Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

tiesa norejau paklausti, gal kas turite patirties..
Gal kas siuve , mazam vaikui kelnes is medvilnes, ne is trikotazo. Verta ar nelabai ?
tingiu experimentuoti doh.gif praverstu patarimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 04, 16:45)
Gal kas siuve , mazam vaikui kelnes is medvilnes, ne is trikotazo. Verta ar nelabai ?
tingiu experimentuoti  doh.gif  praverstu patarimas  ax.gif

laaabai glamzosi, man negrazu, nebent medvilne ne 100%
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 04, 15:45)

esu 4u.gif na daugiau tai vasarines pizamos ax.gif ir paprastas kelnes kol mazylis dar tik gulejo ir nelabai judejo (na kol tik vartes nuo sono ant sono) dabar jau tik trikotazines,ir tai kelius per 3 dienas sudrozia doh.gif tik pasiuvu ir po poros dienu jau lopau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 06 04, 17:33)
laaabai glamzosi, man negrazu, nebent medvilne ne 100%

bet kad is jo bet ka pasiuvus glamzos .. gal zmones tai suvokia ir toleruoja ? Kaip su tom mergaiciu suknelem visom tada g.gif
turiu tokia nuostabiai nakties tamsumo su zvaigzdutem ... nzn ka siut , nenoriu i zaislus sunaudot ax.gif doh.gif
Serra - as ir turejau kudiki galvoje ... bet jauciu, uzknistu lyginti ... g.gif
Atsakyti
bandau ikelt foto ax.gif user posted image
va tokio trikotazo vakar gavau ax.gif
jee pavyko bigsmile.gif (kiek buvau bandzius ikelt per telf gaudavos snipstas doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 04, 18:42)
bet kad  is jo bet ka pasiuvus glamzos .. gal zmones tai suvokia ir toleruoja ?  Kaip su tom mergaiciu suknelem  visom tada  g.gif
turiu tokia nuostabiai nakties tamsumo su zvaigzdutem ... nzn ka siut ,  nenoriu i zaislus sunaudot  ax.gif  doh.gif
Serra - as ir turejau kudiki galvoje ... bet jauciu, uzknistu lyginti  ...  g.gif

cia as gal labiau taikiau apie tas kur patalynines medvilnes blush2.gif
va pati paziurinejau musu spinta, tai jai usa arba uk medvilne tai gerai, tie audiniai tokie minksti svelnus ir kazkaip ne taip glamzosi.... gi pati turiu mazgei prisiuvus visko doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Serra do Mar @ 2013 06 04, 18:57)

cia trikotazas g.gif cia tiem svarkam ?
mama- gulbe, ok biggrin.gif vadinas reik paciai bandyt .. nes is esmes juos gamina tokiu grazius ... einu paziuresiu kieno gamybos ... kad minkstas tai tikrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 04, 17:45)

https://www.facebook...5...e=1

va čia iš medvilnės siuvo kelnytes
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 06 04, 19:39)
cia trikotazas  g.gif  cia tiem svarkam ?
mama- gulbe, ok  biggrin.gif vadinas reik paciai bandyt .. nes is esmes juos gamina tokiu grazius ... einu
mpaziuresiu kieno gamybos ... kad minkstas tai tikrai  ax.gif

taip,trikotazas storas su pukeliu,dar turiu tokio pat storumo vienspalvio juodo ir raudono rolleyes.gif dabar galvoju ka cia pasiuvus,kazko I retro/vintage stiliu noretus taikyt ir kad nebutu pizama jauciu reiks maisyt su kita spalva unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Serra do Mar @ 2013 06 04, 21:59)
taip,trikotazas storas su pukeliu,dar turiu tokio pat storumo vienspalvio juodo ir raudono  rolleyes.gif dabar galvoju ka cia pasiuvus,kazko I retro/vintage stiliu noretus taikyt ir kad nebutu pizama jauciu reiks maisyt su kita spalva  unsure.gif

geras ...
oj zinok milijonas butu ideju ... dedi prieki su masinom, juodas arba raudioas rankoves ir ant ju alkuniu lopus... arba dedi atlapus vienspalvius ..nu zodziu .. fantazuok ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2013 06 04, 21:27)
https://www.facebook...5...e=1

va čia iš medvilnės siuvo kelnytes

tai kad siuna ir kad graziai atrodo as zinau .. man idomu praktiskoji medalio puse ... ar zmones vartotu .. ar vis tik labiau rinktusi trikotaza ax.gif
Grazinu pardei sian zurnalus, nusiminus, kad beveik nieko to ko norejau nepersipiesiau nes neturejau balto popieriaus ... O pardaveja sako nieko uz zurnalu nuoma moketi nereikia thumbup.gif net apsalau is laimes bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 04 birželio 2013 - 22:53
OJE - as asmeniskai rinkciau trikotaza blush2.gif tos kenytes fainos, ir audinukus tuos MiniTextile.lt zinau, labai kokybiski. tik vistiek tokiem sortukam, kelnytem man labai patinka trikot wub.gif tunika bliuskyte gerai medvilne tokia

Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif sukurpiau sūneliui kepurę. elementaru, ale kai aš tokia siuvėja, tai praktiškai viršijau galimybių ribas lotuliukas.gif
user posted image

dvipusė, kita pusė plonas džinsas. noriu paklausti dėl bryliuko. jis toks truputį skystas. ar daugiau siūlių persiuvus sutvirtėtų? ar pakrakmolinti reikia g.gif bigsmile.gif
Atsakyti