... arba tiesiog ant rankšluostuko
Dėčiau su padėklu (GAL), jei virtuvė būtų bent 5m
Pritariu Juodai ir Gabby_jz, kad del keliu stikliniu ar darzoviu neapsimoka : As irgi nebenoriu nei prijungtu padeklu, nei grioveliu, nes tai tik darbinio ploto mazinimas ir papildomas valymas. Na nebent nera indaploves. O siaip planuoju sulankstoma dziovyklele ant padekliuko. Kai reikes naudosiu, kai ne - slepsiu :
Oksiukaz, apie koki Jus cia 11cm vamzdi? Ir dabar dar susumasciau, gal jum tiktu virykle kampe, kaip pas agniukee? Jei nesupainiojau virtuviu :
Oksiukaz, apie koki Jus cia 11cm vamzdi? Ir dabar dar susumasciau, gal jum tiktu virykle kampe, kaip pas agniukee? Jei nesupainiojau virtuviu :
Laba
bandau ir as deliotis virtuves projekteli, bet siandien jau truko kantrybe. Ir su Alno bandziau ir su ikea programom, nu nesigauna man (blondine, ka darysi ). Gal zinot kokiu nors dar nesunkiu programeliu?
Nusprendziau, kad reikia kauptis ir eit i baldus gaminancias imones. Tik gal is savo patirties galit pasakyt kaip su tais projektais? ar mokami jie? kiek kainuoja?
bandau ir as deliotis virtuves projekteli, bet siandien jau truko kantrybe. Ir su Alno bandziau ir su ikea programom, nu nesigauna man (blondine, ka darysi ). Gal zinot kokiu nors dar nesunkiu programeliu?
Nusprendziau, kad reikia kauptis ir eit i baldus gaminancias imones. Tik gal is savo patirties galit pasakyt kaip su tais projektais? ar mokami jie? kiek kainuoja?
QUOTE(Ra$a @ 2013 06 05, 09:41)
Laba
Jeigu ALNO sudetinga, tai paprasciau tik su popieriumi ir piestuku.
nu tikrai, pieštukas ir popierius pati geriausia programa na, gal dar liniuotė, jei popierius ne milimetrinis (ar kaip jis ten vadinas)
QUOTE(allberto @ 2013 06 05, 10:45)
Jeigu ALNO sudetinga, tai paprasciau tik su popieriumi ir piestuku.
QUOTE(Juodai @ 2013 06 05, 10:54)
nu tikrai, pieštukas ir popierius pati geriausia programa na, gal dar liniuotė, jei popierius ne milimetrinis (ar kaip jis ten vadinas)
tai jau taip ir darau
QUOTE(Ra$a @ 2013 06 05, 10:41)
Kiek teko girdėti, už projektėlius ima apie 100-200 lt, kuriuos vėliau, jei pas juos gaminsitės baldus, išminusuoja iš baldų kainos
QUOTE(Juodai @ 2013 06 05, 10:59)
Kiek teko girdėti, už projektėlius ima apie 100-200 lt, kuriuos vėliau, jei pas juos gaminsitės baldus, išminusuoja iš baldų kainos
ne visi baldininkai ima uz projekteli pinigus,as ir taip maniau,kai pradejau klausinetis vienoj imonej,man neturejo visiskai ko parodyti,ko patarti,nei kainos minimalios pasakyti,kol nepadarys projekto,aisku jie daro tokia programa,kur varto tavo kambari,ir rodo baldus is visu pusiu,bet man tas ju mokestis nepatiko,pasilikau atsargini varianta,ir ieskojau toliau,radau tuos kurie atvaziavo be jokiu mokesciu,ismatavo kambari,uzsirase ko as noriu,po kokiu 2 val.i pasta atsiunte nubraizes baldus,ale ir neranka,o su programa :)ir uz tai ne lito nepaprase,ir preliminaria kaina paskaiciavo, tai va dabar jau vyrukai renka man baldelius
QUOTE(Cuaren @ 2013 06 05, 09:12)
gal kažką tokio tada daryti? Neužims daug vietos, o kavos puodeliui ar stiklinei pats tas. Aš kažką panašaus irgi planuoju
va sita irgi mano galvoj - man kaip tik ytamsios reikia, nes virykle tamsi ir stalvirsis tmmsokas
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 05, 09:24)
... arba tiesiog ant rankšluostuko
tai as irgi sakau ta pati ir visi durnina - kaip grazioje virtuveje ant ranksluostuko nu ir kas - ranksluostukas bus suoper grazus...
ir dar ranksluostines nedarau vel priekaistu lavina is visu pusiu - kaip taip ,o kur dzius ranksluostukai? ant radiatoriaus negrazu, ant gyvatuko - per toli i vonia nest...
blin per langa panaudojus ismesiu ir nereiks dziovinti arba ant medzio sakos uzmesiu - jos man palei virtuves langus tabaluosis
ale ir mato zmones problemu...
