Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 06 11, 11:01)
Dėl dabartinės virtuvės fasadų - spėju, kas Oregono pušis pas mane ax.gif

man si spalva patinka, o jums ar praktiska atrodo?
Atsakyti
Apsistojau ties siuo spalvu deriniu, noreciau isgirsti daugiau nuomoniu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Jei kas rastumet laiko pakomentuoti mano brezineli, buciau labai dekinga smile.gif

user posted image[/URL][/IMG]

As galvoju kad vietoj paskutines spinteles prie lango, daryti stalcius,gal butu patogiau g.gif
labai laukiu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 06 11, 14:06)
Jei kas rastumet laiko pakomentuoti mano brezineli, buciau labai dekinga  smile.gif

dabar gyvename bute, kuriame, kaip pas jus gale yra 40cm spintele, ne stalciai, as ja isnaudoju puodam susideti, ipratau- visai patogu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 06 11, 13:30)

man labai grazu...

Papildyta:
Jei kas rastumet laiko pakomentuoti mano brezineli, buciau labai dekinga  smile.gif

nezinau kaip pasieksite tas virsutines spinteles
sonine spintele pailga prie sienos (kur krieukle) gal galima mazyciu siuru nedaryti, o didele daryti - sujungti su salia esancia, apacioje - tas pats
siek tiek susitaupys ir gal graziau atrodys. cia as labai savo subjektyvia nuomone reiskiu
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 11, 15:29)
man labai grazu...

Papildyta:

nezinau kaip pasieksite tas virsutines spinteles
sonine spintele pailga prie sienos (kur krieukle) gal galima mazyciu siuru nedaryti, o didele daryti - sujungti su salia esancia, apacioje - tas pats
siek tiek susitaupys ir gal graziau atrodys. cia as labai savo subjektyvia nuomone reiskiu

I tas virsutines planuoju deti labai mazai naudojamus daiktus.Aciu uz komentarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 06 11, 15:06)

user posted image[/URL][/IMG]

As galvoju kad vietoj paskutines spinteles prie lango, daryti stalcius,gal butu patogiau  g.gif
labai laukiu nuomoniu  4u.gif

Kažkaip norėtūsi orkaitę su kaitlente stumtelt į dešinę nors per 20cm ax.gif
Pabandykit pasibraižyt, gaunasi 60-60-80-60-20 . Gal net ir tą 20 galima panaikint, jei po plautuve bendrą 80cm stalčių padarius g.gif Vienas stalčius šiukšlinei su plovimo/valymo reikmėm, o kitą gal daržovėm kokiom panaudot galima g.gif
Viršuj irgi pagal mane kažkoks chaosas...Stačios/gulsčios, plačios/siauros.... schmoll.gif
Na čia tik mano nuomonė 4u.gif

-------------------------------------------------------------
Sveikos 4u.gif
Jei ką, tai aš dar be virtuvės irnesakyk.gif Dar net nebraižyta ir neskaičiuota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 06 11, 15:06)
Viršuj irgi pagal mane kažkoks chaosas...Stačios/gulsčios, plačios/siauros.... schmoll.gif
Na čia tik mano nuomonė 4u.gif

-------------------------------------------------------------
Sveikos 4u.gif
Jei ką, tai aš dar be virtuvės irnesakyk.gif Dar net nebraižyta ir neskaičiuota doh.gif

sutinku dėl viršutinių spintelių, tikrai ne kaip atrodo 4u.gif

aš irgi be, nors turiu prisibraižius visokių variantų, bet nėra taip, kad sakyčiau va, taip noriu! bigsmile.gif
doh.gif

Atsakyti
Kaip jums mano toks išmislas? g.gif
Jau visai nupušau begalvodama doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 06 11, 14:40)
I tas virsutines planuoju deti labai mazai naudojamus daiktus.Aciu uz komentarus  smile.gif

o kodel sugalvojote tas spinteles daryti su atskiromis durelemis, o ne dureles iki lubu daryti vienas? pogiau butu ir gal graziau man atrodo
juk tada tuos mazai naudojamus daiktelius irgi bus galima ten i lentyneles padeti - virsuje... as galvoju daryti spinteles iki lubu su vientisom durelem
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 06 11, 16:03)

apie salas neturiu nuomones
negalvijau darytis ir neturiu jokiu minciu. tyla smegenuose
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 06 11, 14:03)
man si spalva patinka, o jums ar praktiska atrodo?

jei tai tikrai tokia kaip mano dabar, su faktūra, tai labai praktiška thumbup.gif spalva netgi įtakos mažai turi, svarbu faktūra - nieko nesimato bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 06 11, 17:03)

user posted image

koks tarpas tarp pussalės ir virtuvinio? pagal mane gaunas 80cm, manyčiau per mažas... reiktų bent 110, o 120cm visai gerai 4u.gif
kur tada stalas bus? o plautuvė kur? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 11 birželio 2013 - 16:33

o jums butinai norisi tos mazos spinteles 20 cm? Ka joje planuojat laikyti? Net ir issiimti is jos ta kazka bus nepatogu, jei giliau idesit. As siulyciau visai jos nedaryti, geriau kitas praplesti.

Paskutinej spintelej galit daryti stalcius, nebent turit kazka reikalinga virtuveje, kas i stalcius netelpa, tada geriau spintele (vidurine lentyna galima isimt).

O virsutines spinteles butinai suvienodinkit. Labai jau betvarke virsuj atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 11 birželio 2013 - 16:42