Sveikos, norejau paklaust as is iherb tikrai tik iki 70lt tegalima pirkt, kad muito mokescio netaikytu?
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 05 27, 22:01)
Sveikos, norejau paklaust as is iherb tikrai tik iki 70lt tegalima pirkt, kad muito mokescio netaikytu?
iki 75lt, bet ne muito, o PVM. muito mokesciams didesne suma.
QUOTE(ladybird4 @ 2013 05 27, 21:31)
atsiprasau uz - o gal kas nors netycia turi SVARAINIO nuolaidu kortele (aisku ji nera pigi, tad nezinau ar nores kas dalintis nuolaidu kodais)? bet WELEDAI dabar ir cia neblogos kainos, o jeigu dar pritaikyti ir 6% nuolaidos su svarainio kortele (Nuolaidos koda turetu suteikti korteles tiekejai) - tai gausis tas pats, kaip ir siusti is vokieciu vaistines
Jei pirksit is cia pasiziurekit produkto galiojimo laika, nes matau, kad daug yra su labai trumpu galiojimu (2 menesiai)
QUOTE(Voxi @ 2013 05 27, 01:40)
Perku Mothercare, surinkus 100 svarų krepšį, minusuojasi 15 proc. Siuntimas UK adresu nemokamai, į LT pagal kg. Priimsiu porą vilniečių. Pirksiu antradienio vakarą, kadangi nuolaida galios iki 29 d. Rašykite el. paštu voxi@inbox.lt
Mothercare dar likę vietos 20 svarų, priimsiu 1-2 žmones.
Taip pat priimsiu vieną vilnietę Crocs.eu, iki nemokamo siuntimo trūksta bent 10 eurų
Pirksiu GAP.EU
TODAY ONLY! ENJOY 25% OFF KIDS AND BABY STYLES
Dar turiu papildomą 15%- galioja ir SALE.
pvz. plonos treninginės kelnės į daržiuką ir ne tik
Vilnius. Galiu ir persiųsti
saldus.pirkiniai@gmail.com
TODAY ONLY! ENJOY 25% OFF KIDS AND BABY STYLES
Dar turiu papildomą 15%- galioja ir SALE.
pvz. plonos treninginės kelnės į daržiuką ir ne tik
Vilnius. Galiu ir persiųsti
saldus.pirkiniai@gmail.com
O aš dar turiu papildomą nuo savęs 20 proc. GAP.EU Rašyti į AŽ. Sau pirksiu tikrai, taigi, jei kas norės kad ir su vienu pirkiniu - prašom jungtis Vilnius. Bet galėsiu persiųsti, jei kas norės ir iš toliau
PASTABA. GAP taiko 25 proc. nuolaidą nuo visos kainos, o mano 20 proc. galioja viskam Taigi jei nuo visos kainos gausis 45 proc. nuolaida, o jei kas išsirinks iš SALE, tai nuo raudonos kainos 20 proc.
PASTABA. GAP taiko 25 proc. nuolaidą nuo visos kainos, o mano 20 proc. galioja viskam Taigi jei nuo visos kainos gausis 45 proc. nuolaida, o jei kas išsirinks iš SALE, tai nuo raudonos kainos 20 proc.
Labas rytas,
merginos, o http://www.pumpkinpatch.co.uk/ vis dar nesiuncia i lt?Taip per tuki ilgai uztrunka
merginos, o http://www.pumpkinpatch.co.uk/ vis dar nesiuncia i lt?Taip per tuki ilgai uztrunka
laba diena,gal kas galite pasakyti is kur galima pigiau atsissiusti driclor?buciau labai dekinga
Labutis. Ar THB visada taip ilgai pristatinėja UK adresu? Jau praėjo 8 dienos, o vis dar rašo Dispatched
Labuka, norėjau paklausti, ar yra kam SD atsisakę siųsti suaugusiųjų dviratį? man atsisakė, nors nebuvo jokio prierašo, kad nesiunčia į LT.
QUOTE(Šyška @ 2013 05 28, 06:27)
O aš dar turiu papildomą nuo savęs 20 proc. GAP.EU Rašyti į AŽ. Sau pirksiu tikrai, taigi, jei kas norės kad ir su vienu pirkiniu - prašom jungtis Vilnius. Bet galėsiu persiųsti, jei kas norės ir iš toliau
laba diena, gal galetumet ir man uzsakyt? Lauksiu atsakymo, aciu