Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Kvailokas klausimas - ką laikote prie šiukšliadėžės? Tradiciškai valiklius, ploviklius ir pan ar ką gesenio esate atradę? Mano planuose tie du krepšiukai, tai priekiniam bus šiukšliadėžė ir maisto atliekų dėželė, o giliau tai kogero ir reikės kraut chemikalus g.gif Smagiausia bus, kai pasieksiu savo tikslą naudot tų dalykų kuo mažiau ir per du krepšius bus butelis acto ir indelis sodos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 06 04, 17:17)
Juodai, kokios spalvos Jūsų virtuvės apatiniai fasadai? Plokštės gamintojas ir spalvos pavadinimas?  smile.gif

ir apatiniai ir viršutiniai tokie patys, spalvą matėt, o gamintojo ir spalvos kodo nepasakysiu, nes tai buvo prieš 7 metus... kažkaip nefiksavau... nors gal sutartyje kur yra paminėta, pažiūrėsiu dar 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 06 04, 17:28)
Kvailokas klausimas - ką laikote prie šiukšliadėžės? Tradiciškai valiklius, ploviklius ir pan ar ką gesenio esate atradę? Mano planuose tie du krepšiukai, tai priekiniam bus šiukšliadėžė ir maisto atliekų dėželė, o giliau tai kogero ir reikės kraut chemikalus  g.gif  Smagiausia bus, kai pasieksiu savo tikslą naudot tų dalykų kuo mažiau ir per du krepšius bus butelis acto ir indelis sodos  lotuliukas.gif

ką aš laikau prie šiukšliadėžės apsiskelbiau visiems neseniai lotuliukas.gif bet manau, kad butelis acto ir indelis sodos - optimaliausias variantas būtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 06 04, 11:29)
user posted image

Kur apvesta apskritimu, ten pasislėpęs kryžiukas, vat jį ir reikia pasukti ir tada fasadas atsikabina  ax.gif Ten tas metaliukas, kur užstoja, tai pasikelia smile.gif O vamzdeliai, kaip ir minėjau, atsifiksuoja galinėj stalčių dalyje, geriausiai matosi išėmus stalčių.

Net ir patarimai remonto klausimais thumbup.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 06 04, 11:34)
ačiū  4u.gif
bandysim vėliau ardyti ax.gif

Moterys planuoja virtuvinius,džiaugiasi ir remontuojasi thumbup.gif Aišku kas tikrieji šefai ir visų galų meistrai virtuvėse drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 06 04, 11:29)
user posted image

Kur apvesta apskritimu, ten pasislėpęs kryžiukas, vat jį ir reikia pasukti ir tada fasadas atsikabina  ax.gif Ten tas metaliukas, kur užstoja, tai pasikelia smile.gif O vamzdeliai, kaip ir minėjau, atsifiksuoja galinėj stalčių dalyje, geriausiai matosi išėmus stalčių.

Kol dar neišardžiau... o kaip paskui atgal viskas susideda? blush2.gif ar tiesiog užsifiksavimo būdu?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 06 04, 21:04)
Kol dar neišardžiau... o kaip paskui atgal viskas susideda? blush2.gif ar tiesiog užsifiksavimo būdu?

Tiesiog stumsit fasadą ir jis užsifiksuos, nieko sukiot nereikės. O vamzdelius po to uzfiksuot gale smile.gif
Atsakyti
ok, ačiū 4u.gif
bandysim ardyt ir surinkinėt baldus biggrin.gif
Atsakyti
na ką, nuėmiau fasadą, vistiek nepritraukia verysad.gif
svarbiausia, kad niekas nesikeitė, vamzdynų naujų neatsirado, šiukšlių daugiau irgi netelpa, o vat kokia pora mėnesių stebiu tokį nepritraukimą sad.gif
kas toliau? g.gif
Atsakyti
Na va, pabraižiau galutinį variantą:
user posted image
kadangi vandentiekis išvestas jau, tai visaip bandėm padėlioti, bet nesigauna indaplovės pajungti prieš kriauklę, netelpa tada įmontuojama indaplovė po 60cm stalviršiu, nes vamzdis užimtų 11cm, o indaplovės gylis 55cm. doh.gif
Tai pastūmiau kriauklę kiek įmanoma į kairę. Stalviršis padidėjo tarp kriauklės ir viryklės, bet truputis liko ir prie šaldytuvo ax.gif
Dėkui visiems pagelbėjusiems 4u.gif
Atsakyti
Dar klausimas smile.gif del plautuves... dideliame susimastyme atsiduriau - imti su padeklu ar be... visokiu pliusu yra: nuplautas darzoves galima pamesti ant jo, palaikyti nuvarveti lekstes ar kokius puodelius ar puodus... minusas -uzima vietos
pas mane plautuve bus prie sienos netoli... tai tas padeklas beveik prie pat sienos butu
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 05, 00:34)
Dar klausimas smile.gif del plautuves... dideliame susimastyme atsiduriau - imti su padeklu ar be... visokiu pliusu yra: nuplautas darzoves galima pamesti ant jo, palaikyti nuvarveti lekstes ar kokius puodelius ar puodus... minusas -uzima vietos
pas mane plautuve bus prie sienos netoli... tai tas padeklas beveik prie pat sienos butu

Daiktas gan geras, bet tik ten kur sočiai vietos yra. Jei vietos nedaug, tai nedėčiau. Vieniems žmonėms neseniai dariau virtuvės baldus. Trys metrai ilgio virtuvė. Įdėjome tą kriauklę su padėkliuku, tai visai sumažėjo vietos ant stalviršio. Šeimininkė galėjosi tokią pasirinkusi, bet jau vėlu buvo.

Oksiukaz,
Darbo vietos ant stalviršio labai mažai beliko, o ji labai svarbi yra, gal net svarbesnė už kai kurias spinteles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 05 birželio 2013 - 07:48
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 05, 00:34)

gal kažką tokio tada daryti? Neužims daug vietos, o kavos puodeliui ar stiklinei pats tas. Aš kažką panašaus irgi planuoju
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 05, 01:34)

aš tai nedėsiu naujoj virtuvės plautuvės su padėkliuku schmoll.gif man tai tikrai nėra būtinas dalykas, o tik papildomas plotas šveitimui - tie grioveliai padėkliuke labai greitai apsineša... jei jau taip noris padėti ką nusivarvėt, galima dėti ant serviravimo padėklo rolleyes.gif
Atsakyti