Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 06 05, 22:30)

1)kodėl neįdėsi?  g.gif tiesa, reikia išsiaiškinti, kas tas yr normali šiukšliadėžė  smile.gif kaip rodžiau, pas mane viena tikrai nemaža, kažin ar norėčiau didesnės - dažniau šiukšles išsineši tada  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

2)taigis taigis, jei sakot nėr kur dėt, tai tikrai nereikia verstis per galvą bandant ją įgrūst mirksiukas.gif tas padėkliukas tikrai nėr tokio būtinumo reikalas, kuriam reikėtų skirti tiek dėmesio, tuo pabloginant kitus taškus - pvz atimant erdvę iš darbastalio  4u.gif o graužtis visada rasit dėl ko hihihi.gif viskas priklauso nuo požiūrio  tongue.gif

1) maziuke pas tave labai mirksiukas.gif
2) as tai neisivaizduoju, kaip man reiks gyvent be to padekliuko doh.gif dar taip neteko schmoll.gif truks man jo, jauciu labai, bet nera kitos iseities, nebent darbastali ant grindu organizuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 06, 00:37)
1) maziuke pas tave labai mirksiukas.gif

še tau kad nori... o jau maniau, kad didelė doh.gif pas kaimynus kiek apsižiūriu, tai išvis tik vienas kibiriuks ir tas pastoviai būna perkrautas - va tada tai tikrai nekas schmoll.gif bet man tai užtenka tom šiukšlėm vietos unsure.gif kartais dar nepripildytą supakuoju išnešimui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 06 05, 22:45)
še tau kad nori... o jau maniau, kad didelė doh.gif pas kaimynus kiek apsižiūriu, tai išvis tik vienas kibiriuks ir tas pastoviai būna perkrautas - va tada tai tikrai nekas schmoll.gif bet man tai užtenka tom šiukšlėm vietos unsure.gif kartais dar nepripildytą supakuoju išnešimui tongue.gif

niu jo, cia pripratimas drinks_cheers.gif as kai visa laika su puskonteineriu gyvenu, tai ir neisivaizduoju kitaip biggrin.gif ai man dar kazkaip gaila butu visa stalciu/spintele siuklinei paskirt blush2.gif kol kas lieku prie pastatomos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 05, 23:37)

2) as tai neisivaizduoju, kaip man reiks gyvent be to padekliuko doh.gif  dar taip neteko schmoll.gif  truks man jo, jauciu labai, bet nera kitos iseities, nebent darbastali ant grindu organizuotis biggrin.gif

padekliuka teks isivaizduoti... pripratimo reikalas jis... o jeigu labai jau jo truks, teks koki padekliuka susiorganozuoti...

mano stalvirsis nubijos papirusas user posted image

ir grindys ne rudesnes, o tos pilkesnes user posted image

kazi nesipjaus?
telefonu foto, nelabai jau ryski, bet normalios spalvos matosi
Atsakyti
Bet sakykit, ar tikrai reikia stalviršį prie grindų derint? g.gif
Atsakyti
kazkiek reikia
nors ne prie jo labiausiai derinu, o ziuriu i visuma - tokios grindys galvoju gal tiks visur: ir virtuvikei, ir miegamukui ir public room ir koridoriukui
Atsakyti
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 06 04, 10:38)
Na va pabandžiau perstatyti baldelius, gavosi taip:
user posted image

Ar būtų patogu viryklė ant praėjimo?  g.gif  dėl to pirmame variante ir stačiau šaldytuvą iš krašto, kad tiesiog kažkaip atskirtų virtuvę..
kas turit orkaites aukščiau ir jokio gartraukio šalia, ar viskas ten gerai su lubom? tiesiog MB labai pyksta kai atidarinėju orkaitę neįjungus gartraukio  doh.gif  (dabar pas mus orkaitė po virykle ir viršuje gartraukis, tai jis tuos garus sutraukia) o kaip bus kai gartraukio šalia nebus?  g.gif

Pagrindinio stalviršio lieka tiek pat 110cm. Pirmame variante kriaukle ne taip pavazduota  ax.gif , ji būtų pasukta taip, kad padėkliukas būtų į kampą.

Sveiki o kaip jus padarot situs brezinukus, su kokia programa? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 06 06, 00:30)
ar čia Jūsų virtuvė? jei taip tai: ar ne per toli į kampą plautuvė sumontuota - ar patogu naudotis? aš turbūt būčiau orientavus atvirkščiai - link kampo padėklą unsure.gif
beje, kaip fasadų filingai valosi? ar prireikia ausų krapštukų? hihihi.gif

dabar jau mano, gavom buta su tokiais virtuves baldais ax.gif
tokio modelio plautuve buvo galima tik taip sumontuoti, kadangi kampine spintele indus plauti patogu, nepatogu sudeti indus i dziovykle, todel ir pasirinkau kriaukle su padekliuku anksciau buvo taip

user posted image

dabar
user posted image

ramaska28 , grazi virtuve wub.gif
Atsakyti
Pas mus spinteles iki galo padarytos, nera to krasciuko, o ant rankenos toks guminis pipsiukas uzdetas, kad i siena nesitrankytu.

O siuksliadeze skaiciavom 45 cm aukscio, dabartine yra 35, per akis ir dar biskiuka. As dar viduj darau stalciuka papildoma visokiems chemikalams susideti.

Kas darot virtuves, ar kas nusimanot, pasakykit, ar neprasoviau pasirinkusi "Becker" fanieruotes beicuotos? Kaip ji priziurima, nebus problemu? Vis suku galva, gal keisti man dar, kol laikas yra, i laminata unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 06 06, 06:51)
Pas mus spinteles iki galo padarytos, nera to krasciuko, o ant rankenos toks guminis pipsiukas uzdetas, kad i siena nesitrankytu.

O siuksliadeze skaiciavom 45 cm aukscio, dabartine yra 35, per akis ir dar biskiuka. As dar viduj darau stalciuka papildoma visokiems chemikalams susideti.

gal koki pavyzdeli g.gif nes net neisivaizduoju, kaip ten gali but blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 06, 08:58)
gal koki pavyzdeli g.gif  nes net neisivaizduoju, kaip ten gali but blush2.gif

va, kazkas panasaus, tik jis bus viduje - is isores atidarai viena stalciu, ten apacioja siuksliadezes, o, kai reikia atsidarai vidini su priemonem. Sake, ispjaustines pagal kriaukle, o auksti vietoj reguliuos montuodami 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 06 06, 07:15)
va, kazkas panasaus, tik jis bus viduje - is isores atidarai viena stalciu, ten apacioja siuksliadezes, o, kai reikia atsidarai vidini su priemonem. Sake, ispjaustines pagal kriaukle, o auksti vietoj reguliuos montuodami  4u.gif

labai neblogai, kazin o kaina del to stalciuko nebus stipriai didesne g.gif
Atsakyti