Taip, tokį pat kvietką kaip logo

QUOTE(Kvaki @ 2013 11 23, 22:37)
kaip muminukė profilio nuotraukoj?

tai sakot apsišalmavot
aš irgi

moterišką kiepką pasisiuvau

ir mano zuikis jau turi kuo šventėm pasipuošt :)kelnes ir golfuką su zuikiu pasiuvau

aš irgi

moterišką kiepką pasisiuvau

ir mano zuikis jau turi kuo šventėm pasipuošt :)kelnes ir golfuką su zuikiu pasiuvau

QUOTE(JJ_M @ 2013 11 24, 02:38)
tai sakot apsišalmavot
aš irgi

aš irgi

QUOTE(largoconfuoco @ 2013 11 24, 02:18)
aišku
o su iškarpa viskas gerai buvo? man neaišku dėl tos juostelės, kuri aplink veidą.. trumpa kažkokia pagal iškarpą 

aš visur po 1 cm siūlėms pridėjau ir ta juostelė 3 detalė per puse lekale, reikia dvigubai ilgesnę ir +2cm siūlėms iš galų

QUOTE(JJ_M @ 2013 11 24, 12:11)
aš visur po 1 cm siūlėms pridėjau ir ta juostelė 3 detalė per puse lekale, reikia dvigubai ilgesnę ir +2cm siūlėms iš galų 

aišku, kažką ne taip perskaičiau vadinasi

prie kitų detalių pridėjau po 1 cm, o tai juostelei kažkodėl supratau, kad nereikia.
apžiūrėjau FB siuvinius - labai gražūs

QUOTE(largoconfuoco @ 2013 11 24, 12:14)
aišku, kažką ne taip perskaičiau vadinasi
nu nieko, pasiilginau, kiek reikėjo ir taip
prie kitų detalių pridėjau po 1 cm, o tai juostelei kažkodėl supratau, kad nereikia.

ačiū

Papildyta:
su veltinio kvietka

QUOTE(Kvaki @ 2013 11 22, 13:32)
Iskarpa is ottobre 2013 autumn, bet tu kai paisyt moki tai tau ir tos iskarpos nereikia, cia gi paziurejau tai reglano rankoves triju ketvirciu ir laisvai krintanti medziaga, tai dirziuku perveri, nu ten apacioj sonu pasukau medziaga, del ivairoves siokios tokios.
JJ_M kiek kepuriu

QUOTE(asvi. @ 2013 11 24, 22:00)
Iskarpa is ottobre 2013 autumn, bet tu kai paisyt moki tai tau ir tos iskarpos nereikia, cia gi paziurejau tai reglano rankoves triju ketvirciu ir laisvai krintanti medziaga, tai dirziuku perveri, nu ten apacioj sonu pasukau medziaga, del ivairoves siokios tokios.
JJ_M kiek kepuriu
o man labai grazus tas golfukas tavo bachuriuko, paziurejau fb, tai kiek graziu darbu..
o kur tu medziagele tutu sijonukams perki, maciau nemazai tu prisiuvus, nes as pora kartu is Amerikos siunciausi. Nu nerandu as cia to nylon chiffon.. 
JJ_M kiek kepuriu

ten kur perku negausi..iš savo darbo sandėlio..nebent galiu nupirkt ir atsiųst

QUOTE(JJ_M @ 2013 11 24, 23:27)
O jau darbų gražumas tai šakės

Albumą pavarčius akys raibsta, super šaunuolė darbštuolė

Na, aš gal kol nieko mandžiau nepadariusi tai ir nesirodysiu

QUOTE(JJ_M @ 2013 11 24, 18:44)
ačiū

Papildyta:
su veltinio kvietka

Papildyta:
su veltinio kvietka

nu liuks

dar sūnui reikia šunį prisiūt

va kokias pelėdas šian pasiuvau 

neplanuotai..bet, kad mažė vaikšto antra savaitė tą medžiagą apsisukus ir sako čia mano nelė (suknelė)..tai pasiuvau šian sijona ir bliuską
Papildyta:
ačiū
o patalynė
gera pradžia - puse darbo

neplanuotai..bet, kad mažė vaikšto antra savaitė tą medžiagą apsisukus ir sako čia mano nelė (suknelė)..tai pasiuvau šian sijona ir bliuską

Papildyta:
QUOTE(crazy woman @ 2013 11 24, 23:45)
O jau darbų gražumas tai šakės
Šiuo metu tik patalynę vieną pasiuvau, daugiau nieko 

ačiū

o patalynė