Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Svajote @ 2013 06 02, 20:11)
Sveikos vėl, merginos,

aš i vel su savo virtuvės planu smile.gif
ačiū juodai ir kitoms mergaitėms už komentarus. MB pareiškė, kad sunku kriauklę perkelti prie kairės sienos pusės..O kaip jums toks planas?

Šaldytuvą planuoju statyti prieš pagrindinę sieną..

Labai laukiu jūsų patarimų..

jei aš turečiau palei viena seina 320cm tai tikrai kampines spinteles nedaryčiau man tai tik vietos švaistymas... aš nedečiau orkaites virš stalviršio... tai tik darbastalio mažinimas... dečiau arčiau to kampo plautuve su padeklu i sienos puse, šalai indaplove (aš dečiau 60cm o ne 45cm)ir tolaiu stalčius deliočiausi o kitam kampo virykle su orkaite po apačia... ir tokiu budu manau ttikrai erdve mažiau nukentetu nei su kampine spintele...

kas leičia vamzdžiu perkelima tai čia viskas priklauso nuo to kokie dabar vamzdžiai ir kaip ten kas padaryta mano senojoje virtuveje vyras buvo perkeles 4m toliau tuos vamzdžius ir viskas buvo gerai nei kimšosi nei dar kokiu problemu nupirko kelis plastikinius vamzdžius ir sutvarke...
Atsakyti
Kiek zmoniu tiek nuomoniu, as asmeniskai orkaite deciau tik auksciau, patogumas neispasakytas, ir gaminant ir valant thumbup.gif
Mazesnej virtuvej ieskociau varianto det orkaite ant indaploves 4u.gif
Atsakyti
Na man irgi labai patinka orkaitė aukščiau rolleyes.gif O darbastalio ir 80cm kol kas pakanka smile.gif Aišku, čia jau minimalu mano nuomone, mažiau jau būtų nekas smile.gif
Atsakyti
Skaičiau daug jūsų patarimų, štai kas gavosi, protingiau nesumąstau nieko.. smile.gif
viena siena 3,40m, kita 2,08m., įėjimas iš tos pusės kur šaldytuvas..
Gal jums kokių minčių kiltų? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajote @ 2013 06 02, 18:11)
Sveikos vėl, merginos,
aš i vel su savo virtuvės planu smile.gif
ačiū juodai ir kitoms mergaitėms už komentarus. MB pareiškė, kad sunku kriauklę perkelti prie kairės sienos pusės..O kaip jums toks planas?
user posted image
Šaldytuvą planuoju statyti prieš pagrindinę sieną..

O man įdomu pasidarė, kodėl gylis 650? g.gif Šiaip plius minus viskas gerai atrodo thumbup.gif Na nebent tas 300 daiktas kliūna (nežinau ar spintelė, lentyna ar kargo?). Gal geriau stumti viryklę prie kampo ir daryt 750 stalčius kairėj g.gif Arba priklausomai nuo viryklės montavimo, ją dėti tarp spintelių ir daryti du stalčių blokus po 650 arba stalčių bloką ir kampinės spintelės atidarymą (nereikės karuselės ir atsieis daug pigiau, o priėjimas bus patogus thumbup.gif ). Va čia pavyzdžiai kampinė dvidurė, kampinė "viendurė". Beje, orkaitė ūkinėj ar aukščio tik tiek kiek stalviršis+orkaitė?
QUOTE(Myliukas` @ 2013 06 02, 21:46)
Gal galit parasyti nuorodas programeliu su kuriom projektuojate virtuves  ax.gif Jau viska zinau ir isivaizduoju,kokios virtuves noriu,tik dar del spalvu vis neapsisprendziu,gal vizualizacija padetu  bigsmile.gif
Beje,kazkada kalbejote apie karusele kampineje spinteleje.Dabar laikinai gyvenu namuose,kur apacioj yra pilno apsisukimo karusele,tai labai patogu,visi puodai ir keptuves telpa,ir labai patogu issiimti koki nori inda.Uztat ir pas save virtuveje uzsimaniau karuseles.Gal kuri zinote,ar labai brangus malonumas ji?

