Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

marytejono, o kooooks fainas nu super tiesiog! neatsiziuriu
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2013 12 11, 11:08)
as siuvau pernai pingvina  mirksiukas.gif tiesa kepure pirkta

labai liuks thumbup.gif ir man labai patinka pingvino batai lotuliukas.gif
Leguska nu tai va siuko fraka - kam tie sortai , paprastu timpu uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 12 11, 11:40)
labai liuks  thumbup.gif  ir man labai patinka pingvino batai  lotuliukas.gif

blush2.gif lotuliukas.gif
tikejausi,kad niekas nepastebes biggrin.gif ant greicio fotkinau,o ka apsiavus net neziurejau doh.gif sventej su kitais buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2013 12 11, 13:20)
blush2.gif  lotuliukas.gif
tikejausi,kad niekas nepastebes  biggrin.gif ant greicio fotkinau,o ka apsiavus net neziurejau  doh.gif  sventej su kitais buvo  ax.gif

hihihi.gif pastebejo- nes vaikai lieka vaikais wub.gif
Atsakyti
tai va ziuriu kaip dabar ta fraka pasiut, is pradziu galvojau sortai ir pedkelnes geltonos, nu bet kaip tik madakaskara ziuriu siuo momentu ir galvoju kad tikrai juodos timpos geriau, nes pingvino tik pedos geltonos :DDD nu jeigu man pavyks pasiut per savaitgali ta fraka kazkokiu stebuklingu budu tai jausiuosi tikras statkevicius. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 12 11, 19:22)
tai va ziuriu kaip dabar ta fraka pasiut, is pradziu galvojau sortai ir pedkelnes geltonos, nu bet kaip tik madakaskara ziuriu siuo momentu ir galvoju kad tikrai juodos timpos geriau, nes pingvino tik pedos geltonos :DDD nu jeigu man pavyks pasiut per savaitgali ta fraka kazkokiu stebuklingu budu tai jausiuosi tikras statkevicius. biggrin.gif

as siuvau visa dviguba,tik rankoves viengubas wink.gif gal dar turiu ir lekala g.gif siuvau dvieju dydziu apie 104 ir apie 110.saviski pardaviau,o va drauge,tai turbut dar turi.tai jos 104
Atsakyti
Sveikos aš va tokiais db gyvenu labai patiko dirbti thumbup.gif
user posted image

user posted image
o karnavaliniu esu visokiu siuvus seis metais vaikas bus zaisliukas tai net nžn ka sugalvoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOLITA-X: 12 gruodžio 2013 - 12:06
Sveikos,

pasirodau ir aš su savo siuvinuku 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2013 12 10, 18:45)
Aš su artėjančių vaikiškų karnavalų kvapu smile.gif

QUOTE(LOLITA-X @ 2013 12 12, 12:05)
Sveikos aš va tokiais db gyvenu labai patiko dirbti  thumbup.gif

Super thumbup.gif
belieka tik seile varvint, as jau visa menesi neprisedu prie savo masinos... bet viliuos iki svenciu dar prisest ir ka nors sukurt grazaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2013 12 10, 19:45)
Sveikutės,
Aš su artėjančių vaikiškų karnavalų kvapu smile.gif
Ruošiamės šventėms.
Zuikis matytas nuo pernai, o zuikiutė ir peliukas nauji  smile.gif
Kas ką siuvate karnavalui mažyliams?
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Oi kaip gražu.kaip siuvote peliuko bačiukus,gal kokia schemute?ka padukui déjot?mes siūnamès kiškutį tai kaip tik tokiu batuku tik trūksta,vèliau pasirodysim wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EB: 13 gruodžio 2013 - 17:34
Kartais pavydziu kai jus savo vaikucius karnavalams puosiat:) mes i darzeli kai neinam tai kostiumais ner kaip dziaugtis:) visi kiskuciai, varliukai, marijonytes foto kaskodel nerodo man..:/
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2013 12 13, 19:03)
Kartais pavydziu kai jus savo vaikucius karnavalams puosiat:) mes i darzeli kai neinam tai kostiumais ner kaip dziaugtis:) visi kiskuciai, varliukai, marijonytes foto kaskodel nerodo man..:/

nu as nezinau,ka ne taip darau doh.gif pasilaiko foto kazkiek ir dingsta g.gif keliu per radikal
Atsakyti