Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 06 11, 17:28)
jei tai tikrai tokia kaip mano dabar, su faktūra, tai labai praktiška  thumbup.gif spalva netgi įtakos mažai turi, svarbu faktūra - nieko nesimato  bigsmile.gif
Papildyta:

taip su faktura, oregono pusis ruda ir smeline smile.gif puiku kad nieko nesimato, taip ir norejau thumbup.gif
Papildyta:
Del projektuko doh.gif vadinasi nelabai samoniu prisibraiziau doh.gif net galva susisuko nuo patarimu, bet aciu visiems tik i nauda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 06 11, 17:51)
Del projektuko  doh.gif  vadinasi nelabai samoniu prisibraiziau  doh.gif  net galva susisuko nuo patarimu, bet aciu visiems tik i nauda  thumbup.gif

jei tai pradinis variantas - tai viskas normaliai mirksiukas.gif persibraižykit pagal patarimus, viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
tuoj (na, ryt greiciausiai) imesiu savo virtuvyte - galesite sutarsyti i miltus ir i skutelius isgirti visus kambus ir ispeikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 06 11, 17:51)
taip su faktura, oregono pusis ruda ir smeline  smile.gif  puiku kad nieko nesimato, taip ir norejau  thumbup.gif
Papildyta:
Del projektuko  doh.gif  vadinasi nelabai samoniu prisibraiziau  doh.gif  net galva susisuko nuo patarimu, bet aciu visiems tik i nauda  thumbup.gif

as daryciau kaip nors taip, nes man labai simetrija patinka ir kuo maziau prismulkinimu smile.gif

user posted image

arba
user posted image

arba
user posted image

Gal aisku kiek ukiski variantai gaunasi g.gif Kaip visada skonio ir pripratimo reikalas kas yra patogiau
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 06 11, 17:21)
as daryciau kaip nors taip, nes man labai simetrija patinka ir kuo maziau prismulkinimu smile.gif

Gal aisku kiek ukiski variantai gaunasi  g.gif Kaip visada skonio ir pripratimo reikalas kas yra patogiau

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 06 11, 16:21)

100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 06 11, 18:21)
user posted image

kadangi man nesinori pakeliamų spintelių viršuje (kažkada labai norėjau, pasidariau - dabar jau schmoll.gif ) ir metrinio stalčių bloko apačioje (virš 90cm man jau per didelis atrodo), priimtiniausias butų šitas variantas 4u.gif
tik ta dalis viršuje dar su klaustuku... jeigu daryt tradiciškai atsidarančias pakabinamas iki pat viršaus, kokio aukščio jos gautųsi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 06 11, 16:42)
kadangi man nesinori pakeliamų spintelių viršuje (kažkada labai norėjau, pasidariau - dabar jau  schmoll.gif ) ir metrinio stalčių bloko apačioje (virš 90cm man jau per didelis atrodo), priimtiniausias butų šitas variantas  4u.gif
tik ta dalis viršuje dar su klaustuku... jeigu daryt tradiciškai atsidarančias pakabinamas iki pat viršaus, kokio aukščio jos gautųsi? g.gif

g.gif kodel nebesinori g.gif kokios naujoj virtuvej bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 11, 18:44)
g.gif  kodel nebesinori g.gif  kokios naujoj virtuvej bus g.gif

nepasitikiu jokiais pakeliančiais lankstais, ypatingai jei dar plačios spintelės - fasadai sunkūs gaunas. išsiklerina vistiek 4u.gif
dabat pas mus visos tradiciškai į šonus atsidarančios bus ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 06 11, 18:21)

user posted image

Sitas variantas priimtiniausias, nes stalciai issidalina i 2 blokus, metras man atrodo perdaug.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 06 11, 16:03)
Kaip jums mano toks išmislas? g.gif
Jau visai nupušau begalvodama doh.gif

user posted image

Nematau kur plautuve? As kogero deciau zemyn orkaite, kad islosti daugiau darbastalio. Nes man atrodo mazokai g.gif . Pas mus kaitlente saloj. Ir atstumas tarp darbastalio ir salos 1,2m

QUOTE(Flirt @ 2013 06 11, 17:44)
g.gif  kodel nebesinori g.gif

As jau anksciau cia rasiau. Turiu tik vienas pakeliamas i virsu dureles. Uz ju mikrobangine. Tad labai retai naudojam. Buna, kad i savaite karta, o kartais tik karta i menesi/du menesius. Nu ir ka po 6 metu nusprogo vyriai. Teko keisti. Baisiai brangiai tas malonumas man atsiejo doh.gif . Neveltui mane jau pries tiek metu baldu gamyklos meistras buvo ispejes. Kiek kitu aplankem tiekeju/pardaveju visi sake, kad nieko tokio.

Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 06 11, 21:12)

As jau anksciau cia rasiau. Turiu tik vienas pakeliamas i virsu dureles. Uz ju mikrobangine. Tad labai retai naudojam. Buna, kad i savaite karta, o kartais tik karta i menesi/du menesius. Nu ir ka po 6 metu nusprogo vyriai. Teko keisti. Baisiai brangiai tas malonumas man atsiejo doh.gif . Neveltui mane jau pries tiek metu baldu gamyklos meistras buvo ispejes. Kiek kitu aplankem tiekeju/pardaveju visi sake, kad nieko tokio.

Gal nuo vyriu priklauso? Pas mama pries 3 metus gerus daryta virtuve, spinteles atsidarineja iprastai, ne i virsu, isklibo puse vyriu, tai siemet pakeite visus.. O va mes turim spintele su prieskoniais i virsu darinejama ( daznai darinejama ) , tai jau 3 metai kai mes cia gyvename ir jokiu problemu, jokio isklibimo nera. Kaip buvo, kai atsikelem- taip ir dabar.. o ir baldai nebuvo labai nauji kai isikelem g.gif
Atsakyti