Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Cuaren @ 2013 06 03, 17:56)
pažemintą variantą orkaitei ir mikrobanginei, gal neblogai būtų g.gif

man labai gražu tokios pažemintos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuaren @ 2013 06 03, 14:38)

QUOTE(Cuaren @ 2013 06 03, 16:11)
įmesiu foto, kad aiškiau būtų. Ten kur mėlynai apibrėžta, ten padaryta kriauklei ir indaplovei, tai nelabai įsivaizduoju, kaip reiktų pravesti tuos vamzdžius, norint kriauklę patraukt visiškai į kairę pusę, o šalia jos būtų indaplovė g.gif
user posted image

Kad planas neatitinka foto g.gif Plane tai plautuvė pačiam galę, o foto būtų apie vidurį g.gif Jei pagal foto, tai plautuvę galima traukti į kairį kampą, vamzdžiai eitų už spintelių. O indaplovės stumdymas dar lengvesnis, nes jungiama šlangomis, kurios gali eiti ir po spintelėmis. O šiaip foto atrodo, kad jungimas plautuvei yra iš kairės pusės g.gif Susipainiojau visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuaren @ 2013 06 03, 16:56)
taip ir turėjo būt su ta spintele pakabinama, ne tą įkėliau nuotrauką blush2.gif

man šiaip būtų priimtinas toks variantas, bet manau niekaip nesigaus perkelti kriauklės į patį galą, nes šalia indaplovė o pro ją bus sunku pravesti vamzdžius verysad.gif

man tai nepatinka, kai virtuvėje iš kiekvieno galo po gremėzdą doh.gif bet ko gero teks taip daryti, dar galvoju jei dėčiau šalia kaitlentės pažemintą variantą orkaitei ir mikrobanginei, gal neblogai būtų g.gif
va taip:
user posted image

bet šioje nuotraukoje grynai mano virtuvės variantas ax.gif tik ūkinę paišiau iki viršaus..papildoma vieta pasidėjimui ax.gif
pas mus vanduo išvestas taip pat kaip ir pas Cuaren, nežinau ar MB sutiktų perdaryt, nes sienos nudažytos, grindų plytelės paklijuotos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 06 03, 16:29)
bet šioje nuotraukoje grynai mano virtuvės variantas  ax.gif tik ūkinę paišiau iki viršaus..papildoma vieta pasidėjimui  ax.gif
pas mus vanduo išvestas taip pat kaip ir pas Cuaren, nežinau ar MB sutiktų perdaryt, nes sienos nudažytos, grindų plytelės paklijuotos...  g.gif

Žiūrint kokie perdarymai, jei tik sienose, tai koks skirtumas ar nudažytos, spintelės paslėps mirksiukas.gif

O šiaip kodėl nenorit daryt pagal išvedžiojimus? Kaitlentę sukeist su plautuve, gal kiek patraukt link kampo, žiūrint kiek darbastalio lieka.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 03, 16:58)
Oksiukaz, turėjau omenyje, kurioj vietoj plane tas kaminas smile.gif blush2.gif
cuaren, man asmeniškai tai nelabai tokia paaukšinta orkaitė, labai daug papildomų linijų prisideda  blush2.gif Man patinka daugiau simetrijos smile.gif O indaploves dauguma juk ir deda prie kriauklių?...... g.gif

Va toks tas mūsų išplanavimas
user posted image

prie kamino dešiniojo šono stovės krosnelė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksiukaz: 03 birželio 2013 - 17:42
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 06 03, 16:41)
Va toks tas mūsų išplanavimas
user posted image
prie kamino dešiniojo šono stovės krosnelė smile.gif

Kaminui iš dešinės, o piešinuke iš kairės? Nes bent man aiškiau kai sakoma pusės pagal matomą vaizdą arba žiūrint į patalpą iš priekio ax.gif
O tai ar galima prailginti spinteles žemyn, link durų, kad būtų ne kargo, o stalčiai/spintelė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 06 03, 18:05)
Kaminui iš dešinės, o piešinuke iš kairės? Nes bent man aiškiau kai sakoma pusės pagal matomą vaizdą arba žiūrint į patalpą iš priekio  ax.gif
O tai ar galima prailginti spinteles žemyn, link durų, kad būtų ne kargo, o stalčiai/spintelė?  g.gif

ne, žiūrint taip iš priekio tai gaunasi iš kairės kaminas jungiasi su virtuve (žaliai pažymėjau), o dešiniau (link kamino krašto) stovės krosnelė.
dėl spintelių nesupratau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 06 03, 17:13)
ne, žiūrint taip iš priekio tai gaunasi iš kairės kaminas jungiasi su virtuve (žaliai pažymėjau), o dešiniau (link kamino krašto) stovės krosnelė.
dėl spintelių nesupratau...  blush2.gif

Paskutiniam poste perskaičiau, kad su ūkine taip jungiasi, ne su krosnele doh.gif Be to, kaip suprantu, krosnelė ne prie pat ūkinės? Taigi jei dabartinę ūkinę stumt link kampo, o vietoj jos ūkinę su šaldytuvu, tai šaldytuvas nesiliestų su krosnele g.gif
Gal supainiojau, bet lyg ir pas jus tas 300 kargo? O iš bendro patalpos plano, ten lyg ir daugiau vietos palei sieną iki durų, tai gal galima pratęsti ir vietoj 300 kargo dėti pvz 450 stalčius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 06 03, 18:43)
Paskutiniam poste perskaičiau, kad su ūkine taip jungiasi, ne su krosnele  doh.gif  Be to, kaip suprantu, krosnelė ne prie pat ūkinės? Taigi jei dabartinę ūkinę stumt link kampo, o vietoj jos ūkinę su šaldytuvu, tai šaldytuvas nesiliestų su krosnele  g.gif
Gal supainiojau, bet lyg ir pas jus tas 300 kargo? O iš bendro patalpos plano, ten lyg ir daugiau vietos palei sieną iki durų, tai gal galima pratęsti ir vietoj 300 kargo dėti pvz 450 stalčius?  g.gif

pas mane kargo nėra, kažkaip dabar jų neturiu ir nepasigendu smile.gif pas mane ten šaldytuvas 60, stalčiai 50, indaplovė 60, kriauklė 60 ir kampinė 50 smile.gif
Atsakyti
Ajste, tas cargo papaišytas pas Svajote 4u.gif
Oksiukaz, o nenorite dėlioti taip, kaip pas Cuaren?..... Juk į pačią krosnelę nesirems šaldytuvas?..... Bus ūkinėje spintoje, su keliais cm aplinkui?...... Krosnelė bus priešais kaminą, ar kamino dešinėje?... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 03, 20:10)
Ajste, tas cargo papaišytas pas Svajote  4u.gif
Oksiukaz, o nenorite dėlioti taip, kaip pas Cuaren?..... Juk į pačią krosnelę nesirems šaldytuvas?..... Bus ūkinėje spintoje, su keliais cm aplinkui?...... Krosnelė bus priešais kaminą, ar kamino dešinėje?... blush2.gif

priešais kamina.
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Kadangi apie cargo prasnekot, tai paklausiu ar verta butu nisoj prie mikrobanges 30-35cm, ar geriau kokius stalcius ar ka tai daryt g.gif
Atsakyti