marytejono, o kooooks fainas nu super tiesiog! neatsiziuriu
QUOTE(marytejono @ 2013 12 11, 11:08)
as siuvau pernai pingvina
tiesa kepure pirkta

labai liuks

Leguska nu tai va siuko fraka - kam tie sortai , paprastu timpu uzteks

QUOTE(OJE @ 2013 12 11, 11:40)

tikejausi,kad niekas nepastebes

QUOTE(marytejono @ 2013 12 11, 13:20)

tikejausi,kad niekas nepastebes

tai va ziuriu kaip dabar ta fraka pasiut, is pradziu galvojau sortai ir pedkelnes geltonos, nu bet kaip tik madakaskara ziuriu siuo momentu ir galvoju kad tikrai juodos timpos geriau, nes pingvino tik pedos geltonos :DDD nu jeigu man pavyks pasiut per savaitgali ta fraka kazkokiu stebuklingu budu tai jausiuosi tikras statkevicius.

QUOTE(leguska69 @ 2013 12 11, 19:22)
tai va ziuriu kaip dabar ta fraka pasiut, is pradziu galvojau sortai ir pedkelnes geltonos, nu bet kaip tik madakaskara ziuriu siuo momentu ir galvoju kad tikrai juodos timpos geriau, nes pingvino tik pedos geltonos :DDD nu jeigu man pavyks pasiut per savaitgali ta fraka kazkokiu stebuklingu budu tai jausiuosi tikras statkevicius. 

as siuvau visa dviguba,tik rankoves viengubas

Sveikos,
pasirodau ir aš su savo siuvinuku
pasirodau ir aš su savo siuvinuku

QUOTE(Serinute @ 2013 12 10, 18:45)
QUOTE(LOLITA-X @ 2013 12 12, 12:05)
Super

belieka tik seile varvint, as jau visa menesi neprisedu prie savo masinos... bet viliuos iki svenciu dar prisest ir ka nors sukurt grazaus

QUOTE(Serinute @ 2013 12 10, 19:45)
Sveikutės,
Aš su artėjančių vaikiškų karnavalų kvapu
Ruošiamės šventėms.
Zuikis matytas nuo pernai, o zuikiutė ir peliukas nauji
Kas ką siuvate karnavalui mažyliams?

Aš su artėjančių vaikiškų karnavalų kvapu

Ruošiamės šventėms.
Zuikis matytas nuo pernai, o zuikiutė ir peliukas nauji

Kas ką siuvate karnavalui mažyliams?

Oi kaip gražu.kaip siuvote peliuko bačiukus,gal kokia schemute?ka padukui déjot?mes siūnamès kiškutį tai kaip tik tokiu batuku tik trūksta,vèliau pasirodysim

Kartais pavydziu kai jus savo vaikucius karnavalams puosiat:) mes i darzeli kai neinam tai kostiumais ner kaip dziaugtis:) visi kiskuciai, varliukai, marijonytes foto kaskodel nerodo man..:/
QUOTE(Dollzz @ 2013 12 13, 19:03)
Kartais pavydziu kai jus savo vaikucius karnavalams puosiat:) mes i darzeli kai neinam tai kostiumais ner kaip dziaugtis:) visi kiskuciai, varliukai, marijonytes foto kaskodel nerodo man..:/
nu as nezinau,ka ne taip darau