Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Myliukas` @ 2013 06 03, 15:10)
Aciu uz nuotraukas  4u.gif Dabar jau aiskiau,nes niekaip nesupratau,kaip telpa siuksliadeze i stalciu  biggrin.gif
Krepsiu i kampine nenoriu,noriu karuseles,kokia dabar yra laikinuose namuose,nerealiai patogus dalykas.Su vyru ir apsnekejom,kad noretume tokios pat,tik issigandau paieskojusi,kiek jos kainuoja  doh.gif Gal baldininkas turetu koki pigesni analoga pasiulyti,ne tik garsios ir brangios firmos  g.gif Situose namuose ta kampine karusele taip idomiai padaryta,dureles ne i isore atsidaro,o i vidu susiskleidzia ir tada sukasi visa karusele su durelemis,tai speju kad toks variantas yra dar brangesnis,bet kai pagalvoju,kad virtuve darausi labai ilgam laikui,tai pradedu mastyti gal visgi verta issileisti  smile.gif
Bandysiu ir as pasipiesti virtuve  ax.gif

Pigesnės karuselės yra lenkiškos Reys. Brangesnės ir tikrai geros itališkos Inoxa.
Atsakyti
Gal parekomenduokite, kas daro pigiai ir gerai virtuves baldus? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 03, 19:10)
Ajste, tas cargo papaišytas pas Svajote  4u.gif
Oksiukaz, o nenorite dėlioti taip, kaip pas Cuaren?..... Juk į pačią krosnelę nesirems šaldytuvas?..... Bus ūkinėje spintoje, su keliais cm aplinkui?...... Krosnelė bus priešais kaminą, ar kamino dešinėje?... blush2.gif

Tai ir sakau, kad susipainiojau su planais doh.gif Ačiū už pataisymą ir persiparšymas Oksiukaz 4u.gif
Aš kaip suprantu krosnelė priešais kaminą, bet ne per visą kamino plotį? Nes rašėte, kad "dešiniau, link kamino krašto stovės krosnelė" ax.gif Nes man tas variantas, kaip Gabby_jz rašė atrodo tikrai geras thumbup.gif

Gabby, aš kai Jūsų niką rašau, tai visad pagalvoju apie reperį JZ ax.gif lotuliukas.gif

Flirt, o čia kokiam aukštyje veiksmas vyksta? Niša mikrobangei, tai aš įsivaizduoju ant stalviršio ir aukščiau, bet jei minit stalčius, tai žemiau turėtų būti? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 06 03, 22:58)

Flirt, o čia kokiam aukštyje veiksmas vyksta? Niša mikrobangei, tai aš įsivaizduoju ant stalviršio ir aukščiau, bet jei minit stalčius, tai žemiau turėtų būti?  g.gif  4u.gif

http://public.fotki....nown.html#media
na jei stalciai butu, tai iki mikrobanges(paveikslelyje skyles biggrin.gif ) pradzios(su stalvirsiu lygu), o auksciau sektu paprasta atidaroma spintele su lentynom. ar cia cargo geriau g.gif nes kazin ar patogu/naudingi siauri stalciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 03, 23:30)
http://public.fotki....nown.html#media
na jei stalciai butu, tai iki mikrobanges(paveikslelyje skyles biggrin.gif ) pradzios(su stalvirsiu lygu), o auksciau sektu paprasta atidaroma spintele su lentynom. ar cia cargo geriau g.gif  nes kazin ar patogu/naudingi siauri stalciai g.gif

Slaptažodžio prašo ax.gif
Koks ten plotis tai mikrobangei paliktas? Jei koki 450, tai jau galima stalčius dėt. Bet manau reikia atsižvelgt į tokius dalykus kaip kaina, t.y. kas pigiau ar stalčiai ar cargo? Ir į tai, ką norėtumėt toj vietoj laikyt? ax.gif

Kalbėjom apie kampų efektyvų išnaudojimą, tai galiu priminti ir tokį variantą:
user posted image
Ir tokia papigiaiska medinė karuselė thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 04 birželio 2013 - 01:07
mikrobange tai 600, bet as ne po ja, o salimais, ten liks apie 300-350 auksta spinta, va cia man beda doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 06 03, 08:35)
Klausimas, ar pas Jus tikrai BLUM, ar analogas? O jei taip, tai ką Jūs ten laikote, kad tiek daug sveria? Standartinis BLUM bėgelis pritaikytas 30kg apkrovai, abejoju, ar šiukšlių dėžės pilnos turi tokį svorį, Tokie bėgeliai puikiai atlaiko ir pilną uogienių/kompotų stiklainiuose svorį, o jis tikrai didesnis nei šiukšliadėžių  g.gif  O ar tuščias stalčius prisitraukia? Ar jau ir toks nebeprisitraukinėja? Gal galit nufotografuoti kaip ten kas? O jei jau tikrai yra, kaip sakote, ir viskas dėl svorio, tai yra BLUM bėgeliai su 50kg apkrova.

