Renkuosi baldu spalvas, lyg jau apsistojau ties siomis, ka manot? ar praktiska?
virsutine sviesi vaniles spalva, tamsi apatine ruda oregano pusis.
Atsilieku vel nuo diskusiju : Taigi apie siukslines. Man negrazu, kai jos stovi kazkur "laisvai". Juk patogiausia prie plautuves, o jei si ne prie krasto, siuksline reik tampyt pries naudojant ir po. Del tu purvinu ranku, tai manau geriausias variantas daryt su atmetimu, nesvarbu ar spintuke ar stalcius Dydi galima pasirinkti, kad uzpildytu visa stalciu, tai ir litrazas gausis nemazas. Galiausiai rusiuojant gerokai maziau prisikaupia siuksliu. MB kai nerusiavo, siuksles nesdavo kas pora dienu, pradejus rusiuot - mazdauk karta per savaite :
Ir dar griztant prie rankeneliu ir tu intarpu prie sienos, tai mano supratimas toks: pati atidaryma galima daryt ir be intarpo, bet jei rankeneles atsikisusios, dureles niekaip neatsidarys 90laipsniu kampu, nes rankenele remsis i siena. Pvz su ifrezuotom rankenelem tokiu problemu nera. Aisku ir su atsikisusiom tai nebutinai problema Nu nebent saldytuvas, nes tada lentynu isemimas valymui komplikuojasi, nes dar ir durys gilesnes :
Ir dar griztant prie rankeneliu ir tu intarpu prie sienos, tai mano supratimas toks: pati atidaryma galima daryt ir be intarpo, bet jei rankeneles atsikisusios, dureles niekaip neatsidarys 90laipsniu kampu, nes rankenele remsis i siena. Pvz su ifrezuotom rankenelem tokiu problemu nera. Aisku ir su atsikisusiom tai nebutinai problema Nu nebent saldytuvas, nes tada lentynu isemimas valymui komplikuojasi, nes dar ir durys gilesnes :
QUOTE(baste @ 2013 06 07, 16:12)
Renkuosi baldu spalvas, lyg jau apsistojau ties siomis, ka manot? ar praktiska?
O jos su tekstura ar lygaus pavirsio? Pas mane buvo panasi i ta tamsesne lygio pavirsiaus tai matesi visi stampiukai
QUOTE(alneda @ 2013 06 08, 14:33)
O jos su tekstura ar lygaus pavirsio? Pas mane buvo panasi i ta tamsesne lygio pavirsiaus tai matesi visi stampiukai
Su tekstura na kiek spampavau lyg nesimato labai
Priminkit, prašau, su kokiom programėlėm projektuojate virtuves? Man kažkodėl Alno neveikia
Ir tuo pačiu, galbūt kažkas galėtų patarti kažką? Nelabai man sekasi pačiai dėlioti ant popieriaus mintis
Kadangi vamzdžiai išeina, staikyk, iš kampo, tai kriauklė bei kaitlente ir turėtų būt kažkur netoli. Balta linija pažymėtos sienos, prie kūrių norim statyt spinteles visas. Baras nupieštas ne pagal mastelį, nežinom dar matmenų.
Prašau, patarkit ir pasiūlykt
Ir tuo pačiu, galbūt kažkas galėtų patarti kažką? Nelabai man sekasi pačiai dėlioti ant popieriaus mintis
Kadangi vamzdžiai išeina, staikyk, iš kampo, tai kriauklė bei kaitlente ir turėtų būt kažkur netoli. Balta linija pažymėtos sienos, prie kūrių norim statyt spinteles visas. Baras nupieštas ne pagal mastelį, nežinom dar matmenų.
Prašau, patarkit ir pasiūlykt
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 07, 16:23)
Ga-aP, o koks ugis? nes man 94 - per aukstas darbastalis jau esu 171
174. Nu tikiuosi, kad nereikes ant kedes uzsilipus pjaustyti
Blyn, atveze man mano ploksciu pavyzdzius Nu ir nzn... Kazkaip keistai. Viena per tamsi atrodo, kita per sviesi... Bet pirstu antspaudai nesimato, riebalai nusivalo. Zodziu, rinksiuos toliau...
QUOTE(Ga-aP @ 2013 06 09, 21:35)
174. Nu tikiuosi, kad nereikes ant kedes uzsilipus pjaustyti
oi, merginos, taigi Jūs aukštos... toks stalviršis turėtų būti kaip tik pas mane dabar 91cm, o ūgis mano 165 - man geras aukštis o naujoj virtuvėj teip jau gausis (sukis kaip nori, skaičiuok, projektuok kiek nori, vistiek visooookių kliurkų prisidarysi, net nuo nulio namą statydamas - šiandien tuo įsitikinom galutinai - tai jungiklis lentynos vietoj išvestas, tai krūva laidų nutiesta ne vietoj - bože bože ), kad stalviršis bus 94cm aukštyje va tai aš turėsiu ant kėdutės užsilipus pjaustyt arba apsiavus batais su aukštesniais kablais
QUOTE(ramaska28 @ 2013 06 07, 12:19)
zinau tiek kad dazyta mdf brangi yra,turbut brangiausia kokia gali buti,norejom mes gamintis vienam sandeli pas pazystama,bet su dazyta sake daug reikes pakloti
siai dienai brangiausia ir prabangiausia plokste - naturalus medis
Mano žmona apie 1,65, tai jai 91 stalviršis sakė nerealiai patogus, man, ~1,83, galėtų būt ir aukščiau. Juk daug patogiau viską pjaustyt, kai lenktis prie stalviršio nereikia.
Sveiki
Kiek grubiai gali kainuoti dazyto MDF blizgaus balto virtuvinio beginis metras . Tarkime kokia galetu but kaina be stalciu mehanizmu ir t.t.. Na bent jau nuo iki
Kiek grubiai gali kainuoti dazyto MDF blizgaus balto virtuvinio beginis metras . Tarkime kokia galetu but kaina be stalciu mehanizmu ir t.t.. Na bent jau nuo iki
o mane domina pusiau blizgus dazytas MDF arba kitaip tariant pusiau matinis...
kazi dabar galvoju yra koks skirtumas tarp pusiau blizgus ir pusiau matinis MDF dazytas ? gal cia Darius isiterptu ?
is bedos galvoju MDF aptraukta plevele pvc turtbut - pigiau ir patvariau ne dazyti, bet slapvu ribotas kiekis
kazi dabar galvoju yra koks skirtumas tarp pusiau blizgus ir pusiau matinis MDF dazytas ? gal cia Darius isiterptu ?
is bedos galvoju MDF aptraukta plevele pvc turtbut - pigiau ir patvariau ne dazyti, bet slapvu ribotas kiekis
Dažyto mdf kainos skiriasi.Kai rinkausi,pas vienus dažytas blizgus 100 proc.kaina 350 lt už kvadratinį metrą,pas kitą 180 lt.Blizgaus poliruoto pas vienus 400lt.pas kitus 210 lt. Dar blizgumas berods yra 80 proc.o po to matinis.Kadangi norėjau blizgaus,apie matinius labai nesidomėjau.Kalbu apie baltą dažytą,spalvotas gal kiek brangesnis,bet ir šiaip kainos skiriaisi normaliai