Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Teoleda @ 2013 05 28, 15:11)
Merginos,HELP smile.gif Užsukau ant smūgio virtuvės remontą,iki liepos vidurio privalau užbaigti.aplėkiau 3 baldžius,2 iš jų ryt-poryt sąmatą pateiks.žiauriai skiriasi pas 2 MDF blizgaus kaina.Gal girdėjote apie UAB DENDRUS Kaune?Ar verti pasitikėjimo?Jų kaina dažytam kol kas mažiausia.Dar problema ta,kad esu sena boba blush2.gif  ir nemoku su tom programėlėm pasibraižyti planelio.Virtuvė standartinė-siena 3 m ir galiu kampuką išnaudoti 1.4 .Šiuo metu pas mane taip:plautuvė,darbastalis,dujinė ir skalbianka.Šaldytuvas kaip spuogas prie kitos sienos,kuris nervina pastoviai.Skalbyklę kišim į vonią bet kuriuo atveju,tai kažkiek lieka vietos.Gal galėtumėt kas patart,kaip patogiau išdėstyt?Nežinau,ar suprantamai paaiškinau smile.gif skaitau jūsų temas keli mėn,bet vistiek tuščia ,kaip puodynė,galva...Ačiū visoms ir visiems iš anksto 4u.gif

Ar tik nevienodi musu ismatavimai? Saldytuvas is kaires prie duru?Kaune drauge darosi pas baldininka TOMA dazyta balda mdf nebrangiai;) jei reikes kontaktu i AZ. user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 28, 16:11)
Merginos,HELP smile.gif Užsukau ant smūgio virtuvės remontą,iki liepos vidurio privalau užbaigti.aplėkiau 3 baldžius,2 iš jų ryt-poryt sąmatą pateiks.žiauriai skiriasi pas 2 MDF blizgaus kaina.Gal girdėjote apie UAB DENDRUS Kaune?Ar verti pasitikėjimo?Jų kaina dažytam kol kas mažiausia.Dar problema ta,kad esu sena boba blush2.gif  ir nemoku su tom programėlėm pasibraižyti planelio.Virtuvė standartinė-siena 3 m ir galiu kampuką išnaudoti 1.4 .Šiuo metu pas mane taip:plautuvė,darbastalis,dujinė ir skalbianka.Šaldytuvas kaip spuogas prie kitos sienos,kuris nervina pastoviai.Skalbyklę kišim į vonią bet kuriuo atveju,tai kažkiek lieka vietos.Gal galėtumėt kas patart,kaip patogiau išdėstyt?Nežinau,ar suprantamai paaiškinau smile.gif skaitau jūsų temas keli mėn,bet vistiek tuščia ,kaip puodynė,galva...Ačiū visoms ir visiems iš anksto 4u.gif

Iš pasakojimų tai atrodo, kad tokia pati 9kv kaip pas mano mamą ax.gif Pas ją irgi šaldytuvas kaip "spuogas" lotuliukas.gif
Daug tų variantų gali būti 4u.gif

Keli iš jų:
http://i61.photobuck...kosmetika/2.jpg
http://www.rimasirjo...ai_DSC_0011.JPG
http://www.vektrona....ry/du_tomai.jpg
http://images04.olx..../16312051_4.jpg
http://www.jaukuspas..._baldai/asd.jpg

Geriausia žinot ar kampinės norit, užlenkimo ties langu ar prie sienos, ir t.t.
Dėstykit savo norus, tuoj čia merginos paHELPins jums biggrin.gif
Atsakyti
O,operatyviai,šaunuolės 4u.gif Ambra,pas mane tikrai taip šiuo metu,dešinėje skalbyklė tik ir paskui langas.Galvojau pratęsti spintukes po langu,bet jis pas mane per žemai,kad su stalviršiu įsipieštu,o aukščių nenoriu...Mindijos 3 pvz arčiausias mano vizijai.*****,sėdėjau,kaip rupūžiukas rugienoj,galvojau,ai,dar yra laiko,o dabar taukšt ir pypt,pypt ,pypt biggrin.gif Tiesa,dar apie kargo krepšius.Ar jie jums būtini?gavau tik ką 1 pasiūlymą su 2 kargais ir be jų,tai kaina visa štukyte skiriasi rolleyes.gif
Papildyta:
Tiesa,indaplovės nebus,mes tik dviese pastoviai,esu įpratusi nuo jaunystės iš karto išplauti viską po valgio,po balių negalėdavau užmigt,jei bliūdai,taurės lieka ant stalo smile.gif Tai dabar tokių "vojažų" būna daaaaaug rečiau,plovimo irgi.apačioj noriu tik stalčių,nebent po plautuve spintelė.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 28, 15:30)
Iš pasakojimų tai atrodo, kad tokia pati 9kv kaip pas mano mamą ax.gif Pas ją irgi šaldytuvas kaip "spuogas" lotuliukas.gif
Daug tų variantų gali būti 4u.gif

