Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 05, 20:57)
ANe? GEras biggrin.gif O man kaip tik labai limpa biggrin.gif

Nesupratau g.gif Kazka netaip pasakiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 05, 22:53)
kodel neisdidino spinnteliu, kad nereiktu dajungimu g.gif  ir kaip ten po kriaukle? dvi ieju dureliu spintele g.gif 
as nenusisprendziu ka daryt po kriaukle, norejau stalciu, bet mergos prikele foto, tai man nelabai ta siuksline stalciui limpa ax.gif

as labai norejau siukslines stalciu,po kriaukle,bet kazkaip nelabai regavo i mano norus,ale tai mazina kriaukle,kazkas dar,beto nepigiai iseina,dabar ten spintele,prie dureliu buna tvirtinti siuksledeze,ir tai nemazai kainuoja,rytoj skambinsiu,paklausiu,jie man sake is kazkur visokius pricindalus perka,i stalcius,siuksledezes,ir pan. nelabai supratau apie kokius dajungimus kalbi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 05, 20:53)
kodel neisdidino spinnteliu, kad nereiktu dajungimu g.gif  ir kaip ten po kriaukle? dvi ieju dureliu spintele g.gif 
as nenusisprendziu ka daryt po kriaukle, norejau stalciu, bet mergos prikele foto, tai man nelabai ta siuksline stalciui limpa ax.gif

Jus cia apie juosteles prie sienos? Jei dureles atsidaro i sonus, tai manau vos ne butinos tos juosteles g.gif
O kuo nepatinka siukslines stalciuje? Vaizdas ar atrodo nepraktiska? As va kaiptik suku galva kaip padaryt, kad siuksline butu stalciuj (mano atveju krepsely) ax.gif
QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 05, 20:57)
Nu ką, išvarau iki pirmadienio į Londoną, gal bus daug naujų virtuvių  thumbup.gif  tik per daug nepridiskutuokit  lotuliukas.gif

Prasom i svecius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 06 05, 22:11)
Mat kaip  bigsmile.gif  Specialus laminatas dregnom patalpom/virtuvei? As tai vistiek linkstu prie linoleumo  ax.gif  Turbut labaiusiai del kainos ir prieziuros...
Del plokstes taip ir pagalvojau, tik matosi, kad plonesne  mirksiukas.gif

kadangi ten virtuve su svetaine,tai man plyteliu ant sienos nesinorejo,labai jau virtuve tipine daro g.gif norejau stiklo su piesiniu,bet man butent tas gabaliukas butu kainaves 700-900lt,tai gal uzteks ir plokstes ax.gif o laminatas skirtas virtuvei,koridoriui,tai kogero ir atsparus dregmei,radau cekius,tai pirke laminata buvom 2011metais, net neprisimenu ka apie ji mums pasakojo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramaska28 @ 2013 06 05, 21:14)
as labai norejau siukslines stalciu,po kriaukle,bet kazkaip nelabai regavo i mano norus,ale tai mazina kriaukle,kazkas dar,beto nepigiai iseina,dabar ten spintele,prie dureliu buna tvirtinti siuksledeze,ir tai nemazai kainuoja,rytoj skambinsiu,paklausiu,jie man sake is kazkur visokius pricindalus perka,i stalcius,siuksledezes,ir pan. nelabai supratau apie kokius dajungimus kalbi? g.gif

juosteles prie sienos(is Ajstes zodynas biggrin.gif )
Atsakyti
dabar reikia sugalvot kokio maisytuvo noriu,nors gal ir ne i ta tema rasau,bet cia jau vaizda matot,gal patarsit ax.gif kriaukle juoda,bet gal sakau juodas labai dings sienoj,o gal ir gerai kad jis neisisoks labai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramaska28: 05 birželio 2013 - 22:24
QUOTE(Ajste @ 2013 06 05, 21:16)
Jus cia apie juosteles prie sienos? Jei dureles atsidaro i sonus, tai manau vos ne butinos tos juosteles  g.gif
O kuo nepatinka siukslines stalciuje? Vaizdas ar atrodo nepraktiska? As va kaiptik suku galva kaip padaryt, kad siuksline butu stalciuj (mano atveju krepsely)  ax.gif

