QUOTE(Svajote @ 2013 06 02, 20:11)
Sveikos vėl, merginos,
aš i vel su savo virtuvės planu
ačiū juodai ir kitoms mergaitėms už komentarus. MB pareiškė, kad sunku kriauklę perkelti prie kairės sienos pusės..O kaip jums toks planas?
Šaldytuvą planuoju statyti prieš pagrindinę sieną..
Labai laukiu jūsų patarimų..
Man rodos visai patogiai
aišku, jei nesugalvosit tik plautuvės su padėkliuku į kairę pusę dėti
tada darbastalis sumažėtų, nes kampas tam netinka
jei jau galvojat, kad Jums reikia plautuvės su padėkliuku (nors aš, turėdama tokią dabar, naujai virtuvei rinkausi plautuvę be jo - nes jis man rodos tik papildomas šveitimo plotas, ypač grioveliai), tai orientuokit jį į dešinę pusę - tai dar ir karštą skardą iš orkaitės ištraukę galėsit drąsiai pasidėt
o kad galutinai susidarytumėm nuomonę ir tinkamai pakomentuotume, įmeskit visos patalpos planą su baldų išdėstymu
Papildyta:
QUOTE(Myliukas` @ 2013 06 02, 23:46)
Beje,kazkada kalbejote apie karusele kampineje spinteleje.Dabar laikinai gyvenu namuose,kur apacioj yra pilno apsisukimo karusele,tai labai patogu,visi puodai ir keptuves telpa,ir labai patogu issiimti koki nori inda.Uztat ir pas save virtuveje uzsimaniau karuseles.Gal kuri zinote,ar labai brangus malonumas ji?
tiksliai nepamenu, bet spėju, kad karuselė, kaip ir visi metaliniai pribumbasai, brangoki yra
dabar kampinėje spintelėje puskaruselė pas mane - man ji patogi naudotis irgi
QUOTE(Myliukas` @ 2013 06 02, 23:46)
Dar idomu apie stalcius po kriaukle,berods pas
gabby,yra jis su atmetimu ir ten siuksliadeze laikote?Gal galit placiau papasakoti,ar nufotografuoti,kaip ten viskas atrodo?Nes nu niekaip neisivaizduoju,man kaip is senoves iprasta paprasta spintele,todel nesuprantu kaip i stalciu gali tilpti siuksliadeze
taip, pas
Gabby yra tokia
ir pas mane yra, tik be atmetimo - su rankena atsidarau. pas mane su blum pritraukimu, kuris neveikia
nes per didelis svoris tenka
o principas labai paprastas - tiesiog durelės tokio pat aukščio, kaip ir spintutės po plautuve, tik rankena per vidurį viršuje - patrauki ir ne tradiciškai atsidaro, o išsitraukia stalčius - įsivaizduokit įprastą stalčių su labai paaukštintu priekiu
į jį dedasi šiukšlinės - įprasto aukščio, arba gali būt kiek žemesnės, jeigu po plautuve sumontuotas vidinis stalčiukas kokiom nors kempinėlėm, šiukšlių maišams...
naktis, nefotkinsiu dabar
bet tikiuosi, kad aiškiau pasidarė
jaučiu
Gabby greičiau įmes nuorodą su savo šiukšlinės foto, jau buvo dėjus kažkada