Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Teoleda @ 2013 06 10, 14:06)
Dažyto mdf kainos skiriasi.Kai rinkausi,pas vienus dažytas blizgus 100 proc.kaina 350 lt už kvadratinį metrą,pas kitą 180 lt.Blizgaus poliruoto pas vienus 400lt.pas kitus 210 lt. smile.gif Dar blizgumas berods yra 80 proc.o po to matinis.Kadangi norėjau blizgaus,apie matinius labai nesidomėjau.Kalbu apie baltą dažytą,spalvotas gal kiek brangesnis,bet ir šiaip kainos skiriaisi normaliai 4u.gif

o gal galite kas nors parodyti kaip atrodo baltas blizgus ur kaip atrodo matinis? Tiesiog idomu koks tas skirtumas gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 06 08, 17:26)
Priminkit, prašau, su kokiom programėlėm projektuojate virtuves?  4u.gif Man kažkodėl Alno neveikia  g.gif
Ir tuo pačiu, galbūt kažkas galėtų patarti kažką? Nelabai man sekasi pačiai dėlioti ant popieriaus mintis  verysad.gif

user posted image

Kadangi vamzdžiai išeina, staikyk, iš kampo, tai kriauklė bei kaitlente ir turėtų būt kažkur netoli. Balta linija pažymėtos sienos, prie kūrių norim statyt spinteles visas. Baras nupieštas ne pagal mastelį, nežinom dar matmenų.

Prašau, patarkit ir pasiūlykt  4u.gif

As su Ikea Kitchen Planer 4u.gif
Daugiau sunku ką patart nežinant norų/galimybių ax.gif Tik tiek, kad apačioj kiek įmanoma daugiau stalčiais viską, didžiausią darbastąlį tarp plautuvės ir viryklės, jei galima orkaitę auktesniame lygyje. Lyg tokie daugiausia patarimai ax.gif Beje, pažiūrėkite Agniukeees virtuvę, gal jums tiktų toks kampinis viryklės variantas arba taip pat įsirengti plautuvę (daryt ne statų kampą, o lyg nukirstą, kad būtų patogiau). Pasidomėkite ką lengviau nuvesti toliau nuo kampo ar gartraukio vamzdį ar vandens, nes bet kuriuo atveju, kažką reikės pastumti tolyn, nes šalia viryklė ir plautuvė nepraktiška, juolab vietos turite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 06 10, 13:29)
o gal galite kas nors parodyti kaip atrodo baltas blizgus ur kaip atrodo matinis? Tiesiog idomu koks tas skirtumas gaunasi  blush2.gif

reikia baldu salone paziureti - ten buna sustatytos viena salia kitos virtuves blizgios (net keliu spalvu) ir matines smile.gif tada galima paciupineti ir rankomis ir akimis - ir taip geriausia nei netu...
o va kad sudetu salia visas visokias - ir pusiau matines ir visokiu kitokiu laipsniu matines ir blizgias nemaciau

Papildyta:
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 10, 13:06)
Dažyto mdf kainos skiriasi.Kai rinkausi,pas vienus dažytas blizgus 100 proc.kaina 350 lt už kvadratinį metrą,pas kitą 180 lt.Blizgaus poliruoto pas vienus 400lt.pas kitus 210 lt. smile.gif Dar blizgumas berods yra 80 proc.o po to matinis.

kainos dvigubai skiriasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 06 10, 15:29)
As su Ikea Kitchen Planer  4u.gif
Daugiau sunku ką patart nežinant norų/galimybių  ax.gif  Tik tiek, kad apačioj kiek įmanoma daugiau stalčiais viską, didžiausią darbastąlį tarp plautuvės ir viryklės, jei galima orkaitę auktesniame lygyje. Lyg tokie daugiausia patarimai  ax.gif  Beje, pažiūrėkite Agniukeees virtuvę, gal jums tiktų toks kampinis viryklės variantas arba taip pat įsirengti plautuvę (daryt ne statų kampą, o lyg nukirstą, kad būtų patogiau). Pasidomėkite ką lengviau nuvesti toliau nuo kampo ar gartraukio vamzdį ar vandens, nes bet kuriuo atveju, kažką reikės pastumti tolyn, nes šalia viryklė ir plautuvė nepraktiška, juolab vietos turite  mirksiukas.gif

