QUOTE(Svajote @ 2013 06 02, 20:11)
Sveikos vėl, merginos,
aš i vel su savo virtuvės planu
ačiū juodai ir kitoms mergaitėms už komentarus. MB pareiškė, kad sunku kriauklę perkelti prie kairės sienos pusės..O kaip jums toks planas?
Šaldytuvą planuoju statyti prieš pagrindinę sieną..
Labai laukiu jūsų patarimų..
aš i vel su savo virtuvės planu
ačiū juodai ir kitoms mergaitėms už komentarus. MB pareiškė, kad sunku kriauklę perkelti prie kairės sienos pusės..O kaip jums toks planas?
Šaldytuvą planuoju statyti prieš pagrindinę sieną..
Labai laukiu jūsų patarimų..
jei aš turečiau palei viena seina 320cm tai tikrai kampines spinteles nedaryčiau man tai tik vietos švaistymas... aš nedečiau orkaites virš stalviršio... tai tik darbastalio mažinimas... dečiau arčiau to kampo plautuve su padeklu i sienos puse, šalai indaplove (aš dečiau 60cm o ne 45cm)ir tolaiu stalčius deliočiausi o kitam kampo virykle su orkaite po apačia... ir tokiu budu manau ttikrai erdve mažiau nukentetu nei su kampine spintele...
kas leičia vamzdžiu perkelima tai čia viskas priklauso nuo to kokie dabar vamzdžiai ir kaip ten kas padaryta mano senojoje virtuveje vyras buvo perkeles 4m toliau tuos vamzdžius ir viskas buvo gerai nei kimšosi nei dar kokiu problemu nupirko kelis plastikinius vamzdžius ir sutvarke...