QUOTE(*Terra* @ 2013 07 04, 20:35)
sveikos, skaitau apie ozius, tai pas maniski jie irgi jau apsigyveno.. arteja prie 2 metu amziaus ir mane tikrina kiekviename zingnyje kiek jis ko gali spinteles darineja, zino kad ten negalima bet lenda i akis ziuredamas ir laukdamas kol pasakysiu ne, ant stalu laipioti bando vel su ta pacia mintimi kad pasakyta bus negalima, ir dar biesas zino kiek jis cia mane visur tikrina jau net sunku butu surasyti, o neleidus buna kad pradeda verkti be asaru arba tiesiog klykti bet labiausiai erzina jo elgesys su daikciuku kelnese. ten toks draugelis kad ranka vis kelnese ir zaidzia zaidzia... bandziau nekreipti demesio galvojau atsidziaugs ir nereikes, bet kaip nesimato pabaigos taip nesimato, bandziau griezciau pasakyti, paskui bandziau gedinti, bet niekas nepadeda. ziuri i akis kisa ranka i kelnias ir makaluoja gal jus mane paprotinsit kaip atpratinti vaika nuo tokio negrazaus elgesio, iseisim i darzeli o jis ten ranka susikises bus , tai ne koks vaizdelis is kart aciu kas patarsit
O man dar kylo mintis, kad vaikui truksta Jusu demesio. Jus manote, kad jis jus tikrina, o vaikas gal taip bando pritraukti Jusu demesi. Del zaidimo su draugeliu irgi gali buti ta pati situacija...