Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 05 31, 09:44)
Nejuokitės, bet visai rimtai svarstau apie baltą stalviršį blink.gif

o kodel jus jo bijot? 5 metai musu baltam stalvirsiui, neturiu jokiu pretenziju jam. Mamukui dabar darem virtuvini, vel issirinkom balta stalvirsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 31, 10:44)
Koks tiksliai jūsų stalviršis? 4u.gif

Nejuokitės, bet visai rimtai svarstau apie baltą stalviršį blink.gif
O ką reiškia faneruota/beicuota plokštė?  g.gif

o ka reiskia koks? Zinokit mes nesicackinam ten su visokiom rusim (jei yra tokios). Ten paprastas stalvirsis ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2013 05 31, 09:45)
o ka reiskia koks? Zinokit mes nesicackinam ten su visokiom rusim (jei yra tokios). Ten paprastas stalvirsis ir tiek  biggrin.gif

granitas, marmusras, dirbtinis akmuo, plokste 4u.gif
bet kaip suprantu plokste pas jus g.gif
Atsakyti
ai jo jo, plokste biggrin.gif kur mums iki marmuro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2013 05 31, 10:43)
ai jo jo, plokste  biggrin.gif  kur mums iki marmuro  biggrin.gif

tikriausiai giliam kaime gyvenat, kad parduotuve taip toli lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu joooo... baltas stalviršis... biggrin.gif Aš ne dėl baltumo abejoju (nes planuose yra granitas, kuris yra užrezervintas) ir klausiau kokio gamintojo ir kokios tekstūros, nes baltų, tai tikrai ne vienas ant svieto gaminamas biggrin.gif
Aš pati turėjau baltą su marmalu, tai žinau, kad praktiškas yra visom prasmėm smile.gif
Atsakyti
Ale klausykit, kaip tylu temoj unsure.gif Nors ko aš čia stebiuosi, pas pačą štilis, tik konsultacijos su meistrais vyksta fone ir viskas. Va jau dviejų santechnikų ir vieno elektriko paskaičiavimus turim, dar poros laukiam. Tada rinksimės geriausią pasiūlymą ir derinsimės laiką, kada lupt viską ir tvarkyt thumbup.gif
Pasipasakokit kokius gartraukius turit? Su skylėm siej ar su angliniais filtrais? Aš kažkotais nelabai noriu tų skylių schmoll.gif Bet kas pusmetį pirkt filtrą naują irgi nelabai norisi... Ir kažina ar anglis kvapus neutralizuoja? Nes pas mus būna visas namas kvepia grilinta višta doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 31, 16:03)
Ale klausykit, kaip tylu temoj  unsure.gif   Nors ko aš čia stebiuosi, pas pačą štilis, tik konsultacijos su meistrais vyksta fone ir viskas. Va jau dviejų santechnikų ir vieno elektriko paskaičiavimus turim, dar poros laukiam. Tada rinksimės geriausią pasiūlymą ir derinsimės laiką, kada lupt viską ir tvarkyt  thumbup.gif
Pasipasakokit kokius gartraukius turit? Su skylėm siej ar su angliniais filtrais? Aš kažkotais nelabai noriu tų skylių  schmoll.gif  Bet kas pusmetį pirkt filtrą naują irgi nelabai norisi... Ir kažina ar anglis kvapus neutralizuoja? Nes pas mus būna visas namas kvepia grilinta višta  doh.gif  lotuliukas.gif

Jūs kokį mėnesį be WC durų pagyvenkit, tai paskui ta grilinta višta kaip pakalnutės kvepės irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 31 gegužės 2013 - 18:02
QUOTE(Mindija @ 2013 05 31, 17:00)
Jūs kokį mėnesį be WC durų pagyvenkit, tai paskui ta grilinta višta kaip pakalnutės kvepės irnesakyk.gif

Dar ir taip būna blink.gif Neeee, ačiū nereikia schmoll.gif
Atsakyti
As desiu anglini gartrauki, nekisiu i ta skyle. na bent kol kas tokios mintys
ir va spalvirsis mano
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 31, 19:00)

Mes gyvenom lotuliukas.gif Bet aj kažkaip dzin smile.gif Išvis, kai bendra patalpa wc-vonios, kažkaip daug jaukesnė ir švaresnė atrodo, ir ne tokia smirdinti lotuliukas.gif
Mūsų į skylę, sako, efektyviau taip, o skylė tinkamoj vietoj buvo....
Atsakyti
laba diena,
ateinu su klausimu kokius deklus turit irankiams i stalčius ideje kad ten tvarka butu? kaip jie atrodo? ar patogu? kokie minusai? mano stalčius bus 50cm pločio...
Atsakyti