Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Oksiukaz @ 2013 06 04, 11:38)
Na va pabandžiau perstatyti baldelius, gavosi taip:
user posted image

Ar būtų patogu viryklė ant praėjimo?  g.gif  dėl to pirmame variante ir stačiau šaldytuvą iš krašto, kad tiesiog kažkaip atskirtų virtuvę..
kas turit orkaites aukščiau ir jokio gartraukio šalia, ar viskas ten gerai su lubom? tiesiog MB labai pyksta kai atidarinėju orkaitę neįjungus gartraukio  doh.gif  (dabar pas mus orkaitė po virykle ir viršuje gartraukis, tai jis tuos garus sutraukia) o kaip bus kai gartraukio šalia nebus?  g.gif

Pagrindinio stalviršio lieka tiek pat 110cm. Pirmame variante kriaukle ne taip pavazduota  ax.gif , ji būtų pasukta taip, kad padėkliukas būtų į kampą.

Na man tai dabar gražiau atrodo rolleyes.gif Tik viršutinių spintukių nesukčiau link ūkinės, palikčiau tik prie vienos sienos smile.gif
Aš orkaitę naudoju ne per dažniausiai, tai nepastebėjau nieko blogo, iki lubų tolokai juk dar g.gif

O kaitlentės su kriaukle neitų sukeist vietom?.... Nebepamenu blush2.gif Tai kriauklė ant praėjimo gal geriau būtų?.....
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 04, 11:22)
Na man tai dabar gražiau atrodo  rolleyes.gif Tik viršutinių spintukių nesukčiau link ūkinės, palikčiau tik prie vienos sienos smile.gif
Aš orkaitę naudoju ne per dažniausiai, tai nepastebėjau nieko blogo, iki lubų tolokai juk dar  g.gif

O kaitlentės su kriaukle neitų sukeist vietom?.... Nebepamenu  blush2.gif Tai kriauklė ant praėjimo gal geriau būtų?.....

ten turės būti spintelės, nes eis gartraukio vamzdis, tai ji kažkur reikėtų paslėpt. Man irgi gražiau kad ten nebūtų spintelių, bet gartraukio vamzdis turės keliauti iki kamino..
Atsakyti
tiesa perverciau temas tai sveikinimai visoms kurios turi savo svajoniu virtuvikes , jei gerai pamenu nikus tai agniukes ir irasas maciau virtuves labai abi grazios, skirtingos bet abi labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 06 04, 11:38)

Mano pasiūlymas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
prisijungsiu prie jusu,mano virtuves planeli jau padare,ir rytoj atvaziuoja montuot thumbup.gif keisti kazka velu,tad pasirodau,kai bus sustatyta pasirodysiu dar karta blush2.gif
http://s019.radikal....11963ed4e7c.jpg
3.40.sienos ilgis,dar salele bus,kurios nepabraizem,o pati nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramaska28 @ 2013 06 04, 13:32)
prisijungsiu prie jusu,mano virtuves planeli jau padare,ir rytoj atvaziuoja montuot  thumbup.gif keisti kazka velu,tad pasirodau,kai bus sustatyta pasirodysiu dar karta blush2.gif
http://s019.radikal....11963ed4e7c.jpg
3.40.sienos ilgis,dar salele bus,kurios nepabraizem,o pati nemoku blush2.gif

na tai laukiam foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 06 04, 14:07)
Mano pasiūlymas  4u.gif
user posted image

Na mes irgi siūlėm jai taip, bet lyg minėjo, kad vaizdas iš svetainės labiausiai į tą sieną, tai ūkinės nelabai nori toje vietoje smile.gif Nors man tai irgi taip visai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 04, 15:46)
Na mes irgi siūlėm jai taip, bet lyg minėjo, kad vaizdas iš svetainės labiausiai į tą sieną, tai ūkinės nelabai nori toje vietoje smile.gif Nors man tai irgi taip visai gražu smile.gif

aš tai siūlyčiau šeimininkei parodyti visą patalpos planą, su visais langais durimis ir kitais joje numatomais baldais - taip daug aiškiau būtų duoti pasiūlymus 4u.gif
man šits variantas irgi visai nieko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 06 03, 18:41)
Va toks tas mūsų išplanavimas
user posted image

prie kamino dešiniojo šono stovės krosnelė smile.gif

doh.gif radau, buvote davę, bet nepilnas jis čia ir be matmenų g.gif

QUOTE(marina376 @ 2013 06 03, 23:27)
Gal parekomenduokite, kas daro pigiai ir gerai virtuves baldus?  biggrin.gif  biggrin.gif

taip nebūna lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 04 birželio 2013 - 15:02
Sveiki, gal galite pasidalinti idejom kaip graziai ir patogiai irengti maza 6m2 virtuve, standartiniam blokiniam name....
Atsakyti
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 06 04, 09:38)
user posted image

Man tai šitas planiukas geresnis už seną thumbup.gif O su kampinėm spintelėm galvočiau kaip kitaip paslėti vamzdį g.gif O šiaip norite gartraukio su vamzdžiu, gal dėl geresnio/patogesnio virtuvės išplanavimo dėtumėt su filtrais? ax.gif
QUOTE(Darius S @ 2013 06 04, 12:07)
Mano pasiūlymas  4u.gif
user posted image

Laikausi savo pasiūlymų su stalčiais, kad po plautuve stalčius ir po kaitlente du blokai be cargo ax.gif Bet šiaip būtų geras variantas, nereikėtų kilometrų vamzdžio tarp kamino ir gartraukio doh.gif
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 06 04, 14:15)
Sveiki, gal galite pasidalinti idejom kaip graziai ir patogiai irengti maza 6m2 virtuve, standartiniam blokiniam name....

Sorry, bet ot pasakymas 6m2 doh.gif Taigi kelkit planelį su matmenim, pažymėtais langais, durim, radijatoriais, vamzdynais ir t.t. Suminėkit ar galit/norit pervedžiot vamzdynus, dar kokias plonybes ir gausit patarimų mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 06 04, 16:15)

aha, pritariu Ajstei, kaip galima ką nors patarti žinant - 6m2? lotuliukas.gif
idėjų pilnos temos, tik reikia atsirinkt 4u.gif ar tingisi temikes skaityti doh.gif norit kad už Jus kas paieškotų hihihi.gif
sakyčiau, ne tik patalpos planą dėkite, bet ir pirminį baldų išdėstymo variantą - tada dar greičiau prieisite galutinę versiją mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 04 birželio 2013 - 15:55
Juodai, kokios spalvos Jūsų virtuvės apatiniai fasadai? Plokštės gamintojas ir spalvos pavadinimas? smile.gif
Atsakyti