Va kokie pas mane - blum 30kg apkrovai:

user posted image

prikrautas stalčius, tiesa, šiukšlinės tuščios, bet šalia visokie reikaliukai palikti:

user posted image

uždarius vaizdelis toks:

user posted image
user posted image

tuščias stalčius (kadangi šiukšlinės tuščios, tai jų net neišėmiau):

user posted image

uždarius vaizdelis toks:

user posted image
user posted image

praktiškai tas pats doh.gif
iš tiesų, kai užsakinėjom baldus, dizainerė pasiūlė tokį pradinį variantą, kaip yra dabar - su tuo šiukšlinės stalčium, tačiau paskui kažko išsigando ir pradėjo siūlyti spintutę, bet norėjau stalčiaus... sakė, kad gali būti problemų su pritraukimu... ale tai matai, velniai, sutaupė mad.gif , nedėjo 50 kg apkrovos blum'ų unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 06 03, 13:32)
Skaičiau daug jūsų patarimų, štai kas gavosi, protingiau nesumąstau nieko.. smile.gif
viena siena 3,40m, kita 2,08m., įėjimas iš tos pusės kur šaldytuvas..
Gal jums kokių minčių kiltų? smile.gif
user posted image

daug čia merginos prikalbėjo, bet man tai pirmas klausimas pažiūrėjus į planelį - kur Jūsų darbastalis? kampe tikrai nebus, o tarp šaldytuvo ir plautuvės nelabai geras variantas, juo labiau, kad ir vietos ten ne fontanai g.gif
QUOTE(Ajste @ 2013 06 03, 13:32)
O man įdomu pasidarė, kodėl gylis 650?  g.gif Šiaip plius minus viskas gerai atrodo  thumbup.gif  Na nebent tas 300 daiktas kliūna (nežinau ar spintelė, lentyna ar kargo?). Gal geriau stumti viryklę prie kampo ir daryt 750 stalčius kairėj  g.gif 

na, pas mane taip padarytas virtuvinis - kiek supratau Svajote perdarė mano kažkada keltą planelį:

user posted image

tie po 5 cm kampe iš abiejų pusių (viršuje, reportaže apie šiukšlinių stalčių, nuotraukose matosi), kaip suprantu padaryta tam, kad šiukšlinės stalčius nekliūtų į kampinės spintelės rankenėlę, o taip pat, kad kampinės spintelės durelės pilnai atsidarytų, t.y. 45 laipsnių kampu. Man naujoj virtuvėj irgi tokius tarpus paliko tik kraštuose - kad stalčiai nekliūtų už staktų atidarinėjami mirksiukas.gif
o kaitlentę stumti prie kampo man rodos nelabai gerai... kažkaip saugiau atrodo bent 30 cm palikta iki krašto... unsure.gif pas mane naujoj saloj irgi panašiai gaunas - kaitlentė atitraukta nuo krašto apie 40cm ir šalia bus daromi 30cm stalčiukai, kurie man manau bus patogiau, nei cargo, ir smagiau susidėsiu prieskonius, aliejus ir dar kokį biesą smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 06 03, 13:32)

Savitre, kodėl kampinė spintelė vietos švaistymas?  g.gif  jei teisingai įrengta, tai kaiptik prideda vietos pasidėjimui  thumbup.gif  Didesnis vietos švaistymas būtų palikti kampą tusčią  unsure.gif

man irgi neatrodo, kad tai vietos švaistymas schmoll.gif jei nelabai patogu, nereikia ten laikyti dažnai naudojamų rakandų, bet visada atsiras labai retai naudojamų, bet vistiek reikalingų - va juos ten ir galima sukišti mirksiukas.gif
kam nepatinka karuselės, ar puskaruselės, galima daryti kampinius stalčius:

user posted image

aišku, tiek karuselės, tiek tokie stalčiai turbūt nepigus pasirinkimas, bet patogumas tikrai didesnis, nei paprastos lentynos rolleyes.gif

QUOTE(Svajote @ 2013 06 03, 16:46)
Kaip manot?
virtuvės planas:
http://i1280.photobu...zpsf691fb5c.jpg

man tai šaldytuvas labai toli nuo veiksmo atrodo... darbinis trikampis šaldytuvas/kaitlentė/plautuvė - jo perimetras optimaliausias nuo 2,7 iki 5,3m berods... pasiskaičiuokit, o tai pavargsit lakstyti... plačiau apie tai pasiskaitykit čia 4u.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 03, 17:32)
Pasikartosiu, bet tikrai niekada nedėčiau kampinei spintelei durelių tik iš vienos pusės ax.gif Labai nepatogu..... Jau geriau iš abiejų pusių po 30cm, daug patogesnis priėjimas būtų  rolleyes.gif

