Sveikos mamytes
QUOTE(braske01 @ 2013 06 15, 19:07)
O mes irgi jau po isleistuviu, kurias tikrai sauniai atsventem, ir jau po mokykleles. Seip netaip is 3 issirinkom viena, I kuria eina dar 4 vaikai is ju grupes. Truputi buvo Sarunui siokio tokio strese (tai tuolete pasiklydo, tai as uzsivelinau paimti, nes pasirodo ta diena del uniform atvaziave teveliai anksciau visus pasieme, ...) tai apturejom ir asaru, bet galutiniam variante viskas gerai ir Sarunas labia laukia kada vel eis I mokykla, mokytoja jam taip pat labia patiko.
Braske, i kokia mokykla nutaret leist ???
QUOTE(paukščiukas @ 2013 06 24, 13:20)
Sveikutės
Mūsų rugsėjį laukia dvigubi pasikeitimai, Vilius į mokyklą, o Greta į darželį. Dėl Viliaus kažkaip esu labai rami, kur eiti jis žino, mokytoja labai gerą įspūdį paliko. O va dėl Gretos suku galvą, ar leisti į lopšelį ar jau į darželio grupę. Jei bus 2,5m yra gan savarankiška, pampersų senai nenaudoja, valgo pati, batus apsiauna...Kaip su mokykla, geriau 6,5 ar 7,5
Pas mus ta pati situacija
Dicke i mokykla
maziukas i lopseli....jis kaip Greta, irgi labai savarankiskas, pavalgo, apsirengia pats pilnai, eina ant puodo, kalba sakiniais ...irgi masciau, bet bent jau musu darze issklaide mastymus - pasake kol ner triju, i darzeli negali pervest....jeigu bus vieta ir liks noras, tai balandi perkels, suejus trim... ziuresim kaip bus toliau...
bet mano patirtis tokia, kad mane pacia leido 7 metu...o gruodi sukako man 8....nu man tai buvo nekas....buvau vyriausia klasej...toj pacioj klasej buvo mergaites net 2 metais jaunesnes.... gerai mokiaus, ir viska nurasydavo mano amziui, vyriausia tai priklauso.... nu man ziaaauriai nepatiko...mokykla baigt vos ne 20ties...
aisku jeigu bus vejai galvoj, tai tikrai leisim 7,5....bet kol kas labiau linke leist anksciau....