Aš naudoju Ikea, lengva rasti per google (Ikea kitchen planner). Jei norėsit išsisaugot ir redaguot vėliau, registruokitės, jei tik taip pažaist galima ir be registracijos 4u.gif
Karuselių kainas galima pasižiūrėti amazonėj ar ebay, kaip ir virtuvinių baldų pardavėjų puslapiuose. Kiek domėjausi sau, tai kaina spintelės su karusele min dukart didesnė nei paprastos su lentynom doh.gif Dabartiniuos planuos dėtis ištraukiamus krepšelius va tokius. (beje, šitam albume yra ir nuotraukų su stalčiais po plautuve mirksiukas.gif )

Savitre, kodėl kampinė spintelė vietos švaistymas? g.gif jei teisingai įrengta, tai kaiptik prideda vietos pasidėjimui thumbup.gif Didesnis vietos švaistymas būtų palikti kampą tusčią unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 06 03, 11:32)
Skaičiau daug jūsų patarimų, štai kas gavosi, protingiau nesumąstau nieko.. smile.gif
user posted image

Hmmm, gal visus aukštus baldus į vieną vietą galima? Ūkinę kelt prie šaldytuvo ir sukeist vietom plautuvę su virykle g.gif Ir dėt stalčius prie indaplovės bei po plautuve mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 06 03, 13:32)
Savitre, kodėl kampinė spintelė vietos švaistymas?  g.gif  jei teisingai įrengta, tai kaiptik prideda vietos pasidėjimui  thumbup.gif  Didesnis vietos švaistymas būtų palikti kampą tusčią  unsure.gif

turejau paprasta kampine spintele su lentyna ir vienom durelem tai kai reikdavo apatine lentyna išvalyti tai tekdavo gultis ant grindu ir kišti ranka gilyn o ten pasideti dažnai naudojamus daiktus irgi nebuvo patogus reikalas, viršutine lentyna išvalyti buvo lengviau bet ten taip pat galas sunkiai pasiekiamas ir nors ir galima daug visko prikrauti bet nepatogu juos ten dažnai ištraukti ideti ir t.t. pas drauge su krepčiais tais kur apsiskuka tai irgi ant to krepšio puodus laike tai nors kiek puodas išsikiša iš krepšio ir jau nebetelpa, nebeina pasukti kadangi puodu daug pas ja tai ir žaisdavo puzle kiekviena kart dedama i vieta...
pas mama virtuvej padarem kampine spintele su dviem durelem tai nors ir gala pasiekti patogiau bet nauda iš stalčiu kampe butu buvusi didesne, kadangi dureles dvejos bet ant vienu vyriu (atidarius pilnai išsitiesia) tai jos dažnai paseda ir tenka pareguliuoti (čia pigiu lankstu kalte)
savo virtuvej desiu kampine spintele tik del to kad nera kaip kitaip išdelioti viska kad viskas tilptu, o jei nedečiau kampines spinteles neturečiau nei vieno stalčiaus...
norečiau rasti patogu kampines spinteles sprendimą...
Atsakyti
Aciu uz nuotraukas 4u.gif Dabar jau aiskiau,nes niekaip nesupratau,kaip telpa siuksliadeze i stalciu biggrin.gif
Krepsiu i kampine nenoriu,noriu karuseles,kokia dabar yra laikinuose namuose,nerealiai patogus dalykas.Su vyru ir apsnekejom,kad noretume tokios pat,tik issigandau paieskojusi,kiek jos kainuoja doh.gif Gal baldininkas turetu koki pigesni analoga pasiulyti,ne tik garsios ir brangios firmos g.gif Situose namuose ta kampine karusele taip idomiai padaryta,dureles ne i isore atsidaro,o i vidu susiskleidzia ir tada sukasi visa karusele su durelemis,tai speju kad toks variantas yra dar brangesnis,bet kai pagalvoju,kad virtuve darausi labai ilgam laikui,tai pradedu mastyti gal visgi verta issileisti smile.gif
Bandysiu ir as pasipiesti virtuve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2013 06 03, 13:51)
turejau paprasta kampine spintele su lentyna ir vienom durelem tai kai reikdavo apatine lentyna išvalyti tai tekdavo gultis  ant grindu ir kišti ranka gilyn o ten pasideti dažnai naudojamus daiktus irgi nebuvo patogus reikalas, viršutine lentyna išvalyti buvo lengviau bet ten taip pat galas sunkiai pasiekiamas ir nors ir galima daug visko prikrauti bet nepatogu juos ten dažnai ištraukti ideti ir t.t. pas drauge su krepčiais tais kur apsiskuka tai irgi ant to krepšio puodus laike tai nors kiek puodas išsikiša iš krepšio ir jau nebetelpa, nebeina pasukti kadangi puodu daug pas ja tai ir žaisdavo puzle kiekviena kart dedama i vieta...
pas mama virtuvej padarem kampine spintele su dviem durelem tai nors ir gala pasiekti patogiau bet nauda iš stalčiu kampe butu buvusi didesne, kadangi dureles dvejos bet ant vienu vyriu (atidarius pilnai išsitiesia) tai jos dažnai paseda ir tenka pareguliuoti (čia pigiu lankstu kalte)
savo virtuvej desiu kampine spintele tik del to kad nera kaip kitaip išdelioti viska kad viskas tilptu, o jei nedečiau kampines spinteles neturečiau nei vieno stalčiaus...
norečiau rasti patogu kampines spinteles sprendimą...