tos kampinės spintelės nebūtinai turi būti L formos... pas mane stačiakampė, su vienom durelėm - visai patogu, tiesa, turbūt dėl puskaruselės, bet jei būtų lentynos irgi nebūtų labai blogai - juk nedaro jų tokių gilių, kad ranka nepasiektum, sutrumpina mirksiukas.gif
QUOTE(Ajste @ 2013 06 03, 17:34)
Šitą tai žinau, bet kai kurios, berods indukcinės, kaitlentės užima dar kažkiek vietos po stalviršiu  g.gif  Tada jau "tarp" spintelių nelabai įmontuosi, nebent žaist su visokiom stalčių imitacijom ir pan  ax.gif

ne tai, kad užima vietos tos indukcinės, kiek reikalinga palikti po jomis tuščią erdvę dėl kaitimo - pvz negalima daryti po jomis įrengti įrankių stalčiaus, nes metaliniai įrankiai įkaista ir po metų kitų gali sugesti kaitlentė ir jokie garantiniai jau negalios - bent taip mūsų virtuvės gamintojai aiškino unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2013 06 04, 01:30)
na jei stalciai butu, tai iki mikrobanges(paveikslelyje skyles biggrin.gif ) pradzios(su stalvirsiu lygu), o auksciau sektu paprasta atidaroma spintele su lentynom. ar cia cargo geriau g.gif  nes kazin ar patogu/naudingi siauri stalciai g.gif

stalčiai manyčiau daug patogiau, negu siauros ir gilios (60cm, jei neklystu) lentynos 4u.gif bet stalčiai gerai tik apačioje, iki stalvišio, o aukščiau turbūt reikėtų daryti cargo, nes tos siauros gilios lentynos jau dabar mane gąsdina blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet man tie cargo tokie nesaugus atrodo ir nepatvarus g.gif Niekad neteko su jais gyvent ax.gif Ir su valymu turtu but nekas doh.gif Pasimetus blink.gif

P.s taip, gylis 600 biggrin.gif
Atsakyti
Juodai su kokiais reportažais thumbup.gif
Kaip tamstos planai ir konsultacijos su meistru? Ką darys aplink šaldytuvą?
Kad prie visokių durelių ir kampuose paliekama keli cm durelių ir stalčių patogiam atidarymui, tai taip, bet aš vis galvojau, kad tai viskas daroma po stalviršiu (traukomos spintelės) ir pats stalviršis išlieka 600 g.gif
Visai į kampą ar galą viryklės nereikia, nepatogu, bet ten planely lyg ir įžiūrėjau laisvos vietos, kur galima pratęsti baldus. Vat ir laukiu ką šeimininkė pasakys, gal ten koks radiatorius užkabintas ar dar kas ax.gif
Jeigu indukcinei tik tuščios vietos reikia palikti, tai aš jau geriau minėtam plane montuočiau viryklę "tarp" spintelių ir paaukočiau du stalčiukus, bet turėčiau normalaus dydžio stalčių blokus, o ne cargo. Na, nebent jo baisiai norisi ir reikia.
O Flirt atveju, tai manau nebūtinai visą gylį išnaudot. Nors vietos švaistymas, bet jei neišeina nieko patogaus pasidaryti, tai apačioj daryčiau stalčius, o toliau maždaug pusės gylio vyninę ar tas pačias lentynas atviras/uždaras pagal pageidavimą. Arba daryt tokį pasukčiavimą ir dureles iš kitos pusės (gautųsi 600 pločio, 300 gylio) pvz indaują gražią, nes matysis iš svetainės blush2.gif ar perpus daryt apačia su stalčiais prieinama iš virtuvės, šonas su lentynom iš svetainės g.gif Kai baldai pagal užsakymą, tai galima visaip suvartyt mirksiukas.gif Ir man regis jei lentynos + stalčiai, tai būtų pigiau nei aukštas cargo arba stalčiai + cargo g.gif
Atsakyti
Labas rytas, naktinės plaštakės biggrin.gif Visada sakiau, kad geriausios mintys naktim aplanko, bet kai esu amžina miegalė, tai va ir lieku be jų doh.gif

Vyrui užsiminiau, kad gal noriu jau balto stalviršio, tai kai užkriokė... blink.gif Daugiau nieko ir nesakiau, tai tik kitą dieną matyt suvirškino ir sako, o gal ir nieko būtų, bet dabar galvok kur tą granitą kišt doh.gif Ot velniava... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

siule man karusele, sake apie 100 Lt, nesigilinau, kokios firmos ir kaip. Bande itikinti, kad patogiau, nes gaunasi trys pasidejimai, bet as visgi lentynas pasidariau - susidesiu stiklainius kokius, kur retai imami bus. Dureles padare po 30 cm is abieju pusiu, tai gal lengviau ilyst bus. O tie kampiniai stalciai brangus malonumas ir, be to, tinka didziulei virtuvei arba ten, kur vietos negaila, nes sonai tai lieka neisnaudoti. Nebent paskui is abieju pusiu daryti spinteles su uzkisimais i sonus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 06 04, 01:35)
user posted image

uždarius vaizdelis toks:

user posted image

Matau, kad pas jus virtuveje grindys medines? Ar patenkinti? Nesigailit? 4u.gif
Atsakyti