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 05, 11:17)
va sita irgi mano galvoj - man kaip tik ytamsios reikia, nes virykle tamsi ir stalvirsis tmmsokas
Papildyta:
tai as irgi sakau ta pati ir visi durnina - kaip grazioje virtuveje ant ranksluostuko nu ir kas - ranksluostukas bus suoper grazus...
ir dar ranksluostines nedarau vel priekaistu lavina is visu pusiu - kaip taip ,o kur dzius ranksluostukai? ant radiatoriaus negrazu, ant gyvatuko - per toli i vonia nest...
blin per langa panaudojus ismesiu ir nereiks dziovinti arba ant medzio sakos uzmesiu - jos man palei virtuves langus tabaluosis
Papildyta:
Ale baisiai maža ta plautuvė atrodo Ta kvadratinė išvis regis sumažinta plautuvė, kad tik padėklo truputį priklijuot Mano manymu toks plotelis tai tikrai kokiom 2 stiklinėm ir viskas, jei kokia lėkštė ar daržovės, vistiek reiks rankšluostėlio ar kito padėkliuko
Taigi virtuvė turi būti ne tik graži, bet ir praktiška, patogi šeimininkei Apie rankšluostines kiek girdėjau, net kas turi nelabai naudoja. Pas mus rankšluostėliai geriausiu atveju kabinami ant orkaitės rankenos, o dažniausiai tiesiog numesti kur ant stalviršio. Nu tikrai nesiruošiu gadintis nervų ir MB perauklinėti, kad ne numestų, o kabintų į tam tikrą vietą. Kai dirbi virtuvėj, tai dirbi, ne paroda kokia
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 05, 11:26)
Merginos,o kur jūs suprojektavot šepečių dėjimo vietą?Tų,kuriais grindis valot?
Į vonią nešiot man nesinori,o kad tabaluotų prieš akis-irgi.
Pas mus bus spintoje prie vonios. Virtuvėj vietos tokiem daiktam nėra, o ir naudojami ne kasdien Spintoje stovės visa įranga grindų siurbimui, šlavimui ir plovimui (šluotos, kibirai) Jei norite laikyti virtuvėje, tai ūkinė spinta turėtų būti tam pritaikyta arba šepečiai su kokiom sustumiamom rankenom
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 05, 13:17)
kažin ar rinkčiaus tokią plautuvę... tas padėkliukas toks mažas, kad naudos iš jo kaip padėkliuko irgi mažai, o grioveliai vistiek išreikšti, reiškias kempinėlėm darbelio bus ieškočiau, kad pati plautuvė būtų didesnė, nes kaip nervina, kai mažoj plautuvėj reikia kokią skardą, ar didesnį puodą išplaut
o dėl to durninimo dėl rankluoštukų tai irgi nesuprantu žmonių pritariu Ajstei, ne paroda, ne muziejus ta virtuvė - graži nauja virtuvė, gražus rakšluostukas, patiesei, nusivarvėjo kas reikia ir nuėmei
o tos rankšluostinės tai išvis nereikalingas daiktas - tik vaizdas sugadintas... dabar rankšluostukus džiaunu irgi ant orkaitės rankenos o naujoj virtuvėj buvau galvojus salos šone, bet norėtųs, kad jie kabotų arčiau plautuvės, tai ir nedariau pakeitimų saloje... kai susitvers virtuvė, tada galvosiu
QUOTE(Teoleda @ 2013 06 05, 13:26)
Merginos,o kur jūs suprojektavot šepečių dėjimo vietą?Tų,kuriais grindis valot?
pas mus šalia virtuvinio bus sandėliukas visiem tokiem ir kitokiem dalykam ten ir vandens kraniukas bus, kad iškart prisileist į kibiriuką galėčia