Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Sveiki,

sumascviau skubos tvarka iki atsirandant dziaugsmeliui isirengti virtuve, tikiuosi spesiu. pasipaisiau planeli, gal galit kas pakomentuot. labai truksta ideju kriaukles sienoje... ech tokia mazyte ta virtuve niekas netelpa

user posted image

user posted image
QUOTE(Mazgelis @ 2013 05 31, 08:09)
.....minusai tarkim duju vamzdzio aptaisymas (nesimato cia). Per riebu uzdejo, negana to, skirtingu atspalviu plokstes  doh.gif  bet jau nebepastebiu. ...

o gal nuotraukyte kaip sleptas vamzdis galetumet imest? mano labai panasi dydziu virtuve, tai labai smalsu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinyte: 01 birželio 2013 - 11:55
QUOTE(delfinyte @ 2013 06 01, 12:54)
Sveiki,

sumascviau skubos tvarka iki atsirandant dziaugsmeliui isirengti virtuve, tikiuosi spesiu. pasipaisiau planeli, gal galit kas pakomentuot. labai truksta ideju kriaukles sienoje... ech tokia mazyte ta virtuve niekas netelpa

mano virtuve labai panašiu išplanavimu taip pat esu tik planavimo stadijoj... mano 220x150. aš kriaukle desiu ant ilgosios sienos labiau i kampa o ant trumposios sienos palei pat krašta desiu indaplove 60cm ir liks man dar kažkas 30cm kampines spinteles durelems, mano virykle ne i kampa statysis kaip pas jus o ant praejimo todel tame krašte dar 20cm toki krepšiuka desiu prieskoniams ir buteliams, o tarp kriaukles ir virykles tik stalčius... man dar neišspresta yra problema su viršutinem spintelem galvoju ak su jom daryti? ar kabinti tik ant ilgosios sienos ar visdel to rinktis varianta su kampine spintele kuris nelabai prie širdies... aš dar tamsu kambariuka turėsiu ten laikysiu daugeli daiktu kurie netilps virtuves spintelese...
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2013 06 01, 13:13)
mano virtuve labai panašiu ...

o man norisi kuo didesnio darbastalio tarp virykles ir kriaukles. bet ir platesne indaplove prie kitos sienos irgi nebloga mintis... bet tada reik kriaukle i kampa det, o ten noreciau virduli ir kartais kombaina pasistatyt... yra ir tamsus pas mus, bet noriu is jo kuo daugiau daiktu ismest ir ten laikyt dviracius. o koridoriuje det ukine spinta pereinanciai i spinta su stumdomom durim, bet dar truksta fantazijos tm gargarui....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinyte: 01 birželio 2013 - 14:48
QUOTE(delfinyte @ 2013 06 01, 15:46)
o man norisi kuo didesnio darbastalio tarp virykles ir kriaukles. bet ir platesne indaplove prie kitos sienos irgi nebloga mintis... bet tada reik kriaukle i kampa det, o ten noreciau virduli ir kartais kombaina pasistatyt... yra ir tamsus pas mus, bet noriu is jo kuo daugiau daiktu ismest ir ten laikyt dviracius. o koridoriuje det ukine spinta pereinanciai i spinta su stumdomom durim, bet dar truksta fantazijos tm gargarui....

aš virduli ir visas duonkepes ir t.t. žadu ant indaploves toje vietoje statyti, o ta tarpa tarp kriaukles ir virykles pasilikti maisto gamybai, mano senojoje virtuveje to darbastalio buvo 60cm ir man jo užteko ir tešlai kočioti ir tortams kepti ir dar viskam kitkam...
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2013 06 01, 15:55)
aš virduli ir visas duonkepes ir t.t. žadu ant indaploves toje vietoje statyti, o ta tarpa tarp kriaukles ir virykles pasilikti maisto gamybai, mano senojoje virtuveje to darbastalio buvo 60cm ir man jo užteko ir tešlai kočioti ir tortams kepti ir dar viskam kitkam...

irgi mintis apie kuria nepagalvojau 4u.gif
juk tada ir stalciai platesni gautusi ir indaplove platesne, o juk ir virykle nuo sienos reiktu truputi atitraukt g.gif gal tada kriaukles kampine spintute kampu daryt g.gif
Atsakyti
Aš tai norėjau viską taip pačiai siūlyt, kaip išdėstė savitre 4u.gif Indaplovę keliant prie trumposios dienos, lieka ilgesni stalčiai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos vėl, merginos,

aš i vel su savo virtuvės planu smile.gif
ačiū juodai ir kitoms mergaitėms už komentarus. MB pareiškė, kad sunku kriauklę perkelti prie kairės sienos pusės..O kaip jums toks planas?

user posted image

Šaldytuvą planuoju statyti prieš pagrindinę sieną..