nemanau, kad butinos, nes maciau ir be ju ax.gif
nepatogu, nes ten normalios siuksliadezes neidesi, nes netilps, o kruvos mazyciu as nenoriu, nesamone man jos, greiciausiai reiks daryt spintele chemikalams, kaip man iprasta g.gif o dar plius tas stalciaus atidarinejimas norint kazka ismest mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 06 05, 16:38)
lotuliukas.gif oi, prajuokinot... o tai prie apvalios plautuvės reiktų derinti apvalią kaitlentę  hihihi.gif tokių nesu mačius net i-nete, nors... gal ir yra  rolleyes.gif
neįsižeiskit tik  4u.gif

pati prasijuokinau save

QUOTE(Ajste @ 2013 06 05, 16:45)
Juokaujat?
Mano nuomone, tai derint labiausiai reikia prie savo norų ir galimybių  mirksiukas.gif  Gal kam gražu daug spalvų, formų ir pan, o kitam žmogui reikia simetrijos, vienos spalvos su keliais atspalviais... Kiekvienas savaip teisus  cool.gif  Manau todėl temoj ir vyrauja pokalbiai apie praktiškumą, patogumą, o ne apskritai spalvas, dizainus...  4u.gif

ne, nejuokauju. labai rimtu veidu ir blaiviu proteliu kalbu 4u.gif
apie norus ir galimybes nebekalbu - nesuderinami jie dalykai... lieka kompromisai...
o be to, neturiu patirties su virtuvemis, nezinau, ko noriu... na kasdien tie norai keiciasi kartais net 360 laipsniu
gal su padeklu plautuve pvz., turedama svaigciau is fainumo, o gal spjaudysiuos jeigu nesidesiu. dabar ner jos kur det, tgai ir nereikia, o kai bus vietos, vis pasigrausiu, kad nedejau.

QUOTE(Ajste @ 2013 06 05, 21:11)
  Specialus laminatas dregnom patalpom/virtuvei? 

as virtuveje desiu, kaip ir kambariuos ta pati laminata... prie virykles ir kriaukles bus kilimeliai... apsitaskys - i skalbianke imesiu

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 06 05, 21:34)
Gal derinant su apvalia plautuve tiktų tokia kaitlentė...  bigsmile.gif
user posted image

ot tep smile.gif sneki sneki ir issneki ideja
gal sau, gal kazkam. o gal kas po metu ar 5 ja pasinaudos
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 05, 21:24)
nemanau, kad butinos, nes maciau ir be ju ax.gif
nepatogu, nes ten normalios siuksliadezes neidesi, nes netilps, o kruvos mazyciu as nenoriu, nesamone man jos, greiciausiai reiks daryt spintele chemikalams, kaip man iprasta g.gif  o dar plius tas stalciaus atidarinejimas norint kazka ismest mirksiukas.gif

Na, virsui, jei spinteles atsidarineja i virsu, tai nebutina, bet apacioj, kai tokios rankenos dureles neatsidarytu pilnai, juk rankena atsiremtu i siena g.gif
O kokia ta didele siuksliadeze? Man atrodo labiau patogu kai nera baisiai didele, tada istustini dazniau biggrin.gif Jei spintele, tai reik arba laikyt atidaryta arba issiimt siuksliadeze. Stalciu galima gi tik truputi praverti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 06 05, 21:48)
Na, virsui, jei spinteles atsidarineja i virsu, tai nebutina, bet apacioj, kai tokios rankenos dureles neatsidarytu pilnai, juk rankena atsiremtu i siena  g.gif
O kokia ta didele siuksliadeze? Man atrodo labiau patogu kai nera baisiai didele, tada istustini dazniau biggrin.gif Jei spintele, tai reik arba laikyt atidaryta arba issiimt siuksliadeze. Stalciu galima gi tik truputi praverti  ax.gif

tai rankenos gali remtis, nieko nuo to neatsitiks biggrin.gif o siaip tam reikalui yra kazkos sprendimas, va katik vyras bande man isaiskint, bet jam nepasiseke, sake nieks tada nesiliecia biggrin.gif
pas mane dabar 45l tai man pats tas, bet galetu but ir didesne ax.gif jei reiktu siuksles nest i diena pora kart, baigtus ir maisto gaminimas biggrin.gif siuksliu isnesimas man yra 2-as slyksciausiu darbu sarase biggrin.gif 1-ma vieta dalinasi dulkiu valymas ir siurbimas(neapsisprendziu, kas bjauriau doh.gif ) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 05, 23:57)
tai rankenos gali remtis, nieko nuo to neatsitiks biggrin.gif o siaip tam reikalui yra kazkos sprendimas, va katik vyras bande man isaiskint, bet jam nepasiseke, sake nieks tada nesiliecia biggrin.gif

