QUOTE(Emutukas @ 2013 11 24, 01:28)
Mano mergytei du metukai greit,o suneliui dar tik 8men,jie abu mamyciukai tiek vyresnele tiek mazasis,nesinori skriaust nei vienonei kito,bet ka daryt jai jie pirmoje vietoje mato tik mane? net tevelis cia negelbeja.rinktis juk negaliu ka skriaust.abieju taip pat negaliu vienu metu jai esu dar kokiu namuose darbu uzsiemesu.ka patartumet?
Mažinkit naminius darbus, arba darykit kai vyras namuose.. Arba tiesiog, perduoti šią estafetę vyrui.
Vienas iš patarimų - tai įtraukti vaikus į savo veiklą. Tokius kaip skalbinių lankstymą (na, aš niekad nelyginu, tai nors toks darbas atkrenta). Abu gali būti kartu ir dalyvauti procese, kiek iš to naudos, nelabai žinau, bet man su vienu vaiku pavykdavo. Jam patikdavo tokia veikla.
Daugiau bendros veiklos, kad susidomėtų abudu
Kad ir piešimas, ar pasakų skaitymas. Aišku kantrybės reiks begalinės, bet tai įgyvendinama.
Kitas patarimas - svarbiausius ir būtiniausius darbus, ypač maisto gaminimą, darykit, kai mažasis miega, arba kai abudu miega. Tikrai galima susitvarkyti.
Galų gale, jei jau taip sunku, paprašykit pagalbos pas mamą, sesę, draugę, tikrai gali padėti tiek apsitvarkyti, tiek su vaikais pabūti, kol jūs rūpinsitės buitimi.
O į ožiukus žiūrėkit ramiai, su DIIIIIIIIIIIIIIIIIIDELE kantrybe.