Na tokią paprastą tai ir aš turiu, galas tuščias ir nenaudojamas doh.gif
O pas draugę krepšiai tokie kaip dėjau nuorodą, kad mes planuojam? Nors šiaip tai negalvojam ten laikyt puodų, taigi tokiu problemų neturėtų būti ax.gif Be to tie krepšiai ir yra kaip stalčiai smile.gif Draugo senam bute buvo kampas visai neišnaudotas, neprieinamas, o kai maža virtuvė, tai labai jautėsi vietos trūkumas verysad.gif Bent jau retai naudojamiems daiktams tiktų sugrūst. Čia kaip ir su spintelėm iki lubų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 06 03, 14:31)
Hmmm, gal visus aukštus baldus į vieną vietą galima? Ūkinę kelt prie šaldytuvo ir sukeist vietom plautuvę su virykle  g.gif  Ir dėt stalčius prie indaplovės bei po plautuve  mirksiukas.gif

Aš irgi taip siūlyt norėjau ax.gif
Kažkaip tvarkingiau gal atrodytų, jei ir šaldikas, ir ūkinė būtų vienoj vietoj smile.gif
Ir darbastalis, kaip daug kartų minėjo dauguma, patogiausias tarp kaitlentės ir kriauklės, tai bent jau kairėn stumčiau kriauklę (su indaplove keisčiau).

O kas dėl kampinių, na kai turėjau atidaromą tik iš vienos pusės, tai tikrai nepatogu prieit, bet va kaip Ajstė įkėlė foto kur dvigubos durelės, tai atrodo visai gal ir nieko turėtų būt?....... Na nenorint/negalint investuot į visokias karuseles. Jaučiu po kokių 30cm užtektų iš abiejų pusių, kad patogiai įlįst, tik svarbu po tiek pat kad būtų tos dvi durelės..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 06 03, 12:32)

aš galiu įdėti savo projektėlį, kuris galbūt dar keisis blush2.gif
pradėjau svarstyti gal užteks be užlenkimo virtuvės. Mano išmatavimai 2,10 x 3,40

user posted image
Atsakyti
[quote=Ajste,2013 06 03, 13:32]
O man įdomu pasidarė, kodėl gylis 650? g.gif Šiaip plius minus viskas gerai atrodo thumbup.gif Na nebent tas 300 daiktas kliūna (nežinau ar spintelė, lentyna ar kargo?). Gal geriau stumti viryklę prie kampo ir daryt 750 stalčius kairėj g.gif Arba priklausomai nuo viryklės montavimo, ją dėti tarp spintelių ir daryti du stalčių blokus po 650 arba stalčių bloką ir kampinės spintelės atidarymą (nereikės karuselės ir atsieis daug pigiau, o priėjimas bus patogus thumbup.gif ). Va čia pavyzdžiai kampinė dvidurė, kampinė "viendurė". Beje, orkaitė ūkinėj ar aukščio tik tiek kiek stalviršis+orkaitė?

o koks būna gylis? aš kažkaip galvoju, kad gal čia standartas toks (na apie 60 cm buitinė technika + 5 cm dėl visa ko..) blush2.gif

Tas 300 tai šiaip sumąsčiau 4u.gif turėčiau kokį kargo prieskoniams.. unsure.gif
nes visai prie pradžios kelti viryklės nesinori, o tolyn, link kampo stumti tai gal nelabai patogu būtų? Be to, sumažėtų darbinis stalviršis..

Kaip manot?

virtuvės planas:
http://i1280.photobu...zpsf691fb5c.jpg
Papildyta:
[quote=Ajste,2013 06 03, 13:32]
Beje, orkaitė ūkinėj ar aukščio tik tiek kiek stalviršis+orkaitė?

Planuoju dėti į ūkinę, gražiau atrodys..

Atsakyti