Nesigauna man braižyt, bet prisižiūrėjau čia pavyzdžių, tai galvojam taip: šaldytuvas, orkaitė aukštesniam lygyje, ant jos mikrobangų krosnelė, toliau indaplovė, kriauklė, status kampas užsisuka, dar viena spintelė gal, ir galiausiai kaitlentė.
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 06 10, 13:44)
Nesigauna man braižyt, bet prisižiūrėjau čia pavyzdžių, tai galvojam taip: šaldytuvas, orkaitė aukštesniam lygyje, ant jos mikrobangų krosnelė, toliau indaplovė, kriauklė, status kampas užsisuka, dar viena spintelė gal, ir galiausiai kaitlentė.

O kas konkrečiai nesiseka? Ten ganėtinai paprasta viskas g.gif
Kampo stataus norite dėl konkrečių priežasčių ar šiaip? Man tai Agniukeees virtuvėj tas kampas super atrodo wub.gif Manau labai geras sprendimas thumbup.gif
Beje, barą norit tik kaip barą ar ir spintelių ten bus? Kažin geriau kėdės iš virtuvės pusės ar iš valgomojo? Man regis iš valgomojo, nes tada gali ten prisės kas paplepėt, kol šeimininkai virtuvėje sukiojasi ax.gif Bet jei baras be spintukių, tai kėdes galima sustayt pagal reikalą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 06 10, 16:10)
O kas konkrečiai nesiseka? Ten ganėtinai paprasta viskas  g.gif
Kampo stataus norite dėl konkrečių priežasčių ar šiaip? Man tai Agniukeees virtuvėj tas kampas super atrodo  wub.gif  Manau labai geras sprendimas  thumbup.gif
Beje, barą norit tik kaip barą ar ir spintelių ten bus? Kažin geriau kėdės iš virtuvės pusės ar iš valgomojo? Man regis iš valgomojo, nes tada gali ten prisės kas paplepėt, kol šeimininkai virtuvėje sukiojasi  ax.gif  Bet jei baras be spintukių, tai kėdes galima sustayt pagal reikalą  mirksiukas.gif

Alno neveikia, Ikea su Chrome naršykle irgi doh.gif

Kažkaip nusprendėm, kad mum taip gražiau g.gif

O kur galima surasti Agniukeees virtuvę? ax.gif

Neapsisprendėm dar iki galo, ar daryt kėdes iš abiejų pusių, ar geriau spinteles po baru.
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 06 10, 14:52)
Alno neveikia, Ikea su Chrome naršykle irgi  doh.gif

Kažkaip nusprendėm, kad mum taip gražiau  g.gif

O kur galima surasti Agniukeees virtuvę?  ax.gif

Neapsisprendėm dar iki galo, ar daryt kėdes iš abiejų pusių, ar geriau spinteles po baru.

Pasitikrinkit Chromo extensions'us, 20-20 3D viewer for Ikea turi būti pažymėta Enabled (naršyklės dešiniam viršutiniam kampe spaudžiat mygtuką su trim juostelėm, susirandat Tools ir ten Extensions, o tada žymitės, kad veiktų; gal padės 4u.gif )

Visų virtuves galima surasti pr googlą arba asmeninius profilius ieškant žinučių, jei kada dar prireiks mirksiukas.gif O Agniukees virtuvė čia Tik vat dabar žiūriu, pas juos ir siena ne stačiu kampu ax.gif Na bet virtuvė vievien wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 06 10, 00:50)
kad stalviršis bus 94cm aukštyje doh.gif va tai aš turėsiu ant kėdutės užsilipus pjaustyt doh.gif  doh.gif  doh.gif  arba apsiavus batais su aukštesniais kablais  lotuliukas.gif

jau isivaizduoju kaip su kablais atsistojus tesla minkai lotuliukas.gif

mano ugis 1,60, tai man 85 cm stalvirsis pats tas. Sakiau vyrui, nepataikysi grindu aukscio tinkamo padaryt, pat suksies virtuvej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 10, 12:48)
o mane domina pusiau blizgus dazytas MDF arba kitaip tariant pusiau matinis...

