Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(marytejono @ 2013 11 28, 11:36)
as ir dabar kepures "kepu"viena po kitos biggrin.gif tai vaikiska tai suaugusiam...net mb pradejo nesioti nukarusiu galu  bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Oi, nespejau pasiziureti. Siandien radau laiko... 4u.gif blush2.gif Jei gali, ikelk dar paveikslelius... 4u.gif Aciu... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2013 11 30, 16:54)
Oi, nespejau pasiziureti. Siandien radau laiko... 4u.gif  blush2.gif Jei gali, ikelk dar paveikslelius... 4u.gif Aciu... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

o kodel jie dingsta g.gif asanksciau visada per radikal keldavau,tai lyg nedingdavo g.gif gal per kur kitur geriau kelt g.gif

kepures pasiutos cia yra

lekala veliau ikelsiu
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2013 11 30, 18:25)
o kodel jie dingsta  g.gif  asanksciau visada per radikal keldavau,tai lyg nedingdavo  g.gif  gal per kur kitur geriau kelt  g.gif

kepures pasiutos cia yra

lekala veliau ikelsiu

Oi kaip noreciau kepures iskarpos.... O. Dar siuvejeles varlyte mano bus darzely gal turit minciu kaip pasiut kostiuma?
Atsakyti
QUOTE(Laurinciux @ 2013 11 30, 21:55)
Oi kaip noreciau kepures iskarpos.... O. Dar siuvejeles varlyte mano bus darzely gal turit minciu kaip pasiut kostiuma?

oj varle tai jega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 11 30, 22:20)
oj varle tai jega  thumbup.gif

Gal ir jega:) bet man tas kostiumas is kosmoso seities nenutuokiu nuo ko pradet
Atsakyti
QUOTE(Laurinciux @ 2013 11 30, 21:41)
Gal ir jega:) bet man tas kostiumas is kosmoso seities nenutuokiu nuo ko pradet

eini į seną gerą googlą ir žiūri ko maždaug nori...

rusiski saitai
angliski...
Atsakyti
Pasirodau, kokį kombį pasiuvau sunyčiui smile.gif Čia buvo bandymas, norėjau pažiūrėti kaip gaunasi prieš siuvant "kiškio" kombį kalėdinei šventei į darželį smile.gif
user posted imageuser posted image

QUOTE(Etaila @ 2013 11 30, 17:03)
Gal kas patars, kaip pasiūti peliuko mikio kepure su ausimis? ka  geriausia butu dėti i vidu, kad tos ausys laikytusi, o ne nusilenktu zemyn g.gif

Va man irgi įdomu, kaip padaryti, pritvirtinti kiškio ausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurinciux @ 2013 11 30, 20:55)

user posted image - čia mūsų dičkė buvo varlė
Atsakyti
sveikos siuvėjėlės 4u.gif

noriu pasiūti MEI TAI nesiokle,gal kartais kokia iskarpa su matmenim turit? nes nesu rankose ciupinejus tai nelb isivaizduoju kas ir kaip ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
gal zinot is kur lekaliuku galima atsisiust kombinezonu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LelelinA @ 2013 12 03, 17:53)
sveikos siuvėjėlės  4u.gif

noriu pasiūti MEI TAI nesiokle,gal kartais kokia iskarpa su matmenim turit? nes nesu rankose ciupinejus tai nelb isivaizduoju kas ir kaip  ax.gif

yra, net atskira tema nesiokles ir ju siuvimas wink.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti