatidirbo
Mindija, nesuprantu ir aš kur kriauklė? ir aš taip pat geriau orkaitę nuleisčiau žemiau, kad darbastalio būtų daugiau
QUOTE(Juodai @ 2013 06 11, 16:51)
nepasitikiu jokiais pakeliančiais lankstais, ypatingai jei dar plačios spintelės - fasadai sunkūs gaunas. išsiklerina vistiek
dabat pas mus visos tradiciškai į šonus atsidarančios bus
dabat pas mus visos tradiciškai į šonus atsidarančios bus
QUOTE(jblmami @ 2013 06 11, 20:12)
Nematau kur plautuve? As kogero deciau zemyn orkaite, kad islosti daugiau darbastalio. Nes man atrodo mazokai . Pas mus kaitlente saloj. Ir atstumas tarp darbastalio ir salos 1,2m
As jau anksciau cia rasiau. Turiu tik vienas pakeliamas i virsu dureles. Uz ju mikrobangine. Tad labai retai naudojam. Buna, kad i savaite karta, o kartais tik karta i menesi/du menesius. Nu ir ka po 6 metu nusprogo vyriai. Teko keisti. Baisiai brangiai tas malonumas man atsiejo . Neveltui mane jau pries tiek metu baldu gamyklos meistras buvo ispejes. Kiek kitu aplankem tiekeju/pardaveju visi sake, kad nieko tokio.
As jau anksciau cia rasiau. Turiu tik vienas pakeliamas i virsu dureles. Uz ju mikrobangine. Tad labai retai naudojam. Buna, kad i savaite karta, o kartais tik karta i menesi/du menesius. Nu ir ka po 6 metu nusprogo vyriai. Teko keisti. Baisiai brangiai tas malonumas man atsiejo . Neveltui mane jau pries tiek metu baldu gamyklos meistras buvo ispejes. Kiek kitu aplankem tiekeju/pardaveju visi sake, kad nieko tokio.
QUOTE(egluti @ 2013 06 11, 20:36)
Sveikos ir man teko toks malonumas susiplanuoti savo virtuvę šiandien pradėjau ant popieriaus braižyti ir supratau, koks tai didelis ir svarbus darbas o ypač kai ta mano virtuvė tokia mažutė, standartinė 9kv.m buto virtuvė
o vargeli tai kas dabar reikia paprastu tada, bet kaip jos atrodys, jei as noriu iki lubu
QUOTE(Flirt @ 2013 06 11, 21:48)
o vargeli tai kas dabar reikia paprastu tada, bet kaip jos atrodys, jei as noriu iki lubu
pas mus bute standartinės aukštis - 2,5m tai planuojam šiek tiek nuleisti lubas ir daryti spinteles iki lubų maždaug taip gaila, kad taip blogai matosi ši virtuvė, man labai į temą ji (pirma foto)
QUOTE(narvid @ 2013 06 11, 22:30)
kurioj vietoj, dešnėje pusėje, daryti viryklę kad būtų patogiau. Sienos 230cm, 60cm galinė spintelė, 60cm orkaitės. lieka 110cm. reikia apsisprest nes laikas sienoje skyle gartraukiui daryt. kiek išsiaiškinau aukštis 210cm.
[/IMG]
[/IMG]
turbūt traukčiau nuo ūkinės spintos per 450 mm salčių bloką tuomet lieka 650mm - 600mm kaitlentės spintelei ir 50mm kampui - kad nekliūtų atidarinėjami stalčiai (daryčiau kiek įmanoma daugiau 1 žemo ir 2 aukštesnių stalčių blokų apačioj - tik ne tokius 5 žemų stalčių blokus - ką į juos dėti ) į kitus fasadus
tuomet kampinė spintelė atsidarinėtų nuo lango pusės. dar ta kairėj pusėj ūkinė tokia vieniša atrodo... gal verta būtų pakabinti dar vieną spintutę su stiklinėm durėlėm, kaip ir dešinėje pusėje
QUOTE(jblmami @ 2013 06 11, 21:12)
Turiu tik vienas pakeliamas i virsu dureles. Nu ir ka po 6 metu nusprogo vyriai. Teko keisti. Baisiai brangiai tas malonumas man atsiejo .
o garantinis?
QUOTE(Flirt @ 2013 06 11, 22:48)
tai daryk pakeliamas, kaip norisi gal neišsiklibins tie lankstai greitai ir turėsi virtuvę, kokia Tau graži na, o jei išsiklibins, name darysi jau kitaip - būsi turėjus pakeliamas, žinosi kas ir kaip
berods pas Irisą aukštos tradiciškai atsidarančios durelės viršuje, jei neklystu kažin, koks jų aukštis nepamenu...
Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 11, 23:00)
o garantinis?
na, mano virtuvei buvo 5 metai garantija, tik nežinau, ar lankstam tai galiojo bet kad tuos 5 metus viskas puikiai dabar 7 metai eina, gal prieš gerą pusmetį pradėjo lįsti visokie niuansai aišku, pakeliamų durelių lankstai ne blum, tai turbūt gerai tarnavo - nėr ko skųstis
bet kad ir blum'as vienas sustreikavo, kaip jau rašiau anksčiau - šiukšlinės stalčiaus kaip sakoma, nieko nėra amžino
QUOTE(Juodai @ 2013 06 11, 21:10)
tai daryk pakeliamas, kaip norisi gal neišsiklibins tie lankstai greitai ir turėsi virtuvę, kokia Tau graži na, o jei išsiklibins, name darysi jau kitaip - būsi turėjus pakeliamas, žinosi kas ir kaip
berods pas Irisą aukštos tradiciškai atsidarančios durelės viršuje, jei neklystu kažin, koks jų aukštis nepamenu...
na matai, tas grozis kruva pinigu kainuoja na ir dar nieko ten ypatingo neatrodo, tiek, kad tas atidarymas blatnesinis/patogesnis, bet kol gerai veikia
sutaupyciau, plius nereiktu laukt kada isklers
dabar pavyzdeli susiradau, gal ir neatrodo negraziai tos paprastos iki lubu, cia aisku sar apvadas yra, tai susvelnina vaizda, nors ir as galiu kazka pasiderint, nes man spinteliu iki lubu reikia ne del vietos, o del to, kad ten sh... nekaupt ir valyt mauro nereiktu
kaip jum rodos
Flirt, ant klasikos patraukė? na, man tai visai gražu - įpatingai ta spintelių karūna apie išdėstymą nekalbu, tik apie principą
tik kaip čia gaunas, mikrobangė virš kaitlentės ar ten ne mikrobangė
Kad jau ikisau savo trigrasti siandien po ilgo pasyvaus skaitymo, tai pasirodysiu ir savo virtuvele Pries metus prasiau ir as cia pagalbos, o rezultatas tik dabar. Kadangi virtuve kartu su svetaine ir slepiasi uz sieneles, nu niekaip neiseina bendro vaizdo nufotkint Visko minimaliai, bet kaip man tokiai kulinarei uztenka. Del atverciamu spinteliu duru i virsu patvarumo parodys tik laikas, labai tikiuosi kad neissiklibins greitai... Cia dar nera gartraukio ir vietoj indaploves skyle, vis nesulaukia savo eiles. Gal kam kokia ideja patiks, o gal atvirksciai pamatys kaip nedaryt
QUOTE(Juodai @ 2013 06 11, 21:50)
Flirt, ant klasikos patraukė? na, man tai visai gražu - įpatingai ta spintelių karūna apie išdėstymą nekalbu, tik apie principą
oi ne ne nors man labai grazu paziuret bet savo namuose nenoreciau, tiesiog netiks man
nu jo isdestymas tai cia toks idomus o ten mikrobange/gartraukis
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 06 11, 23:56)
Kad jau ikisau savo trigrasti siandien po ilgo pasyvaus skaitymo, tai pasirodysiu ir savo virtuvele
oi kokia įdomi virtuvė tikrai gaila, kad neina bendro vaizdo vienoj foto padaryt. O tos kolonos specialiai darytos, kad atskirt virtuvę, ar tiesiog buvo reikalas tokias palikt ir derinot virtuvę prie jų? Labai gražiai suderinta - ta plokštė (ar neklystu?) už pakabinamų spintelių gražiai suveda viršų su apačia kas ten ant sienos virš stalviršio? dailiai atrodo, pagyvina virtuvę o trečioj nuotraukoj tolumoj baltas į sieną įmontuotas šaldytuvas? kur valgomasis stalas bus? gal prie lango, už viryklės spintelių?
vienam žmogui jaukus šiek tiek atskirtas kampelis, bet dviem virtuvikėj suktis būtų kebloka vizualiai viskas labai gražiai suderinta, netipinė virtuvė o furnitūrų pasirinkimas, tai jau šeimininkų reikalas - svarbu kad Jums patogu būtų, mes jau kaip nors ištversim
įdomu, ar patys dizainavotės, ar profesionalas padirbėjo