Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Flirt @ 2013 06 07, 00:16)
Jei tiksliau tai, 3.15m ir 1.3(su stalvirsio atsikisimu 1.4m). Labai brangiai priskaiciavo jum g.gif  O pas jus mdf ar laminuota plokste g.gif

pas mane mdf,bet man atrodo ne visa kaina i tai sueina g.gif
butu idomu pamatyti jusu virtuve mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ramaska28 @ 2013 06 07, 00:23)
butu idomu pamatyti jusu virtuve  mirksiukas.gif

beje visa sala 1.30,tai issikisimas tik 10cm? tai ten prie jos sedit?,nes pas mane gal 10cm issikisa prie stalciu g.gif

Atsakyti
QUOTE(ramaska28 @ 2013 06 06, 22:25)
butu idomu pamatyti jusu virtuve  mirksiukas.gif
Papildyta:

beje visa sala 1.30,tai issikisimas tik 10cm? tai ten prie jos sedit?,nes pas mane gal 10cm issikisa prie stalciu g.gif

na pas mus ir mdf bus. blyn kokie kainu skirtumai doh.gif
mes nesedesim prie salos, ka ten prie jos veikt biggrin.gif na ir plius dar tie issikisimai man labai vaizda gadina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 07, 00:39)
mes nesedesim prie salos, ka ten prie jos veikt biggrin.gif  na ir plius dar tie issikisimai man labai vaizda gadina doh.gif

kokia beginio metro kaina? ir kaip supratau dar tik uzsakyti baldai? mano kaina ir buvo mazesne,bet kai nuvaziavau paskutini karta susidelioti visus taskus,jos kaina soktelejo,as norejau visko kas geriausia,plokste vokiska,nera pigi,stalvirsis ale sveicariska,begeliai,lankstai vokiski ax.gif bet kokiu atveju ka jie man bedetu,as gi nezinau kokiu jie ten gamintoju,ka patare ta rinkausi,bet pasitikejau baldininku blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2013 06 07, 00:39)
mes nesedesim prie salos, ka ten prie jos veikt biggrin.gif  na ir plius dar tie issikisimai man labai vaizda gadina doh.gif

pas mus sala atstoja stala valgomojo,vietos nera atskirai stalui blush2.gif o pas jus saloj bus kaitlente ar kriaukle?
Atsakyti
QUOTE(ramaska28 @ 2013 06 06, 22:50)
kokia beginio metro kaina?  ir kaip supratau dar tik uzsakyti baldai? mano kaina ir buvo mazesne,bet kai nuvaziavau paskutini karta susidelioti visus taskus,jos kaina soktelejo,as norejau visko kas geriausia,plokste vokiska,nera pigi,stalvirsis ale sveicariska,begeliai,lankstai vokiski ax.gif  bet kokiu atveju ka jie man bedetu,as gi nezinau kokiu jie ten gamintoju,ka patare ta rinkausi,bet pasitikejau baldininku blush2.gif

Papildyta:

pas mus sala atstoja stala valgomojo,vietos nera atskirai stalui blush2.gif o pas jus saloj bus kaitlente ar kriaukle?

dar neuzsakyti, neapsisprendziam tarp 3-ju baldininku, bet jau viskas ismatuota paskaiciuota ax.gif dar varysiu kita savaite iki sou tokio, tai jei neprisisemsiu nauju ideju, reiks kazkuriam paskambint. nezinau tik pagal ka sprest biggrin.gif
o sala bus papildomas darbastalis, nes megeja prisikraut bliudu bliudeliu, kai gaminu. valgomas stalas namuose isvis neegzistuos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 07, 00:59)
dar neuzsakyti, neapsisprendziam tarp 3-ju baldininku, bet jau viskas ismatuota paskaiciuota ax.gif  dar varysiu kita savaite iki sou tokio, tai jei neprisisemsiu nauju ideju, reiks kazkuriam paskambint.  nezinau tik pagal ka sprest biggrin.gif
o sala bus papildomas darbastalis, nes megeja prisikraut bliudu bliudeliu, kai gaminu. valgomas stalas namuose isvis neegzistuos thumbup.gif

tai kai turesit baldus bus idomu suzinot ar kaina isliks ta pati,kazkaip abejoju,jus dar net plokstes neisirinkot,o jos ne visos mdf ta pati kainuoja,ju irgi yra visokiu rusiu,ir gamintoju. mes ir skaiciavom maziausia kaina,bet galutinis variantas iseina brangiau mirksiukas.gif kai mano vyras sako,kai paskaiciuoji padaugink is dvieju,tada apsidziaugsi sumokejus maziau biggrin.gif sekmes issirenkant,nes zinau kaip sunku yra apsisprest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramaska28 @ 2013 06 06, 23:05)
tai kai turesit baldus bus idomu suzinot ar kaina isliks ta pati,kazkaip abejoju,jus dar net plokstes neisirinkot,o jos ne visos mdf ta pati kainuoja,ju irgi yra visokiu rusiu,ir gamintoju. mes ir skaiciavom maziausia kaina,bet galutinis variantas iseina brangiau mirksiukas.gif kai mano vyras sako,kai paskaiciuoji padaugink is dvieju,tada apsidziaugsi sumokejus maziau biggrin.gif  sekmes issirenkant,nes zinau kaip sunku yra apsisprest 4u.gif

viskas isrinkta daugiau maziau, sake max gali 1000 pakilti. tai 6000 jei gerai padarys, sumokesiu ax.gif
oi aciu, bet as net nenoriu pagalvot apie viska, dabar jau eiciau i neremontuota ir gyvenciau, bet jau per velu, sienos isvarytos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 07, 01:17)
viskas isrinkta daugiau maziau

tai kada planuojat virtuvinį pasigamint? kiek pamenu reikia iki rugsėjo? suspėsit? laiko dar daug smile.gif
mums žadėjo liepos viduriui pagamint cool.gif tiesa, dar max trys savaitės užsidės stalviršio gaminimui doh.gif tad jei patys jau būsim paruošę vietą virtuviniui surinkti, gal viskas sklandžiai susiklostys ir rugsėjo 1-ąją galėsim švęsti naujoje virtuvėje, nes svetainės tikrai dar neapsistatysim lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 06 06, 23:36)
tai kada planuojat virtuvinį pasigamint? kiek pamenu reikia iki rugsėjo? suspėsit? laiko dar daug smile.gif
mums žadėjo liepos viduriui pagamint cool.gif  tiesa, dar max trys savaitės užsidės stalviršio gaminimui doh.gif tad jei patys jau būsim paruošę vietą virtuviniui surinkti, gal viskas sklandžiai susiklostys ir rugsėjo 1-ąją galėsim švęsti naujoje virtuvėje, nes svetainės tikrai dar neapsistatysim  lotuliukas.gif  doh.gif

2-3 savaites gamina, planuoju rugpjucio galui pasistatyt, nes reikia grindis sudet pirma, daug reikalu dar, nenoriu net pagalvot, pavydziu visom uzbaigusiom blush2.gif pradejom mastyt, kad patys nieko nedarysim, kaip zadejom, nebent smulkmenas ax.gif
o blyn as apie stalvirsi pamirsau doh.gif kazkaip uzsiprogramavus, kad jis man su virtuve kartu atkeliaus. galvoj makaronai jau, nieko nebenoriu wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 06 06, 12:07)
tiesą pasakius nežinau  ax.gif  norėjau nusibraižyti virtuvės vizualizaciją ir tiek, kol kas niekas pinigų neprašo  mirksiukas.gif

Tik praėjus tam tikram laikui viršuje yra ,,skaitliukas") - užblokuos. Ten daug ką reikia ,,nulaužti" smile.gif
Atsakyti
man paskaičiavo 2 variantus,kurių skirtumas apie 1000 lt.Bet kai atvažiavo galutinai matuoti,užsinorėjau pakeitimų,sekančią dieną dar kitą variantą prigalvojau biggrin.gif /Tai laukiu dabar,ką berniukas galutinai suskaičiuos smile.gif Virtuvė turėtų stovėti liepos gale,bet įtariu,jog niekas į terminus neįsipaišo.Taigi,preliminari kaina 3 m dažytos blizgios polirtuotos mdf,termopalo stalviršis,2 stalčiai su atmetimais,apie 3900 lt,o kitas panašus su 2 cargais ir pora kitokių pričindalų apie 4890 biggrin.gif Dabar darysim užlenkimą,kaina ,be abejo,keisis,užsimes su viskuo šimtas kitas,bet manau,jog kaina padorumo ribose 4u.gif
Atsakyti
Mano virtuvike 11 t, ir tai as cia sakau, kad nedaug, nes kiti 15.5 buvo paskaiciave ax.gif Noreciau i 20 tilpt su viskuo, bet idomu, kaip pavyks unsure.gif 2,7 ir 5 m wink.gif
Atsakyti
Ga-aP,čia jau ne "virtuvikė",o visas restoranas thumbup.gif
Atsakyti