labuka , prisiduodam ..Pauliui sekasi neblogai . giriamas daznai demesingas , per pamokas ramus , stengiasi ir ttt. zodz kol kas mama patenkinta
O darzelyje sake ..bus blogai , bus sunku ir ttt.. na visgi manau reikia moket su vaiku kontakta uzmegsti o paskui jau sakyt ar bus sunku o gal bus labai gerai ...ne pensininkem aukletojom but...
Mokytoja jauna supratinga tikrai man l patinka o ir Pauliui patinka del to viskas mums ir iseina ir gaunas
Labos,
tikrai namučiai apmirę
Praėjo nuo mano rašliavos 10 dienų ir galiu pasidžiaugti - įvažiavom į vėžes, supratom mokyklos taisykles... pagaliau!!!
Nuo kitos savaitės pradės mano pupa lankyti prailgintą grupę, tai dar šiek tiek nežinomybės priešaky, bet tikiuosi viskas bus gerai
Kur kitos mamos kažin dingę???
tikrai namučiai apmirę
Praėjo nuo mano rašliavos 10 dienų ir galiu pasidžiaugti - įvažiavom į vėžes, supratom mokyklos taisykles... pagaliau!!!
Nuo kitos savaitės pradės mano pupa lankyti prailgintą grupę, tai dar šiek tiek nežinomybės priešaky, bet tikiuosi viskas bus gerai
Kur kitos mamos kažin dingę???
sveikos,
Pas mus irgi asaru periodas buvo stipriai uzejes . Mokytoja sake ir is kur tu asaru tiek (nerado kliju-verkia, padare anksciau uzduoti verkia, nenorejo baisiai pradzioj likti prailgintoj-verke,...). Seip I mokykla eina noriai, mokytoja patinka, bet del prailgintos tai 3savaites jokiom kalbom neliko, va nuo sios savaites tik pradejo pasilikinet pamazu ir patiko. Asaros lyg baigesi, tiesiog itariu jis bijojo tos nezinios, tu naujoviu. Dabar jau viskas stojasi pamazu I savo vietas. Pas mus irgi prailginta 2lt uz valanda, bet ei vaikas tuo metu eina I bureli tai tas laikas nesiskaiciuoja. Bandom lankyti krepsini, daile, anglu pasmus yra privaloma, nors iforminta kaip burelis, bet vyksta kaip pamoka. Nori dar lankyti futbola ir karate.
Patys mokslai tai sekasi normaliai , gal kruopstumo truksta, matematika geriau sekasi nei raideles rasyti. Kaip ir tiek .
Ai va dar mano maziukas cia kazkuri vakara pasake, kad labia nori susirasti gera zmona, tai Sarunui parupo kaip reikia susirasti ta zmona , tai paaiskinau kad va gal kokia mergaite klaseje patiks gal draugaus ir veliau gal taps jo zmona. Tai issiaiskinau kad patinka tos mergaites su kuria dabar jis sedi drauge.
Pas mus irgi asaru periodas buvo stipriai uzejes . Mokytoja sake ir is kur tu asaru tiek (nerado kliju-verkia, padare anksciau uzduoti verkia, nenorejo baisiai pradzioj likti prailgintoj-verke,...). Seip I mokykla eina noriai, mokytoja patinka, bet del prailgintos tai 3savaites jokiom kalbom neliko, va nuo sios savaites tik pradejo pasilikinet pamazu ir patiko. Asaros lyg baigesi, tiesiog itariu jis bijojo tos nezinios, tu naujoviu. Dabar jau viskas stojasi pamazu I savo vietas. Pas mus irgi prailginta 2lt uz valanda, bet ei vaikas tuo metu eina I bureli tai tas laikas nesiskaiciuoja. Bandom lankyti krepsini, daile, anglu pasmus yra privaloma, nors iforminta kaip burelis, bet vyksta kaip pamoka. Nori dar lankyti futbola ir karate.
Patys mokslai tai sekasi normaliai , gal kruopstumo truksta, matematika geriau sekasi nei raideles rasyti. Kaip ir tiek .
Ai va dar mano maziukas cia kazkuri vakara pasake, kad labia nori susirasti gera zmona, tai Sarunui parupo kaip reikia susirasti ta zmona , tai paaiskinau kad va gal kokia mergaite klaseje patiks gal draugaus ir veliau gal taps jo zmona. Tai issiaiskinau kad patinka tos mergaites su kuria dabar jis sedi drauge.
Na va ..mums angina mokykla ..atsideda
QUOTE(** Svaja** @ 2013 10 07, 17:31)
Prasideda ligu sezonas Maniskes irgi sloguotos pakosincios,maziuke jau kapanojasi,dicke apsikosejo Zodziu nekenciu rudeeeeens ir ziemoooooos
iki mano anukelio atejimo liko vos virs 30dienu jetau kaip greitai ..
O db prasides man
O db prasides man
QUOTE(** Svaja** @ 2013 10 15, 19:06)
O db prasides man
O db prasides man
Oi Bobule,viduriuosi labiau nei kad pati vaziuodama gimdyt
QUOTE(Kitokia. @ 2013 10 15, 23:45)
Oi Bobule,viduriuosi labiau nei kad pati vaziuodama gimdyt
aisku viduriuosiu
QUOTE(** Svaja** @ 2013 10 07, 17:31)
o Sarunui su ejimu I mokykla pasibaige visos ligos (3ktfu), nes ir as , ir Titas buvom apsirguliave, o jis nieko ne slogos neturejo, tikiuosi kad jau baigesi musu vargeliai.
Seip mokykloj viskas puiku, mokytoja sake, jei butu visi vaikai kaip Sarunas, jai nebutu ka cia veikt
Oi Svaja, laukiam laukiam naujienu
QUOTE(braske01 @ 2013 10 19, 10:07)
negavari... toks vaizdas kad man gimdymas pareina
QUOTE(** Svaja** @ 2013 10 24, 08:50)
negavari... toks vaizdas kad man gimdymas pareina
Oi laukiam laukiam,anukiuko laukiam
QUOTE(** Svaja** @ 2013 10 15, 18:06)
O db prasides man
O db prasides man
Kur gimdys?
Liko jau tik pora savaiciu