Siūlau jungtis prie http://www.newlook.com/ užsakymo , renku iki nemokamo siuntimo į LT 55svarų. Kaunas , kam neskubu galiu perduoti į Marijampolę ar persiųsti kitur
aguonele0@gmail.com
QUOTE(Lefrais @ 2013 05 29, 10:49)
Be to matau, kad pats amazon uk nesiunčia šios prekės į Lietuvą. kiti šios prekės pardavėjai prideda dideles siuntimo išlaidas, taigi skirtumas ne 5 centai.
kodėl taip manot?
kaip tik pats amazonas siunčia prekes į Lt, o štai su kitais pardavėjais - laimės dalykas
QUOTE(Lefrais @ 2013 05 29, 10:49)
Be to matau, kad pats amazon uk nesiunčia šios prekės į Lietuvą.
nezinau, kur ziurite, bet siuncia
Items: £35.25
Postage & Packing: £6.94
Order Total: £42.19
Uzsakinesiu SD, vilniuje, priimciau kelias merginas su nedideliais krepseliais. siusiu i Lietuva, jei reikia galiu persiusti pastu
murcikas@gmail.com
p.s. atkreipkit demesi, kad jau svarai su eurais nebevienodi
murcikas@gmail.com
p.s. atkreipkit demesi, kad jau svarai su eurais nebevienodi
Ačiū, mergaitės
Gal galite patarti ,iš kur labiausiai apsimoka atsisiųsti tutu sijonuką arba kokį komplektuką su tutu sijonuku 110-116 cm ūgiui?
Sakysiuos is H&M. Galiu priimti pora mamyciu is PANEVEZIO su nedideliais krepseliais (pageidautina su sask. swedbanke). Pirksiu tik prekes prie kuriu (isidejus i krepseli) parasyta "in stock" (zodziu nepirksiu prekiu su velesniu pristatymo laiku). Siusiuos per PA. Laukiu krepseliu iki 22val. i marcinlaura@gmail.com
QUOTE(murashke @ 2013 05 29, 10:43)
GAP - 25 proc. nuolaida visoms prekems pilna kaina, kodas: GAPSAVE25
galioja iki 06-03.
galioja iki 06-03.
Hm, aš bandžiau, bet man netaiko
Noriu parsiųsti iš kiniečių telefono kopiją, pardavėjas mažiausią sumą sutinka užrašyti 50dol, na tiek to, sumokėsiu muitą, bet ar neprisikabins muitinė dėl originalumo?
QUOTE(monday @ 2013 05 29, 16:54)
Hm, aš bandžiau, bet man netaiko
man ir nepritaiko