QUOTE(LolitCafe @ 2013 06 05, 18:36)
skarda nelabai patogu plauti, bet apvali kriaukle yra gilesne nei kvadratine
man nekyla problemu del prieziuros
ar čia Jūsų virtuvė? jei taip tai: ar ne per toli į kampą plautuvė sumontuota - ar patogu naudotis? aš turbūt būčiau orientavus atvirkščiai - link kampo padėklą
beje, kaip fasadų filingai valosi? ar prireikia ausų krapštukų?
QUOTE(ramaska28 @ 2013 06 05, 19:55)
daili virtuvytė
žiūriu daug kas šviesias spalvas tiek virtuviniams, tiek sienoms pamėgę
o prie salelės dar kėdes turbūt planuojate, ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 06 05, 22:34)
Gal derinant su apvalia plautuve tiktų tokia kaitlentė...
oho, gerai paieškojus žiūrėkit atrasim ir apvalių ir ovalių ir trikampinių kaitlenčių
beje, kažkur tikrai mačiau ne stačiakampio formos, o kažkokią lenktą - reiks dar paieškot...
QUOTE(Flirt @ 2013 06 05, 22:53)
kodel neisdidino spinnteliu, kad nereiktu dajungimu
ir kaip ten po kriaukle? dvi ieju dureliu spintele
apačioje durelės atsidaro į šonus, tai kad nesiremtų rankenos į sienas, padarė atitraukimus
o viršų derino prie apačios
blyn, dabar pažiūrėjau pas save, viršutinėms spintelėms nėr atitraukimo
o projektėlis jau po parašu
nana, pažiūrėsim kaip bus...
QUOTE(ramaska28 @ 2013 06 05, 23:18)
o laminatas skirtas virtuvei,koridoriui,tai kogero ir atsparus dregmei,radau cekius,tai pirke laminata buvom 2011metais, net neprisimenu ka apie ji mums pasakojo
o kodėl nedėjot vienodo laminato visoj erdvėj?
ar svetainėj kitokia danga? mane tai labai erzina tie sujungimai grindyse, tai visom keturiom stengiamės jų išvengti ir nesirenkam plytelių tik virtuvės zonoj, nes jos būtų iš dviejų pusių aprėmintos ta velnio sujungimo juosta
dedam patį atspariausią laminatą, kokį tik radom visose patalpose...
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2013 06 05, 23:24)
nepatogu, nes ten normalios siuksliadezes neidesi, nes netilps, o kruvos mazyciu as nenoriu, nesamone man jos, greiciausiai reiks daryt spintele chemikalams, kaip man iprasta
o dar plius tas stalciaus atidarinejimas norint kazka ismest
kodėl neįdėsi?
tiesa, reikia išsiaiškinti, kas tas yr normali šiukšliadėžė
kaip rodžiau, pas mane viena tikrai nemaža, kažin ar norėčiau didesnės - dažniau šiukšles išsineši tada
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 05, 23:32)
o be to, neturiu patirties su virtuvemis, nezinau, ko noriu... na kasdien tie norai keiciasi kartais net 360 laipsniu
gal su padeklu plautuve pvz., turedama svaigciau is fainumo, o gal spjaudysiuos jeigu nesidesiu. dabar ner jos kur det, tgai ir nereikia, o kai bus vietos, vis pasigrausiu, kad nedejau.
taigis taigis, jei sakot nėr kur dėt, tai tikrai nereikia verstis per galvą bandant ją įgrūst
tas padėkliukas tikrai nėr tokio būtinumo reikalas, kuriam reikėtų skirti tiek dėmesio, tuo pabloginant kitus taškus - pvz atimant erdvę iš darbastalio
o graužtis visada rasit dėl ko
viskas priklauso nuo požiūrio