QUOTE(olgute84 @ 2013 06 05, 18:40)
Sveiki
Prasau pagalbos.... Pries men uzsisakiau zieda is modnique.com, keliauja per Fedex, siandien gavau laiska is muitines tarpininku kad reikia ismuitinti siuntini, jie siulosi patys padaryti uz 150 lt + muitas ir pvm, ka man patartumet? Pati as Kauniete, ar per viena nuvaziavima galiu pati viska sutvarkyti be tarpininku? Gal zinote kur gauti to ziedo muitines koda kad suzinoti kiek reikia muito moketi?
Jo kaina 369 usd, tai baisu pagalvot kiek dar reikes suploti papildomai
nu nera ten nieko sunkaus - pagrindinis dalykas apsisarvoti kantrybe, buvau irgi is sveicarijos gavus siunta per Fedex, tai atejau pas juos jie dave man dokumentus ismuitinimui, uz tai sumokejau lyg tai 40 lt, po to tam paciam pastate tik antram aukste yra muitine, ten aisku perspejo fedex'o darbuotoja, kad reikia apsiasaroti kantrybe, nes ten visi niekas neskuba pastovi pusvalandi prie lango - paukscius paskaiciuoja ir pykti ant ju negalima - nes bus tik tau blogiau, tai va prasedejau 40 min. prieinu ir sakau, noreciau muita sumoketi, ar man ten reikia is jusu kazkokiu popieriuku a r galiu i banka vaziuoti, tai per 5 min. padave man banko kvita, galima nuvaziuoti i oro uosta i medicinos banka (2 min. kelio), sumoki, grizti prie to pacio langelio paduodi ir dar po kokiu 10 min. atidave popierius, su jais eini atgal pas Fedex'a ir atiduoda tavo prekes uztrukau apie 2 val.
o kiek moketi galima paskambinti i fedexa ir paklausti mazdaug pasakys kiek