Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

MERGINOS MERGINOS MERGINOS VIS DAR RENKU UZSAKYMA IS http://fashionfor5pounds.com PRASOME JUNKITES ALYTUS VILNIUS KEDAINIAI KITUR SIUNCIU
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2013 06 03, 11:08)
sveikos merginos gal kas is e5p sian renka?  ax.gif


LiLady iš Kauno renka 4u.gif
Atsakyti
Gal kas užsisakote iš crocs.eu,ten antrai porai 50% nuolaida.Prisijungčiau ax.gif
Atsakyti
Bandau rinkti SD. Pirksiu svarais, nes lyg pigiau nei eurais. Dalinsiu priklausomai nuo situacijos, jeigu susirinks su apylygiu skaičiumi prekių - iš užsisakiusiųjų skaičiaus, jeigu ne - iš prekių skaičiaus. Užsakymą norėčiau daryti kuos skubiau.Varėna, kitur galiu persiūsti.
Jeigu nesusrinks, jungsiuosi prie kitųsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 03 birželio 2013 - 12:23
QUOTE(Juny @ 2013 06 03, 10:27)
Laba. Esu kol kas tik mokinė internetiniuose pirkimuose blush2.gif . Gal kas galėtų parašyti, iš kur gaunat nuolaidų kodukus perkant iš crocs.co.uk? Kiek kainuoja siuntimas? Koperuojatės ir siunčiatės asmeniškai?

užregistruojat savo.vyro.draugo.mamos emailus smile.gif taip gaunat 20% koduką smile.gif
nemokamas būna dažniausiai nuo 69EUR..co.uk nuo tiek svarų berods..dažnai būna akcijos ir siuntimas nemokamas nuo 30svarų ar eurų (eu)
jei neturit su kuo jungtis- tada kooperuojatės smile.gif aš savam rate turiu pasinešusių ant Crocsų tai greit surenkam reikiamą sumą nemokama siuntimui smile.gif
o jei matot ,kad gera akcija ir bijot ,kad neliks dydžių, tai nepabijokit kelių porų paimti (kad ir skirtingų dydžių,kad pasirinkti sau paskum patogesnius). ir tikrai parduosit ta kaina Crocs temoj ..o ir pati turėsit batukus 4u.gif nes dažnai greit išperka einamus dydžisu gerom kainom smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 03 birželio 2013 - 13:06
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 03, 14:04)
..nes dažnai greit išperka einamus dydžisu gerom kainom smile.gif  4u.gif

Ne taip jau lengvai parsiduoda. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas,

Į crocs'ų temą.. o crocs.co.uk nebesiunčia pas mus? g.gif Norėjau pirkti ir man prie adreso rodo lentelę su tokiu tekstu:
NOTE:
- We only ship to mainland United Kingdom, France, Spain and Portugal
- We do not deliver to P.O. boxes


g.gif g.gif g.gif

Paskaičiau keletą psl atgal, kad ne man vienai taip.. bet pabandžiau pirkti, viskas lyg ir gerai, lieka sulaukti karsta.gif tik įdomu, kad 20 proc kodukas sistemoje pavirto į 15 proc doh.gif Bet jau esu aiškinusis dėl tų kodų su jais, tai pernelyg ilgas procesas, be to, jokios naudos neduodantis sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tasty: 03 birželio 2013 - 14:09
QUOTE(Audry @ 2013 06 02, 23:49)
ačiū 4u.gif
bet aš irgi darau lygiai taip pat (ir banką išbandžiau swed bei seb) ir skirtingas kortas (tarp jų ir mastercard) bei paypal. nu ir negerai nors tu ką doh.gif
ne lemtis, matyt doh.gif

jei jus visas korteles bandet ant vieno acounto, tai manau tikrai nenusipirksite, nes jie ir taip blokuoja, kol neparasai grazaus laisko, kad as cia tokia ir tokia noriu pirkti, kad esu patikima (na, kad korteles nevogtos mirksiukas.gif ) o kai per viena acounta praejo kelios skirtingu banku korteles, tai tikrai itartinas pirkejas ir jie tikrai blokuos, kad apsaugotu korteles savininkus.
Atsakyti
Perspėjimas dėl SD,
Jei atėjo dėžė pažeista nedelsiant rašykite į SD. Gavę laišką, su Customer Claim form, pildykite nelaukdamos ir siųskite jiems atgal. Aš to nepadariau per savaitgalį (nespėjau), tai jie dabar jau rašo, kad kadangi neišsiunčiau per 24 val nuo jų laiško gavimo, tai jie bylą uždaro.
Tai dar rašinėjuosi, bet nežinau kuo čia baigsis. Dingusi buvo pūkinė striukė, nei daug nei mažai 50 sv.
Šiandien vėl gavau siuntą ir vėl trūksta prekių, tai jau iš karto supildžiau tą "claimą" ir jiems išsiunčiau, kad vėl nesakytų, kad kažkas pavėluota. (nors jokio perspėjimo apie skubą nebuvo sad.gif )
Šiaip sakyčiau ėmėsi kardinalių pokyčių.

Tai tiek patarimų.

Linkėjimai ir gerų apsipirkimų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskius_0417: 03 birželio 2013 - 14:35
Mergaitės, gal kuri užmatės helinių balionų 1-mojo gimtadienio proga pigiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 06 03, 16:00)
Mergaitės, gal kuri užmatės helinių balionų 1-mojo gimtadienio proga pigiau?  4u.gif


balionu namai

Sveikos, 100 metu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 06 03, 14:04)
užregistruojat savo.vyro.draugo.mamos emailus smile.gif taip gaunat 20% koduką smile.gif
nemokamas būna dažniausiai nuo 69EUR..co.uk nuo tiek svarų berods..dažnai būna akcijos ir siuntimas nemokamas nuo 30svarų ar eurų (eu)


Ačiū 4u.gif Reikia, reiškia, ieškotis kompanijos.
Atsakyti