Aha, dėl gartraukio, tai jau seniai pastebėjau, kad laaaabai daug virtuvių gartraukis lygiuojamas su spintelėm, gal baldininkai taip pasiūlo?...... nors realiai tikrai daug gražiau žiūrisi, jei spintelės lygios, o gartraukis žemiau, nes jis taip tikrai mažiau krenta į akis, nei ne vienam aukšty spintelių apačia, ir mano baldininkas nustebo, kai pasakiau, kad noriu būtent taip.
oi tie baldininkai, dažnai būna megėjai, o ne profesonalai ir vietoj gero patarimo įkiša jiems lengvesni ir naudingesni variantą.
QUOTE(Ajste @ 2013 05 30, 15:07)
Vinniepooh,
O Jusu spinteles virsuj po 1000 nėra perdidelės? Ir regis kampai liks neišnaudoti Jei nenorite, kad virtuvė matytųsi iš svetainės, tai nereikia tęsti iki lango, bet stalviršio prailginimui aš iki pat kampo statyčiau spintukes ir tada plautuvę patraukčiau toliau nuo kampo
O Jusu spinteles virsuj po 1000 nėra perdidelės? Ir regis kampai liks neišnaudoti Jei nenorite, kad virtuvė matytųsi iš svetainės, tai nereikia tęsti iki lango, bet stalviršio prailginimui aš iki pat kampo statyčiau spintukes ir tada plautuvę patraukčiau toliau nuo kampo
Nežinau, ar 1000 mm spintelės per plačios, nes tokių nesu turėjusi/naudojusi.
Kas dėl stalviršio, tai ir galvoju jį pratęsti iki pat kampinių langų kampo. Dėl spintelių kampų išnaudojimo spręsim vėliau, dabar suku galvą, ar toks baldų išdėstymas pats tinkamiausias
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 30, 21:26)
Aha, dėl gartraukio, tai jau seniai pastebėjau, kad laaaabai daug virtuvių gartraukis lygiuojamas su spintelėm, gal baldininkai taip pasiūlo?...... nors realiai tikrai daug gražiau žiūrisi, jei spintelės lygios, o gartraukis žemiau, nes jis taip tikrai mažiau krenta į akis, nei ne vienam aukšty spintelių apačia, ir mano baldininkas nustebo, kai pasakiau, kad noriu būtent taip.
Spintelės su gartraukiu išlyginimas su kitomis tikriausiai priklauso nuo baldininko Maniškis net nesileidžia į kalbas,kad padaryti vienodam aukšty su kitomis Tipo yra standartai,kad gartraukis virš dujinės kaitlentės dėl priešgaisrinio saugumo standartų turi būt lygtai 75 cm aukšty.Ir jis nenori prisiimti atsakomybės įvykus nelaimei Tad noriu nenoriu,bet su išlygomis mano gartraukis kabos 70 cm aukšty,o skirtumas gausis 10 cm su kitomis viršutinėmis spintelėmis
Vat jei būtų elektrinė kaitlentė,tada viskas būtų vienodam aukšty
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 30, 00:47)
Prie lango plautuvė tinka toms,kuros yra švaruolės-stropuolės.ar kurios tik kokį puodelį išsiplauna,o visa kita indaplovėje.Pas marčią name prie lango,šviesu,vaizdas gražus prieš akis,bet langas tai dažnokai apniauktas Kad ir stengiesi,vistiek jis apsitaško,o turint du pametinukus,su skuduru stovėt ir gaudyt tuos lašus tikrai nėra nei laiko,nei noro.taigi,dažnai vaizdelis būn ne koks.Kai planuos naują virtuvęmsakė jokiu būdu kriauklės po langu nedės.Bet man gražu vistiek
Jei yra langas, plautuvė tik prie lango. Taškosi ar langas ar siena, ir vieną, ir kitą reikia valyti. Nepaliksit gi sienos "apsiniaukusios", tas pats ir su langu.
Be to, ne labai ir takškosi jei plautuvė didelė, gili ir dauguma indų plaunama indaplovėje
atejau i svecius galvoju pasicekavinsiu kas naujo, che visos tos pacios daug maz mes vis dar be sieneles, geda kai visa virtuve apsitaskys desim sienele nauja is tikro nejuokinga, bet plyteliu nenoriu, noriu stiklo bet neprisiverciu ieskot jo vis arba plyteliu bet lb graziu, nu bet ale sunku man su jom kazkodel
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 30, 19:19)
Na mano irgi po 105cm, man patinka, o ypač išvaizda
Laaaaaaabai graži plokštė, kažko tokio ir norėjau, tik paskui pasirinkau neva pigesnę, nors nė velnio ne pigiau gavosi O tokia būtų dauuug labiau derėjus prie planuojamų tamsių baldų svetainėje.... Kokia čia?
Ir kokie minusai?
Laaaaaaabai graži plokštė, kažko tokio ir norėjau, tik paskui pasirinkau neva pigesnę, nors nė velnio ne pigiau gavosi O tokia būtų dauuug labiau derėjus prie planuojamų tamsių baldų svetainėje.... Kokia čia?
Ir kokie minusai?
man irgi plokštė patiko, nors ir nelabai tinka prie musu plyteliu.. bet kai ja pamaciau, supratau, kad man jos reikia minusai tarkim duju vamzdzio aptaisymas (nesimato cia). Per riebu uzdejo, negana to, skirtingu atspalviu plokstes bet jau nebepastebiu. Paskui tik naudojant supratau, kad naciort reikejo tu lentyneliu kairej, reikejo juk didesne dziovykle darytis, nes dabar mazoka. Niekaip neatkapstom kodel taip sumastem. Del viduriniu atviru lentyneliu priekaistu neturiu, man patinka. Zodziu yra visokiu minusiuku, bet gyventi galima
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 30, 21:09)
mazgeli,išplanavimas geras,man tik kliūva gartraukio aukštesnė spintelė ir gal tų lentynėlių atsisakyčiau.Nesupykit Gražus stalviršis,ar jis toks baltas ir yra,ar nuotraukoj taip gražiai baltas?Apie kaitlentę gal plačiau?
del gartraukio. Baldininkas ikalbinejo daryti vienam lygyje. As nesutikau, nes neatitiktu reikiamo aukscio, plius man nekliuva ta aukstesne dalis. Ir gerai, kad nepaklausiau, nes net ir dabar gartraukis gerokai ikaista nuo karscio.
Stalvirsis baltas. Situo labai kolkas dziaugiuosi
Kaitlente su orkaite pirkta papigiai is pigu lt. Grazu tai grazu, bet kaip nepraktiska pirkom po ilgu vyro ikalbinejimu. Nepraktiska pradedant valymu, detalemis. Galu gale vienu metu nelabai telpa didesni puodai, nes tie kryziai sumazina stabilu plota po puodu
Sveikos, nu sakes, vakar nuo 10.30 iki 16 val virtuve derinom su baldininku. Cia visos tiek laiko uztrunkat ar cia as viena tokia neapsisprendusi? Bet visas smulkmenas aptarem, zodziu, iki rankeneliu, apsvietimo ir t.t. Pasirinkau fanieruota plokste, beicuota, labai balinta kakava ir tamsesne apacia. Kol kas tai neisivaizduoju, kaip atrodys stalvirsis sviesus. Neuzsirasiau spalvu, tai prasiau, kad parasytu, vepliuke Ale bus mano vyrui darbo - rozetes perdarinet, nes negerai, ir indaplove prie kriaukles jungias. Stalvirsi kampe klijuosiu (tas malonumas 200 Lt), bet dzin, sau darom, tikiuosi, graziau bus O furnitura grass derins su blumm. Kai pabraizys, pasirodysiu, patarsit dar
Tik suku galva, ar gerai, kad fanieruota pasiemiau, nors sako, nesudetinga prieziura, geru laku lakuoja
Va, kazkas panasaus i sitas spalvas, tik ta tamsesne pas mane bus dar tamsesne, nei paveiksliuky.
Tik suku galva, ar gerai, kad fanieruota pasiemiau, nors sako, nesudetinga prieziura, geru laku lakuoja
Va, kazkas panasaus i sitas spalvas, tik ta tamsesne pas mane bus dar tamsesne, nei paveiksliuky.
O, va kaip tik elena pasirodė Pas juos gi labai įdomiai ir manau gudriai sugalvota dėl tų aukščių dėl gartraukio Nes šiaip tai aišku, gal ir gerai, kad baldininkai laikosi reikalavimų, tik dabar psgalvojau, kad ir pas mus gali tas įtakos duot, kad prasčiau traukia... Aišku, vėlgi, jei mano stalviršis būtų žemiau kaip pas daugelį, tai būtų jau beveik ok, nes dėl to lygumo ir visas kitas spintukes būčiau aukščiau palikus Bet jei patiems nekliūna, tai ir oki
O dėl kaitlentės, tai jau jooooo, užjaučiu Ir aš keikiuos Beje, tai sakot, ir ant tokio išdėstymo nelabai puodai telpa?.... Nes aš maniau, kad pad mus dėl to rombo formos taip netelpa... Vieno šalia kito didesnius ar bent vidutinius puodus sunkiai sustatysi
O dėl kaitlentės, tai jau jooooo, užjaučiu Ir aš keikiuos Beje, tai sakot, ir ant tokio išdėstymo nelabai puodai telpa?.... Nes aš maniau, kad pad mus dėl to rombo formos taip netelpa... Vieno šalia kito didesnius ar bent vidutinius puodus sunkiai sustatysi
Gal kam teko susidurti su UAB "Protingi baldai"? Nerandu jokių atsiliepimų apie juos, kainas neblogas pasiūlė virtuvei gaminti
QUOTE(Mazgelis @ 2013 05 31, 09:09)
Koks tiksliai jūsų stalviršis?
Nejuokitės, bet visai rimtai svarstau apie baltą stalviršį
O ką reiškia faneruota/beicuota plokštė?