Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(JJ_M @ 2013 11 11, 15:19)
labukas,
gal matėt kur kepurės-šalmuko lekalą? ačiūūūūūūū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Šalmas
Atsakyti
Sveikos,
Nuo bodikų perėjau prie suknučių, bandau kažką siūti, tai rodausis... blush2.gif smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2013 11 12, 11:37)

ačiū clap.gif clap.gif clap.gif puikus lekalas thumbup.gif
jau dabar kaip pavarysiu šalmukų biggrin.gifD blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Eule @ 2013 11 12, 12:22)
Sveikos,
Nuo bodikų perėjau prie suknučių, bandau kažką siūti, tai rodausis... blush2.gif  smile.gif

šaunuolė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 12 lapkričio 2013 - 12:40
QUOTE(JJ_M @ 2013 11 12, 13:37)
ačiū  clap.gif  clap.gif  clap.gif  puikus lekalas thumbup.gif
jau dabar kaip pavarysiu šalmukų biggrin.gifblush2.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

iš kokios medžiagos varysi šalmukus? biggrin.gif gal ir man reikia savo sliekui toki pasiūt g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 11 12, 21:12)
iš kokios medžiagos varysi šalmukus? biggrin.gif  gal ir man reikia savo sliekui toki pasiūt g.gif

varvinu seilę ir aš į tuos šalmus, gal iš flyso būtų nieko? arba kokio vilnos trikotažo, bet tada jau pamušalo kokio reiktų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2013 11 12, 11:37)

aciu uz lekala smile.gif superins bigsmile.gif labai jau laukiau ir norejau kokio salmo.
is flyso... brrr... vilna gerai, ypac plona smile.gif

o kas padarysit - parodykit, idomu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2013 11 13, 10:37)
o kas padarysit - parodykit, idomu wink.gif

As bandysiu siut ji sia savaite, ir tikriausiai is flyso. Flysas siltas, ir tamposi, ir gerai skalbiasi, turetu buti liuks tongue.gif
Aciu uz schema bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 11 12, 20:12)
iš kokios medžiagos varysi šalmukus? biggrin.gif  gal ir man reikia savo sliekui toki pasiūt g.gif

iš trikotažo su vilna..bandysiu su pamušalu medvilnės..bet internete prisižiūrėjau iš megztinių su pynem net siuva smile.gif tai jei savo sliekui tai gali traukt kokį megztinį ir bus super šalmukas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kolegos 4u.gif

Gal kuri matė/turi/žino kur rasti sportinio bodžio (triko) lekalus? Reikia 134/140 dydis ir 110/116 4u.gif
Atsakyti
sveikos siuvejeles, labai reik pagalbos, jau baigiu prazilti beieskodama iskarpos 3-6men mergaitei paltuko, jei kas turit ar zinot is kur atsisiust busiu labai labai dekinga.
noriu krikstynom pasiut, o liko vos pusantros savaites verysad.gif HELP
Atsakyti
Žiūriu mamytės jau žiemai vaikučius ruošia smile.gif Tai ta tema su šalmuku ir aš ateinu.
Megztas (vilna su trupučiu akrilo), viduje medvilnės pamušaliukas, ties ausytėmis pašiltinimas.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2013 11 14, 03:11)
Žiūriu mamytės jau žiemai vaikučius ruošia smile.gif Tai ta tema su šalmuku ir aš ateinu.
Megztas (vilna su trupučiu akrilo), viduje medvilnės pamušaliukas, ties ausytėmis pašiltinimas.

KOKIA LINKSMA IR DAILI KEPURE bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti