Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Ar niekas nededat stalčių į plintusus po spintelėm? O kaip darote stalčių po orkaite: iki žemės ar iki plintuso?
Mes keičiame tik apatines spinteles, nes užsimaniau inadaplovę įsitalpinti, tai suku galvą kaip ižnaudoti kiekvieną laisvą plotelį. Spec stalčius po orkaite iki grindų- ne pigus malonumas, apie 400 Lt. Mes bandysim paprastą iki žemės pasidaryti, nepirkdami to specialaus. Kombinuosim panašiai kaip kažkas kombinuos stalčių po kriaukle cheminėms priemonėms. Tikiuosi pavyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 07, 08:18)
Ga-aP,čia jau ne "virtuvikė",o visas restoranas thumbup.gif

bet kas keisčiausia, mums panašiai suskaičiavo g.gif Virtuvė 3,4x2,08m, su dažytu mdf, stalviršiu iš Termopalo ir BLUM'iniais pričindalais brangiausia kaina buvo 14700 pinigų doh.gif pigiausia - 7000 pinigų bet be BLUM o su kažkokiais itališkais ir plokštė kažkokia lenkiška g.gif
tai man tie 5000-6000 pinigų labai vyliojančiai skamba ax.gif kadangi virtuvę darys MB su draugu, tai reikia tikėtis, kad ir mes tilpsim į tiek pinigų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksiukaz: 07 birželio 2013 - 08:57
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 06 07, 09:50)
bet kas keisčiausia, mums panašiai suskaičiavo  g.gif  Virtuvė 3,4x2,08m, su dažytu mdf, stalviršiu iš Termopalo ir BLUM'iniais pričindalais brangiausia kaina buvo 14700 pinigų  doh.gif pigiausia - 7000 pinigų bet be BLUM o su kažkokiais itališkais ir plokštė kažkokia lenkiška  g.gif

Pas mane stalciai visur blum su grass ( ziurejo derinius, kurie geriausi ir is kur pigiau). Pvz stalcius grass, o sona eme blumo, nes grasso prastesni ir t.t Virsutines spinteles paprastai atsidaro is apacios (pailgintos dureles), virs gartraukio paspaudus. Virs saldytuvo dejau paprasta dujini atidaryma, reciau ten bus darinejama, tai nebuvo tikslo det brangu. Va del saldytuvo neapsisprendziu - imontuojamas kazkur apie 1000 brangiau, jei ne daugiau (plokste +600, imontavimas, plius pats saldytuvas brangesnis). Ukine spinta darau tris stalcius, o auksciau lentynas.

Imetu dar savo virtuvike, jei turesit kas kokiu pastabu, rezkit 4u.gif

user posted image

(i apibraukima nekreipkit demesio)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ga-aP: 07 birželio 2013 - 09:03
QUOTE(Ga-aP @ 2013 06 07, 09:08)
Mano virtuvike 11 t, ir tai as cia sakau, kad nedaug, nes kiti 15.5 buvo paskaiciave  ax.gif Noreciau i 20 tilpt su viskuo, bet idomu, kaip pavyks  unsure.gif 2,7 ir 5 m wink.gif

Nu mano metru trumpesnė nei jūsų g.gif Bet man dar nepaskaičiavo doh.gif Bet irgi maždaug orentuojuos į tokią sumą.
Vis dar iš galvos neišeina ta mintis, kad apatines spinteles iš lmdp gal daryt ir paprastą baltą stalviršį dėt g.gif Beveik porą tūkst. susitaupytų g.gif

O viršutines spinteles su užsukimu darot?
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 07, 01:45)
2-3 savaites gamina, planuoju rugpjucio galui pasistatyt, nes reikia grindis sudet pirma, daug reikalu dar, nenoriu net pagalvot, pavydziu visom uzbaigusiom blush2.gif  pradejom mastyt, kad patys nieko nedarysim, kaip zadejom, nebent smulkmenas ax.gif
o blyn as apie stalvirsi pamirsau doh.gif  kazkaip uzsiprogramavus, kad jis man su virtuve kartu atkeliaus. galvoj makaronai jau, nieko nebenoriu wacko.gif

tai jus atskirai gaminates stalvirsi? koki?

Papildyta:
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 07, 09:00)
man paskaičiavo 2 variantus,kurių skirtumas apie 1000 lt.Bet kai atvažiavo galutinai matuoti,užsinorėjau pakeitimų,sekančią dieną dar kitą variantą prigalvojau biggrin.gif /Tai laukiu dabar,ką berniukas galutinai suskaičiuos smile.gif Virtuvė turėtų stovėti liepos gale,bet įtariu,jog niekas į terminus neįsipaišo.Taigi,preliminari kaina 3 m dažytos blizgios polirtuotos mdf,termopalo stalviršis,2 stalčiai su atmetimais,apie 3900 lt,o kitas panašus su 2 cargais ir pora kitokių pričindalų apie 4890 biggrin.gif Dabar darysim užlenkimą,kaina ,be abejo,keisis,užsimes su viskuo šimtas kitas,bet manau,jog kaina padorumo ribose 4u.gif

mums tilpo i terminus,atveze ta pacia diena kaip ir buvo termino diena clap.gif bet aisku as jau ir anksciau laukiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ga-aP @ 2013 06 07, 09:08)
Mano virtuvike 11 t, ir tai as cia sakau, kad nedaug, nes kiti 15.5 buvo paskaiciave  ax.gif Noreciau i 20 tilpt su viskuo, bet idomu, kaip pavyks  unsure.gif 2,7 ir 5 m wink.gif

nu bet ir matmenys kokie blink.gif tai cia kaina nedidele,kaip 5m.virtuvei smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 06 07, 09:50)
bet kas keisčiausia, mums panašiai suskaičiavo  g.gif  Virtuvė 3,4x2,08m, su dažytu mdf, stalviršiu iš Termopalo ir BLUM'iniais pričindalais brangiausia kaina buvo 14700 pinigų  doh.gif pigiausia - 7000 pinigų bet be BLUM o su kažkokiais itališkais ir plokštė kažkokia lenkiška  g.gif
tai man tie 5000-6000 pinigų labai vyliojančiai skamba  ax.gif kadangi virtuvę darys MB su draugu, tai reikia tikėtis, kad ir mes tilpsim į tiek pinigų  ax.gif

zinau tiek kad dazyta mdf brangi yra,turbut brangiausia kokia gali buti,norejom mes gamintis vienam sandeli pas pazystama,bet su dazyta sake daug reikes pakloti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 06 07, 11:54)
Nu mano metru trumpesnė nei jūsų g.gif Bet man dar nepaskaičiavo doh.gif Bet irgi maždaug orentuojuos į tokią sumą.
Vis dar iš galvos neišeina ta mintis, kad apatines spinteles iš lmdp gal daryt ir paprastą baltą stalviršį dėt g.gif Beveik porą tūkst. susitaupytų g.gif

O viršutines spinteles su užsukimu darot?

Idomu, kiek paskaiciuos jums g.gif Stalvirsis tai mano egger, nu paprastas, laminatas turbut g.gif O virsutines jo, darau, kaip parodyta breziny, jei apie ta uzsukima iki lango kalbat. Man gausis abu vienodi tarpai iki lango vienoj ir kitoj pusej. Indaujoj desiu matinius rudus stiklus, o pati bus sviesi, tokia dramblio kaulo, kaip ir virsutines spinteles. Apatines - balinta kava. Nelabai kol kas isivaizduoju, kaip atrodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramaska28 @ 2013 06 07, 10:19)
tai jus atskirai gaminates stalvirsi? koki?

taip, planuojam kvarca mirksiukas.gif bet ta suma kur paskaiciave(5tkst) i ja ieina ir paprastas stalvirsis, tai issiminusuos dar kokie 500-700 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramaska28 @ 2013 06 06, 23:07)
kiek metru virtuves? pas mane 340,ir dar sala

3,85 palei siena
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2013 06 07, 08:49)
Ar niekas nededat stalčių į plintusus po spintelėm? O kaip darote stalčių po orkaite: iki žemės ar iki plintuso?
Mes keičiame tik apatines spinteles, nes užsimaniau inadaplovę įsitalpinti, tai suku galvą kaip ižnaudoti kiekvieną laisvą plotelį. Spec stalčius po orkaite iki grindų- ne pigus malonumas, apie 400 Lt. Mes bandysim paprastą iki žemės pasidaryti, nepirkdami to specialaus. Kombinuosim panašiai kaip kažkas kombinuos stalčių po kriaukle cheminėms priemonėms. Tikiuosi pavyks  blush2.gif

mano plintusai skaiciuojami kol kas 15 cm doh.gif kodel ne 10???? noreciau 10-tiniu bet esa negali tada spinteles pazemes iki 86 cm apatines... o noriu 91-92 , nes 94 - per aukstai jau man (ugis apie 171 ) keistai kazkaip - pagalstandarta kazkoki daro... reiks dar pakalbėti
po orkaite - iki plintuso man pabraizytas stalcius
kazi ar plintusuos stalcius daryti patodu ir kiek isbrangsta?
sakiau, nebet ten ka pakisiu i batu dezuciu dantelius ka idejus - juk iki galo visokie laidai ten bus
Papildyta:
QUOTE(Ga-aP @ 2013 06 07, 08:59)
Pas mane stalciai visur blum su grass ( ziurejo derinius, kurie geriausi ir is kur pigiau). Pvz stalcius grass, o sona eme blumo, nes grasso prastesni ir t.t Virsutines spinteles paprastai atsidaro is apacios (pailgintos dureles), virs gartraukio paspaudus. Virs saldytuvo dejau paprasta dujini atidaryma, reciau ten bus darinejama, tai nebuvo tikslo det brangu. Va del saldytuvo neapsisprendziu - imontuojamas kazkur apie 1000 brangiau, jei ne daugiau (plokste +600, imontavimas, plius pats saldytuvas brangesnis). Ukine spinta darau tris stalcius, o auksciau lentynas.

man nuo dujinio atkalbejo... sakė jie blogai kai per daznai darinejmai ir per retai.
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 07, 13:10)
mano  plintusai skaiciuojami kol kas  15 cm  doh.gif kodel ne 10???? noreciau 10-tiniu  bet esa negali  tada spinteles pazemes iki 86 cm apatines... o noriu 91-92 , nes 94 - per aukstai jau man (ugis apie 171 )  keistai kazkaip - pagalstandarta kazkoki daro... reiks dar pakalbėti
po orkaite - iki plintuso man pabraizytas stalcius
kazi ar plintusuos stalcius daryti patodu ir kiek isbrangsta? 
sakiau, nebet ten ka pakisiu i batu dezuciu dantelius ka idejus - juk iki galo  visokie laidai ten bus

Liepos 1 d. turėtų atkeliauti mano virtuvė, tai pasakysiu, ar patogu ar ne mirksiukas.gif Tik va visą šią temą perskaičiau ir niekas nesideda tokių stalčių, tai pasidarė įdomu- kodėl. Ar dėl to, kad paprasti meistriukai nemoka su jais dirbti ir nesiūlo, ar tai tiesiog nepatogus reikalas. Kaina jei imti tą originalų stalčių (žiūrėjau UAB Brasa) tai virš 400 Lt (čia stalčius po orkaite iki žemės). Jei tik plintuse po spintelėm, gerokai pigesni. Aš kelis mėnesius ieškojausi visokių įmanomų gudrybių, pritaikomų mano dabartinei situacijai, vyras jas sugalvojo kaip padaryti neperkant spec pribumbasų. Išsakėm visus sumanymus meistriukui (ne iš kart jam daėjo, bet paskui suprato esmę (tikiuosi lotuliukas.gif ) Lauksiu rezultato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 07, 14:10)
mano  plintusai skaiciuojami kol kas  15 cm  doh.gif kodel ne 10???? n

mano 10 berods. Zinau tiksliai, kad mazesni, pats baldininkas pasiule. O stalvirsis gaunas 95 cm, tikiuos, bus patogu, nes jau pakeist nieko negalim - sulig palange lygus stalvirsis. Skambino, sake, nuveze plokstes nubeicuotas, kaip man idomu, kaip atrodys, vakare pamatysiu 4u.gif
Atsakyti
Ga-aP, o koks ugis? nes man 94 - per aukstas darbastalis jau esu 171
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 07 birželio 2013 - 15:23