Keli iš jų:
http://i61.photobuck...kosmetika/2.jpg

tarp mano minciu - irgi taip daryti - vienas is 2 variantu ax.gif
Atsakyti
O man vis tik nelabai toj vietoj šaldikas žiūrisi blush2.gif Ypač, kai virš jo viršuj mažesnio gylio spintukės - taip tik dar labiau išsiryškina tas išsikišęs šaldikas biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 28 gegužės 2013 - 20:46
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 28, 16:52)
Tiesa,dar apie kargo krepšius.Ar jie jums būtini?gavau tik ką 1 pasiūlymą su 2 kargais ir be jų,tai kaina visa štukyte skiriasi rolleyes.gif

man nepatinka cargo schmoll.gif siūlė baldininkas dėti į salą 2, bet atsisakiau, apačioj visur stalčiai, net ir po plautuve 4u.gif
cargo nepatinka dėl to, kad nelabai patogus išėmimas/įdėjimas daiktų į žemesnius skyrelius - čia man, gal kitom patogu, nežinau... o dar jei kaina kandžiojas, tada išvis neverta tokių dėti schmoll.gif
tiesa, bus pas mane tokis mini cargiukas - bet ten jau kitokios išeities nebuvo doh.gif
Atsakyti
Kokio pločio stalčius darėt savo virtuvėse g.gif Ar 90 cm nebus per platūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aiduke @ 2013 05 29, 00:48)
Kokio pločio stalčius darėt savo virtuvėse g.gif Ar 90 cm nebus per platūs ax.gif

dabar susiprojektavom 60cm stalčius ir šiek tiek mažesnius 4u.gif siūlė daryt saloje plačius, apie 98cm, bet atsisakiau, nes dabar turiu 90cm, vienam jų laikau birius produktus stikliniuose induose ir turiu pasakyt, kad sunkiau pritraukia man jį... nors blum'ai sudėti... tad pagalvojau, bus dar platesnis stalčius, daugiau tilps (saloje kaip tik planuoju laikyti birius produktus), tai pareis man tie blum'ai po kelių metų unsure.gif
ir dar vienas momentas, dėl ko nedėjom plačių - mūsų klasikinė virtuvė, gražiau žiūrisi siauresni stalčiukai ax.gif kaip jau rašiau anksčiau, sumušėm stalčių rekordą - jų bus pas mus 23... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 28 gegužės 2013 - 23:58
QUOTE(Juodai @ 2013 05 29, 00:56)
dabar susiprojektavom 60cm stalčius ir šiek tiek mažesnius  4u.gif siūlė daryt saloje plačius, apie 98cm, bet atsisakiau, nes dabar turiu 90cm, vienam jų laikau birius produktus stikliniuose induose ir turiu pasakyt, kad sunkiau pritraukia man jį... nors blum'ai sudėti... tad pagalvojau, bus dar platesnis stalčius, daugiau tilps (saloje kaip tik planuoju laikyti birius produktus), tai pareis man tie blum'ai po kelių metų  unsure.gif
ir dar vienas momentas, dėl ko nedėjom plačių - mūsų klasikinė virtuvė, gražiau žiūrisi siauresni stalčiukai ax.gif kaip jau rašiau anksčiau, sumušėm stalčių rekordą - jų bus pas mus 23... doh.gif  lotuliukas.gif

Nu kiekis tikrai įspūdingas blink.gif smile.gif
Atsakyti
Gerai, kad šaldytuvą didelį susiplanavom, jei būtumėm mažesnį, montuojamą virš stalviršio, būtų dar 2-3 stalčiai prisidėję lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 28, 21:45)
O man vis tik nelabai toj vietoj šaldikas žiūrisi  blush2.gif  Ypač, kai virš jo viršuj mažesnio gylio spintukės - taip tik dar labiau išsiryškina tas išsikišęs šaldikas biggrin.gif  blush2.gif

Bet Teoleda ir nepaminėjo ar bus įmontuojamas ax.gif Viryklė irgi neaišku kokia bus, įmontuojama ar ne smile.gif Gartraukis taip pat....
Parinkau tik keletą panašaus išdėstymo virtuvių blush2.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 05 29, 01:36)
Gerai, kad šaldytuvą didelį susiplanavom, jei būtumėm mažesnį, montuojamą virš stalviršio, būtų dar 2-3 stalčiai prisidėję  lotuliukas.gif

Dar kartą įsitikinu, kad kaimas esu doh.gif Dar ir tokių būna? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 29, 08:21)
Bet Teoleda ir nepaminėjo ar bus įmontuojamas ax.gif Viryklė irgi neaišku kokia bus, įmontuojama ar ne smile.gif Gartraukis taip pat....
Parinkau tik keletą panašaus išdėstymo virtuvių blush2.gif

Ne ne, ne jum ten atsakinėjau, tiesiog bus_kita_balta_ziema sakė, kad tas variantas vienas iš jos svarstomų, nes jos išplanavimas panašus, o aš tik pakomentavau, kad man toks išdėstymas nelabai rolleyes.gif

O dėl stalčių, ale keista tada, jei blumai ir prasčiau jau veikia, jei platūs stalčiai, nes mūsų dabar po 75cm, man tikrai viskas čiki su paprastais guoliniais bėgeliais, visad norėjau ir dar ilgesnių, buvo mintis daryt ne tris, o du blokus, tai būtų buvę po metrą, bet baldininkas sakė, kad guoliniai mažiau atlaiko, tai norint tokius ilgus daryt, jau reiktų dėt blumus..... g.gif Na, bet gal nebūtinai su pritraukėjais jis turėjo omeny.... g.gif Juk bluminių būna ir tų paprastų, tandembox ar kap ten blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 29 gegužės 2013 - 08:46