Labai laukiu jūsų patarimų..
Atsakyti
Gal galit parasyti nuorodas programeliu su kuriom projektuojate virtuves ax.gif Jau viska zinau ir isivaizduoju,kokios virtuves noriu,tik dar del spalvu vis neapsisprendziu,gal vizualizacija padetu bigsmile.gif
Beje,kazkada kalbejote apie karusele kampineje spinteleje.Dabar laikinai gyvenu namuose,kur apacioj yra pilno apsisukimo karusele,tai labai patogu,visi puodai ir keptuves telpa,ir labai patogu issiimti koki nori inda.Uztat ir pas save virtuveje uzsimaniau karuseles.Gal kuri zinote,ar labai brangus malonumas ji?
Dar idomu apie stalcius po kriaukle,berods pas gabby,yra jis su atmetimu ir ten siuksliadeze laikote?Gal galit placiau papasakoti,ar nufotografuoti,kaip ten viskas atrodo?Nes nu niekaip neisivaizduoju,man kaip is senoves iprasta paprasta spintele,todel nesuprantu kaip i stalciu gali tilpti siuksliadeze smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 02 birželio 2013 - 22:55
QUOTE(Svajote @ 2013 06 02, 20:11)
Sveikos vėl, merginos,

aš i vel su savo virtuvės planu smile.gif
ačiū juodai ir kitoms mergaitėms už komentarus. MB pareiškė, kad sunku kriauklę perkelti prie kairės sienos pusės..O kaip jums toks planas?

user posted image

Šaldytuvą planuoju statyti prieš pagrindinę sieną..

Labai laukiu jūsų patarimų..

Man rodos visai patogiai mirksiukas.gif aišku, jei nesugalvosit tik plautuvės su padėkliuku į kairę pusę dėti unsure.gif tada darbastalis sumažėtų, nes kampas tam netinka schmoll.gif
jei jau galvojat, kad Jums reikia plautuvės su padėkliuku (nors aš, turėdama tokią dabar, naujai virtuvei rinkausi plautuvę be jo - nes jis man rodos tik papildomas šveitimo plotas, ypač grioveliai), tai orientuokit jį į dešinę pusę - tai dar ir karštą skardą iš orkaitės ištraukę galėsit drąsiai pasidėt bigsmile.gif
o kad galutinai susidarytumėm nuomonę ir tinkamai pakomentuotume, įmeskit visos patalpos planą su baldų išdėstymu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Myliukas` @ 2013 06 02, 23:46)
Beje,kazkada kalbejote apie karusele kampineje spinteleje.Dabar laikinai gyvenu namuose,kur apacioj yra pilno apsisukimo karusele,tai labai patogu,visi puodai ir keptuves telpa,ir labai patogu issiimti koki nori inda.Uztat ir pas save virtuveje uzsimaniau karuseles.Gal kuri zinote,ar labai brangus malonumas ji?

tiksliai nepamenu, bet spėju, kad karuselė, kaip ir visi metaliniai pribumbasai, brangoki yra ax.gif dabar kampinėje spintelėje puskaruselė pas mane - man ji patogi naudotis irgi mirksiukas.gif
QUOTE(Myliukas` @ 2013 06 02, 23:46)
Dar idomu apie stalcius po kriaukle,berods pas gabby,yra jis su atmetimu ir ten siuksliadeze laikote?Gal galit placiau papasakoti,ar nufotografuoti,kaip ten viskas atrodo?Nes nu niekaip neisivaizduoju,man kaip is senoves iprasta paprasta spintele,todel nesuprantu kaip i stalciu gali tilpti siuksliadeze  smile.gif  blush2.gif

taip, pas Gabby yra tokia smile.gif ir pas mane yra, tik be atmetimo - su rankena atsidarau. pas mane su blum pritraukimu, kuris neveikia doh.gif nes per didelis svoris tenka verysad.gif
o principas labai paprastas - tiesiog durelės tokio pat aukščio, kaip ir spintutės po plautuve, tik rankena per vidurį viršuje - patrauki ir ne tradiciškai atsidaro, o išsitraukia stalčius - įsivaizduokit įprastą stalčių su labai paaukštintu priekiu smile.gif į jį dedasi šiukšlinės - įprasto aukščio, arba gali būt kiek žemesnės, jeigu po plautuve sumontuotas vidinis stalčiukas kokiom nors kempinėlėm, šiukšlių maišams...
naktis, nefotkinsiu dabar blush2.gif bet tikiuosi, kad aiškiau pasidarė ax.gif jaučiu Gabby greičiau įmes nuorodą su savo šiukšlinės foto, jau buvo dėjus kažkada 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 birželio 2013 - 23:48
QUOTE(Juodai @ 2013 06 03, 00:49)
ir pas mane yra, tik be atmetimo - su rankena atsidarau. pas mane su blum pritraukimu, kuris neveikia doh.gif nes per didelis svoris tenka verysad.gif

Klausimas, ar pas Jus tikrai BLUM, ar analogas? O jei taip, tai ką Jūs ten laikote, kad tiek daug sveria? Standartinis BLUM bėgelis pritaikytas 30kg apkrovai, abejoju, ar šiukšlių dėžės pilnos turi tokį svorį, Tokie bėgeliai puikiai atlaiko ir pilną uogienių/kompotų stiklainiuose svorį, o jis tikrai didesnis nei šiukšliadėžių g.gif O ar tuščias stalčius prisitraukia? Ar jau ir toks nebeprisitraukinėja? Gal galit nufotografuoti kaip ten kas? O jei jau tikrai yra, kaip sakote, ir viskas dėl svorio, tai yra BLUM bėgeliai su 50kg apkrova.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darius S: 03 birželio 2013 - 07:36
Pas mane veikia kuo puikiausia,pritraukia be problemu stalcius 80cm,sujungti du didieji stalciu fasadai, siuksliadezes dideles. o atrodo vat taip 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Mes tai niekaip neprisiruošiam normalių kibirų nusipirkt biggrin.gif Išvis daba stovi didelė viena stiklui, o šone viena ant kitos kartoninės dėžikės biggrin.gif Apačioj plastmasė, viršuj bendros biggrin.gif
O čia senesnė fotkė
user posted image
Atsakyti