Kvailokas klausimas - ką laikote prie šiukšliadėžės? Tradiciškai valiklius, ploviklius ir pan ar ką gesenio esate atradę? Mano planuose tie du krepšiukai, tai priekiniam bus šiukšliadėžė ir maisto atliekų dėželė, o giliau tai kogero ir reikės kraut chemikalus Smagiausia bus, kai pasieksiu savo tikslą naudot tų dalykų kuo mažiau ir per du krepšius bus butelis acto ir indelis sodos
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 06 04, 17:17)
Juodai, kokios spalvos Jūsų virtuvės apatiniai fasadai? Plokštės gamintojas ir spalvos pavadinimas?
ir apatiniai ir viršutiniai tokie patys, spalvą matėt, o gamintojo ir spalvos kodo nepasakysiu, nes tai buvo prieš 7 metus... kažkaip nefiksavau... nors gal sutartyje kur yra paminėta, pažiūrėsiu dar
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 06 04, 17:28)
Kvailokas klausimas - ką laikote prie šiukšliadėžės? Tradiciškai valiklius, ploviklius ir pan ar ką gesenio esate atradę? Mano planuose tie du krepšiukai, tai priekiniam bus šiukšliadėžė ir maisto atliekų dėželė, o giliau tai kogero ir reikės kraut chemikalus Smagiausia bus, kai pasieksiu savo tikslą naudot tų dalykų kuo mažiau ir per du krepšius bus butelis acto ir indelis sodos
ką aš laikau prie šiukšliadėžės apsiskelbiau visiems neseniai bet manau, kad butelis acto ir indelis sodos - optimaliausias variantas būtų
QUOTE(Darius S @ 2013 06 04, 11:29)
Kur apvesta apskritimu, ten pasislėpęs kryžiukas, vat jį ir reikia pasukti ir tada fasadas atsikabina Ten tas metaliukas, kur užstoja, tai pasikelia O vamzdeliai, kaip ir minėjau, atsifiksuoja galinėj stalčių dalyje, geriausiai matosi išėmus stalčių.
Net ir patarimai remonto klausimais
QUOTE(Juodai @ 2013 06 04, 11:34)
Moterys planuoja virtuvinius,džiaugiasi ir remontuojasi Aišku kas tikrieji šefai ir visų galų meistrai virtuvėse
QUOTE(Darius S @ 2013 06 04, 11:29)
Kur apvesta apskritimu, ten pasislėpęs kryžiukas, vat jį ir reikia pasukti ir tada fasadas atsikabina Ten tas metaliukas, kur užstoja, tai pasikelia O vamzdeliai, kaip ir minėjau, atsifiksuoja galinėj stalčių dalyje, geriausiai matosi išėmus stalčių.
Kol dar neišardžiau... o kaip paskui atgal viskas susideda? ar tiesiog užsifiksavimo būdu?
QUOTE(Juodai @ 2013 06 04, 21:04)
Kol dar neišardžiau... o kaip paskui atgal viskas susideda? ar tiesiog užsifiksavimo būdu?
Tiesiog stumsit fasadą ir jis užsifiksuos, nieko sukiot nereikės. O vamzdelius po to uzfiksuot gale
ok, ačiū
bandysim ardyt ir surinkinėt baldus
bandysim ardyt ir surinkinėt baldus
na ką, nuėmiau fasadą, vistiek nepritraukia
svarbiausia, kad niekas nesikeitė, vamzdynų naujų neatsirado, šiukšlių daugiau irgi netelpa, o vat kokia pora mėnesių stebiu tokį nepritraukimą
kas toliau?
svarbiausia, kad niekas nesikeitė, vamzdynų naujų neatsirado, šiukšlių daugiau irgi netelpa, o vat kokia pora mėnesių stebiu tokį nepritraukimą
kas toliau?
Na va, pabraižiau galutinį variantą:
kadangi vandentiekis išvestas jau, tai visaip bandėm padėlioti, bet nesigauna indaplovės pajungti prieš kriauklę, netelpa tada įmontuojama indaplovė po 60cm stalviršiu, nes vamzdis užimtų 11cm, o indaplovės gylis 55cm.
Tai pastūmiau kriauklę kiek įmanoma į kairę. Stalviršis padidėjo tarp kriauklės ir viryklės, bet truputis liko ir prie šaldytuvo
Dėkui visiems pagelbėjusiems
kadangi vandentiekis išvestas jau, tai visaip bandėm padėlioti, bet nesigauna indaplovės pajungti prieš kriauklę, netelpa tada įmontuojama indaplovė po 60cm stalviršiu, nes vamzdis užimtų 11cm, o indaplovės gylis 55cm.
Tai pastūmiau kriauklę kiek įmanoma į kairę. Stalviršis padidėjo tarp kriauklės ir viryklės, bet truputis liko ir prie šaldytuvo
Dėkui visiems pagelbėjusiems
Dar klausimas del plautuves... dideliame susimastyme atsiduriau - imti su padeklu ar be... visokiu pliusu yra: nuplautas darzoves galima pamesti ant jo, palaikyti nuvarveti lekstes ar kokius puodelius ar puodus... minusas -uzima vietos
pas mane plautuve bus prie sienos netoli... tai tas padeklas beveik prie pat sienos butu
pas mane plautuve bus prie sienos netoli... tai tas padeklas beveik prie pat sienos butu
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 05, 00:34)
Dar klausimas del plautuves... dideliame susimastyme atsiduriau - imti su padeklu ar be... visokiu pliusu yra: nuplautas darzoves galima pamesti ant jo, palaikyti nuvarveti lekstes ar kokius puodelius ar puodus... minusas -uzima vietos
Daiktas gan geras, bet tik ten kur sočiai vietos yra. Jei vietos nedaug, tai nedėčiau. Vieniems žmonėms neseniai dariau virtuvės baldus. Trys metrai ilgio virtuvė. Įdėjome tą kriauklę su padėkliuku, tai visai sumažėjo vietos ant stalviršio. Šeimininkė galėjosi tokią pasirinkusi, bet jau vėlu buvo.
Oksiukaz,
Darbo vietos ant stalviršio labai mažai beliko, o ji labai svarbi yra, gal net svarbesnė už kai kurias spinteles.
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 05, 00:34)
gal kažką tokio tada daryti? Neužims daug vietos, o kavos puodeliui ar stiklinei pats tas. Aš kažką panašaus irgi planuoju
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 05, 01:34)
aš tai nedėsiu naujoj virtuvės plautuvės su padėkliuku man tai tikrai nėra būtinas dalykas, o tik papildomas plotas šveitimui - tie grioveliai padėkliuke labai greitai apsineša... jei jau taip noris padėti ką nusivarvėt, galima dėti ant serviravimo padėklo