Negi neatsitiks? g.gif Sieną braižys...Įdomu,koks sprendimas,kad nesiliestų?Mano plane šaldytuvas prie pat sienos,juostelės,kaip suprantu,reikės,kad šaldytuvo rankenos negadintų sienos.
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 06 05, 18:36)
user posted image
skarda nelabai patogu plauti, bet apvali kriaukle yra gilesne nei kvadratine  g.gif
man nekyla problemu del prieziuros  ax.gif

ar čia Jūsų virtuvė? jei taip tai: ar ne per toli į kampą plautuvė sumontuota - ar patogu naudotis? aš turbūt būčiau orientavus atvirkščiai - link kampo padėklą unsure.gif
beje, kaip fasadų filingai valosi? ar prireikia ausų krapštukų? hihihi.gif
QUOTE(ramaska28 @ 2013 06 05, 19:55)

daili virtuvytė 4u.gif žiūriu daug kas šviesias spalvas tiek virtuviniams, tiek sienoms pamėgę smile.gif o prie salelės dar kėdes turbūt planuojate, ar ne?

Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 06 05, 22:34)
Gal derinant su apvalia plautuve tiktų tokia kaitlentė...  bigsmile.gif
user posted image

oho, gerai paieškojus žiūrėkit atrasim ir apvalių ir ovalių ir trikampinių kaitlenčių smile.gif beje, kažkur tikrai mačiau ne stačiakampio formos, o kažkokią lenktą - reiks dar paieškot...
QUOTE(Flirt @ 2013 06 05, 22:53)

apačioje durelės atsidaro į šonus, tai kad nesiremtų rankenos į sienas, padarė atitraukimus 4u.gif o viršų derino prie apačios mirksiukas.gif
blyn, dabar pažiūrėjau pas save, viršutinėms spintelėms nėr atitraukimo doh.gif o projektėlis jau po parašu doh.gif doh.gif doh.gif nana, pažiūrėsim kaip bus...
QUOTE(ramaska28 @ 2013 06 05, 23:18)
o laminatas skirtas virtuvei,koridoriui,tai kogero ir atsparus dregmei,radau cekius,tai pirke laminata buvom 2011metais, net neprisimenu ka apie ji mums pasakojo blush2.gif

o kodėl nedėjot vienodo laminato visoj erdvėj? g.gif ar svetainėj kitokia danga? mane tai labai erzina tie sujungimai grindyse, tai visom keturiom stengiamės jų išvengti ir nesirenkam plytelių tik virtuvės zonoj, nes jos būtų iš dviejų pusių aprėmintos ta velnio sujungimo juosta doh.gif dedam patį atspariausią laminatą, kokį tik radom visose patalpose...

Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2013 06 05, 23:24)
nepatogu, nes ten normalios siuksliadezes neidesi, nes netilps, o kruvos mazyciu as nenoriu, nesamone man jos, greiciausiai reiks daryt spintele chemikalams, kaip man iprasta g.gif  o dar plius tas stalciaus atidarinejimas norint kazka ismest mirksiukas.gif

kodėl neįdėsi? g.gif tiesa, reikia išsiaiškinti, kas tas yr normali šiukšliadėžė smile.gif kaip rodžiau, pas mane viena tikrai nemaža, kažin ar norėčiau didesnės - dažniau šiukšles išsineši tada mirksiukas.gif mirksiukas.gif
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 05, 23:32)
o be to, neturiu patirties su virtuvemis, nezinau, ko noriu... na kasdien tie norai keiciasi  kartais net 360 laipsniu
gal su padeklu plautuve pvz., turedama svaigciau is fainumo, o gal spjaudysiuos jeigu nesidesiu.  dabar ner jos kur det, tgai ir nereikia, o kai bus vietos, vis pasigrausiu, kad nedejau. 

taigis taigis, jei sakot nėr kur dėt, tai tikrai nereikia verstis per galvą bandant ją įgrūst mirksiukas.gif tas padėkliukas tikrai nėr tokio būtinumo reikalas, kuriam reikėtų skirti tiek dėmesio, tuo pabloginant kitus taškus - pvz atimant erdvę iš darbastalio 4u.gif o graužtis visada rasit dėl ko hihihi.gif viskas priklauso nuo požiūrio tongue.gif
Atsakyti