Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

pasirodau 4u.gif kelnes tai reiks persiut doh.gif biski suchalturinau blush2.gif bet va aplikacija man patinka,3metus kaupiausi aplikacijai,ech kad buciau zinojus kad tai bus taip paprasta biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Visu darbeliai labai grazus
O as vat susikaupiau pagaliau, siandien pasiuvau vienas kelnytes su aplikacija maziausiam, dar eilej laukia dvi, jau sukirptos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Serra do Mar @ 2013 06 05, 17:07)

kas jom negerai ?
kas man gali patarti, kiek tokios mano siutos su boruze kelnytes gali kainuoti ? g.gif
Atsakyti
OJE,reik uzsegima kitoki sugalvot (dabar isiuvamos knopkes) jauciu siusiu sagas bus rimciau,ir pamusala reik persiut...
del kainos net nezinau,as ne Lt... ax.gif
Atsakyti
http://followpics.co...na-bib-pattern/
va dar viena kaklaskare ir stai cia pamokele http://followpics.co...na-bib-pattern/
Atsakyti
oje as uz panasias imu 25-30 lt

liutas ant uzpakaliuko koks grazus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 06 06, 13:49)
oje as uz panasias imu 25-30 lt

liutas ant uzpakaliuko koks grazus bigsmile.gif

nesvarbu kokio dydzio ? ax.gif pvz 80 ax.gif
Sian sugebejau pirsta prisisiuti doh.gif va ka reiskia zigzagas nenuleista adata ...gerai kad ne per pirsto viduri doh.gif
Atsakyti
serinute koks liutas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 06, 14:52)
nesvarbu kokio dydzio ?  ax.gif  pvz  80  ax.gif
Sian sugebejau pirsta prisisiuti  doh.gif va ka reiskia zigzagas nenuleista adata ...gerai kad ne per pirsto viduri  doh.gif

priklauso zinoma, jei maziukai tai maziau jei didesni keliais litais daugiau smile.gif

as visada nuleista viska palieku nes mano kipselis priena prie masinos ir paisekia tai adata nuleista, pedele irgi . nesmagus jausmas isidurt 4u.gif

vakar ant greicio susiutas kostiumelis( savaitgali neplanuota kelione i sveciu o vaikui perengimui nieko grazaus neradau pas save smile.gif))) )user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 06 07, 07:20)
vakar ant greicio susiutas kostiumelis

GRAŽU!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 06 07, 07:20)

as tai kelniu manjake biggrin.gif tai man kelniu modelis patinka .... tik va.... vis tavo stiliuje pastebiu, tuos krastelius .... man bent vis atrodo kad jie per platus ir lyg noretus kad jie butu trumpesni mirksiukas.gif ax.gif cia siaip .. is nuotraukos ... gal realiai kitaip atrodo mirksiukas.gif
Mano vaikai nelenda i mano valdas , del to as rami ...
Atsakyti
siauresniu nedarau ant kelniu todel kad saugau savo vaikio kelenus biggrin.gif siaip aprengus graziai ziurisi man platesni tai ir nesiaurinu : ax.gif
Atsakyti