kazi dabar galvoju yra koks skirtumas tarp pusiau blizgus ir pusiau matinis MDF dazytas ? gal cia Darius isiterptu ?
is bedos galvoju MDF aptraukta plevele pvc turtbut - pigiau ir patvariau ne dazyti, bet slapvu ribotas kiekis

Turbūt kiek gamintojų, tiek skirtingų išsireiškimų apie matiškumus ir blizgumus smile.gif Pusiau matinis, mano nuomone, tas pats, kas pusiau blizgus, kitaip kažkaip logiškai nesusiriša niekas ax.gif Mano praktikoje naudojami terminai matinis, blizgus ir poliruotas (blizgus nuo poliruoto skiriasi tuo, kad būtent ir poliruojamas tas blizgus paviršius , o poliravimo metu panaikinamos mikro dulkelės ir pan, bei išgaunamas kokybiškesnis blizgumas, taigi tiesiog blizgaus stengiuosi ir nekišti niekur). O tas matavimas procentais, tai abejoju, kad atskirtumėt, ar tai 60, ar 70, ar 80 procentų... Žiūrėtumėt į baldus ir džiaugtumėtės 4u.gif

Pažiūrėjau, kokias kainas rašot... Turbūt teks kelti baldų kainas lotuliukas.gif ax.gif Matinis 200Lt, poliruotas 230Lt, skirtumo beveik nėra, čia jau labiau reikėtų žiūrėti, kas patinka ir tinka rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ra$a @ 2013 06 10, 18:32)
jau isivaizduoju kaip su kablais atsistojus tesla minkai  lotuliukas.gif

Būtų džiaugsmas vyro akims thumbup.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 06 10, 22:14)
Mano praktikoje naudojami terminai matinis, blizgus ir poliruotas (blizgus nuo poliruoto skiriasi tuo, kad būtent ir poliruojamas tas blizgus paviršius , o poliravimo metu panaikinamos mikro dulkelės ir pan, bei išgaunamas kokybiškesnis blizgumas, taigi tiesiog blizgaus stengiuosi ir nekišti niekur). O tas matavimas procentais, tai abejoju, kad atskirtumėt, ar tai 60, ar 70, ar 80 procentų... Žiūrėtumėt į baldus ir džiaugtumėtės  4u.gif

o matinis yra poliruojamas? ar tik blizgus poliruojamas ?

Atsakyti
QUOTE(Ra$a @ 2013 06 10, 18:32)
jau isivaizduoju kaip su kablais atsistojus tesla minkai  lotuliukas.gif

QUOTE(Darius S @ 2013 06 10, 23:14)
Būtų džiaugsmas vyro akims  thumbup.gif  nestuke.gif  4u.gif

matyt specialiai mano vyras su statybininkais susitarė, kad aukščiau tą lango angą padarytų unsure.gif kad būt kablai, o prie jų kas daugiau, jei ne miniakas...
lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 06 04, 17:17)
Juodai, kokios spalvos Jūsų virtuvės apatiniai fasadai? Plokštės gamintojas ir spalvos pavadinimas?  smile.gif

atkasiau šiandien, tiksliau vakar smile.gif virtuvinio sutartį su priedais - niekur nėra paminėta fasado gamintojas ir spalva, gamintojas Nabukas, komplektas Aušrinė
bet siaubas, kokius pinigus, pasirodo, už jį sumokėjom blink.gif doh.gif net liežuvis neapsiverčia kainos pasakyt... vat kad taip tada supermamose bučia sėdėjus, tai tikrai ką nors pigiau buč atradus unsure.gif
QUOTE(xde @ 2013 06 06, 16:55)
Alloc?Kokį?Ar jų atstovai ir sudeda?

pasitikslinau - atstovai siūlo kažkokį savo meistrą grindims sudėti, bent jau Klaipėdoje wink.gif
Atsakyti
Dėl dabartinės virtuvės fasadų - spėju, kas Oregono pušis pas mane ax.gif
Atsakyti