Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Ačiū maryte,

Mūsų naujieji kostiumai per dvi varžybų dienas spėjo prairt per siūles doh.gif
Siuvėja zigzagu paprastais siūlais susiuvo, neatlaikė...
Dabar mąstau,kad reik savo pasisiūt ir turėt.
Kaži ar būna tų tamprių siūlų spalvotų mažais matkiukais pirkti, kad ne didžiules overlokines babinas... Paprasti siūlai rimtai gali neatlaikyt tampymų.

P.S. Dolzz...nai nai nai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaki: 18 lapkričio 2013 - 16:08
Susikirpau vakar salmuka, bandysiu atrasti laiko siuvimui. Tik anga veidui atrodo baisiai maza, nezinau kaip atrodys. kazkodel jauciu teks ispjauti didesne. Gal kuri jau siuvot, ir galit pasidalint patarimais?
Atsakyti
http://prudentbaby.c...ress-for-girls/
Atsakyti
susiradau iskarpas pati, aisku uztrukau visa diena verysad.gif paltuka pasiuvau ir imetu puslapiuka kur galima atsisiust iskarpas. polar bebe zurnalas, o apcioje yra nuoroda i ottobre zurnalus su iskarpom 4u.gif gal kas ieskos kazko panasaus, sutaupysiu jiems laiko beieskant 4u.gif

http://xn----htbduqd...be-01-2006.html
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
tiesiai iš fabrikėlio blush2.gif tikiuosi Ponia Dizainerė Lietuvos nesupyks už drugelį lotuliukas.gif
user posted image

QUOTE(lasvegiete @ 2013 11 18, 20:36)
Susikirpau vakar salmuka, bandysiu atrasti laiko siuvimui. Tik anga veidui atrodo baisiai maza, nezinau kaip atrodys.

Būtinai pasirodykit kai baigsit 4u.gif Aš bandžiau siūt, nesigavo man, medžiagą matyt negerą pasirinkau...bet vistiek norėčiau mažei pasiūt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eule @ 2013 11 19, 23:20)

Sauni suknute wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

esu nulinukė siuvime, bet turiu mašiną ir moku nusiūt siūlę biggrin.gif o reikia man vaikui zuikio kostiumo- gal kas siuvot, matėt, darėt, kažką paprasto, bet aišku ausytės ir uodega turėtų būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2013 11 20, 10:03)
Labas rytas,

esu nulinukė siuvime, bet turiu mašiną ir moku nusiūt siūlę biggrin.gif o reikia man vaikui zuikio kostiumo- gal kas siuvot, matėt, darėt, kažką paprasto, bet aišku ausytės ir uodega turėtų būti biggrin.gif

As dukrai sijoneli pusta ir maikute,sunui sortukus pustus,maikue ir liemene turejau.

Tiesa ,Jusu darbeliai labai grazus,ir as greitu laiku prisijungsiu prie jusu,kai bus modeliuks jau ant ranku.
kad neatrodyciau,kad tusciai kalbu senesnio siuvinio nuoroda
http://public.fotki....i/p1150129.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneta23: 20 lapkričio 2013 - 09:20
Sveiki, panos paaiskinkit man, trikotaza tik su overlocku galima suit ar ir su siuvimo masina kur turi overlokines siules, kol kas turiu senuke siuvimo masina senesne uz mane, bet pas ja tik paprastos siules, pradejau rinktis kokia nauja pirkt ir pasimeciau, nes taip norisi panelems ir treningiukus pasisiut yra medziagos, ir visokias maikutes galeciau persiut, bet su mano dabartine neieina nors tu ka.. traukia tiek siula, tiek medziaga ir gauansi kose...
Atsakyti
galima ir su zigzagine siule siuti
Atsakyti
QUOTE(nenuorama- @ 2013 11 20, 01:03)
Sveiki, panos paaiskinkit man, trikotaza tik su overlocku galima suit ar ir su siuvimo masina kur turi overlokines siules, kol kas turiu senuke siuvimo masina senesne uz mane, bet pas ja tik paprastos siules, pradejau rinktis kokia nauja pirkt ir pasimeciau, nes taip norisi panelems ir treningiukus pasisiut yra medziagos, ir visokias maikutes galeciau persiut, bet su mano dabartine neieina nors tu ka.. traukia tiek siula, tiek medziaga ir gauansi kose...

Nesu as jokia profesionale, ir overloko neturiu. Bet mano maisnoj yra daug ivairiu siuliu ir keletas is ju yra "stretch", tai jos siek tiek tamposi ir naudingos trikotazui. Dar maciau laida per tv, kaip siuti trikotaza be overloko, tai galima siuti dviguba adata ar zigzagu.
Apie overloka as svajoju, bet kadangi esu tik megeja, kada ne kada ka pasiunu, tai gal ir apseisiu...
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 11 20, 12:52)
galima ir su zigzagine siule siuti

QUOTE(lasvegiete @ 2013 11 20, 17:22)
Nesu as jokia profesionale, ir overloko neturiu. Bet mano maisnoj yra daug ivairiu siuliu ir keletas is ju yra "stretch", tai jos siek tiek tamposi ir naudingos trikotazui. Dar maciau laida per tv, kaip siuti trikotaza be overloko, tai galima siuti dviguba adata ar zigzagu.
Apie overloka as svajoju, bet kadangi esu tik megeja, kada ne kada ka pasiunu, tai gal ir apseisiu...

aciu uz patarimus, bandziau zigzagu neiseina arba as kazko nepadarau iki galo arba jau laikas senute taisyt, ne visos siules siunasi pas mane...
Atsakyti