Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Flirt @ 2013 06 06, 09:39)
labai neblogai, kazin o kaina del to stalciuko nebus stipriai didesne g.gif

Nepasakysiu tiksliai, berods apie 100 Lt daugiau gaunas.
Atsakyti
Sveiki, pasidalinkit, kur gaminatės virtuvės baldus VILNIUJE?ką rekomenduotumėte?
labai laukiu bet kokios info.AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 06 06, 09:15)
va, kazkas panasaus, tik jis bus viduje - is isores atidarai viena stalciu, ten apacioja siuksliadezes, o, kai reikia atsidarai vidini su priemonem. Sake, ispjaustines pagal kriaukle, o auksti vietoj reguliuos montuodami  4u.gif

user posted image

Panašų turiu jau keli metai. Labai patenkinta juo.
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 06, 08:58)
gal koki pavyzdeli g.gif  nes net neisivaizduoju, kaip ten gali but blush2.gif

pas mane tai toks vidinis stalčiukas o plautuve yra:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 05, 22:53)
kodel neisdidino spinnteliu, kad nereiktu dajungimu g.gif  ir kaip ten po kriaukle? dvi ieju dureliu spintele g.gif 
as nenusisprendziu ka daryt po kriaukle, norejau stalciu, bet mergos prikele foto, tai man nelabai ta siuksline stalciui limpa ax.gif

As panaudojus siulyciau darytis tik stalciu, super patogu naudoti thumbup.gif nebenoreciau spinteles nei uz ka, nors svarsciau toki varianta schmoll.gif

QUOTE(Flirt @ 2013 06 05, 23:57)
tai rankenos gali remtis, nieko nuo to neatsitiks biggrin.gif o siaip tam reikalui yra kazkos sprendimas, va katik vyras bande man isaiskint, bet jam nepasiseke, sake nieks tada nesiliecia biggrin.gif
pas mane dabar 45l tai man pats tas, bet galetu but ir didesne ax.gif jei reiktu siuksles nest i diena pora kart, baigtus ir maisto gaminimas biggrin.gif  siuksliu isnesimas man yra  2-as slyksciausiu darbu sarase biggrin.gif  1-ma vieta dalinasi dulkiu valymas ir siurbimas(neapsisprendziu, kas bjauriau doh.gif ) lotuliukas.gif

Pas mane stalciuj dvi didziules siukslines,viena naudoju buitinem atliekom, kita- stiklas, popierius, plastmase, trecia mazesne idejom(bulvem biggrin.gif ), nemanau kad ji reikalinga, jei stalcius mazesnis, ir dar visa chemija telpa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramaska28 @ 2013 06 05, 19:55)

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 06 06, 07:44)
Nepasakysiu tiksliai, berods apie 100 Lt daugiau gaunas.

tai nera daug thumbup.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 06 06, 08:12)
pas mane tai toks vidinis stalčiukas o plautuve yra:
user posted image

cia irgi geras variantas mirksiukas.gif ir prikalbinsit stalciui, reiks leistis i paieskas siukslinei per visa stalciu, nes jei butu plati, gal ir prasisukciau g.gif o kaip su tuo darinejimu, nes daugumoj kai reikia kazka ismest tai rankos buna nesvarios, na darzoves kai skuti, pjaustai, su mesa "terliojies" g.gif

QUOTE(agniukee @ 2013 06 06, 08:16)
As panaudojus siulyciau darytis tik stalciu, super patogu naudoti  thumbup.gif nebenoreciau spinteles nei uz ka, nors svarsciau toki varianta  schmoll.gif
Pas mane stalciuj dvi didziules siukslines,viena naudoju buitinem atliekom, kita- stiklas, popierius,  plastmase, trecia mazesne idejom(bulvem biggrin.gif ), nemanau kad ji reikalinga, jei stalcius mazesnis, ir dar visa chemija telpa  thumbup.gif

oi, mergai, nebesukit smegenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alneda @ 2013 06 06, 04:06)
Sveiki o kaip jus padarot situs brezinukus, su kokia programa?  unsure.gif

čia su KitchenDraw braižaiu
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 06, 10:28)
o kaip su tuo darinejimu, nes daugumoj kai reikia kazka ismest tai rankos buna nesvarios, na darzoves kai skuti, pjaustai, su mesa "terliojies" g.gif

o koks skirtumas - stalčius ar spintutė? rankos vienodai nešvarios būna tiek vienu, tiek kitu atveju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 06 birželio 2013 - 09:48
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 06 06, 10:33)
čia su KitchenDraw braižaiu

si programele nemokama?
Atsakyti
QUOTE(Cuaren @ 2013 06 05, 20:08)
gražu thumbup.gif o kokia spalva, atrodo vanilinė? 4u.gif
tai dabar linkiu, kad jums smagiai joje gamintųsi  wub.gif

QUOTE(ramaska28 @ 2013 06 05, 20:25)
aciu labai uz linkejimus aciuks.gif spalva dramblio kaulo berods,bet ir ta vanile gal panasi,nezinau kaip ji atrodo g.gif

vanile i geltonuma, manau pas jus dramblio kaulo atspalvis g.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 06 06, 00:30)

beje, kaip fasadų filingai valosi? ar prireikia ausų krapštukų? hihihi.gif

fasadai dar nieko, bet rankeneles tai .... norejau ir jas pakeisti, bet paskui kazkaip nuvaliau thumbup.gif o ir investuoti daugiau nenoriu i sia virtuve, nes po 4 metu viska keisim rolleyes.gif

po kriaukle istraukiamas stalcius atrodo patogus ir praktiskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiktu1 @ 2013 06 06, 10:23)
si programele nemokama?

tiesą pasakius nežinau ax.gif norėjau nusibraižyti virtuvės vizualizaciją ir tiek, kol kas niekas pinigų neprašo mirksiukas.gif
Atsakyti