Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Teoleda @ 2013 06 05, 12:26)
Merginos,o kur jūs suprojektavot šepečių dėjimo vietą?Tų,kuriais grindis valot? smile.gif
Į vonią nešiot man nesinori,o kad tabaluotų prieš akis-irgi. 4u.gif

sepeti balkone greiciausiai... nes namie vietos nebus - na kol kas nematau, nebent prieskambary kur isprausiu salia lyginimo lentos i spinta, kuris bus ir dulkiu siurblys
Atsakyti
na gal ir tiesą sakot, geriau jau didesnė plautuvė smile.gif
aš indus išplovus niekada nepalieku jų, visada iškart šluostau. Tai koks skirtumas, galiu ir ant rankšluostuko sudėt.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 06 05, 13:41)
kažin ar rinkčiaus tokią plautuvę... tas padėkliukas toks mažas, kad naudos iš jo kaip padėkliuko irgi mažai 

as tokios mazos neimsiu, ne, didesnes reikia, tik spalva ir forma man tinka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 05, 01:34)
Dar klausimas smile.gif del plautuves... dideliame susimastyme atsiduriau - imti su padeklu ar be... visokiu pliusu yra: nuplautas darzoves galima pamesti ant jo, palaikyti nuvarveti lekstes ar kokius puodelius ar puodus... minusas -uzima vietos
pas mane plautuve bus prie sienos netoli... tai tas padeklas beveik prie pat sienos butu

Mano pirmoje virtuveje buvo apvali akmens mases plautuve be padeklo, irenginejant antra virtuve nusipirkau kriaukle su dideliu padeklu ir labai dziaugiosi thumbup.gif nereikia jokiu padekliuku, ranksluostuku, uztenka su sluoste nuvalyte ir svaru smile.gif

mano stai tokia user posted image

virtuve maza, L formos
nuo plautuves iki dujines 40cm stalvirsio, su padekliuku gaunasi apie 60cm darbastalio, bet man uztenka kiek yra, anksciau buvo vos 30cm ax.gif
indaploves nera ir senoje virtuveje nera galimybes irengti, todel tokio tipo kriaukleje patogu plauti indus, svarius sudedu ant padekliuko, veliau i indu dziovykle ar nusluostau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LolitCafe: 05 birželio 2013 - 15:26
QUOTE(LolitCafe @ 2013 06 05, 14:24)
mano stai tokia user posted image
virtuve maza, L formos
nuo plautuves iki dujines 40cm stalvirsio, su padekliuku gaunasi apie 60cm darbastalio, bet man uztenka kiek yra, anksciau buvo vos 30cm  ax.gif
indaploves nera ir senoje virtuveje nera galimybes irengti, todel tokio tipo kriaukleje patogu plauti indus, svarius sudedu ant padekliuko, veliau i indu dziovykle ar nusluostau

Ji tokia mažutė atrodo g.gif Kaip joje skardą išplauti? Jei yra didelė indaplovė, tai ten gali įkišt, o jei ne, tai kaip tada? Ir bent man apvalios nelabai prie dūšios ax.gif Pritariu Juodai dėl valymo drinks_cheers.gif Mane tie grioveliai nervina, nesvarbu ar padėkliukas ar stalviršyje išgraužti, vistiek papildomas valymas, ne tik nubraukt reikia doh.gif
Atsakyti
derinant orie virykles, plautuve turetu buti keturkampe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 05, 17:00)
derinant orie virykles,  plautuve turetu buti  keturkampe smile.gif

lotuliukas.gif oi, prajuokinot... o tai prie apvalios plautuvės reiktų derinti apvalią kaitlentę hihihi.gif tokių nesu mačius net i-nete, nors... gal ir yra rolleyes.gif
neįsižeiskit tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 05, 15:00)
derinant orie virykles,  plautuve turetu buti  keturkampe smile.gif

Juokaujat?
Mano nuomone, tai derint labiausiai reikia prie savo norų ir galimybių mirksiukas.gif Gal kam gražu daug spalvų, formų ir pan, o kitam žmogui reikia simetrijos, vienos spalvos su keliais atspalviais... Kiekvienas savaip teisus cool.gif Manau todėl temoj ir vyrauja pokalbiai apie praktiškumą, patogumą, o ne apskritai spalvas, dizainus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 06 05, 10:59)
Kiek teko girdėti, už projektėlius ima apie 100-200 lt, kuriuos vėliau, jei pas juos gaminsitės baldus, išminusuoja iš baldų kainos  4u.gif

QUOTE(ramaska28 @ 2013 06 05, 11:28)
uz tai ne lito nepaprase,ir preliminaria kaina paskaiciavo, tai va dabar jau vyrukai renka man baldelius clap.gif

Aciu 4u.gif ieskosiu

QUOTE(Teoleda @ 2013 06 05, 13:26)
Merginos,o kur jūs suprojektavot šepečių dėjimo vietą?Tų,kuriais grindis valot? smile.gif
Į vonią nešiot man nesinori,o kad tabaluotų prieš akis-irgi. 4u.gif

as planuoju katilinej spinta daryt visokiems sepeciams ir skudurams laikyti
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 06 05, 16:57)
Ji tokia mažutė atrodo  g.gif  Kaip joje skardą išplauti?

nėra ji maža.Aquasanitoje gaminamos ir žymiai mažesnės-Notus,Simplex.Visus išmatavimus galite gamintojo puslapyje patikrinti.Su pusiniu padėkliuku išmatavimai panašūs,be padėkliuko nežymiai mažesnė,nors irgi patogi.
O dėl derinimo,tai galima prisigalvoti ir kad prie kaitlentės skylių dera,puodai irgi apvalūs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 06 05, 16:57)
Ji tokia mažutė atrodo  g.gif  Kaip joje skardą išplauti? Jei yra didelė indaplovė, tai ten gali įkišt, o jei ne, tai kaip tada? Ir bent man apvalios nelabai prie dūšios  ax.gif  Pritariu Juodai dėl valymo  drinks_cheers.gif  Mane tie grioveliai nervina, nesvarbu ar padėkliukas ar stalviršyje išgraužti, vistiek papildomas valymas, ne tik nubraukt reikia  doh.gif

user posted image

skarda nelabai patogu plauti, bet apvali kriaukle yra gilesne nei kvadratine g.gif
man nekyla problemu del prieziuros ax.gif
Atsakyti
niu pagaliau mano virtuve clap.gif o jau dziaugiuosi thumbup.gif
http://s017.radikal....103a79251d2.jpg
http://s002.radikal....77c5a80d631.jpg
Atsakyti